- Otrzymane podziękowania: 27
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #195391 przez luska
Nie no widzę , ze ma słodkie te ciuszki, cena tez fajna .Tyle , że właśnie więcej jest dla chłopców tym razem
Ja tez mam dwóch sprawdzonych, ale coś we wrzeniu mieli mało aukcji a teraz żaden nie ma a z racji tego , ze się nudzę to szleje.Jakas mania zakupów mnie dopadła(dlatego tez rozpakowałam te kartony , żeby wiedzieć co zamawiać
)No ale na szczęście mojego portfela jakoś nie mogę
znaleźć nic ciekawego , tylko właśnie u tego sprzedawcy 
Nie no mnie ciśnie na te faworki ale nie mam śmietany......sąsiady tez nie

Nie no mnie ciśnie na te faworki ale nie mam śmietany......sąsiady tez nie

Temat został zablokowany.
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 7 miesiąc temu #195441 przez madziaska
Aniaaa znowu robisz smaka na faworki, ostatnio zapomnialam, ale dzisia chyba nie zasne... Ide zobaczyc czy mam smietane 
sauri, ale maluch szaleje
Luska cos czuje, ze Łukasz nie pozwoli Ci dzisiaj zasnac
Ola fajnie, ze masz kolo siebie osoby, ktore Ci pomagaja
Anakol moze poprostu wypierz w innym proszku, albo kup Jelpa normalnie w proszku, a nie w zelu. Proszek jest bardzo wydajny, plyn tez fajny... A jak wypierzesz w dwoch roznych i dzidzia dostanie uczulenia, to nie bedzie wiadomo od ktorego... Ja jak mala skonczy jakis miesiac sprobuje sie przerzucici na Dzidziusia, tanszy
Kimka makarony super
A ja dzisiaj poprasowalam wszystko co WAM wczoraj pokazalam. Za jednym razem!!!! Jutro to chyba nie wstane z łóżka
Juz czuje plecy... Mialam to robic na siedzaco, ale wole jednak stac

sauri, ale maluch szaleje

Luska cos czuje, ze Łukasz nie pozwoli Ci dzisiaj zasnac

Ola fajnie, ze masz kolo siebie osoby, ktore Ci pomagaja

Anakol moze poprostu wypierz w innym proszku, albo kup Jelpa normalnie w proszku, a nie w zelu. Proszek jest bardzo wydajny, plyn tez fajny... A jak wypierzesz w dwoch roznych i dzidzia dostanie uczulenia, to nie bedzie wiadomo od ktorego... Ja jak mala skonczy jakis miesiac sprobuje sie przerzucici na Dzidziusia, tanszy

Kimka makarony super

A ja dzisiaj poprasowalam wszystko co WAM wczoraj pokazalam. Za jednym razem!!!! Jutro to chyba nie wstane z łóżka

- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #195447 przez Aleksandra
Przestańcie z tymi faworkami, znęcacie sie nade mna !!!
Ale ja za to jem teraz naleśniki z serem 
Madziska ty sie tak kochana nie przemęczaj bo to już nie ta sama forma co kiedyś. Lepiej rozkładaj sobie na raty, bo faktycznie jutro mozesz mieć niezłe zakwasy

Madziska ty sie tak kochana nie przemęczaj bo to już nie ta sama forma co kiedyś. Lepiej rozkładaj sobie na raty, bo faktycznie jutro mozesz mieć niezłe zakwasy

- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #195449 przez kima
Madzia, ja jeszcze nigdy nie prasowałam na siedząco, nie wiem czy by to wyszło 
Luśka i Vestusia dzisiaj w nocy napewno nie będą spały, będą się bawić jajkami
Ja zajadam babke metrową, ale i tak mam przez Was smaka na faworki, podeślijcie troche

Luśka i Vestusia dzisiaj w nocy napewno nie będą spały, będą się bawić jajkami

Ja zajadam babke metrową, ale i tak mam przez Was smaka na faworki, podeślijcie troche

- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #195451 przez Aleksandra
Oj dziewuszki dziewuszki...ja juz przez was jem trzeciego naleśnika 
A mi tak brakuje męża i sexu, że głowa mała. Teraz jest totalna abstynencja, po porodzie też przez jakis czas bedzie,ale później......oj bedzie sie działo

A mi tak brakuje męża i sexu, że głowa mała. Teraz jest totalna abstynencja, po porodzie też przez jakis czas bedzie,ale później......oj bedzie sie działo

- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #195453 przez Aleksandra
Ide sie juz myc i szykuję sie do spania. Dziś w nocy nie wiele spałam bo dziewczyna miała ta akcje porodową i w sumie to bardziej czuwałam niz spałam. Teraz jest spokój to sie wyspie 
Dobranoc kochane mamusie

Dobranoc kochane mamusie

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 7 miesiąc temu #195454 przez luska
Powiem wam , że czeka nas ciężka noc.........ale da popalić.Musiałam mu dać lek a , ze zajebiście gorzki to się z rzygał , teraz Łukasz go nosi , mleka nie chce ,do łóżka nie chce.Wiec już wiem co mnie czeka .Bede miała inne atrakcje niż Vestusia 
No nie jutro robię faworki
Ale dziś nie wytrzymałam.Zrobiłam przegląd lodówki i miałam wszytko na pizze, wiec teraz jestem obżarta na maxa.Wyszła pyszna.Jeszcze jeden kawałek został mi ale bije się ze sobą.Zostawić na rano czy zjeść jeszcze dzisiaj 
Madzia miała sile
Ale faktem jest , że takie słodziutkie rzeczy to się pierze i prasuje z przyjemnością
Tyle , ze ja właśnie na siedząco walczę z tym
A wlasnie mi sie przypomnialo o orzechach piorących czy by w tym nie wyprać dziecięcych ubranek.Maja dobra opinie ale sama nie wiem .Próbowała któraś, a może macie jakiś znajomych co testowali

No nie jutro robię faworki

Madzia miała sile

- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 7 miesiąc temu #195547 przez vestusia
Hello Laseczki 
Luska, ten Twój Olo to naprawdę przystojniaczek
Czas szybciutko leci i jak widać miał pół roczku, a teraz prawie dwa! Cudaśny
Chyba trzeba będzie poznać z nim moją Zuzię He, He, He, He 
Dorcia, to niewesoło miałaś z tą nogą. Mam nadzieję, że na weselu jakoś dałaś radę.
Ola, u Ciebie koleżanki rodzą jedna po drugiej. Trzymam kciuki, żeby Ciebie nic nie wzięło i żebyś jak najdłużej posiedziała z dzidzią w brzuszku.
Luska, cudny ten komplecik, który wygrałaś. Jaki słodziutki
Anakol, ja też myślę, że zima nas nie złapie jeszcze i że zdążymy urodzić jesienią i nie trzeba będzie ekstra kurtek. Jakoś przeboleję i tak, jak mówisz, choćbym chodziła z niedopiętą kurtką, to jakoś przeżyję
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
He, He, Anakol – dwa materace
Ciekawe rozwiązanie 
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ola, fajnie, że wszyscy są zaangażowani i pomagają jak się da
To pomaga i dodaje otuchy 
Kima, fajne makaroniki
Dorcia swoje poplątała 
Luska cwaniaro, fajnie, że w ramach zgody mąż ma Cię zabrać na zakupy
Niech teraz się pościera i odpokutuje swoje grzechy
No i super, że się w końcu pogodziliście
Wariaty z Was, ale takie wesołe 
Surai, Ty mnie dobrze znasz – jestem od Was uzależniona i musiałam tu wpaść jak najszybciej hi, hi, hi
Madziaska, wow, wyprasowałaś te wszystkie ciuszki. Podziwiam i gratuluję
Kima zboczku
Nie bawiłam się jajkami 
Teraz jestem po kawce i śniadanku, Piotrek śpi. Byłam z Funią na dworze, gamoń znowu mi zwiał na czyjąś posesję. Tam był jakiś pies i bałam się tam wejść, no ale w końcu jakaś pani wyszła stamtąd, ja zapytałam czy ten pies gryzie, ona, że nie, no to wlazłam i szukałam Gamonia i ją złapałam na smycz.
Teraz idę nadrabiać zaległe stronki z forum, tzn. te, gdzie były linki, zdjęcia, a których obejrzeć nie mogłam u Mamci z powodu jej marnego Internetu. Buziole i do napisania później. No i oczywiście porobię zdjęcia, ale to pewnie jutro, jak Piotrek będzie w pracy

Luska, ten Twój Olo to naprawdę przystojniaczek

Dorcia, to niewesoło miałaś z tą nogą. Mam nadzieję, że na weselu jakoś dałaś radę.
Ola, u Ciebie koleżanki rodzą jedna po drugiej. Trzymam kciuki, żeby Ciebie nic nie wzięło i żebyś jak najdłużej posiedziała z dzidzią w brzuszku.
Luska, cudny ten komplecik, który wygrałaś. Jaki słodziutki

Anakol, ja też myślę, że zima nas nie złapie jeszcze i że zdążymy urodzić jesienią i nie trzeba będzie ekstra kurtek. Jakoś przeboleję i tak, jak mówisz, choćbym chodziła z niedopiętą kurtką, to jakoś przeżyję

He, He, Anakol – dwa materace

Ola, fajnie, że wszyscy są zaangażowani i pomagają jak się da

Kima, fajne makaroniki

Luska cwaniaro, fajnie, że w ramach zgody mąż ma Cię zabrać na zakupy

Surai, Ty mnie dobrze znasz – jestem od Was uzależniona i musiałam tu wpaść jak najszybciej hi, hi, hi

Madziaska, wow, wyprasowałaś te wszystkie ciuszki. Podziwiam i gratuluję

Kima zboczku

Teraz jestem po kawce i śniadanku, Piotrek śpi. Byłam z Funią na dworze, gamoń znowu mi zwiał na czyjąś posesję. Tam był jakiś pies i bałam się tam wejść, no ale w końcu jakaś pani wyszła stamtąd, ja zapytałam czy ten pies gryzie, ona, że nie, no to wlazłam i szukałam Gamonia i ją złapałam na smycz.
Teraz idę nadrabiać zaległe stronki z forum, tzn. te, gdzie były linki, zdjęcia, a których obejrzeć nie mogłam u Mamci z powodu jej marnego Internetu. Buziole i do napisania później. No i oczywiście porobię zdjęcia, ale to pewnie jutro, jak Piotrek będzie w pracy

- jo_anna20
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #195559 przez jo_anna20
Cześć Dziewczynki!
Nie martwcie się o mnie!! poleżalam sobie w szpitalu - mam nietolerancję glukozy (więc zawsze to lepiej niż cukrzyca) i przez to wielowodzie, czyli za dużo wód płodowych, ale jak trzymam dietę i cukier jest w miarę w normie to wód ma się zmniejszyć. Byłam w czawartek u swojego lekarza i wód jest już mniej, jeszcze trochę za dużo ale nie jest źle!! W szpitalu sprawdzili czy to wielowodzie nie jest wynikiem wad dziecka, ale wszystko jest dobrze, więc jestem spokojna, to tylko przez ten cukier.
A nie odzywam sie, bo jak już wcześniej pisałam u mnie jest nadal remont, mieszkam u rodziców i nie bardzo mam dostęp do internetu
Nawet nie bardzo moge Was poczytać i nie wiem co się u Was dzieje! Czytałam tylko fragment, że u Oli coś nie bardzo
Gdyby któraś mogła mi streścić co z nią jest to byłabym wdzięczna, bo ja juz nie nadrobię tych kilkudziesięciu stron, które tu naskrobałyście 
Trzymajcie się i może juz w sobotę do Was wrócę (mam nadzieję!!!)
Nie martwcie się o mnie!! poleżalam sobie w szpitalu - mam nietolerancję glukozy (więc zawsze to lepiej niż cukrzyca) i przez to wielowodzie, czyli za dużo wód płodowych, ale jak trzymam dietę i cukier jest w miarę w normie to wód ma się zmniejszyć. Byłam w czawartek u swojego lekarza i wód jest już mniej, jeszcze trochę za dużo ale nie jest źle!! W szpitalu sprawdzili czy to wielowodzie nie jest wynikiem wad dziecka, ale wszystko jest dobrze, więc jestem spokojna, to tylko przez ten cukier.
A nie odzywam sie, bo jak już wcześniej pisałam u mnie jest nadal remont, mieszkam u rodziców i nie bardzo mam dostęp do internetu

Trzymajcie się i może juz w sobotę do Was wrócę (mam nadzieję!!!)
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #195561 przez Aleksandra
Cześć dziewczynki 
Ja już jestem po śniadaniu, ktg i obchodzie (w weekend obchód wygląda bardzo weekendowo
). Piszę teraz mamie jakie ubranka mam mi naszykować na wyprawkę i ile, no i musze sie zmierzyć bo musi mi kupić cyckonosze do karmienia.
Jo_anna powiem co w skrócie co sie ze mna dzieje. Jestem w szpitalu od 5.09 ponieważ miałam stan zapalny w pochwie i wody płodowe mi się sączą. Stana zapalny wyleczyli, wody nadal uciekają no i mam wysokie CRP co może spowodować, że szybciej urodzę. W najgorszym razie w 32 tc w najlepszym w 36. W każdym bądź razie ciązy nie donoszę i nie wypuszcza mnie stąd bez dziecka

Ja już jestem po śniadaniu, ktg i obchodzie (w weekend obchód wygląda bardzo weekendowo

Jo_anna powiem co w skrócie co sie ze mna dzieje. Jestem w szpitalu od 5.09 ponieważ miałam stan zapalny w pochwie i wody płodowe mi się sączą. Stana zapalny wyleczyli, wody nadal uciekają no i mam wysokie CRP co może spowodować, że szybciej urodzę. W najgorszym razie w 32 tc w najlepszym w 36. W każdym bądź razie ciązy nie donoszę i nie wypuszcza mnie stąd bez dziecka

- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #195584 przez Batmanik
Witam!!!
wkoncu was nadrobilam:)
wczoraj mialam urwanie glowy zakupy zawiesc mame na lotnisko jak wrocilam szybko sprzatac, obiad no i myslalam ze pospie z Igorem ale zadz D..mama ze malin nazbierala to pojechalam po nie i tak do 23 gdzie juz padalam na pysk robote mialam a czuje sie juz coraz gorzej:( strasznnie mala napiera glowka w dol...och te ktg w czwartek i tak juz co tydz bedzie:( a kolejna wizyta 14.10.... no i te badania musze poroic...a ktoras pytala co to jest gbs?? czy mi sie tylko zdaje?? gbs to jest na paciorkowca zeby w szpitalu zdazyli podac dzidzi antybiotyk ....
Olu to czekeka Cie dllluuuuuuuuugo pobyt:(
ja musze torbe pakowac cos mi sie zdaje:(
Luska synus cudny...jak tylko bede miala chwilke wrzuce fotki mojego smyka:)
a tak poza tym u nas ciche dni-ale coz tak juz bedzie dopoki bedziemy mieszkac z tym babsztylem bo choc zadnej sytuacji teraz nie bylo to ja nie potrafie zapomniec co robila i jaka ona jest:(
uciekam poleniuchowac troszke:)
wkoncu was nadrobilam:)
wczoraj mialam urwanie glowy zakupy zawiesc mame na lotnisko jak wrocilam szybko sprzatac, obiad no i myslalam ze pospie z Igorem ale zadz D..mama ze malin nazbierala to pojechalam po nie i tak do 23 gdzie juz padalam na pysk robote mialam a czuje sie juz coraz gorzej:( strasznnie mala napiera glowka w dol...och te ktg w czwartek i tak juz co tydz bedzie:( a kolejna wizyta 14.10.... no i te badania musze poroic...a ktoras pytala co to jest gbs?? czy mi sie tylko zdaje?? gbs to jest na paciorkowca zeby w szpitalu zdazyli podac dzidzi antybiotyk ....
Olu to czekeka Cie dllluuuuuuuuugo pobyt:(
ja musze torbe pakowac cos mi sie zdaje:(
Luska synus cudny...jak tylko bede miala chwilke wrzuce fotki mojego smyka:)
a tak poza tym u nas ciche dni-ale coz tak juz bedzie dopoki bedziemy mieszkac z tym babsztylem bo choc zadnej sytuacji teraz nie bylo to ja nie potrafie zapomniec co robila i jaka ona jest:(
uciekam poleniuchowac troszke:)
Moderatorzy: ilona