BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 dni temu #643673 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 dni temu #643681 przez Olga
majówka gratulacje dla Lukaska,teraz to już tylko do przodu pójdzie i wielkie buziaczki z okazji 9 mies. :kiss: :kiss: :kiss:

U nas ciepło,ale brak słoneczka.Może się jeszcze przebije,bo zapowiadają z każdym dniem coraz cieplej :silly: Może w końcu się te kurtki zrzuci :angry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #643728 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 3 dni temu #643730 przez Majowka
Dzieki dziewczyny! :kiss:

U nas przepiekna pogoda 25st wiec znowu spacerujemy

Lucasek juz spiacy, szykuje sie na 1-sza drzemke....moze sie uda w domu, Bo czesto musze z nim wyjsc do ogrodu na chwile, zeby go uspc...

12 lata 3 dni temu #643731 przez mloda_mamuska

12 lata 3 dni temu #643756 przez mloda_mamuska

12 lata 3 dni temu - 11 lata 11 miesiąc temu #643780 przez Olga
U nas po malutku też się wypogadza,chyba będzie ładnie dzisiaj,więc po spaniu i obiadku ruszamy do lasu :silly:

Dziewczynki wypoczywające,jak tam wam się udały wypady majowe :unsure: :unsure: :unsure:

Daria szybciutko zdawaj nam tu relacje ze wszystkiego,bo ja bynajmniej już się doczekać nie mogę :silly: :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603
Załączniki:

12 lata 2 dni temu #644073 przez AniaiFilip

12 lata 2 dni temu - 12 lata 2 dni temu #644077 przez Olga
AiF też odświeżam ciągle stronę i nic się u nas na forum dzisiaj nie dziej.Coraz mniejszy u nas ruch :( :silly: :silly:
A zdjęcie było wczoraj robione,jak wracaliśmy od mojej mamy,a mały maiła napad,nie chciał siedzieć w wózku,na rękach też nie i dlatego taka mina niezadowolona :angry: dzisiaj było gorąco,mały w bluzie chodził,ale przez tą pogodę zmienną już ma katar :angry: :angry: :angry:
Ignaś u babci od razu woła bulkę albo rogalika :silly:

I ze spacerku,zrywamy kwiatki :)

Załączniki:

12 lata 2 dni temu #644081 przez lusiamamanikosia
ja jestem patrze co piszecie ... dziś totalnie nie mam humoru ... cały dzień w domu siedzieliśmy ... pogoda nie dopisuje ...
A jak dziś chciałam gdzieś wyjść to oczywiście nie ma z kim :/

12 lata 2 dni temu - 12 lata 2 dni temu #644134 przez AniaiFilip
Olga -Slicznie Ignas zajada, i tak calego rogala opędzluje??? :laugh:

A tu link o nauce siadania na nocnik. Z jednej strony sie zgadzam co do wieku a z drugiej jakos pozno mi sie to wydaje. Zreszta ame przeczytajcie...

www.rodzice.pl/male-dziecko/rozwoj/nauka...ka-dla-chlopcow.html

A tu jeszcze o kapciuszkach...

www.paputki.com.pl/

aktywnyurwis.pl/sklep/nauka-raczkowania-...zm-18-19-5?TreeId=43

Lusia- Nie martw sie idzie ocieplenie zobaczysz od razu humor sie poprawi :cheer:

Majowka - Taka bylam zafascynowana filmikiem Lkaska ze az z wrazenia zapomnialam wam zlozyc zyczenia z okazji 9 mesiaca :ohmy:
Buziaczki :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 2 dni temu - 12 lata 2 dni temu #644158 przez AniaiFilip
A tu jeszcze nasze nowe kapciuszko-buciki z clarks...

Jak rozpracuje jak to sie robi to wstawie filmik z Filipkiem jak raczkuje :silly: Ale to dopiero jutro wieczorem :silly:

Milej nocki...
Załączniki:

12 lata 2 dni temu - 12 lata 2 dni temu #644220 przez Majowka
Czesc dziewczyny!!!

My dopiero usiedlismy.... Ale pracowity dzien!
Pojechalismy po zupie na plaze, pozniej na starowke na pozny lunch, Lucas caly czas totalnie rozebrany na krotkim rekawku, spodenkach I golych stopkach, tak bylo goroco! Do 19h spacerowalismy! Pozniej kaszka w domku I kapanie I pojechalismy do centrum hand. Ja na mega zakupy do hipermarketu a chlopaki do pandory kupic mi prezent na jutro! :laugh: ...jutro tu jest dzien matki :woohoo:

Dopiero wrocilismy, padam!!!!!

Olga,, zawsze jak patrze na Igasia, nie moge sie nadziwic! Cudowny jest! Tak dorosle wyglada, taki rozgarnety, na takiego grzecznego chlopczyka wyglada! ..no I przede wszystkim przeslodki!!!! Kochana ma minke! :kiss:
Cudne fotki!

M-M, tak w mieszkaniu! Ale pod blokiem jest duzy piekny zadbany ogrod z palmami, basenem z fontanami, laweczkami, trawka na pikniki :laugh: , cudny!!! Wychodze z domu co chwile, nawet w pizamie czesto bez makeupu Bo rano tam tylko ogrodnicy pracuja! Dzis musialam jednak pojsc, Bo nijak nie chcial zasnac....

AiF, dzieki :kiss: :kiss: :kiss: sliczne kapciuszki! Takie wlasnie kupie lukaskowi ale pozniej troche. Wstaw filmik! Koniecznie! Chce zobaczyc naszego Bandersa-clooneya :))))

Lusia, no wlasnie, to dopiero poczatki! Jeszcze bedziemy narzekac na upaly!

M-M, jak tam pikink?

Daria!!!!!!!!!!! Opowiadaj!!!!?!?!?!?

12 lata 2 dni temu - 12 lata 2 dni temu #644259 przez Misiowa
Dziendobry:) U nas wczoraj znajomi byli i posiedzielismy do 1 a pobudka juz o 6:30 wiec jestem mega padnieta!;) Hania chwilowo zajela sie zjadaniem pilotów wiec moge cos szybko napisac:) Pogoda zapowiada sie pieknie wiec jedziemy do dziadka mojego do elblaga i tam sobie grilla zrobimy:)

Majowka spoznione buziaki dla naszego solenizanta:* Super ten filmik z Lucaskiem jest:) maly zdolniacha. A dla Ciebie buziaki z okazji dnia matki:*:) My jeszcze chwile musimy poczekac;)

Olga super Ignas sie trzyma juz na nozkach:)niedluga sam bedzie biegal:)

AiF super te kapciuchy:) czekamy na filmik:)

Lusia ja tez czekam z utesknieniem na cieplejsze dni. Ale pogoda na przyszly tydzien jest bardzo optymistyczna:)Miejmy nadzieje ze jak sie zazieleni i ociepli to i humorki sie nam poprawia.

Kamyczka jak wypad do Gdanska sie udal??Szkoda ze nie udalo sie Wam nas odwiedzic :(

Ide sobie jakas kawke zrobic bo zasypiam na siedzaco;)

12 lata 2 dni temu #644281 przez AniaiFilip

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka