- Otrzymane podziękowania: 42
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- agnesssa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D

Jaka cisza dzisiaj

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
- Otrzymane podziękowania: 0

Kurcze, jeszcze tlumacz!

Wezme to wszystko na siebie, Bo jak Antonio sie zorientuje ile jest tego zalatwiania, to sie rozmysli

My w dodatku mieszkamy na wsi, wiec jeszcze gorzej...... Ksiadz zahukany pewnie sie nie zgodzi, zobaczymy....
A ten tlumacz, byl przysiegly? Czy zwykly moze byc, ktos kto rozumie dwa jezyki po prostu?
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1

mój znajomy miał ślub to ona przed Bogiem przysiegała a on przed urzednikie (bo on świadkiem jehowy jest|)
- agnesssa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42

Przepraszam, że się tak rozpisałam

A jeszcze co do księdza, to ten nasz też niby jest groźny i wiecznie krzyczy, ze nie bedzie ślubów udzielał grzesznikom, co żyją w grzechu, czytaj mieszkają razem przed slubem, ale i w moim przypadku i mojej kuzynki dało się z nim współpracować mówiąc kolokwialnie nie taki diabeł straszny..... chociaż w przypadku księdza to może złe porównanie

- Anna77
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jesteśmy już w "piątkę"

Daners niezłego masz pomocnika. Mati też wszystko chętnie wyrzuca do śmieci (najchętniej swoje pieluszki

Maksiu Nooo, wreszcie

Majówka cuuudny brzuszek. Piękna kobieta z Ciebie

Bidol od samych marzeń to jeszcze nikt daleko nie "zaszedł". Do roboty się weź.
Kamyczka zdrowiej szybciutko!!!
chłopek Mati jak się go zapyta jak robi kotek, to mówki takie me właśnie. Pewnie dlatego, że jedna kocica która do nas często wpada na działce tak jakoś dziwnie miauczy.
Krecik ale odlotowe to zdjęcie

Agnessa szał zakupów!!! Na co się w końcu zdecydował

No a my z działeczki w sumie wróciliśmy 31.08. Od poniedziałku ostro sprzątam w domu. Jakaś masakra normalnie. Ale co się dziwić, jeśli w sierpniu w sumie byłam chyba 5 dni w domu. Mati coraz więcej rozumie i świetnie się z nim można dogadać. To tyle na razie
Aaaa, Bidolku bo widziałam właśnie na fb. Zdrówka dla Kamilki duuużo życzę i przesyłamy moc uzdrawiających buziaków

- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
ale cisza:( u nas nic nowego, pakujemy się i jedziemy znowu do rodziców do niedzieli, mały ma teraz drzemke to przynajmniej mogłam się na spokojnie spakować, tylko teraz będziemy musieli później wyjechać, bo jak Stasiu nie spi w czasie jazdy to nie jest wesoło;/
Anna77, fajnie macie z tą działeczką

Bidol, ehh przewalone, doskonale rozumiem, my mieliśmy to 2 tyg temu;/ tyle tylko, ze w szpitalu jest cały czas pod opieką i szybciej ją postawią na nogi, więc główka dom góry:)
Majówka, Ksiądz też człowiek, trzeba normalnie zagadać i się załatwi:)
miłego!
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Jeny czy wasze dzieciaczki też tak bałaganią??Tymek codziennie tak załatwia podłogi ,że już mi się odechciewa na ich widok-poklejone ,pomazane itp a na panelach ślicznie się to odbija.Musiałabym chyba myć je 4 razy dziennie :/
Ale ucieszyłam się strasznie ,bo jest klientka na moją suknie ślubną:)Zadzwoniła i mówiła ,że właśnie o takiej marzyła itp i przyjedzie na przymiarkę w sobote:)Jest nadzieja na kasiurke:).A przyda się bo w przyszłym tygodniu będe mieć zakładaną koronke za 1200zł :/
Bidol-Oj nasze biedne dziewczynki się rozchorowały.Dużó dużo zdrówka dla was.Bidol musisz szybko wyzdrowieć ,bo jak ciebie nam tu zabraknie to już wogóle:). Buziaki dla Kamki:*
No nic pan Tymoteusz już się obudził:(zero czasu dla siebie-dobrze ,ze nie pada to się na dwór wyjdzie.
Papa
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Dziewczyny jestem w szoku,wygłupiałam się z małym jak zasypiał i mówię,pokaż ząbki,a on ma wszystkie 4 ha ha.I to całkiem już spore,beż żadnej gorączki i nie wiadomo kiedy mu wszystkie czwórki wyszły-ale super

Anna z tej strony kupowałam

www.facebook.com/RadzIosneDzieciaki
bidolek zdrówka dla Kamki i dla Ciebie - daj znać nam na bierząco co i jak dobrze

- Anna77
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Bidol dobrze że gorączka ustaje. Mam nadzieję że szybciutko wyjdziecie na prostą. Duuużo sił Kochana

Daria no to chyba szybciutko znalazła się ta Klientka. Oby się udało za pierwszym razem

Olga u nasz poza jedynkami - dolnymi i górnymi - właśnie wyszła jedna dwójka górna i jedna dolna. Raczej też bez krzy, a może nie zauważyłam, he he

I co ja widzę

A ja dzisiaj byłam zrobić sobie makijaż permanentny. Zagęszczenie linii rzęs (z malutkim przedłużeniem kreski) górnych i dolnych. Bolało, mimo znieczulenia emlą, ale do zniesienia. Teraz mam trochę zaczerwienione oczy i lekko podpuchnięte powieki, ale wygląda fajnie. Tydzień nie mogę się malować. Od dawna chciałam zrobić i w końcu się udało. Mam nadzieję, że jak się zagoi będzie fajnie.
- Kamykowa84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Kamykowa84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Kurde już sama nie wiem poszłam z nim do lekarza ,bo miałam wrażenie,ze ma gardło chore i co bierze te lekarstwa tydzień i zero poprawy jeszcze od wczoraj chrype ma :/. Ci lekarze są beznadziejni! Macie może jakieś domowe sposoby na taką chrype i gardełko?Może sama go wylecze a jak nie to pójde prywatnie jakby było gorzej.
Anna-ale fajnie ja się zamierzam na brwi,bo kreski robie sporadycznie a jednak brwi takie bladziutkie.A robiłaś brwi też?Jeśli tak to ile taki zabieg kosztuje>?
Dziewczyny błagam o pomoc.W niedziele jedziemy do cioci mojego M na urodziny która ma 90 lat!!!-co takiej staruszce można kupić na prezent??????POMOCY
- Anna77
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- MamaEmilki
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-