BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #743061 przez Misiowa
Witam się wieczorną porą:)

Z racji deszczu wyprawa po aparat przełożona na jutro :) Dziś przez ten deszcz cały dzień w domku spędziłyśmy :(

Majówka gratuluje:) Lucasek będzie miał towarzysza do zabaw samochodami:)) Za 3 razem to już musi być dziewczynka:)

Krecik zmotywowałaś mnie i dziś w końcu poćwiczyłam z Chodakowską :laugh: Płyta ma 45 minut a ja dałam radę aż 15 min :laugh: Mam formę że hoho ;) Może jutro będzie lepiej. Za to Hania miała niezły ubaw i nawet też próbowała ćwiczyć :)

Kamyczka nie smuć się :kiss: z pracy zrezygnowałam. Nie mam z kim Hani zostawić poza tym puki dajemy rade to chcę posiedzieć z nią w domu :)

AiF ale masz małego przystojniaczka:) Super zdjęcie:)

Maksiu super że udało się załatwić te aparaty dla małego. A wydatki niestety zawsze się jakieś znajdą :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #743126 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 7 miesiąc temu #743137 przez Misiowa
Kamyczka dziękuje bardzo za życzonka :kiss: ja też leniwa jestem więc kiepsko to widze ale jak patrze w lustro to od razu mam większą motywację. Moja waga przekroczyła niebezpieczny próg i coś muszę z tym zrobić :laugh:

11 lata 7 miesiąc temu #743156 przez krecik
Misiowa, dawno się tak nie uśmialam:" zmotywowałam", jak do ćwiczeń to ja tylko demotywuje:D za sport uważam wchodzenie po schodach, ale teraz mamy winde...
a to Ty masz dzisiaj urodziny? również się dołączamy, zdrówka radości i żeby Hania dużo spała:)

Bidol, nie wiedziałam , że jesteś taka strachliwa, my na deszcze też raczej nie wychodzimy, bo my ( a właściwie ja) lubie deszcz, ale gdy jestem w domu i patrze przez okno":)

AIF, to mi się podoba! Filipek jak model:)

Majówka, gratuluje chłopaka:) ( może sie jeszcze lekarz pomylił;))

dzisiaj nie pada, to się wyrwiemy z domku:)

miłego

11 lata 7 miesiąc temu #743161 przez Anna77
Misiowa jeśli chodzi o Chodakowską, to lepiej żebyś od początku wykonywałam mniej powtórzeń każdego ćwiczenia, ale dojechała do końca. Nie wiem co ćwiczysz, ale Skalpel cały trwa może 45 minut, ale ćwiczeń samych jest maks 35. No i najważniejsze - STO LAT, STO LAT I WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

My dzisiaj w domku, bo non stop latamy ostatnio. W końcu pójdziemy na spacerek normalny. A co do ruszania się, to mi się w końcu chyba udało wejść w rytm i biegam regularnie no i czwarty dzień wytrzymuję na diecie.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #743179 przez bidol
Majówka - aaaaa gratulacje - czyli czarownica nadal nieomylna :silly: :ohmy: hahahaha :) masz rację za trzecim razem będzie córeczka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jeszcze raz gratuluję :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

AF - ale Filipek jest boooski - no cudowny wręcz - będzie miał branie no i widać że taki zadziorek z niego - Przepiękny jest :ohmy: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Co do dziewczynki to i ja miałam takie zdanie i bardzo się myliłam B) Za nic w świecie nie chciała bym żeby Kamka była chłopcem :blush: Jednak co dziewczynka to dziewczynka :lol: Smarujemy wzajemnie buzie sobie kremem no i Kamila uwielbia ciuszki buty torebki - już od małego ale przy tym jest saka słodka - Wczoraj kupiłam jej kalosze to cały wieczór w nich chodziła - jak jej zdjęłam to pisk był no i chciała w nich spać - inhalacje w kaloszach miała :lol: :lol: :lol: no i zdjęłam jej dopiero jak usnęła :lol: :lol: :lol: Ma też torebkę i cały dzień się z nią kokosi - zakłada na szyję i zdejmuje - wkłada w nią smoczka i takie tam - uwielbia kucyki - przynosi spinki żeby zaczepić - ojj prawdziwa baba :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: a najlepsze dopiero przed nami - malowanie paznokci ..... :lol: :lol:

Kamyczka- mówie Ci bierz dziewczyno magnez :laugh: chyba przesilenie jesienne Cię męczy :lol: Głowa do góry - ciesz się chwilami z Dominikiem - będzie Ci jeszcze tego brakować :blink:

Misiowa - 100 lat 100 lat - zdrowia - szczęścia i dużo motywacji :silly: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Krecik - po 5 zapaleniu płuc też była byś strachliwa :silly:

Maksiu - w przyszłym tygodniu wyślę - bo teraz nie mam jak - :silly: :kiss: :kiss:

Ojjj a ja znowu się martwię - chyba wpiszę sobie to w zawód wykonywany :dry: :dry: Tata źle się czuje - boli go rana - i tam gdzieś w środku :( mówi że nawet po operacji tak nie bolało - martwie się bo on do marudzących nie należy - a jak tak mówi to faktycznie musi go boleć :( :( już miesiąc od operacji a wcale lepiej nie jest - wyniku biopsji nie ma nadal - ojjj :( :( no i jeszcze jakaś gorączka go męczy - oby nie stan zapalny :( :(

Ania
- ojj - jak ja Ci zazdroszczę - daj mi trochę motywacji albo kopnij w d.. - to się wreszcie ruszę - :silly:

Dżasta - przyłapana - widzę Cię !!!!!!! odezwij się na raz dwa trzy !!!!!

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #743239 przez Majowka
Dzieki dziewczyny! :kiss:

Bidolku, nie dziwie Ci sie! Dziewczynka to dziewczynka, choc ja bardziej od paznokci (Bo sama rzadko maluje) chcialabym sie jeszcze pobawic Barbie, bobaskami :laugh: ....co coz taki Los mi pisanyny ;)
Mamy znajomych, tych co byli z nami na urlopie, z 3 chlopcow, jeden po drugim...ONI teraz beda adoptowac dziewczynke, az tak bardzo sie uwzieli.
My teraz zmieniamy mieszkanie na wieksze o 50m2, tu obok nas, w innym bloku....ale nie sprzedajac naszego, zeby tworzyc juz powoli dziedzictwo dla naszych krolewiczow :laugh: Tu takie myslenie panuje, Ze trzeba miec tyle zeby pozniej dorslym dzieciom cos dac...wiec jak spalacimy nowe mieszkanie to pewnie I o trzecim dziecku zaczniemy myslec.
Chcialabym tez w miedzyczasie wrocic do pracy, ciekawe czy w tym upadlym ekonmicznie kraju bede miala jakies szanse.... :dry:

Misiowa! Nie widzialam wczesniej! 100 lat kochana! Duzo zdrowka!!!!

Krecik, nie, nie pomylil!!! :laugh: Sama widzialam, no I tak nie wierzylam Ze bedzie inaczej. Moja ciaza, to pestka, podobna do lucaskowej.... Wszyscy mowia, Ze z dziewczynkami jest inaczej..... No I co tu ukrywac, czulam to, nie moglam mowic inaczej niz w rodzaju meskim, za pierwszym razem tez czulam cala soba, Ze chlopczyk :)

11 lata 7 miesiąc temu #743305 przez krecik
Bidol, no cóż Kamilka nie jest wyjątkiem, Staś też uwielbia torebki ( zwłaszcza moją zieloną) mógłby przy niej siedzieć godzinami i wyciągać wszystkie skarbiy, po kolei je próbując;)
Staś za to kaloszy nie dał sobie nawet na nogę założyć;)
No i zdrówka dla Taty, chciałam dodać juakieś pocieszające słowko, ale wszystko tak jakoś głupio brzmi...trzymaj się:)

a gdzie reszta?

mój łobuz jeszcze spi, czekam bo trzeba się wybrać na plac zabaw i korzystać pewnie z resztek pogody, bo jak zaczną się jesienne słoty to tylko galeria zostanie;)

11 lata 7 miesiąc temu #743327 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 7 miesiąc temu #743348 przez Majowka
Moj lekarz jest nieomylny!!!! :laugh:
On mowil, Ze chlopczyk juz miesiac temu!!!!! Zna sie na rzeczy!
Ja juz sie nie ludze, wiec was tez zapewniam!

AiF, a ja twojego podejscia wogole nie rozumiem I nie pojmuje! Wiadomo Ze wole miec 10chlopa niz jedna uposledzana ksiezniczke...
Za pierwszym razem wszystko jedno Bo tak samo chcialam byc mama chlopca jak I dziewczynki, ale za drugim to normalne Ze mamy chca miec parke, to inne doswiadczenia wychowawcze, inne emocje, inaczej spedzony czas, ogromna roznica...
Wiec nie uwazam Ze to cos nie na miejscu! Wiele mam sie Ze mna zgodzi...Anna, chciala dziewczynke, Olga chlopca, Chlopek tez chciala dziewczynke, kazdy chce sprobowac tej innej strony bycia mama innej plci. Zupelnie normalne!

11 lata 7 miesiąc temu #743365 przez AniaiFilip

11 lata 7 miesiąc temu #743379 przez Majowka
No masz racje! Bo ja tez czuje sie mega szczesliwa. Najwazniejsze Ze mamy juz dwojeczke a Lucas ma rodzenstwo! To najpiekniejsza rzecz na swiecie! :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu #743392 przez AniaiFilip

11 lata 7 miesiąc temu #743399 przez Majowka
AiF, tym bardziej, Ze teraz bedzie wodnik/ryba, a Lucas jest lew, sama czuje, Ze to bedzie zupelnie inne dziecko, spokojne, wrazliwe, bedzie mega mamim synkiem, takie uczuciowe, dusza artysty...mam takie przeczucia
Lucas to totalne przeciwienstwo! Dobrze wie o co chodzi, ale buziaka nie da, ani mowy nie ma! :laugh: :laugh: :laugh:

11 lata 7 miesiąc temu #743405 przez Kamykowa84

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka