BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 dni temu - 11 lata 11 miesiąc temu #646003 przez Anna77
A tu Kuba daje Matiemu na podwieczorek chlebek z owockiem:
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 dni temu #646030 przez Kamykowa84

12 lata 3 dni temu #646062 przez Kamykowa84
Mamusie prosze o rade:chce malemu dac sprobowac mleko modyfikowane,ale tylko niewielka ilosc jsk to przygotowac?Pytanie jest glupie,ale nie robilam tego nigdy :huh:

12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #646087 przez Anna77
Kamyczka w 90% przypadków jest tak. Na 30 ml jedna miarka mleka (miarki dołączane są do każdego mleka). Wlewasz do butelki przegotowaną ciepłą wodę, wsypujesz odpowiednią ilość mleka, dobrze mieszasz i gotowe :)

12 lata 3 dni temu #646152 przez Kamykowa84
Anna77 napisał:

Kamyczka w 9% przypadków jest tak. Na 30 ml jedna miarka mleka (miarki dołączane są do każdego mleka). Wlewasz do butelki przegotowaną ciepłą wodę, wsypujesz odpowiednią ilość mleka, dobrze mieszasz i gotowe :)

Anna dzieki :) w tym temacie jestem kompletna blondynka :lol:

12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #646158 przez bidol
Daria - Tymcio ma już tyle ząbków - łał :ohmy: super :lol:
A życia jak z bajki Ci życzę :kiss: :kiss: :kiss:

Ania - łał - pierwsza przespana noc :ohmy: to wielkie wydarzenie :lol: oby już tak zostało :lol: Politolorzka mówisz jesteś :silly:
Mateuszek i Kubuś do Ciebie podobni baaardzo. A jakie Matuś ma włoski długie :ohmy: ślicznie - a to drugie zdjęcie cudne - na fb było podobne "oczami matki " hahahaha :lol:

Kamyczka - Ania maiła na myśli 90% :lol:

Lusia - super fotki :lol:

No co Wy mówicie że promienieje/ Usługiwałam tej mojej ferajnie non stop. Szwagier z podziwu nie mógł wyjść że ja ze wszystkim tak sama sobie radzę. Bo przecież mój Jędrula a jego brat ma dosłownie dwie lewe ręce do wszystkiego. OOj a było co robić dzieciaki i mój tata w dodatku inhalacje wybieranie, ubieranie.... ohhh teraz może wypocznę jak mała da. Bo jak na razie to jest masakra :(

a tu mój mały terrorysta :lol:

(po kliknięciu się powiększają) :silly:
Załączniki:

12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #646173 przez Kamykowa84
Bidol domyslilam sie :blink: a Kamka to cudna laleczka :kiss: i rzeczywiscie na pierwszym zdjatku szczegolnie podobna do mamusi :) i jakiego ma kucyka :)

12 lata 3 dni temu #646200 przez lusiamamanikosia
Anna - Mati super :) a to zdjęcie z tatą - BOSKIE :D

Bidol - Kamilka cudowna ale będzie miała branie że hej :D

Mój na razie śpi koło mnie jak się obudzi pójdziemy na spacer o ile się da bo co jakiś czas deszcz pada :(
Wczoraj to ze śmiechu łzy mi leciały jak jechaliśmy autobusem Niko wyrywał wszystkie młode panie ale najbardziej mu się spodobała Młoda Pani z długimi blond włosami i dużymi piersiami :D tak ja zarywał uśmiechem że ani on ani ona nie mogli później się przestać uśmiechać :D
I jutro chyba zapisze małego do lekarza bo już prawie dwa tyg się męczy z katarem :(

12 lata 3 dni temu #646360 przez Anna77
A u nas się rozpadało. Taki wiosenny deszcze. Mati śpi, a ja zbieram się, bo jak się obudzi to lecimy po Kubę do przedszkola i do ortopedy.

Bidol widziałam to zdjęcie "oczami matki" na fb :) Święta prawda :lol: Śliczna ta Twoja Królewna.

12 lata 2 dni temu - 12 lata 2 dni temu #646447 przez MamaEmilki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 2 dni temu #646483 przez Kamykowa84

12 lata 2 dni temu - 12 lata 2 dni temu #646498 przez Anna77
Ale cisza! Widać że pogoda coraz ładniejsza. A ja właśnie siedzę z Kubą na treningu, a B zabrał Matiego do domu. Nie mam wyjątkowo gazetki i nudzi mi się troszkę. Ortopeda zapisał mi leki i trzy rodzaje zabiegów rehabilitacyjnych. Muszę się jutro zorientować jakie są terminy, już mnie to przeraża!

Do tego w przychodni spotkałam się z bratem. Byli z moim bratankiem Stasiem. No i okazało się że ma przepuchlinę i czeka go operacja :( Niby to prosty zabieg, ale to w końcu 4. letnie dziecko.

ME śliczną masz córeczkę. Cudna :kiss:

12 lata 2 dni temu - 12 lata 2 dni temu #646653 przez Kamykowa84
Anna to sporo tych zabiegow masz.Biedne dziecko 4 latek i juz operacja :( oby sie udalo. A co trenuje Kuba?Bo chyba przeoczylam. :unsure:

12 lata 2 dni temu #646659 przez Anna77
Kamyczka chodzi na zapasy klasyczne. W sumie to treningi dla takich dzieci to takie zajęcia ogólnorozwojowe. Tak samo było zresztą jak chodził prawie 2 lata na szermierkę. Zrezygnowaliśmy z niej, choć byliśmy bardzo zadowoleni, bo trenerzy byli super, ze względu na wadę tego jednego oka Kuby.

12 lata 2 dni temu #646664 przez Kamykowa84
Anna77 napisał:

Kamyczka chodzi na zapasy klasyczne. W sumie to treningi dla takich dzieci to takie zajęcia ogólnorozwojowe. Tak samo było zresztą jak chodził prawie 2 lata na szermierkę. Zrezygnowaliśmy z niej, choć byliśmy bardzo zadowoleni, bo trenerzy byli super, ze względu na wadę tego jednego oka Kuby.

A wlasnie jak oko Kuby?Widze,ze okularki nosi :blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka