BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 dni temu #647119 przez lusiamamanikosia
hej :)
Słoneczko - Niko ma 8 miesięcy i 25 dni :) i czujemy się już dobrze u mnie oki chociaż czasem czuje jeszcze lekki ból gardła z rana :( a Mały na szczęście już ma mniejszy katar :)
U nas nocki są nawet dobre Mały idzie spać o 20 i śpi mi do 5-6 a jak zje więcej na kolacje to do 7 i jak się obudzi pierwszy raz po kolacji to zjada butle na śpiocha i jeszcze z godzinę czasem dwie uda mu się pospać jeszcze i jak wstaje to jest tak że godzinę się bawi rozrabia i mamy pierwszą drzemkę :)
Narazie Niko śpi ale muszę go za pół godziny obudzić bo idziemy do teściowej pod pracę przez las a potem jedziemy po babcię i jedziemy do Żyrardowa do cioci zrobić niespodziankę bo ma imieniny :) więc nie będzie nas w domciu :)
A wczoraj mąż zabrał mnie na spacer na starówkę wieczorem , fajnie było się oderwać na chwilę z domu :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 dni temu #647135 przez słoneczko
Bidol zdjecia rewelacja, Kamilka sliczniutka , u nas tez dzis jest cieplutko pozniej pojdziemy na spacerek bo jak narazie jest za goracao 28 w słoncu :laugh: wczoraj tez malego rozebralam prawie do naga i ludzie patrzyli sie na mnie jak na glupia :dry: pytalas jak sie czuje :ohmy: hmm w nastepnym tyg ide do lekarza bo mam straszne bole w podbrzuszu ale nie bede wam tu marudzila cieszmy sie piekna pogoda i najcudowniejszymi istotkami na swiecie :kiss:

Majówka och fajnie by bylo jakbysmy sie spotkaly bo ja tutaj nie mam nikogo takiego wszytskie dzieciaczki wieksze juz sa :dry: a Lucaska i Ciebie chetnie bym poznala :)

Lusia spacerek wieczorkiem ach jak ja Ci zazdroszcze :laugh: ciesze sie ze zdrowkiem juz ok:) poprosze zdjecie Twoje z Nikosiem :)

12 lata 1 dzień temu #647321 przez MamaEmilki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 dzień temu #647387 przez Kamykowa84
ME serio??Mi tez ciagle mowili,ze Dominis to czysty tatus,w sumie ja sama nie widze podobenstwa do swojej skromnej osoby

12 lata 1 dzień temu #647398 przez Majowka
Kamyczka, ja patrzac na Dominika widze tylko podobienstwo do ciebie! Bedzie uroczy jak mami :)

No, niestety Sloneczko, my tak daleko :( :( :(

12 lata 1 dzień temu #647721 przez słoneczko
bylismy na zakupach z Pawciem no i zaczepia ludzi, lapie ich koszyki, dotyka wszystkich ale najlepsze bylo przy kasie jak szczypnal taka kobietke :> w tylek :o a ile moj mezus musial sie natlumaczyc ze to nie on szczypal tylko Pawelek :D och lobuz jeden :D

12 lata 1 dzień temu #647747 przez Kamykowa84
słoneczko napisał:

bylismy na zakupach z Pawciem no i zaczepia ludzi, lapie ich koszyki, dotyka wszystkich ale najlepsze bylo przy kasie jak szczypnal taka kobietke :> w tylek :o a ile moj mezus musial sie natlumaczyc ze to nie on szczypal tylko Pawelek :D och lobuz jeden :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 dzień temu #647769 przez lusiamamanikosia
no to widzę że też masz wesoło z Pawełkiem :D Mój to jak byliśmy na zakupach i zjeżdżaliśmy windą to dziewczynkę za bluzkę ciągnął :D ah te podrywacze Małe :D ale Np jak Maks mój mąż miał niecałe 2 latka i poszedł z dziadkiem na zakupy na bazarek to młodej kobiecie ściągnął spódnicę :P i dziadek nie wiedział co ma powiedzieć :P a babci powiedział że więcej z nim nigdzie nie idzie :P
My wróciliśmy z Żyrardowa i Mały w końcu padł :D było nawet fajnie poszłam z Małym i chłopakami Jeden 6 lat , drugi 10 lat do parku na plac zabaw i Mały miał wielką radochę :)

Słoneczko - jutro zrobię zdjęcie to wrzucę Moje zdjęcie z Nikosiem :)

a teraz zobaczę czy coś ciekawego wyszło ze zdjęć z dziś to wrzucę :)

12 lata 1 dzień temu #647821 przez lusiamamanikosia
nikuś z nowym placem zabaw w pokoju babci :)
Załączniki:

12 lata 1 dzień temu #647823 przez lusiamamanikosia
a tu w Żyrardowie na placu zabaw :)
Załączniki:

12 lata 1 dzień temu - 12 lata 1 dzień temu #647870 przez Majowka
hahahahahhahha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lusia, ale sie usmialam z twojego meza hahaha, oby Nikos nie poszedl w jego slady, bo faktycznie, tez bym sie zawstydzila jak by mi takie cyrki wyrabial, oj ci chlpcy, to tylko jedno maja w glowach hahahahahhahha

Sloneczko, a Pawelek juz podszczypuje kobitki w kasie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nie moge! macie przeboje!

MY WPROWADZAMY ZMIANY! :laugh: :laugh: :laugh:
Dzis byly dwie zupki, na obiad i kolacje, plus kaszka w butli na noc, no i spac poszedl o 22h30, w tym obie drzemki po 1h...
ciekawe czy to nam wyjdzie wszystkim na zdrowie, okaze sie jutro rano :laugh:

Lusia, wy to macie zabawki!!!! co chwile cos nowego, co to za plac zabaw!? extra wyglada! ale Nikos ma z Wami dobrze!

12 lata 1 dzień temu #647942 przez lusiamamanikosia
Majówka mam nadzieję że w Tatusia nie pójdzie :D
a to taki dmuchany basen do piłeczek lub zabawek :) tylko musimy kupić jeszcze piłeczki :) Majówka on tak dobrze ma z Babcią :D co chwile coś mu kupuje :P jak to powiedziała puki ma pieniądze to będzie kupować :P

12 lata 1 dzień temu - 12 lata 1 dzień temu #648003 przez Anna77
Lusiaale Nikuś ma superaśny ten plac zabaw u babci. Super chłopak.

Majówka no i jak tam "nowa" nocka :unsure:

Słoneczko no no, niezły rozrabiaka Ci rośnie :blink:

U nas kolejna noc przespana, pobudka o 6:15, więc myślę że jest ok. Dzisiaj na śniadanko zmiana, był chlebek z masełkiem i jajecznica na parze. Troszkę zjedzone :)

12 lata 1 dzień temu #648085 przez mloda_mamuska

12 lata 1 dzień temu #648101 przez Kamykowa84

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka