BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #744260 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #744313 przez Majowka
Wlasnie wstawilam, ciekawe jak wyjdzie. Z 3 przepisow z netu robie I jeszcze udziwniam po swojemu :laugh:
Dzieki

11 lata 9 miesiąc temu #744510 przez agnesssa
Znowu mnie długo nie było, ale nie bijcie proszę :huh:

Bidol Ciesze się, że z Kamką już lepiej i mam nadzieję, że już więcej jej to zapalenie nie weźmie :dry: Dzielna mama jestem i tyle :blink: trzymam kciuki za tatę :huh:

Majówka Gratulacje :lol: Drugi synek też super, a ile masz ciuszków już dla niego :) Nad jakim imieniem myślicie :unsure:

AiF Filipek jest przesłodki :) Piękne zdjęcie :kiss:

Misiowa ja ćwiczyłam z nią dwa miesiace temu, przez wakacje się rozleniwiłam, ale od wczoraj wróciłam do ćwiczeń ciekawe na ile mi starczy motywacji :silly: Ja ćwiczę program "skalpel" bo tych innych nie daję rady :silly:

Kamyczka Chodzinko kochana, ty nawet jak byś coś przybrała to nie będzie widać :silly: :)

A ja w pracy siedzę bo muszę nadrobić z robotą :dry: Ale nie mogę przestac myśleć o moich chłopakach więc robota mi nie idzie :silly:

Byłam wczoraj na pierwszym zebraniu w żłobku, bo Maks od października idzie, i powiem szczerze ze jestem pozytywnie nastawiona :) Może dlatego, że moja sąsiadka otworzyła nowy żłobek i z okna go widzę, wydaje mi się, że jako koleżanka nie da zrobić krzywdy mojemu małemu po za tym mamy podobne poglądy na wychowywanie dzieci więc będzie dobrze :)

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

11 lata 9 miesiąc temu #744608 przez Majowka
Czesc Agnessa!
No dzieki :) :kiss: ciuszkow fakt sporo, ale jeden z lata drugi z zimy, wiec nie wszystko sie wykorzysta. Nad imieniem nie myslelismy jeszcze powaznie, pozosalosci po Lucasku obstawiamy, czyli Mateus I Salvador, zobaczymy! Jeszcze duzo czasu!

Skoro pracujesz, to fakt Maksiu musi isc do zlobka, masz szczescie ze do kogos znajomego! Super!
Ja zapisalam tez Lucaska na przyszly rok, ale przepisze chyba na nastepny, Bo w przyszlym roku jeszcze bede w domku z malenstwem wiec niech korzysta z mamusi poki moze :)

My sie pakujemy....

11 lata 9 miesiąc temu #744623 przez Misiowa
Cześć dziewczyny:)
Pogoda bez zmian ale wyszłyśmy choć na chwilkę się przewietrzyć. Teraz obiad szykuję:) Dziś u nas ogórkowa - zobaczymy czy Hani posmakuje:)

Olga zazdroszczę Ci takiej dobrej organizacji:) Mam nadzieję że z czasem też się tego nauczę:) Super że tak dużo na dworku jesteś z Ignasiem!

Majówka pochwal się jak wyszły gołąbki :) Na pewno pyszne :) Też mam ochotę i chyba poproszę mamę żeby zrobiła :laugh: Sama wole się nie zabierać bo nic z tego nie będzie ;) Powodzenia w pakowaniu ;) A wyjazd kiedy? Mężulek się stęskni za wami:)

Agnessa ja mam zamiar też skalpel ćwiczyć. Na razie tylko raz 15 minut ćwiczyłam ale muszę się bardziej zmobilizować. Ale super Ci się udało z tym żłobkiem :) Na pewno Maksiu będzie się tam super czuł i bawił :)

AiF moja Hania niestety też z tych niecierpliwych...oj ile się nakrzyczy uwieszona na moich nogach jak jej coś szykuję. Ale ostatnio sadzam ją w foteliku bo boję się właśnie że coś na nią wyleję albo że coś mi spadnie. Najgorzej jak się coś w nerwach robi na szybko to bardzo łatwo o nieszczęście.

Dziewczyny pytanko :laugh: Czy możecie mi polecić jakiś inhalator? Bo sezon chorobowy się zbliża a ja nie przygotowana.

11 lata 9 miesiąc temu #744674 przez krecik
hej:)

ale weekendowo:)

my też się byczymy- maly spi:)

mąż mi podpadl, ostatnio całe dni siedzi w pracy i dzisiaj drugą sobote z rzędu siedzi w pracy ( w następną też pracuje) i żeby mnie udobruchać bierze nas jutro do zakopca:D
sprawdziłam pogode, ustalilam trase, teraz jeszcze tylko małego spakować i naladować baterie w aparacie:D

Misiowa, mój już dawno ogórkową wcina, dzisiaj dostał pierwszy raz łososia, i o dziwo się zajadał ( p[ewnie dlatego, że jestem taką dobrą kucharką:P)

agnessa, super masz z tym żłobkiem, dzieciaki szybko od siebie się uczą:)

miłego!

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #744757 przez Misiowa
Ale tu dziś cisza :)

Bidolku gdzie się podziewasz ;)

Krecik super wycieczka :) a daleko macie do Zakopanego? Nie wątpię że jesteś znakomitą kuchareczką :laugh: Hania o dziwo ogórkową zjadła ze smakiem :) Łososia też jej dawałam i nawet smakował.

11 lata 9 miesiąc temu #744765 przez krecik
Misiowa, cos ponad godzinke, zależy do ruchu ma drodze:) wybieramy się do doliny chochoowskiej:)

11 lata 9 miesiąc temu #744770 przez Misiowa
Krecik ale wam fajnie :) my z racji odległości bardzo rzadko bywamy w górach. Ja będę się musiała zadowolić spacerkiem nad morzem jak pogoda dopisze :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu #744784 przez bidol
Misiowa - jestem jestem ale sprzatam i lapiemy z Kamka sloneczko w dodatku wystawiam aukcje z ciuszkami po malej i doba ma za malo godzin :( co do inhalatora to ja mam taki krowke z fioletowymi wstawkami. Ale one wszystkie sa podobne . wszystkie tak samo bucza :( wiec nie ma sensu 200 zl wywalac jak moj szwagier na philipsa bo w sumie niczym sie nie riznia :)

Pozdrawiam mamcie do jutra :*

11 lata 9 miesiąc temu #745127 przez Olga
Hej.My byliśmy po drzemce na pikniku,strażacy organizowali.Ignaś był zachwycony,nie chciał wyjść z wozu strażackiego.Dobrze,że nie padało :blink: Zawsze jakoś zleciała ta nudna niedziela.

Kwatera już zamówiona,za parę dni wypad,aż mnie przeraża ten wyjazd :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 9 miesiąc temu #745134 przez bidol
WoW 2 posty dzisiaj :ohmy: rekord :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

oj my dziś na urodzinach u bratanicy - Kamila zauracza wszystkich :lol: w kościele też :) - ojj potrafi kokietować :)

Olga - super że wypad się udał - a wyjazdu się nie bój :lol: tylko ciesz :lol: :lol: :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #745172 przez daners
no to i trzwci bedzie :):):):)

dobry wieczorek mamuski :)

Bidol no co Tu duzo mówic :) Kamilka przecaaa booska wiec sie nie ddziw ze beda sie ustawiac zaniedlugo w kolejce :0

Olga cieszyc sie tylko wyjazdem:) a Ignas bedzie mial raj na ziemi :):)

dziewczynki jak mija wieczor :)

ja tam sie szykuje na filmik :):)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

11 lata 9 miesiąc temu #745196 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 9 miesiąc temu #745226 przez Kamykowa84

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka