BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 dzień temu - 11 lata 11 miesiąc temu #648102 przez Olga
Witam się z rana.Nie mam czasu nawet kiedy usiąść,a jak już znajdę chwilkę,to nadrabiam czytanie i nie mam siły już nic napisać :silly: Mały mi daje popalić tym bieganiem :ohmy: wczoraj wieczorem jak wracał do domu wyglądał jak kominiarz :lol: takie dziecko ulicy-ale bardzo szczęśliwe.Uwielbia być przed blokiem,bo jest dużo dzieci,wszyscy coś do niego mówią,mam sporo opiekunek,wczoraj go prowadzały.Obejrzał i oczywiście wyczyścił wszystkie samochody na parkingu :lol: z tego nadmiaru wrażeń prawie zasypiał w kąpieli,a jak go położyłam o 20 to się męczył z zaśnięciem godzinkę :angry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

bidol nie jesteś sama z tym ubieraniem,a oczy ludzi jak widzą mojego małego rozebranego mnie śmieszą najbardziej i czasem nie omieszkam się głośno skomentować ha ha :lol: no i widzieliśmy wczoraj dziewczynkę starszą z pół roku od naszych,w wózku głębokim na siedząco,przykrytą kocem i kapą na wózek i uwaga w kurtce :ohmy: :ohmy: :ohmy: biedna,ona tak zawsze jest ubrana i jej starsza siostra też.Oczywiście czapka gruba,wiązana koniecznie,a dziecko poliki purpurowe :( tak mi jej żal jest,jak ją widzę :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 dzień temu #648107 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 dzień temu - 12 lata 1 dzień temu #648142 przez Anna77
Olga u nas wczoraj też było ponad 30 stopni. Mały w krótkim rękawku, krótkim spodenkach i kapelusiku. Brzuszek często goły, bo nie miał body, tylko koszulkę. I też często trudni mi się powstrzymać od komentarzy. Wczoraj jak wracaliśmy z przedszkola mijaliśmy tatę z synkiem. Mógł mieć maks. 1,5 roku. Ubrany w body z długim rękawem, na to krótki rękaw, grube dresowe spodnie, skarpetki i buty. Czapka szczelnie zawiązana. Jechał tym rowerkiem, to znaczy siedział na rowerku i tata go pchał. Normalnie zwariowałam. Nie mogłam sie powstrzymać i ostentacyjnie koło niego powiedziałam: "ale dzisiaj gorąco, muszę Ci ściągnąć jeszcze te skarpetki". I zdjęłam małemu skarpetki. Widziałam też na spacerze mamę z dzieckiem malutki w głębokim wózku, przykryte grubaśnym, włochatym, złożonym pewnie na cztery różowym kocem. Maskara :ohmy: :ohmy: :ohmy: Jak wychodziłam z kilkudniowym Mateuszem ze szpitala, też lał się z nieba żar. A on był tylko w rampersie, skarpetkach i cienkiej czapce. Ufff, ale wyrzuciłam :lol:

12 lata 1 dzień temu #648151 przez Olga
Ja też nie mogę patrzeć na te biedne dzieci,ja nie wiem,czy ci rodzice naprawdę nie wiedzą,jak ubrać :angry: Czy im nie jest gorąco :( Mój to miał pod chustką włosy mokre,a to była 16 godz.tam gdzie nie było słońca,to mu ściągałam jak najczęściej :blink: Ludzie są dziwni :ohmy:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 dzień temu #648155 przez mloda_mamuska

12 lata 1 dzień temu #648156 przez lusiamamanikosia
i ja wczoraj widziałam dziewczynkę w wózku może więcej niż roczek miała i spała w wózku bluzka z długim rękawem , spodnie dresowe czapka i jeszcze przykryta grubym kocykiem ;/
Ja jak idę z Małym to te mamki tak się na mnie dziwnie patrzą :D jak mały jest ubrany że śmiać mi się chce z nich :D

12 lata 1 dzień temu #648170 przez Olga
Lusia ja mam dokładnie tak samo-aż się za nami odwracają ha ha :lol:

12 lata 1 dzień temu #648250 przez Kamykowa84
Olga super zdjecia,piekne masz dzieci-tylko Olgi brakuje:) :kiss:
Lusia extra macie ten basenik-babcia rozpieszcza Nikolinka:-) :)

12 lata 1 dzień temu #648288 przez Daria23
Hej Kochane;*ale sie ciesze że mogłam tu wejśc ostatnio na nic nie mam czasu:(
Tymek daje nam tak w kość że to się w głowie nie mieści w dzień idzie wytrzymać ale jak zbliża sie pora spania to zaczyna się horror tak krzyczy rzuca się wyzywa no strasze wczoraj do 23 taki hałas był nie wiem czy to zeby kolejne jeny w jeden miesiąc mu 4 wyszły więc może to byc to:(Dobrze ze pogoda dopisuje i na spacerki można chodzić.

Anna-śliczne fotki ale wam zazdroszcze tego miejsca w Kołobrzegu:)Mati jaki zadowolony:)Szczęśliwe dziecko:*
Anna powiedz mi co szykujesz na kolacje dla Matiego?bo ja mam problem z małym ostatnio codziennie na wieczór nie chce ani kropli mleka wypić:(

Bidol
-Kama boska normalnie cudo urodziłaś:)pi,ekne zdjęcia ty powinnaś fotografem chyba zostać;)a i spóźnione buziaki dla małej:*

MamaEmilki-Emilka przecudna jeny jaka gwiazdeczka z niej jest bombowa:*a co do żebów no widzisz Tymek miał tylko dwa a potem mu w miesiąc 4 wyszły ale ciężko je przechodził.

Słoneczko-dziękuje Kochana za życzonka a jak u ciebie zdrówka i wogóle?Twój Pawełek widze taki agent jak Tymek jakby się razem zgrali to ulala:)

Majówka-gratuluje zdolnego synka:)Tymek dalllllleko za nim:)

Lusia-piękne focie a plac zabaw zarąbisty już widze co by Tymek tam wyprawiał:)

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA NASZYCH MAŁYCH SOLENIZANTÓW:*:*:*

u nas zaczęł grzmić:(brrrr strasznie boje się burzy

12 lata 1 dzień temu - 12 lata 1 dzień temu #648291 przez Daria23
A tu Tymi i jego groźna poza:P

No i mały zaciesz jak zwykle:)
Załączniki:

12 lata 1 dzień temu #648301 przez Daria23
A odnośnie tego ubierania to mi też tak żal tych dzieci jeny wczoraj też Tymi w krótkim rękawku spodenkach , sandałkach i kapelusiku tym co na zdjęciu a jedzie laska gdzie mała ubrana i też przykryta kocem:0 to ja normalnie na mame mama na mnie i zgacha aż sie musiałam obejrzeć za nimi bo nie wieżyłam własnym oczom a ta mała było widać że duża tzn coś jak nasze dzieci albo nawet większa.wiara jest walnięta ciekawe czy oni chcieliby sie kisić tak jak te dzieci

12 lata 1 dzień temu #648304 przez Kamykowa84

12 lata 1 dzień temu #648313 przez Daria23
Kamyczka-dziękujemy:*ale z tą starą ciocią to już przesadziłaś:)

12 lata 1 dzień temu #648323 przez lusiamamanikosia
Daria - Śliczny Tymi :) a ta Minka boska :D

U nas strasznie gorąco dziś i narazie jeden spacerek zaliczony ... na dłuższy nam się nie udało iść :( bo mam okres i ehh leje się jak z kranu ze mnie :((

a Tu zdjęcia z dziś :)
Załączniki:

12 lata 1 dzień temu #648329 przez lusiamamanikosia
tu z Mamusią :) nie wyglądam zbyt dobrze :P muszę coś z włosami zrobić bo są okropne :P
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka