BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 tygodni temu #641480 przez maksiumama
mloda mamusia wiesz co powiem ci ze jutro jak tak bedzie to juz go cieniej ubiore, on jest po lekach bo mnial kaszel wiec nie chce tak od razu go rozbierac, a ja na glowke zawsze czapke ubieram po za tym ta cieniutka jest i ma dziurki przewiewne:) a u blazeja to po tym zapaleniu opon mozgowych w szczegolnosci bede ubierac

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 tygodni temu #641487 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #641538 przez Olga
kamyczka jak tam wyjazd :unsure:

krecik to faceci,pewnie chciał Ci komplement powiedzieć,a wyszło jak wyszło :silly:

U nas dzisiaj 25-27 stopni było,mały w bluzie biegał,ale czapeczkę miał,a chustkę pod szyją ściągałam i zakładałam :blink: Taka pokręcona ta pogoda jakaś :angry: Ignaś z nadmiaru świeżego powietrza,nie może teraz usnąć :(

I zapomniałam najważniejszego-MAMY LEWĄ GÓRNĄ JEDYNECZKĘ :silly: :silly: :silly: dojrzałam ją przed spacerkiem,a więc tydzień złych nocek miał swoją przyczynę :blink:

Ignaś dzieli się z babcią plackiem :silly:

uwielbiam wafelki :silly:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603
Załączniki:

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #641587 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #641590 przez Olga
kamyczka mnie to najbardiej cieszy,że to całe marudzenie i te nocne pobudki,to tylko efekt tych ząbków,bo ja od razu mam złe myśli i boję się,że jakieś choróbsko się przyplącze :( a tak już mam pewnośc,że to ząbkowanie :blink:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 tygodni temu #641597 przez lusiamamanikosia
hej Mamusie :) jutro już postaram się Was nadrobić :)
U nas pogoda beznadziejna ... zimno i wiało wyszliśmy na spacer dopiero o 17 bo zrobiło się 15 stopni tylko :( Dziś byliśmy na 3 różnych placach zabaw :) Małemu się bardzo podobało ale na tym najfajniejszym pełno dzieci kolejki do huśtawki nawet były za bardzo Mały nie miał jak sobie poraczkować bo dzieciaki biegały jak szalone :)
Olga - gratki dla Ignasia za ząbka :)
A u Małego dziś 5 ząbek wyszedł :) górna dwójka ^^

12 lata 3 tygodni temu #641697 przez mloda_mamuska

12 lata 3 tygodni temu #641715 przez km
hej dziewczyny jak zwykle wogole nie mam czASU do Was zajrzec, jejciu ale macie super pogode :) . U nas dzisiaj bylo 14 stopni i slonko wiec dla nas to prawie upal :lol: , ja juz w krotkim rekawku a kacper w samej bluzeczce, mm mi sie chyba tez juz udzielil angielski zimny wychów , codziennie mamy po 12 , 13 stopni i juz dawno czapki pochowane , tylko kaszkietowka i bluza, moja mama jak widzi jak kacpra ubieram to sie za glowe lapie, bo w Polsce to by pewnie byl ubrany w kurtke, czapke, rajstopy. Ale wole brac przyklad z ang. wychowania, te dzieci w zyciu czapek nie mialy na glowach , chodza albo w skarpetkach albo na bosaka i wogole nie choruja. Zreszta ubieram Kacpra tak jak siebie, jak mi jest goraco to chcyba jemu tez :silly: . Jakby u nas bylo z 18 stopni to bysmy jzu chyba nago biegali, kwestia przyzwyczajenia :lol: :lol: podobno lepiej jest wyziebic niz przegrzac :)

Dziewczyny czytalam wczoraj wywiad z ortopeda o pierwszych butkach, i podobno nalezy je kupic dopiero jak maluch zacznie pewnie chodzic, a po domu to powinien chodzic tylko w skarpetkach albo na bosaka, zeby stopa czula podloge i wszystko co na niej :lol: takze ja sie wstrzymuje narazie z zakupem tych prawdziwych butow :)

AiF bylam ostatnio w clarksie i patrzylam na te butki co pisalas,jejciu one kosztuja 35 funtow, chyba ich pogielo, ja to chyba jednak w Pl kupie.

Chyba Was nie doczytam, bo ledwo co widze na oczy, zaraz sie klade, bo ten tydzien na rano pracuje,a z kacprem to raczej w ciagu dnia nie odpoiczne. Nauczyl sie skubany wchodzic po schodach, dzisiaj wszedl na 7 schodek i tylko patrzyl za siebie,czy jest juz wysoko, takze musimy kupic juz bramke. :)

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #641730 przez AniaiFilip

12 lata 3 tygodni temu #641745 przez mloda_mamuska

12 lata 3 tygodni temu #641747 przez AniaiFilip

12 lata 3 tygodni temu #641782 przez mloda_mamuska

12 lata 3 tygodni temu #641816 przez Olga
Hej mamusie.

Nocka nie ciekawa,mały się kręcił,chyba druga jedynka chce koniecznie wyjść :ohmy: I o 7 już pobudka :( a tak ładnie do 9 spał :huh:

Pogoda pochmurna,aż się spać chce :(

AiF ja ta czapeczkę kupiłam u nas w miasteczku,w zwykłym sklepie dziecięcym :silly:

Ja też nie jestem za przegżewaniem,ale żeby zimno było dziecku też nie ubieram :silly: Po prostu ciągle mu ściągam kurtkę,chustkę itp i zakładam,zależy od pogody :blink:

12 lata 3 tygodni temu #641853 przez krecik
hej

u nas burza na całego, od samego rana jest tak ciemno, że świecimy światło, mi nadal brak chęci do wszystkiego, może jak się wypogodzi...

a zdjęcia dzieciaczków super, te tutaj ( Olga) i na fb (Kamyczka, Majówka):)

miłego!

12 lata 3 tygodni temu #641870 przez daners
....ale bezsens- wolne i pada ;/ ale majówka niema co... :huh:

gratki dla włascicieli kolejnych zębuszków :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka