BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 tygodni temu #641926 przez lusiamamanikosia
dokładnie :/ miało być tak upalnie a jest zimno i zanosi się na deszcz ;/

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 tygodni temu #642058 przez słoneczko
hej dziewczynki

Bidol jak sie czuje Kamka? jak na urlopiku?

Młoda_mamuska gratki z okazji zębuszka :) jak tam Olinus sie sprawuje?

Krecik jak tam Stas sie czuje? a jak tam Twoje samopoczucie? długo byliscie w szpitalu?

AniaFilip jak tam Filipus? łobuzuje nadal?

Anna Mateuszek wyglada super i widac ze mu sie podoba bawic piaskiem:) zazdroszcze Ci odpoczniesz sobie ;0

Maksiu ale Ci dzieciaczki urosły :) jak tam samopoczucie ?

Lusia my sie chyba jeszcze nieznamy , wiec jestem mama Pawełka, jestem z Inowrocławia :)
masz slicznego lobuziaka, widzialam zdjecia :) zdrówka zycze:)

Daners co u Filipka slychac? co u Ciebie?

Daria mysle o Tobie :)

Majówka Lukasek jaki zdolniacha jest :) a mamusie ma sliczna :kiss: :kiss:

M89m jak tam Miro? jak samopoczucie u Ciebie?

Olga oj widze ze Ignas daje popalic przez zabki :( jak tam Ignas sobie radzi na basenie?

Km wrzuc zdjecia swojego urwisa :)

Dobra teraz co umnie słychac hmmm oj Pawełek daje mi popalic wychodza mu zeby co chwile i daje czadu, jest placzliwy, marudny normalnie nie dozniesienia jest :( jestem juz na wykonczeniu :( nic mu sie nie podoba :( ale mamy juz 7 zebuszków :) i juz nastepne mu wychodza :) maly wstaje, chwyta sie wszystkiego i przechodzi pare kroków :)

teraz mam chwile bo mezus wyszedl z Pawciem na spacerek,

lece sie polozyc bo padam :)

buziaki laseczki :)

12 lata 3 tygodni temu #642093 przez Anna77
hej, tak tylko na chwilkę, bo z telefonu. Zimno niestety, choć słonecznie. Daria cały czas myślę o Tobie. Mam nadzieję że mieliście ślub, jaki sobie wymarzyłaś. Czekamy na wieści!

12 lata 3 tygodni temu #642228 przez Majowka
czesc dziewczyny, u nas piekna pogoda, nocki ciezkie, ale ogolnie jest super!

Daria, trzymam kciuki i czekam na fotki i opowiesc jak bylo!

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #642280 przez km
hej dziewczyny u nas dzisiaj jest super slonko i zero wiatru w cieniu niby 14 stopni ale na slonku z 21 wiec maly dziisaj pierwszY raz w krotkim rekawku smiga. Porobilismy kilka zdjec w ogrudku
Załączniki:

12 lata 3 tygodni temu #642301 przez Olga
Daria ja też już nie mogę doczekać się relacji ze ślubu i wesela,no i fotek oczywiście młodej pary i Tymusia :silly:

km dodaj troszkę większe zdjęcie,bo słabo widać :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 tygodni temu #642387 przez słoneczko
dziewczyny co sie z wami dzieje!! tyle napisalam a wy udajecie jakbyscie nie widzialy mojego posta:(

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #642452 przez Olga
słoneczko ja widziałam,tylko w biegu coś skrobnęłam,a wieczorkim zawsze coś więcej napiszę jak mały uśnie,bo teraz jeszcze rozrabia :angry: ale bardzo się cieszę,jak się odzywasz-rób to jak najczęściej :blink: Czy odpoczęłaś już troszkę :unsure:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 tygodni temu #642526 przez daners
no to rozpoczol sie relaksik :D
Rany pozwoliłam sobie otworzyc piwko z teqila i sie delektuje:) mam nadz,ze sie nie upije bo maz w job a ja nie pijam :)

słoneczko u Fifka mojego hm wszystko dobrze;] coraz czesciej chce spacerowac wiec przemierzamy km po pokojach :silly: a pozatym to bardzo dziwnych pozach spi;] powykrecany jakis taki nogi skrzyzowane pupa u gory i rece jakos odwrotnie trzyma w snie ;] mam nadzieje ze mu wygodnie bo ja jak na to patrze to mi Go szkoda....

a z tych gorszycg rzeczy to własnei ząb mi sie ułamał ;/ boli i niechce odpasc ta ulamana czesc;/wiec jesc niewiem co bede a jutro gdzie ja znajde dentyste ;/

sloneczko a ty co dzis robisz fajnego :):)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 3 tygodni temu #642531 przez krecik
słoneczko, właśnie w złym momencie trafiłaś, albo majówka albo, tak jak u mnie, jakis rodzaj deprechy wiosennej. Dziękuje Stas już dobrze, ale za to nam nie, dzisiaj tak oboje z meżem źle się czuliśmy, oczywiście mąż zawsze w takich wypadkach czuje się jeszcze gorzej niż ja i ja musiałam za małym latać, za to jak już usnąl to 1,5 godziny spaliśmy w trójkę

MM , KM zazdroszczę , też chciałąbym mieć taką odwagę małego wyrozbierać, choć i tak ubieram Małego tak samo jak siebie, ale nigdy nie wiem czy nie przesadziłam

a tak doczytałam, Daria, już PO? bo ja bylam pewna , że dopiero jutro! w takim razie wszystkiego co dobre na nowej drodze życia i cierpliwości do swoich facetów:)

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #642620 przez Olga
krecik szczerze,to ja też myślałam,że Daria ma 3-go ślub,ale jak dziewczyny piszą,że wczoraj,to może mi się coś pokręciło :silly:

słoneczko Ignaś był marudny w ostatnim tygodniu,ale okazało się,że wczoraj wyszedł mi 3 ząbek :silly: dzisiaj w nocy też jeszcze się kręcił i tak myslę,że to druga jedynka wychodzi :blink: Apetyt ma cały czas super-niczego nie odmówi.Dzisiaj jadł bułkę z krówką,którą mi zabrał i nie dało rady jej w żaden sposób schować :silly: pochłania dosłownie wszystko,coraz ładniej chodzi i puszcza już się ciągle,więc trzeba ciągle uważać :silly: jeszcze trochę i może mój kręgosłup odpocznie od prowadzania :blink: Interesują go wszelkiego rodzaju pojazdy i maszyny które warczą i ciągle powtarza"wwrrrr".Jednak to prawdziwy facet :lol:I pytałaś jak tam na basenie :unsure: Więc instruktor nam oznajmił,że niedługo zaczynamy lekcje nurkowania :lol: :lol: :lol: zobaczymy co z tego wyjdzie,ale jak mu lał kupeczkiem na głowę wodę,to już ładnie wypuszczał powietrze,nie połykał wody jak na początku :lol:

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #642650 przez AniaiFilip
Hej dziewczyny

U mnie bez zmian tzn latam i ciagle czymś zajęta. Rano przychodza monterzy bo zmieniamy internet na kablowy( ma byc szybszy:)) wiec musiałam wysprzatac i dopiero padlam na kanape :dry:
A wogole jestem podwójnie zmęczona bo nie dość ze pracuje to jeszcze przed praca bądź po malym sie zajmuje bo dziadek po malu nie wyrabia :silly:
Niby tylko pol dnia w pracy ale wypruta sie czuje plus to bieganie na przerwie zeby pieluszke zmienic czy na spacer wyszukowac...
:dry:

Słoneczko - Witaj, sama widzisz ze jakos nie w humorze dzisiaj jestem :dry:
Dziękuje za pamięć. Filipek dokazuje choc widzę światełko w tunelu, zauważyłam ze potrafi sie dluzej czymś zając i pobawić zabawkami wiec chyba dorosleje po malu ;)
A jak ty sie czujesz?

Km- nic nie widzę na zdjeciu :(

Daners- Mój Filipek tez cuduje, wlazi w nocy na nasze poduszki( raz moja a raz meza) i wygibasy robi, wierci sie strasznie czasem to prawie na czworaka przysypia :laugh:

Daria- Tez jakos sie pogubilam. Przyjmij moje szczere gratulacje i wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia :)
Czekam na fotosy :silly: :)

Anna77- I tak zazdroszcze :silly: :)

Bidolku- Wypoczywasz?

Krecik- Tak to jest ze my Polki znane jesteśmy z tego ze ubieramy dzieci za ciepło do pogody natomiast irlandczycy( widzę ze Brytyjczycy podobnie, zreszta dla mnie to jedno i to samo- za to to mogłabym porządnie oberwac :silly: ), ze nie umieją sie totalnie ubrać do panującej pogody -w tym przypadku przegięcie w druga stronę. Sami sie zreszta z tego śmieją :laugh:
Myśle ze nie ma czego zazdrościć poprostu rób jak uważasz za stosowne :silly:

Tak naprawde to te czapki na głowę to nie jest przymus i nie jest recepta na zdrowie jak widać ale przyzwyczajenia trudno zmienic.

12 lata 3 tygodni temu #642658 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #642661 przez Majowka
czesc dziewczyny,

Sloneczko, to Pawelek tez juz "pierwsze kroczki" ma za soba! super! Gratuluje! :kiss:

fotki dla Was, ciebie i AiF, boscie niefejsbukowe :laugh:
Załączniki:

12 lata 3 tygodni temu #642668 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka