BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 7 miesiąc temu #743416 przez Majowka
Kamykowa84 napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

I co jest? :laugh:
Lucasek nic a nic! Maly zlosnik! Prawdziwy lew! Nawet wydaje lwie dzwieki, jak cos nie po jego mysli :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #743420 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 7 miesiąc temu #743421 przez Kamykowa84

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #743439 przez Olga
Hej dziewczynki.

Przywitam się,póki mały śpi.Dzisiaj pobudka już po 7 była,on musi się z siostrami zobaczyć przed ich wyjściem do szkoły ha ha :blink:
Dzisiaj u nas ładnie,nie pada tak jak wczoraj.Muszę pochwalić mojego synka,poszliśmy pierwszy raz na długi spacer na nóżkach i jestem w szoku,bo obeszliśmy cały cmentarz i rynek (prawie 2 godz ) i Ignaś na nogach,pod koniec już nie miał siły ha ha.Wszystko go interesuje,każdy kotek,piesek no i każdy wiatrak lub wentylator na sklepach czy gdziekolwiek. I cały czas mi tłumaczy i już tak można się z nim dogadać.Na wiatrak mówi tratrak ha ha.Kochany jest :)

Niedługo jedziemy do Kołobrzegu,kwatery żadnej nie mogę znaleźć,ta co kiedyś byliśmy już zajęta,a mnie przeraża to szukanie w necie :angry: Ciekawe jak Ignaś zniesie podróż :blink:

Majówka gratuluję Ci synusia,zobaczysz,następna będzie córeczka :blink:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 7 miesiąc temu #743445 przez bidol
Ja mam podobne myślenie do Majówki - tyle że ja bardziej w przód myślę - :)
I nikt mi nie wmówi że jest inaczej - córka to córka - napatrzyłam się przez ostatnie lata na choroby bliskich - sama widzę że Tata ze mną i siostrą inaczej rozmawia - nie wstydzi się a do braci jednak dystans ma..

Tak samo z moją babcią - syn nie zmieniał pampersów - nie mył - tylko córka no i my wnuczki - i to normalne przecież - jesteśmy matkami mamy inną wrażliwość a synowa to nie to samo :dry:

ale zgadzam się też z AF - świat się nie zawali jak córki by nie było :blink: ważne żeby było zdrowe - kocha się tak samo - ale pomarzyć chyba nam wolno :P :lol: :lol: :lol:

11 lata 7 miesiąc temu #743557 przez Misiowa
Dziękuje wam bardzo za życzonka :kiss: :kiss: :kiss:

Jestem jakaś nie w formie dziś...miałam zrobić dwa ciasta ostatecznie nie zrobiłam żadnego, w zamian chciałam zrobić panna cotte i...przypaliłam! o losie! Ostatecznie nakupowałam owoców i wyjmę jakieś słodycze :laugh:

Hania teraz śpi a ja się chwilowo relaksuje ;)

Jeśli chodzi o płeć dzieciaczka to ja chciałam tylko żeby było zdrowe ale podświadomie marzyłam o córeczce. I teraz pomimo tego że bardzo bym chciała mieć synka to jakoś tak nadal mi druga córeczka w głowie siedzi;)

U nas też leje:(

11 lata 7 miesiąc temu #743603 przez krecik
dzisiaj to tylko chyba u nas pogoda:) mój ma właśnie drugą drzemkę, już 1.5h i nie wiem co mam zrobic, na wszelki wypadek za nic się jie zabieram, bo w każdej chwili może się obudzić;)

odnośnie dziewczynek, dzisiaj na placu zabaw 2 razy mówiłam pani, że Staś to chłopiec, a ona 5 razy powiedzialą o nim dziewczynka, znowu taki pan też mówił, też ze dziewczynka, wyprowadziłam go z błędu,a on się tłumaczył, że ma taką delikatną urode. Ubrany byl jak chłopak: szere dresy, ciemnoniebieski bodziak i czapeczka z samochodzikiem

miłego wieczoru

11 lata 7 miesiąc temu #743871 przez AniaiFilip

11 lata 7 miesiąc temu #743919 przez Misiowa
AiF , Krecik u mnie często mylili Hanie z chłopcem jak była malutka pomimo tego że zazwyczaj miała jakiś różowy akcent :laugh: teraz też się zdarza że pytają nawet jak jest w sukience :laugh: hahaha ludzie to też czasem mają pomysły ;)

Za oknami znów szaro, oby się tylko nie rozpadało.

Miłego dnia mamusie :)

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #744109 przez Olga
Hej.

My spacerek godzinny na nóżkach zaliczony,teraz mały padł.Pogoda się psuje,wiatr wieje i zimno się zrobiło,pewnie już popołudniu nici ze spaceru,ale zobaczymy :blink:

Zima się zbliża-aż się boję tego siedzenia w domu :( :angry:

AiF i patrzyłaś co tam w DD mówili o tym mleku krowim,bo jestem ciekawa?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 7 miesiąc temu #744122 przez Majowka
Czesc dziewczyny,

My dzis zapraszamy gosci na kolacje I postanowilam Ze robie golabki :laugh:
Raz. Zyciu tylko robilam, wiec jesli znacie przepis, Piszcie, bede wdzieczna :kiss:

U nas temperatury jeszcze caly czas po wyzej 30st.....wiec jedziemy na tydzien (ja I Lucas) na urlop nad morze, na poludnie, tam gdzie woda jak zupa. Dziadki maja tam Dom I teraz tam sa wiec jedziemy do nich.
Bede tydz bez netu, niestety! :(

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #744138 przez Misiowa
Olga ja też się trochę obawiam zimy. Już teraz te deszcze mnie denerwują bo Hania ciągle za buciki łapie że chce iść na dwór. Ale ja generalnie jakoś kiepsko jestem zorganizowana i najczęściej na spacerki wychodzę popołudniu. W zimę to nie przejdzie bo już ciemno będzie.

Majówka ale super:) Lato w pełni u was:) Wypoczywajcie ile możecie:) Co do gołąbków niestety nie pomogę bo sama nigdy nie robiłam ;)

11 lata 7 miesiąc temu #744170 przez Olga
majówka,ale macie super-wypoczywaj ile się da,kiedyś nie było internetu i jakoś dawaliśmy radę :)

misiowa ja to każdą chwilę spędzam z małym na dworzu,a staram się wieczorem szykować obiady na następny dzień.Ogólnie mam czas jakoś na wszystko :blink: ale zimy się boję,właśnie szukam małemu pisaków zmazywalnych,to będzie miał zajęcie ha ha,bo już widzę normalny długopis był w użyciu na ścianie-chyba z nudów :lol:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #744237 przez AniaiFilip

11 lata 7 miesiąc temu #744250 przez Olga
Ja już mam dosyć po jednym dniu,całe popołudnie pada i nerwica mnie bierze.Wszystko w domu porozwalane,mały chodzi i rozrabia.Szok normalnie :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka