BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 dni temu - 12 lata 2 dni temu #646790 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 dni temu #646791 przez Anna77
Oko ok, jakoś teraz musimy umówić się na kontrolę. Okularki nosi i chyba mu nie przeszkadzają, więc jest ok. Widzi trochę lepiej, ale szału nie ma.

12 lata 2 dni temu #646837 przez Anna77
AiF, Lusia katar jest upierdliwy, ale na szczęście mija :) Prędzej czy później. Mateusz miał ostatnio ponad 3 tygodnie, czego oczywiście Wam nie życzę.

Lusia i zapomniałam napisać poprzednio, niezła historia z tym podrywaniem :silly:

Uciekam spać. Dobranoc i do jutra :)

12 lata 2 dni temu #646933 przez daners
witam mamunie :)

rany u mnei brak czasu bo praca na druga zmiane;/ eech
w mega skrocie to ocieplaja nam blok wiec z rana na szybko musze uciekac z domu bo halasy mamy ze hoho ale dzis ku zdziwieniu Fifi zasnol i narazie cisza wiec szybko wskoczylam:D

Kamka urzeka z tym jęzorem niezla agentka ;]

a u mojego syna to hmm coś sie dzieje hmmmmm.....wsumie niemarudzi ale wypycha jezyk i przy tym tak smiesznie wydaje pewne odglosy... mniam mniam ale w swojej wersji i boki zrywac jaka ma mine przy tym :)

Pozdrawiam wszystkie mamusie i bejbiczki caluje :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 2 dni temu #646947 przez Kamykowa84

12 lata 2 dni temu - 12 lata 2 dni temu #646961 przez Anna77
Dzień Dobry :) Melduję że druga nocka przespana od kolacyjki :) Co prawda dzisiaj pobudka była o 5.45, ale dobre i to.

Bidol Uściski dla Kamilki z okazji 10 miesiąca i buziaki od Mateusza :kiss: :kiss: :kiss:

Daners dobrze że znalazłaś chwilkę ;) To jest właśnie fajnie z dzieciaczkami. Niby nic się nie dzieje, ale coś zawsze można nowego zauważyć codziennie. Czasem nawet trudni to opisać, ująć w słowa, a i tak wiemy że coś jest inaczej.

A teraz uciekam zrobić sobie kawkę, włączyć wczorajszy odcinek "M jak karton" i zrobić obiadek. Kurcze, coś mnie katar chyba dopadł :angry:

12 lata 2 dni temu #647011 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 dni temu #647023 przez Olga
Hej mamusie.Ja tak na szybko,bo nie mam czasu.Rano zaliczyłam stomatologa,a teraz pędzę z sobą do alergologa.Dobrze,że Marika jest w domku,bo matury są,więc wolne ma,to nie muszę babci angażować w opiekę :lol:
Wczoraj cały dzień na powietrzu spędziliśmy i na 17 mieliśmy zajęcia na basenie-po nich mały jest wykończony,chociaż spał w dzień 4 godz.to na noc padł o 20 :silly:

bidolek wysliń tam Kamilke od Ignasia :kiss: :kiss: :kiss: i od ciotki też buziaczki :kiss: :kiss: :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 dni temu #647036 przez bidol
Doberek B)

Dziękujemy za życzonka - ale ten czas leci :ohmy:

Daners - super że jesteś :kiss : i tak jak Anna pisze co dzień nowa umiejętność :blink: niby nic a cos :lol: Ja poproszę zdjęcie lub przynajmniej filmik z łobuzem :lol:

Ania - no to cię czeka teraz latanie po zabiegach - współczuję, ale nie ma co bagatelizować takich spraw bo na starość dadzą nam w kość :dry: No i gratulacje kolejnej przespanej nocki :kiss: ale Mateuszek szybko się przystosował :ohmy:

AF - no to się masz teraz z el diabolo :lol: - może maść majerankowa, nasiwin w kropelkach, aspiratorek, woda morska, no i ja jeszcze daję homeopatię - nie na każdego działa ale u nas się sprawdza - jedyny minus że trudno dostać. Kamila ma teraz katerek a ja nigdzie nie mogę dostać tych kuleczek :dry:

Olga- ok wyślinie - obiecuję :S :P :lol: no ty jak zwylke w biegu :lol:

KM- buziaki dla Kacperka - solenizanta naszego :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

a ja mam strasznego doła. Wczoraj wieczorem zadzwonił wujek że babcia ma zapalenie płuc i leży w domu pod tlenem :( pojechaliśmy do niej i siedzieliśmy do rana. Trzeba już przez cały czas przy niej być. biedna siąść już sama nie może :( wszystko ją boli kręci się. Trzeba ją posadzić i za chwilę się kładzie i zaraz znowu chce siąść i tak przez całą noc. Wujek już ledwo chodzi, ciotka też - przecież dopiero co umarł jej mąż. Oj biedna ta moja babcia :( Ja wczoraj się zwyłam że jak wróciłam do domu to usnąć nie mogłam :(
Dzisiaj znowu jedziemy na dyżur żeby wujo choć trochę się przespał.

12 lata 2 dni temu #647049 przez Kamykowa84

12 lata 2 dni temu #647051 przez słoneczko
czesc dziewczynki cos ostatnio nie mogłam wogole sie zalogowac do was :angry:

maly spi wiec moge do was zajrzec :laugh:

Daria wzystkiego najlepszego na nowej drodze zycia, wygladalas pzeslicznie:) :kiss:

Bidol całuski dla Kamki od ciotki i Pawełka :) mówisz ze Kamka to mala terorystka hmm moj tez jest taki :( zdjecia przecudne czemu nie dasz zadnego na jakis konkurs ?

MamaEmilki Emilka jest przesliczna , taki aniołek sliczny :) gdzies mi migneło ze Emilka chodzi? wow gratulacje :)

Majówka spoznione ale szczere buziaki z okazji 9 m-cy :) a Lucasek jest cudny az mi brak słów taki sliczny jest :) gratki z okazji pierwszych kroczków :)

Olga Ignas jaki duzy juz jest :) szok ale urosł :) ale podobny do Ciebie :) powiedz mi czy jako piersze butki moga byc sandalaki czy nie zabardzo ? np takie sklep.befado.pl/index.php?c=produkt&id_pro=7330

Anna Mateuszek jaki zadowolony jak sie bawi piaskiem, sliczny chłopczyk i chyba podobny do Ciebie prawda? wypoczelas na majówce?

Ania Filip ja Ci współczuje tego lobuziaka, jak Ty dajesz rade kochana? zdrówka dla malego?

Lusia jak tam zdrówko? Nikos jaki duzy ile ma m-cy bo chyba nie doczytalam?

młoda_mamuska jak tam Olinus? daje popalic?

reszty nie pamietam wiec przepraszam :)

a teraz co u nas wiec mały daje czadu!!!!! w nocy wogole prawie nie spi, budzi sie po 4 juz i niema juz spania, caly czas marudzi i wszystkim jest znudzony, powodem jest zabek 3 gorna mu sie przebija , to juz jego 8 zabus :laugh: no i zepsul mi lodówke :angry: co chwile biegnie do niej wstaje i otwiera i zamyka ja i tak przez 10 min dobre, pozbijal mi sloiki z lodówki lobuz jeden, jak cos mu zabraniam to jest histeria , drze sie i placze, no i wozku wstaje mi i sie z tego cieszy :P

12 lata 2 dni temu - 12 lata 2 dni temu #647076 przez Majowka
czesc dziewczyny!

Anna, zazdroszcze ci jak nie wiem...u nas dramat z nockami...rozbudza sie, jeczy, wiec chodze wkladam smoka, wkoncu decydyje sie na mleko, niby wszystko ok, lapie lapczywie smoka , 10 sekund pije i krzyk taki, ze nas w Przechlewie slychac :dry: :( :( :( pozniej juz koniec, bo ani w lozeczku, ani u nas...chodze tylko z nim na rekach...nie wiem...

Pediatra mowi, ze za dlugo spi w dzien :ohmy: :ohmy: :ohmy: cos mi sie wydaje, ze sie myli, ale sprobuje ukrocic mu drzemki, zobaczymy!

Fajne zdjecia z majoweczki.

AiF, przykro mi spowodu katarku :( zycze duzo zdrowka Wam obu
Lucas wazy 10kg juz! i mierzy 76 cm!
Butkow kazal nie kupywac na razie, ehh, jakos tak dziwnie bylo. Lucas tez sie caly czas wyrywal, jeczal, wiec nie dalo rady porozmawiac spokojnie...no i tak jak mowilam, wprowadzam zoltko i ryby...a i mam zmienic plan zywieniowy, aby byly dwie zupy dziennie.

Bidolku, ale sliczna Kamilka!!!! jak pieknie wyszla na fotkach i ta panterkow bluzeczka!!!!!! cudo!

Mama Emilki, Emilka to prawdziwa krolewna! cudne to zdjecie!

Sloneczko, dzieki :kiss: ale duzo zabkow juz macie! no i maly rozbojnik z Pawelka hehehe, lodowka to juz cos! Lucasek na razie mi odlamal kawalek swiecznika, wiec nie jest tak zle! :silly:

a i ostatnie filmiki z postepow w chodzeniu ;)

12 lata 2 dni temu - 12 lata 2 dni temu #647089 przez bidol
z tego wszystkiego pominęłam zdjęcie Emilki :ohmy: już się poprawiam :lol:

ME - Emilka cudna- a jaka suknia piękna no i Emilka ma taką delikatną urodę - prawdziwa księżniczka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: no i faktycznie chyba mało do mamy podobna :blink: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Majówka- ale cudny Lucasek - czyli wyrobił się w czasie z chodzeniem :unsure: :lol: przedreptał 9 miesięcy :lol: szok - spryciula :lol: i aż wierzyć się nie chce że 10 kg waży :ohmy: Kamila tyle waży :ohmy: a wygląda jak dwa Lucaski :lol: :lol: :lol: :lol:

co do spanie - to żeby tylko nie zapeszyć :S
Kamila sama zasypia na noc i w dzień. Kładę ją do łóżeczka i zasypia bez jakiegokolwiek marudzenia :lol:

więc współczuję mamom które jeszcze się męczą tak nocami :huh: :kiss:

Kamyczka - Dominiś lody wcina :lol:

Słoneczko - jesteś nareszcie :kiss: gratulacje dla Pawełka - 8 ząbków łał :ohmy: :kiss: :kiss: :kiss: a jak Ty się czujesz?? lepiej??

no i dla nie fb-kowych dziewczyn :lol: U Nas wczoraj taki upał był :lol: Dziś też ma być :lol: :lol: Kamilka rozebrana jak do rosołu a inne dzieciaki w czapkach i długim rękawie :ohmy: :ohmy: może to ze mną jest coś nie tak :S

(po kilknięciu na zdjęcie się powiększają)
Załączniki:

12 lata 2 dni temu #647090 przez słoneczko
Majówka wlasnie ogladalam z Pawełkiem filmiki i tak byl zachwycony Lucaskiem ze az walil rekami w stolik i sie cieszyl ale super Luacasek chodzi jeszcze raz wielkie gratulacje

12 lata 2 dni temu #647096 przez Majowka
słoneczko napisał:

Majówka wlasnie ogladalam z Pawełkiem filmiki i tak byl zachwycony Lucaskiem ze az walil rekami w stolik i sie cieszyl ale super Luacasek chodzi jeszcze raz wielkie gratulacje

och!!!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
kochany! szkoda, ze nie mozemy robic sptkan mamusiowych, wtedy nasze dzieciaczki moglyby sie razem pobawic, wszystkie w tym samym wieku, super by bylo!

Bidolku, tak wyrobil! :silly:
choc dziadkowie twierdza, ze tatus stabilniej chodzil, no ale nie wazne! :laugh:
Kamillllllllllllllllllllllka, jaka ty piekna jestes! super odjazdowe stylizacje! Bidolku, tez powinnas miec bloga modowego!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka