BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 4 dni temu - 12 lata 4 dni temu #642674 przez Majowka
dzieki :kiss:
nie, z zary sa, kupilam juz 2 miesiace temu...nr 20...na wyrost, a juz tylko 1cm brakuje, faktycznie szybko mu rosnie stopka..
ubieram je do wozka, na spacer, zakupy, po domu chodzimy w skarpetkach, bo i tak po dywanie tylko..

jeszcze nie kupilam tych do chodzenia. Moze zaczekam na nasza wizyte u pediatry...on najlepiej mi podpowie co kupic...bo z tych ze sztywna kostaka, to sa tylko te sandalki, moze nie trzeba sztywnej kostki...zapytam na wizycie.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 dni temu #642758 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 4 dni temu - 12 lata 4 dni temu #642795 przez Olga
Hej.

Majówka w tym roku do d...y :angry: zimno dzisiaj strasznie i pada,a miałam isc z małym na stadion,bo u nas dzisiaj biegi są.Moja Olga zawsze brała udział,ale teraz po tym skręceniu nie biegnie.Pamiętam w tamtym roku był upał,dziewczyny były na ramiączka,a ja z brzuszkiem w rybaczkach,a teraz mróz :angry: :angry: :angry:

Ignaś śpi,nocka super dzisiaj,ale pobudka już o 7 :(

majówka Lukasek to maly slodziak,zaraz wam się zacznie prowadzanie całe dnie,ja już jestem ku końcowi ha ha :lol: oby mój kręgosłup to wytrzymał :silly: Slicznie jest ubrany :)

Ignaś nosi 19-20 zależy od bucików i firmy :silly:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 4 dni temu #642881 przez Majowka
czesc dziewczyny!

dzieki Olga :kiss:
to prawda to prowadzanie jest okropnie meczace!!!! caly czas krok w krok... tyko wymyslam sposoby by go czyms zajac i posadzic na chwile, by usiasc na kanapie...
mamy szczescie, ze idzie lato i na podworku bedzie mozna pochodzic! jedyny plus!!

u nas dzis bajeczna pogoda wiec dzien spedzimy na dworze na pewno...na razie jeszcze w domku, czekamy na 1-sza drzemke, pozniej zupka, kupka i jedziemy! :laugh:

12 lata 3 dni temu #643096 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #643147 przez Olga
Tak się najadlam ciasta u mamy,ze aż mnie mdli i jeszcze doprawiłam sałatką z gyrosa :angry: To łakomstwo ;) Już dzisiaj nic nie ruszę,a to wszystko przez tą pogode,bo jak by było ciepło,to by człowiek cały dzień był na dworzu,a tak tylko się je ciągle :angry: :angry: :angry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 dni temu #643158 przez krecik
hej u nas też wyjątkowo sennie, ale zaliczyliśmy spacerek, już dochodziliśmy do bramki jak nas złapał deszcz:)
trochę odespałam- chyba jeszcze ten szpital-razem ze Stasiem mieliśmy dwugodzinną poranną drzemkę:)

my jutro na dobre zaczynamy majówkę, znowu cały tydzień u roodziców, mieliśmy jechać w niedziele z samego rana, bo mamy zjazd rodzinny( patrz: Msza za dziadka), ale mężowi zamarzył się grill i jutro popołudniu już jedziemy:)

a gdzie reszta? imprezujecie?

12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #643303 przez Misiowa
Hej dziewczyny:) Ale cichutko sie zrobilo:) My majowke wyjatkowo aktywna mamy. Nie jest za cieplo ale przynajmniej nie pada i sporo spacerujemy.
Wczoraj przyszly Hani pierwsze prawdziwe buciki:) Bardzo mi sie podobaja. Jak bede miala chwilke to pstrykne fotke:) My nosimy rozmiar 18.

Krecik jak sie wiecej slonka pojawi i ciplej sie zrobi to napewno humorek sie poprawi:) Ja na to licze bo u mnie tez kiepsko w tym temacie. Udanego wyjazdu do rodzicow.

Sloneczko super ze jestes:) Ciagle o Was mysle:* super ze Pawelek juz chodzic zaczyna! Hania jeszcze nawet wstawac nie probuje.

Olga przy takiej pogodzie to faktycznie czlowiek tylko by jadl...ja odkad skonczylam karmic to boje sie na wage wchodzic bo ile razy wejde to zawsze cos przybedzie:(

Majowka super Lucasek stoi:) bardzo mi sie podoba jak go ubierasz:)

AiF i co z tym montazysta?Pojawil sie jeszcze? Co to wogole za typ...

Daria Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze zycia:) Czekamy na relacje i zdjecia

12 lata 3 dni temu #643415 przez Olga
Ja małemu zmierzyłam nóżkę jak spał w południe i już mu kurdę urosła-ma całe 12cm :angry: :angry: :angry:

12 lata 3 dni temu #643579 przez mama89muminka
Dzien dobry

My jak zwykle nie mozemy czasu znalesc. Miro w dalszym ciagu bywa nieznosny, ale chyba mu juz powoli przechodzi. Za to mi sie teraz udziela jego nastroj, mam @ i obrazam sie na meza i caly swiat bez powodu :P
Dzisiaj pogoda sie u nas troche zaczyna psuc, ale i tak musze jechac do centrum, zobaczyc co by tu kupic temu mojemu slubnemu (tatuaz nie wypalil - chocbym sprzedala cala moja bizuterie nie dostane 200 euro :dry: ).
Ja sie wreszcie wyspalam, Miro od dawien dawna nie przesypial calych nocy, a dzisiaj bum! niespodziewajka, ani razu sie nie obudzil :D Oby tak dalej ;)

12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #643580 przez AniaiFilip

12 lata 3 dni temu #643614 przez Majowka
Hej!

U nas dzis 9miesiecy!!!! I pierwsze kroczki juz za nami!!! :laugh:

Jednak tatus mial racje ;) Wczoraj widzialam ze potrafi przejsc pare centymetrow :laugh: Hahaha...zawsze to jakis poczatek.

Nagralam filmik, zgram I Wam pokaze

12 lata 3 dni temu #643631 przez lusiamamanikosia
Hej :)
przez tą pogodę to nic mi się nie chce jest brzydko zimno :( i doła łapie i na nic zupełnie nie mam ochoty :( nawet na spacer się nie da wyjść :((
U nas może być ... Mały już ma mniejszy katar ale jeszcze go męczy ... od wczoraj śpi w nowym łóżeczku turystycznym i noc była oki Mały je zaakceptował :)

Słoneczko - witam się :) ja jestem z Warszawy :)

Majówka - gratulujemy 9 miesiąca i tych kroczków - zazdrościmy !!! :P

... i dziś kolejny dzień pewnie siedzimy w domu ... buuu ... majówka się nie udała w tym roku :(

12 lata 3 dni temu - 11 lata 11 miesiąc temu #643643 przez Majowka
zobaczcie :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

12 lata 3 dni temu #643645 przez lusiamamanikosia
wow wow wow !!!!!!!!!!!!!!!!! super !!!!!!!!!!!!!!!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka