- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #195589 przez aniaa_
Witajcie mamusie,
Ale Ola masz fajnie z rodzinka, że tak Ci pomaga io przygotowania ruszyły pełna parą

Kima super makarony
, ja też sie ostatnio nad nimi zastanawiam, ja to chciałabym ciemy fiolet 
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Luska ale Ty mi za to narobiłaś ochote na domową pizze
i moze ja jutro zrobie 
Jo_annna dobrze, że z dzidzią wszytko ok
oby tak dalej i życzę szybkiego zakończenia remontu
Ale Ola masz fajnie z rodzinka, że tak Ci pomaga io przygotowania ruszyły pełna parą

Kima super makarony

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Luska ale Ty mi za to narobiłaś ochote na domową pizze

Jo_annna dobrze, że z dzidzią wszytko ok

Temat został zablokowany.
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 7 miesiąc temu #195610 przez luska
hej laseczki
Vestusia a jednak nie wytrzymała hehe.Dobrze , witaj kochana z powrotem
Jo anka wita wita , no to Ola ci już streściła co i jak
Najwazniejsz e,ze jestes spokojna i z dzidza wszytko dobrze 
Hehe jak ta sobie będziemy "ochote" robić na coś ciągle to ze mnie beczka będzie
Batmana ty to i mnie pobijasz , zamiast osiąść to ty ciągle coś.......A kiedy twój wraca w końcu??Bo kiedyś coś o wrzesniu wspominałaś.
No niestety młodzież po basenie troszkę się rozchorowała , na moje nie ma co panikować , tylko trzeba pilnować , żeby na oskrzela nie poszło.W razie co jutro pojedziemy na kontrol do lekarza.Ma mega katar i spływa mu do gardła a nie dziurkami , ale w końcu znalazłam sposób , żeby mu te dziury odetkać
Zawiesiłam mu rozgnieciony czosnek na szyi.Wiec wszytko wylatuje, a troszkę ściągam fridą(no ale to już nie taka łatwa sprawa jak kiedyś
)
Vestusia a jednak nie wytrzymała hehe.Dobrze , witaj kochana z powrotem
Jo anka wita wita , no to Ola ci już streściła co i jak

Hehe jak ta sobie będziemy "ochote" robić na coś ciągle to ze mnie beczka będzie

Batmana ty to i mnie pobijasz , zamiast osiąść to ty ciągle coś.......A kiedy twój wraca w końcu??Bo kiedyś coś o wrzesniu wspominałaś.
No niestety młodzież po basenie troszkę się rozchorowała , na moje nie ma co panikować , tylko trzeba pilnować , żeby na oskrzela nie poszło.W razie co jutro pojedziemy na kontrol do lekarza.Ma mega katar i spływa mu do gardła a nie dziurkami , ale w końcu znalazłam sposób , żeby mu te dziury odetkać

- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #195636 przez Aleksandra
Jestem juz z powrotem. Moi rodzice wpadli z wizyta, teraz czekam na tesciów
i mężusia 
Macie juz skurcze braxtona-hicksa ? Ja zaczyna je miec. Jesli będę je częściej odczuwać to zgłoszę to lekarzowi. Poza tym wydaje mi się że chyba wiecej odpływa. Do tej pory zmieniałam podpaskę ok 3 razy dziennie, a dzisiaj juz załozyłam drugą....musze się dziś bacznie obserwowac, żeby jutro na porannym obchodzie powiedzieć lekarce co i jak....

Macie juz skurcze braxtona-hicksa ? Ja zaczyna je miec. Jesli będę je częściej odczuwać to zgłoszę to lekarzowi. Poza tym wydaje mi się że chyba wiecej odpływa. Do tej pory zmieniałam podpaskę ok 3 razy dziennie, a dzisiaj juz załozyłam drugą....musze się dziś bacznie obserwowac, żeby jutro na porannym obchodzie powiedzieć lekarce co i jak....
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #195639 przez Dorciaition
Dzień Dobry Dziewczyny.
Nadrabiam na raty, bo sporo tego, a mało spałam wiec mam spóźniony zapłon
Ola Ty to zawsze narobisz apetyt na coś pysznego
Ale Aniaa Ty to juz na maksa pojechałaś
Uwielbiam faworki, chodza za mną już bardzo długo. A ich nie umiem
Trudne to? Jedyna piekarnia, która robie je i mi smakują latem ich nie sprzedaje 
Suari wspaniały film. Ale fika mały Igorek. Taka pamiątka to jest coś naprawdę bezcennego.
Kima super makaroniki. Krzysiek właśnie stwierdził, że dużo ładniejsze niż moje
Hehe Vestusia tak, jedne poplątałam, ale drugie się odratowały, które wystarczyły na szczeście 
TyszAnka to chyba w tej chwili zajęta jest wyjaśnianiem śmierci Jej synka. Oby się udało dowiedzieć jaka przyczyna była.
Vestuśka witaj w kraju
No to Piotrek z Funią poszaleli, ale koniec laby jak Pani wróciła
Ha ha Funia parówkowata 
Co powiedział na Twój brzuszek? Zauważył, że się zwiększył?
Na foty czekamy z niecierpliwością.
Ten Twój ból brzucha jest dziwny. Koniecznie dokładnie go opisz ginowi. Na pewno coś na to poradzi.
Madziaska wszystko za jednym razem wyprasowałaś? Wow! Pewnie powzruszałaś się troszeczke co? Czy obyło się bez łez?
Joanna dobrze, że się odezwałaś. Super, że z maluszkiem wszystko ok. Też mamy nadzieję, że szybko do nas powrócisz
Luśka i Ty tez apetyty robisz? Na domową pizze chyba w przyszłym tygodniu sie też skuszę. Tylko oczywiście ciasta nie potrafię
Zdrówka dla Twojego małego przystojniaczka. Ucałuj Go od ciotki
A my juz po weselu. Noga mnie przed napitalała. Krzysiu mówił, że do wesela sie zagoi, no i tak sie stało
ślub był piękny, a wesele fajne. Czułam się ogromna, ale troche potańcowaliśmy. Nie za dużo, ale nie obyło się bez tańców
Na początku myślałam, że dłużej godziny tam nie usiedzę. Orkiestra była tak głośna, tzn miała takie basy jak na jakiejś techno imprezie. Mała skała, martwiłam się. Na szczęście później ktoś zwrócił im uwagę i basy wyciszyli.
Byliśmy do 2. Droga powrotna trwałą godzinę. Strasznie daleko to było. Na poprawiny nie pojechaliśmy.
Za chwilę, zgodnie z obietnicą wkleję Wam jakieś foty.
Olka ja jeszcze skurczy nie mam. Koniecznie się obserwuj i informuj lekarzy o wszystkim.
Dobrze, że tyle ludzi Ciebie tam odwiedza
Nadrabiam na raty, bo sporo tego, a mało spałam wiec mam spóźniony zapłon

Ola Ty to zawsze narobisz apetyt na coś pysznego

Suari wspaniały film. Ale fika mały Igorek. Taka pamiątka to jest coś naprawdę bezcennego.
Kima super makaroniki. Krzysiek właśnie stwierdził, że dużo ładniejsze niż moje

TyszAnka to chyba w tej chwili zajęta jest wyjaśnianiem śmierci Jej synka. Oby się udało dowiedzieć jaka przyczyna była.
Vestuśka witaj w kraju

No to Piotrek z Funią poszaleli, ale koniec laby jak Pani wróciła

Co powiedział na Twój brzuszek? Zauważył, że się zwiększył?

Na foty czekamy z niecierpliwością.

Ten Twój ból brzucha jest dziwny. Koniecznie dokładnie go opisz ginowi. Na pewno coś na to poradzi.
Madziaska wszystko za jednym razem wyprasowałaś? Wow! Pewnie powzruszałaś się troszeczke co? Czy obyło się bez łez?

Joanna dobrze, że się odezwałaś. Super, że z maluszkiem wszystko ok. Też mamy nadzieję, że szybko do nas powrócisz

Luśka i Ty tez apetyty robisz? Na domową pizze chyba w przyszłym tygodniu sie też skuszę. Tylko oczywiście ciasta nie potrafię

Zdrówka dla Twojego małego przystojniaczka. Ucałuj Go od ciotki

A my juz po weselu. Noga mnie przed napitalała. Krzysiu mówił, że do wesela sie zagoi, no i tak sie stało

ślub był piękny, a wesele fajne. Czułam się ogromna, ale troche potańcowaliśmy. Nie za dużo, ale nie obyło się bez tańców

Byliśmy do 2. Droga powrotna trwałą godzinę. Strasznie daleko to było. Na poprawiny nie pojechaliśmy.
Za chwilę, zgodnie z obietnicą wkleję Wam jakieś foty.

Olka ja jeszcze skurczy nie mam. Koniecznie się obserwuj i informuj lekarzy o wszystkim.
Dobrze, że tyle ludzi Ciebie tam odwiedza

Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #195641 przez Aleksandra
Kurczę ja w sumie to nie jestem pewna czy to są skurcze. Pojawia się taki nagły chwilowy ale nie za bardzo bolesny ból, w sumie taki mini skurcz i po 3 sekundach znika. No nic poobserwuję i najwyżej napomknę, że cos takiego mam.
Dorcia super, że impreza się udała
Troche sie pobawiłaś
Dorcia super, że impreza się udała

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #195643 przez Dorciaition
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #195644 przez Dorciaition 

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #195654 przez vestusia
Dorcia, seksi Mamuśka z Ciebie
Foteczki fajniusie 
Dobrze, że wesele minęło tak fajnie, pomijając te basy. Tyle dobrze, że je wyłączyli, bo czasami orkiestra nie przejmuje się nikim i grają tak, jak im sprzęt na to pozwala
Długo byliście, ale cieszę się, że potańcowaliście
Pewnie bawiłaś się lepiej, niż ja na swoich 
Ola bidulko, trzymaj się tam dzielnie!
Joanna, życzę szybkiego uporania się z remontem i powrotu do nas
Dorcia, Piotrek stwierdził, że brzuchol mi urósł bardzo. Że wcześniej taka piłeczka nisko osadzona, a teraz taki bębęn od cycuchów do nóg he, he
Ja coś humoru nie mam. Z Piotrkiem się posprzeczałam, wkurzył mnie i muszę to przetrawić. Za to zrobiłam pyszny obiadek - kluski śląskie (sama robiłam) do tego pulpeciki z serem żółtym polane sosem
I buraczki 
Muszę odpocząć i buszuję troszkę na allegro. Oglądam pościele no i łóżeczka. Jutro trzeba zamówić.

Dobrze, że wesele minęło tak fajnie, pomijając te basy. Tyle dobrze, że je wyłączyli, bo czasami orkiestra nie przejmuje się nikim i grają tak, jak im sprzęt na to pozwala

Ola bidulko, trzymaj się tam dzielnie!
Joanna, życzę szybkiego uporania się z remontem i powrotu do nas

Dorcia, Piotrek stwierdził, że brzuchol mi urósł bardzo. Że wcześniej taka piłeczka nisko osadzona, a teraz taki bębęn od cycuchów do nóg he, he

Ja coś humoru nie mam. Z Piotrkiem się posprzeczałam, wkurzył mnie i muszę to przetrawić. Za to zrobiłam pyszny obiadek - kluski śląskie (sama robiłam) do tego pulpeciki z serem żółtym polane sosem

Muszę odpocząć i buszuję troszkę na allegro. Oglądam pościele no i łóżeczka. Jutro trzeba zamówić.
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #195663 przez aniaa_
Dorcia ale ślicznie wyglądałaś, sukienka super na każda okazje
i włoski też extra, chyba nowa fryzjerka sie sprawdziła 
Ola obserwuj siebie dokładnie, co do skurczy to ja już nie wiem wczesniej miałam takie kilkusekundowe twardnienie brzucha ale bezbolesne, teraz juz mi sie to nie zdarza, tzn., czasami mam twardszy brzuch, ale już nie wiem czy to przez skurcz czy przez to ze mały wypina jakaś cześć ciała
Vestusia ja też sie ze swoim posprzeczałam, kurde i jutro rocznica ale mam takiego focha że najchętniej to przez tydzien bym sie nie odezwała albo do czasu aż nie zmieni swojego postępowania
może jutro zawiesze broń żeby nie było jak rok temu, ale jeszcze musze sie zastanowić
nie mam ochoty

Ola obserwuj siebie dokładnie, co do skurczy to ja już nie wiem wczesniej miałam takie kilkusekundowe twardnienie brzucha ale bezbolesne, teraz juz mi sie to nie zdarza, tzn., czasami mam twardszy brzuch, ale już nie wiem czy to przez skurcz czy przez to ze mały wypina jakaś cześć ciała
Vestusia ja też sie ze swoim posprzeczałam, kurde i jutro rocznica ale mam takiego focha że najchętniej to przez tydzien bym sie nie odezwała albo do czasu aż nie zmieni swojego postępowania

- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #195668 przez Aleksandra
Ja teraz nawet nie mam jak się ze swoim posprzeczać
Ale widzę, że radzi sobie super i mam tylko nadzieję, że tak mu zostanie jak wrócimy i bedzie mi tak samo pomagał.

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #195670 przez Dorciaition
Dziękuję Kochane 
Fryz do teraz mi się trzyma, wiec byłam zadowolona
Vestuśka hi hi bęben od cycuchów do nóg
Niezłe określenie 
Pyszny obiadek zrobiłaś, no no
No i te buraczki, mmm... Wczoraj wciagnełam ich mnóstwo, gdzie wcześniej w ogóle nie lubiłam 
Piotrek już zdążył Cie zdenerwować? Ach te chłopy
Aniaa może przejdzie do jutra Tobie złość i pięknie spędzicie dzień.

Fryz do teraz mi się trzyma, wiec byłam zadowolona

Vestuśka hi hi bęben od cycuchów do nóg

Pyszny obiadek zrobiłaś, no no

Piotrek już zdążył Cie zdenerwować? Ach te chłopy

Aniaa może przejdzie do jutra Tobie złość i pięknie spędzicie dzień.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #195671 przez Dorciaition
Z moim też na razie jest ok, choć wiadomo gorsze dni się zdarzają.
Dziewczyny dajcie znać jak wynajdziecie jakąs fajną pościel.
Dziewczyny dajcie znać jak wynajdziecie jakąs fajną pościel.
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #195701 przez Aleksandra
Teściowie juz pojechali. Maja nam dać kasę na rzeczy dla małej tj wózek
Zbyszek prawdopodobnie będzie jutro jechał do hurtowni po resztę rzeczy do wyprawki i do domu dla córci i przy okazji będzie oglądał wózki. Ma porobić zdjęcia alno weźmie jakieś materiały i będziemy wybierać

Moderatorzy: ilona