- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- lusiamamanikosia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Mam Swojego Bąbelka :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kamyczka jak uda mi sie zrobic fotke to na pewno wrzuce, jak na razie to jest niewykonalne bo kreci sie strasznie i nic z tego nie wychodzi

Maksiu dzieki za wyrozumialosc, ja mam odlozone ubranka, no ale wyszlo jak wyszlo. Zdrowka

Daners ale ci dobrze, korzystaj z odpoczynku

KM to wy juz kapsulki dajecie? Jakie one sa bo my mamy w kropelkach? Nam znowu powiedziala ze nawet dorosli powinni brac i tez nawet kiedys kupilismy sobie, ale z tego co wywnioskowalam co doktor to inne opinie, dlatego pytam kazdej z was jak to u was wyglada

AF my jak scielismy wloski Mironowi to tez jakas blizne ma na glowie, ale nie wiem z czego

Bidol wspolczuje, pewnie mialas nieprzespana noc? Tez slyszalam ze 3ki najgorsze..
Lysolek, bo mu wloski do oczow wchodzily az tak, ze tarl oczka. Co do wypadku nic mu nie jest, obserwowalam go przez jakis czas i tylko guz na czole zostal. Na szczescie.
Ja dzisiaj padam, pogoda okropna, ciemno sie zrobilo jak w nocy, glowa mnie boli... Do tego Miro nie mogl zasnac bo mialam gosci (tzn. moje urodziny, niby moi goscie, ale czulam sie jakby przyszli tylko do mojego meza, albo Mirona, wiec ja jak zwykle z boku odtracona), niedawno padl, wiec ja odpoczywam. Dzisiaj sobie chyba pozwole na wiecej i posiedze z wami nieco dluzej

- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
nie wiem czy ktoś się o mnie upomniał ( Bidol;)), bo nie mam czasu doczytać, ale nie odmówie sobie tej przyjemności:)
narazie musiałam się cofnąc o kilka stron by przeczytać o jaką zagadke chodzi i chyba mi coś w głowie świta, też mis ię to w oczy rzuciło, ale nie jestem pewna co do nicka więć nie mam szans na nagrode;P
teraz jestem na wsi, nawet sobie załatwiłam neta, ale tutaj zasięgu nie mam;/ czuje się niczym na obozie trenngowym dla grubasów - teraz jest okres zbiorw i latam non stop i pomagam, z każdym krokiem czuje jak mi kilogramy lecą

pozatym jak mam tylko chwilke to czytam książki, Stasiek lata jak oszalały, najbardziej lubi bawić się ziemią w polu...
mam nadzieje, że u Was wszystko wporządku:)
za tydzień będę spowrotem:)
miłego!
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- maksiumama
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Mam juz swoje 2 aniolki nic wiecej nie trzeba
krecik udanego tygodnia

no i jeszcze pewnie bede musiala kupic inhaltor poleccie mi cos tanszego a dobrego
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Ja tak na szybko,bo mam trochę roboty.Wzięłam się za okna,jak mały usnął i już prawie wszystko zrobiłam,tylko w sypialni mi zostało,bo on tam śpi.Firanki już pozawieszałam,to trochę przejrzało

Ignaś wczoraj cały dzień fajnie,a jak mi zasnął wieczorem na moim brzuchu to mu sprawdziłam czoło,a on miał znów gorączkę-38,7.Dałam mu IBUM i po 2 godz spadła i do teraz nie ma,ale ewidentnie pokazuje dziąsełka,że go bolą i to możliwe,że wcale nie trójki,tylko druga połowa jednej czwórki mu tak boleśnie idzie

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pisałyście o suplementach-babcia Oldze kupiła Omegę jakąś,ale ona bierze raz na tydzień,bo ciągle zapomina i właśnie dlatego jej to kupiła ha ha.Ja nie jestem za podawaniem witamin,jeżeli dziecko jest zdrowe,wszystko je,to po co dodatkowe witaminy.Ignasiowi nic nie podaję,niech je owoce i warzywa.Był o tym w tygodniu program w DD TVN

maksiu tak,ja małemu podaję ten clemastinum,zresztą u nas to przy każdej infekcji zapisują

majówka jak się cieszę,że tak dobrze znosisz ciążę,jeszcze troszkę i będziemy oglądać maluszka z Lukaskiem

bidolek i co z Kamcią-jelitówka jednak

lusia,ale będziecie szaleć na swoim ha ha

krecik fajnie,że jesteś-jak tam Staś

m89m a Miro jak tam się sprawuje-ślicznotek mały

Anna znów nam uciekłaś

słoneczko ja mam kombinezon na 86/92,Ignaś jest wysoki,wczoraj go mierzyłam to ma 94 cm

ME jak się czujesz-przeszły Ci mdłości

kamyczka Dominiś to duży facet,będzie bardzo wysoki zobaczysz.Ignaś może stanąć,bo ja kurdupel jestem

km ja też nie jestem za dawaniem antybiotyków bez powodu,dlatego tak od razu nie wykupuję,aptek w miasteczku pełno,zawsze zdąży się pojechać.Oczywiście,jak widzę,że trzeba,to podaję.Tym razem chyba moja intuicja nie zawiodła

- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dziewczyny co to za cisza, jak mam czas to was nie ma, chyba i ja strzele focha

- Kamykowa84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kamykowa84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
- maksiumama
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Olga a powiedz mi do ktorej godziny mozna go podawac?? bo ja nie pamietam a mi powiedzialpa ze wieczorem moge dac a wczoraj po nim wlasnie tak dziwnie mi charchonil
CO do witaminek ja daje malemu kwasy OMEGA Z WITAMINA D3 bioaron baby
- maksiumama
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

zapraszamy na nowa lekture

blazej-malczuk.blogspot.com/
a poki co mykam uspic mlodego bo juz sie poklada a maz sie czepia jak to zwykle u niego bywa
- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- słoneczko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Szczęśliwa mamusia :)
dzis Pawcio obudzil sie o 4 i niechcial spac dopiero poszedl spac po 10

przedewszystkim zdrowka dla chorowitkow naszych :*
Maksiu ale jestes dzielna kobieta , zdrowka dla dzieciaczkow:*
Olga to Ignas wysoki jest moj to malutki jest :* za mamusia:*
Bidol oj te zeby i fochy cos o tym wiem mam to tez teraz

m_m ja niedawalam ananasa bo Pawcio teraz to najlepiej by nic niejadl

Kamyczka zdrowka dla Dominisia :*
reszty niepamietam wybaczcie :*