BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 9 miesiąc temu #737254 przez agnesssa
Majówka fajnie, że się dobrze czujesz :D Co do ślubu to ja byłam w lipcu na dwujęzycznym mojej kuzynki, trochę było załatwiania bo ona z (już teraz) mężem mieszkają w Londynie a ślub był w pl. i do tego różnego wyznania s i z tego co wiem to musieli załatwiać pozwolenie na ślub od biskupa, ale za pośrednicwtem naszego proboszcza :huh:

Jaka cisza dzisiaj :silly:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #737284 przez Majowka
No wlasnie, to bedzie cos w tym stylu :(
Kurcze, jeszcze tlumacz! :ohmy:
Wezme to wszystko na siebie, Bo jak Antonio sie zorientuje ile jest tego zalatwiania, to sie rozmysli :laugh: :silly:
My w dodatku mieszkamy na wsi, wiec jeszcze gorzej...... Ksiadz zahukany pewnie sie nie zgodzi, zobaczymy....
A ten tlumacz, byl przysiegly? Czy zwykly moze byc, ktos kto rozumie dwa jezyki po prostu?

11 lata 9 miesiąc temu #737450 przez chłopek
Majówka pewnie córeczka :)
mój znajomy miał ślub to ona przed Bogiem przysiegała a on przed urzednikie (bo on świadkiem jehowy jest|)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #737476 przez agnesssa
Majówka
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

11 lata 9 miesiąc temu #737642 przez Anna77
Olga Zdolniacha z Ignasia już :) A gdzie zamawiałaś te ciuszki na fb?? Chyba mi umknęło

Daners niezłego masz pomocnika. Mati też wszystko chętnie wyrzuca do śmieci (najchętniej swoje pieluszki :P ). Poza tym uwielbia wkładać rzeczy do pralki i ją ze mną włączać, a potem wyjmować wyprane pranie i je ze mną wieszać. Wszystko mi podaje.

Maksiu Nooo, wreszcie :kiss: :kiss: :kiss: Fajnie jakby się coś udało z tym Caritasem. Trzymam kciuki. No i może faktycznie ten PCPR.

Majówka cuuudny brzuszek. Piękna kobieta z Ciebie :woohoo:

Bidol od samych marzeń to jeszcze nikt daleko nie "zaszedł". Do roboty się weź.

Kamyczka zdrowiej szybciutko!!!

chłopek Mati jak się go zapyta jak robi kotek, to mówki takie me właśnie. Pewnie dlatego, że jedna kocica która do nas często wpada na działce tak jakoś dziwnie miauczy.

Krecik ale odlotowe to zdjęcie :laugh: Świetnie Staś wygląda w tej czapie i kominie, muszę też Matiemu takie sprawić.

Agnessa szał zakupów!!! Na co się w końcu zdecydował :unsure: Mati też śpi z pieluszką. Troszkę mu sama ten pomysł podsuwałam, bo Kuba też tak śpi. To jest fajne, bo pieluszkę łatwiej wyprać niż pluszaka. No i jak się zgubi, to wystarczy wyciągnąć nową i po kłopocie :silly:

No a my z działeczki w sumie wróciliśmy 31.08. Od poniedziałku ostro sprzątam w domu. Jakaś masakra normalnie. Ale co się dziwić, jeśli w sierpniu w sumie byłam chyba 5 dni w domu. Mati coraz więcej rozumie i świetnie się z nim można dogadać. To tyle na razie

Aaaa, Bidolku bo widziałam właśnie na fb. Zdrówka dla Kamilki duuużo życzę i przesyłamy moc uzdrawiających buziaków :kiss: :kiss: :kiss: A dla Ciebie pokłady siły i cierpliwości :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu #737853 przez krecik
hej dziewczyny:)

ale cisza:( u nas nic nowego, pakujemy się i jedziemy znowu do rodziców do niedzieli, mały ma teraz drzemke to przynajmniej mogłam się na spokojnie spakować, tylko teraz będziemy musieli później wyjechać, bo jak Stasiu nie spi w czasie jazdy to nie jest wesoło;/

Anna77, fajnie macie z tą działeczką:) ja się już tak pomału zastanawiam, co my będziemy robili w zime, teraz to właściwie tylko drzemki mamy w domu

Bidol, ehh przewalone, doskonale rozumiem, my mieliśmy to 2 tyg temu;/ tyle tylko, ze w szpitalu jest cały czas pod opieką i szybciej ją postawią na nogi, więc główka dom góry:)

Majówka,
Ksiądz też człowiek, trzeba normalnie zagadać i się załatwi:)

miłego!

11 lata 9 miesiąc temu #737857 przez bidol
Hej dziewczyny. Nerwica mnie bierze jak mam cos napisac na forum z tel. Non stop klawiatura mi sie chowa :( Noc w miare ale za to w dzien Kamila jest nieznosna. Non stop płacze, marudzi, kladzie sie na podloge i piszczy :( goraczka ustaje ale nadal nie wiadomo co jest jej przyczyna :( tera spi i ja zaraz tez sie poloze bo tez chora jestem :(

11 lata 9 miesiąc temu #737919 przez Daria23
Hej Kochane i ja sie przywitam po dniu przerwy.Wczoraj kompletnie nie mogłam się zorganizować.Byliśmy u babci potem pazurki i tak jakoś zleciało.
Jeny czy wasze dzieciaczki też tak bałaganią??Tymek codziennie tak załatwia podłogi ,że już mi się odechciewa na ich widok-poklejone ,pomazane itp a na panelach ślicznie się to odbija.Musiałabym chyba myć je 4 razy dziennie :/

Ale ucieszyłam się strasznie ,bo jest klientka na moją suknie ślubną:)Zadzwoniła i mówiła ,że właśnie o takiej marzyła itp i przyjedzie na przymiarkę w sobote:)Jest nadzieja na kasiurke:).A przyda się bo w przyszłym tygodniu będe mieć zakładaną koronke za 1200zł :/

Bidol-Oj nasze biedne dziewczynki się rozchorowały.Dużó dużo zdrówka dla was.Bidol musisz szybko wyzdrowieć ,bo jak ciebie nam tu zabraknie to już wogóle:). Buziaki dla Kamki:*

No nic pan Tymoteusz już się obudził:(zero czasu dla siebie-dobrze ,ze nie pada to się na dwór wyjdzie.

Papa

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #737976 przez Olga
Hej.

Dziewczyny jestem w szoku,wygłupiałam się z małym jak zasypiał i mówię,pokaż ząbki,a on ma wszystkie 4 ha ha.I to całkiem już spore,beż żadnej gorączki i nie wiadomo kiedy mu wszystkie czwórki wyszły-ale super :lol: :lol: :lol:

Anna z tej strony kupowałam :blink:

www.facebook.com/RadzIosneDzieciaki

bidolek zdrówka dla Kamki i dla Ciebie - daj znać nam na bierząco co i jak dobrze :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 9 miesiąc temu #738275 przez Anna77
Hej Dziewczyny,

Bidol dobrze że gorączka ustaje. Mam nadzieję że szybciutko wyjdziecie na prostą. Duuużo sił Kochana :kiss: :kiss: :kiss:

Daria no to chyba szybciutko znalazła się ta Klientka. Oby się udało za pierwszym razem ;)

Olga u nasz poza jedynkami - dolnymi i górnymi - właśnie wyszła jedna dwójka górna i jedna dolna. Raczej też bez krzy, a może nie zauważyłam, he he :lol:

I co ja widzę :ohmy: Ostatni post 8 godzin temu :ohmy: No nieźle.

A ja dzisiaj byłam zrobić sobie makijaż permanentny. Zagęszczenie linii rzęs (z malutkim przedłużeniem kreski) górnych i dolnych. Bolało, mimo znieczulenia emlą, ale do zniesienia. Teraz mam trochę zaczerwienione oczy i lekko podpuchnięte powieki, ale wygląda fajnie. Tydzień nie mogę się malować. Od dawna chciałam zrobić i w końcu się udało. Mam nadzieję, że jak się zagoi będzie fajnie.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #738298 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 9 miesiąc temu #738347 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 9 miesiąc temu #738554 przez Daria23
Hej Kochane i ja się witam.U nas dziś kiepska nocka-Tymi obudził się o 3 i do 5 nie chciał zasnąć kręcił się pojękiwał aż wkońcu zasnął i przed 7 się obudził.
Kurde już sama nie wiem poszłam z nim do lekarza ,bo miałam wrażenie,ze ma gardło chore i co bierze te lekarstwa tydzień i zero poprawy jeszcze od wczoraj chrype ma :/. Ci lekarze są beznadziejni! Macie może jakieś domowe sposoby na taką chrype i gardełko?Może sama go wylecze a jak nie to pójde prywatnie jakby było gorzej.

Anna-ale fajnie ja się zamierzam na brwi,bo kreski robie sporadycznie a jednak brwi takie bladziutkie.A robiłaś brwi też?Jeśli tak to ile taki zabieg kosztuje>?

Dziewczyny błagam o pomoc.W niedziele jedziemy do cioci mojego M na urodziny która ma 90 lat!!!-co takiej staruszce można kupić na prezent??????POMOCY

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #738684 przez Anna77
Daria brwi nie robiłam, to był mój pierwszy raz :) Płaciłam malutko, bo robiłam na seminarium szkoleniowym. W P-niu jest salon Estetique. Siedzą już w tym kopę lat i prowadzą szkolenia. Wtedy szukają "modelek". Koszt to 190 zł + 100 za ewentualną korektę po krótkim czasie - www.make-up.pl - jak się polubi na fb, to będziesz widziała kiedy są następne. A co do prezentu, to może jakiś szal fajny na jesień lub zimę, albo chusta, apaszka.

11 lata 9 miesiąc temu #739066 przez MamaEmilki

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka