BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 8 miesiąc temu #759716 przez km
maksiu- daj znać jaki inhalator kupiłąś, ja też o tym myslałam ale narazie jak kacper ma katar, to robie inhalacje starym domowym sposobem, czli przed kApielą wstawiam do łazienki garnek z wrzątkiem i dolewam olejki albo vaporub , i podczas kapieli wszystko mu z nosa spływa :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #759727 przez maksiumama
Km kochana a jakie kropelki dajesz do wrzatku, kurde moze poki coi zrobie tez takie cos, tylko ze moj blazej nie siedzi dluzej niz 5 minut w wannie bo sie za mocno sliska juz mata nam nic nie daje nawet

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #759738 przez km
maksiu, olbas 5 minut spokojnie wystarczy, ja tak codziennie robie kacprowi, jak miał zapalenie oskrzeli w tamtym roku to tez tak mu robiłam. A jak twój ma kaszel to smaruj mu klatke i plecki rano i na noc vaporubem on jets w polsce i z niego tez mozesz robić inhalacje.

Ja mojego ciągle jeszcze w wanience kąpie, tyle że wstawiam ją do wanny.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #759740 przez km
dziewczyny widziałyście oferte lidla, będą fajne kurtki zimowe dla dzieci i kombinezony , za taka kase to chyba powiem mamie żeby kupiła kacprowi taki kombinzezon.

www.lidl.pl/cps/rde/SID-CACD19E6-BB46FAC...xsl/oferta.htm?id=84

11 lata 8 miesiąc temu #759762 przez maksiumama
Km oferty bombowe, ale mi nie ma kto kupic niestety:( a co myslisz jak bym dodala troche kropel mietowych do wody bo mam ale masci ani nic tego typu jak piszesz nie mam

11 lata 8 miesiąc temu #759769 przez km
maksiu mieta to raczej nic nie da, lepiej wsyp sól

11 lata 8 miesiąc temu #759776 przez maksiumama
Kurde reke se oparzylkam , wlewalam smietane do zupy i mi chluplo a piecze jak nie wiem,
Km te bluzy co teraz maja od dzis to fajne

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #759794 przez Olga
Hej przywitam się szybciutko.

U nas dzisiaj pięknie na dworze,dlatego od rana korzystaliśmy.Teraz zwierzak śpi,jak wstanie to pędzimy do lasu,bo aż żal siedzieć w domu.Nic się Ignasiowi nie rozwinęło,więc się cieszę,że tego antybiotyku nie podałam.Dzisiaj jest już normalny,chyba dziąsełka dały nam na jakiś czas spokój.W sumie lepiej,że to zęby,niż jakieś choróbsko :blink: Kiedyś to w końcu minie :blink:

Właśnie napisałam do Straży Miejskiej o zmniejszenie mandatów,ciekawe,czy się uda :unsure:

Wiecie,że ten mój sąsiad,co wtedy do mnie wszedł,to nawet buta jednego zostawił,próbował się już w korytarzu rozbierać i wyszedł w jednym,ja nie zauważyłam,dopiero rano ha ha.I mu wystawiłam na klatkę tego buta :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 8 miesiąc temu #759860 przez maksiumama
Musze sie wam pochwalic zaczynamy chodzic, nie jest to bieganie, ale coraz wiecej stanowczych kroczkow dajemy, fakt faktem ze maly sie jeszcze przewraca ale juz mamy duzy postep

11 lata 8 miesiąc temu #760094 przez maksiumama
Ej co tu dzis za pustki mamusie nie ladnie nie ladnie, :angry:
malemu niby przechodzi ale sie nawsciekal i teraz na noc go kaszel meczy, maks na szczescie spi spokojnie, oby taka nocka byla dalej, ja tez spadam spac, a mialam wam powiedziec, maly jest cwaniaczek, bo jak tata w domu to mlod nie chcial przejsc ani kroka, raz kawaleczek przeszedl bo nie zauwazyl ze tata jes:)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #760101 przez Misiowa
Hej dziewczyny:)
Witam się po weekendzie :) Byliśmy u teściowej... więc czasu nie było nawet na czytanie. Pogoda u nas również piękna więc korzystamy:) dziś siedziałyśmy sobie z Haniulką w kawiarence nad samym morzem popijając herbatkę! Ale było przyjemnie :)

Olga super że się obyło bez antybiotyku :)

Km widziałam ofertę lidla i też się przymierzam do kombinezonu. Mam już kurteczkę i spodenki ocieplane ale przydałoby się coś na zmianę :)

AniaiFilip udanego urlopu:)

M89M spóźnione życzonka urodzinowe :kiss: :kiss: :kiss:

Bidol biedna Kamka :( Mam nadzieję że katarek nie przerodzi się w nic gorszego :kiss: :kiss:

Daria trzymam kciuki za siostrę:) Super zdjęcie Tymka! Świetnie wygląda w tym dresiku:)

Dobrej nocki mamusie :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu #760112 przez daners
doberek :) a raczej dobry wieczorek

ja juz po pracy..,.zaraz do wyrka :) ale kazalam mezowi kompa nie gasic by wejsc tu by zas nie miec zaleglosci i nie dostach ochrzany ;-p

Bidol w sumie niewiem co lubi Filut hmmm pomidorowke i jogurty ;] ale za co by sie "pokroil" z pyszniejszych rzeczy hm to chyba niema takich.
Moj ma ubogie menu ;/ szkoda bo z checiabym mu dala co nowego do zjedzenia.....
Bidol zdrówska dla Kamusi :*

a oferta Lidla calkiem fajna :) ja przegladalam wlasnie gazetke z Biedronki :)
tez beda jakies gazety dla naszych skarpety sweterki itd :)
ja poluje na hugisy :)

Misiowa pozazdrosicic pogodny i milego spedzniea czasu nad morzem uhmm bosko.

maksiu gratki lada chwila a bedzie biegal :)

...cdn pozniej/jutro bo maz sie wscieka że klawiatura sie zapali zaraz hehe wiec musze uciekac

DOBRANOC

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

11 lata 8 miesiąc temu #760129 przez Majowka
czesc dziewczyny!

KM, porod mam na 3 marca, ale wczesniej urodze, pozniej dam znac, na 2 tyg przed terminem :)
u nas jest tak smiesznie, bo mimo ze 25 st, ale pierwszy deszcz po lecie, to wszystkie babki wychdza w kozakach hahahahha, na odwrot zupelnie.
Ja tez juz w kozakach chodzilam jak byl ten tydzien deszczowy, a dzis znowu sandaly! :laugh:

Maksiu, przykro mi z powodu reki! :( no i gartulacje!!!

Daria, sliczny Tymus! Gratuluje po cichu twojej siostrze, ale super, beda kuzyni w podobnym wieku!!! :laugh:

Bidol, zdrowka dla Kamci! :(

U nas bardzo cieplo sie zrobilo, 28st, wiec my dzis caly dzien na dworzu biegamy. Jutro mam fryzjera, bo odrosty mam okropne :dry: musze to zrobic, bo nie wytrzymam... :(

11 lata 8 miesiąc temu #760155 przez mama89muminka
Dziewczyny nie dam rady znowu was doczytac, a co dopiero odpisac. Mam istny mlyn w domu, nawet nie mam czasu usuiasc na tylku.
A zaczelo sie od wczoraj, Miro obudzil sie o 4 rano razem z budzikiem meza i juz nie chcial spac, caly dzien nie spal i az do 00.30 nie moglam go uspic, caly czas plakal jakby mu cos dolegalo. No ale co innego moze to byc jak nie chcial dwa dni wcale jesc :dry: jedyne co to mleko wypije na wieczor, jedna herbatke rano i to na tyle. Juz nie wiem co mam robic jak dzisiaj nie bedzie chcial jesc...

11 lata 8 miesiąc temu #760160 przez bidol
doberek :dry: :dry: :dry:

ja na chwilke wpadam

od 8 do 15 ma nie byc prądu u Nas :dry: :dry: :dry: zła jestem :angry:

w dodatku Kama chora - katar leje się strugami :( oczy przeszklone - i jest nie do zniesienia :( :( wczoraj nabiła sobie 2 guzy - jeden biedronkowy ( w biedronce :silly: ) a drugi w domu o nasze łóżko - uderzała się celowo w głowę i płakała - masochistka - aż wpadła na pomysł że teraz twarzą będzie uderzać - no i z całej siły walnęła łukiem brwiowym - strasznie płakała - a Jędrula miał ochotę jeszcze jej wlać - :P
w nocy tez spać nie chciała - tylko do mnie się tuliła - dziwne - bo ona spać lubi sama i tyle :huh: no ale jak już usnęła - to spała :) zobaczymy co przyniesie dzień dzisiejszy - postaram się z nią pójść do lekarza - :huh:

buziaczki dla wszystkich - odezwę się wieczorem :kiss: :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka