- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #195959 przez Aleksandra
Jeśli wzrośnie to będą mnie szykować do porodu, jeśli nie to wywołaja poród w 36 tc. Tak czy tak wyjdę stad z niunia

Temat został zablokowany.
- anakol
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #195967 przez anakol
Cześć dziewczynki
Wczoraj nie miałam w ogóle czasu, żeby tu zajrzeć. Siadam teraz na chwilkę, żeby Was ponadrabiać, a tymczasem napiszę tylko o moich poszukiwaniach jelpa. Tak jak Wam już pisałam, przelazłam całe Zakopane i Jelpa w żelu nie ma. Najłatwiej dostać płyn do płukania, o proszek też nie tak łatwo, no ale gdzieś tam był. Postanowiłam wczoraj zrobic tak jak mi Madziaska radziła, czyli kupić proszek i płyn do płukania a jak znajdę żel to dokupię żel. Pojechaliśmy do tego jedynego sklepu, gdzie był proszek. Patrzę, a tam półki prawie puste no i jest tylko Jelp do białego, nie ma do kolorów, poza tym tylko w jednym rozmiarze opakowania, no ale wzięłam. Idę do kasy, pani skanuje jelpa, a tu wyskakuje cena 1023 zł! Kasjerka tak się zawahała, że coś tu jest nie tak, próbuje jeszcze raz, to samo
I jeszcze się pyta: a były tam w innych opakowaniach, bo może to jest do większego
No takiego za 1000 zł opakowania to w życiu nie widziałam
W każdym razie efekt był taki, że oświadczyła mi, że nie da się tego kupić i zawołała jakieś baby żeby pościągały Jelpa z półek. No i dalej nie mam proszku
zaraz jedziemy do Nowego Targu tam szukac

- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- anakol
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #195987 przez anakol
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Batmanik, ja pytałam co to jest gbs, bo nie miałam robione. Dzieki za info. Może teraz mi zleci, bo w przyszłym tyg. mam wizytę.
Ola, nie wypuszczą Cię bez dziecka
To brzmi dobrze 
Ania, ten proszek wchodził za 1000 (dokładnie 1023zł) a nie za 100
Dorciaition napisał:
Dorcia, o jakiej śmierci tu piszesz? Coś się stało z dzieckiem TyszAnki?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Batmanik, ja pytałam co to jest gbs, bo nie miałam robione. Dzieki za info. Może teraz mi zleci, bo w przyszłym tyg. mam wizytę.
Ola, nie wypuszczą Cię bez dziecka

Ania, ten proszek wchodził za 1000 (dokładnie 1023zł) a nie za 100

Dorciaition napisał:
TyszAnka to chyba w tej chwili zajęta jest wyjaśnianiem śmierci Jej synka. Oby się udało dowiedzieć jaka przyczyna była.
Dorcia, o jakiej śmierci tu piszesz? Coś się stało z dzieckiem TyszAnki?
- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #195997 przez Aleksandra
Chciałam obejrzeć ten materiał co TyszAnka przesłała, ale nie mogę zainstalować dodatku i nie obejrzę 
Proszek za 1000zł !! Dobre, chyba ze złota był

Proszek za 1000zł !! Dobre, chyba ze złota był

- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- anakol
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- anakol
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #196028 przez anakol
Dzięki, Ania. Oj, dobrze wiedzieć co i jak, bo trochę się zestresowałam. Dobrze, że wszystko OK na ten moment 
Dorcia, wyglądasz super
Laseczka z Ciebie, z doklejoną piłeczką na brzuszku 
Ja podostawałam pościele więc nie kupuję, ale wybieram przewijak na łóżeczko. Najwięcej jest takich piankowych, znalazłam jeden drewniany, trochę większy i chyba na niego się zdecyduję: allegro.pl/braz-przewijak-na-lozeczko-sztywny-i1823174124.html
W moim mieszkaniu to będzie jedyny przewijak, nie mam miejsca ani na wysoką komodę ani na nic takiego, więc chyba wolę taki większy. A żeby było miękko to na niego będę kładła piankowo-dmuchany przewijak z Ikei, bo akurat dostałam od siostry. A Wy jakie macie przewijaki?
Ola, fajnie, że teściowie się włączają finansowo. Mimo że w szpitalu, to masz teraz dosyć aktywny czas, no bo wybieracie i kompletujecie resztę rzeczy dla Monisi
Dobrze, że masz laptopa, możesz rozkminiać co kupić i jakie 
Ja jeszcze nie mam skurczów (poza tymi w łydkach).
My z moim P. to w ogóle nie mamy cichych dni. Jeszcze nam się nie zdarzyło. Ja chyba jestem za bardzo gadatliwa
No i złość nam obojgu zazwyczaj szybko mija
Tak że zwykle to kłótnia trwa pół godzinki, i po sprawie 
Lusia, fajnie, tyle dzieciaków przybędzie w rodzinie
Ja to od razu myślę, jakie będą fajne np. Wigilie, jak jest tyle dzieci

Dorcia, wyglądasz super

Ja podostawałam pościele więc nie kupuję, ale wybieram przewijak na łóżeczko. Najwięcej jest takich piankowych, znalazłam jeden drewniany, trochę większy i chyba na niego się zdecyduję: allegro.pl/braz-przewijak-na-lozeczko-sztywny-i1823174124.html
W moim mieszkaniu to będzie jedyny przewijak, nie mam miejsca ani na wysoką komodę ani na nic takiego, więc chyba wolę taki większy. A żeby było miękko to na niego będę kładła piankowo-dmuchany przewijak z Ikei, bo akurat dostałam od siostry. A Wy jakie macie przewijaki?
Ola, fajnie, że teściowie się włączają finansowo. Mimo że w szpitalu, to masz teraz dosyć aktywny czas, no bo wybieracie i kompletujecie resztę rzeczy dla Monisi

Ja jeszcze nie mam skurczów (poza tymi w łydkach).
My z moim P. to w ogóle nie mamy cichych dni. Jeszcze nam się nie zdarzyło. Ja chyba jestem za bardzo gadatliwa

Lusia, fajnie, tyle dzieciaków przybędzie w rodzinie

Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez anakol.
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #196043 przez Aleksandra
Coś tam zawsze z allegro kupie. Teraz jestem na etapie koszy i koszyków wiklinowych. Koszyki mi sie przydadzą na podręczne rzeczy a kosze na pranie. Ciuszków juz nie kupuje, chyba, że ze dwa kombinezony. Dziś Zbyszek jedzie do hurtowni, więc reszte drobiazgów dokupi
Ja mam przewijak taki do położenia na łóżeczko. Dopytam sie później Z jak on wyglada, z czego jest i jakie ma wymiary. Teraz musi mi relacjonować najdrobniejsze szczegóły, żebym wiedziala dokładnie co i jak

- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #196052 przez iva 20
Kurcze wspolczuje Tyszance wlasnie obejrzalam filmik ja bym chyba zglupiala jak y mnie takie cos spotkalo ale widac z tego materialu ze ten szpital cos kreci i wogole duzo zamieszania ....
Vestusia trzymaj siekochana jakos musi byc dobrze i trzymam kciuki za was ze sie wszystko ulozy
a ja leze sobie i sie lenie hehe
Vestusia trzymaj siekochana jakos musi byc dobrze i trzymam kciuki za was ze sie wszystko ulozy

a ja leze sobie i sie lenie hehe
- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #196079 przez Batmanik
Witam!!!
u nas pochmurno i zimno:(
Anakol moze Ci jeszcze nie zlecic tych badan bo mi z Igorem zlecil w sierpniu a termin mialam na wrzesien a teraz sie chyba pospieszyl albo wszystko przez ten termin z OM....
no i musze szykowac wyprawke do szpitala i po szpitalu zeby miec w domu pieluchy herbatki i mleko a nie odrazu sie martwic o zakupy...ale pieluch do domu nie kupie bo moze z pracy dostane wyprawke a u nich jest opcja pieluchy, butelka i merci dla mamy;)
Mleko dziewczyny polecam kupic- ja nie kupilam i pierwsze co zamiast do domu ze szpitala byly zakupy bo wyszlam w sobote po poludniu...a no i przydalo sie na dokarmianie bo to wiadomo pokarm na poczatku nie jest zadna rewelacja a raczej u mnie nie byl...
wogole to bola mnie cyce:(bardziej sutki:(
ach wlasnie mnie sie przypomnialo rano zlapal mnie skurcz i w udzie i w lydce i jak wyprostowalam noge to tak mnie cos zabolalo a raczej bardzo mocno pociaglo w podbrzuszu
macie tak nie raz??
jak tylko Igor wstanie sprobuje ogladnac filmik Tyszani....
do pozniej!!!
u nas pochmurno i zimno:(
Anakol moze Ci jeszcze nie zlecic tych badan bo mi z Igorem zlecil w sierpniu a termin mialam na wrzesien a teraz sie chyba pospieszyl albo wszystko przez ten termin z OM....
no i musze szykowac wyprawke do szpitala i po szpitalu zeby miec w domu pieluchy herbatki i mleko a nie odrazu sie martwic o zakupy...ale pieluch do domu nie kupie bo moze z pracy dostane wyprawke a u nich jest opcja pieluchy, butelka i merci dla mamy;)
Mleko dziewczyny polecam kupic- ja nie kupilam i pierwsze co zamiast do domu ze szpitala byly zakupy bo wyszlam w sobote po poludniu...a no i przydalo sie na dokarmianie bo to wiadomo pokarm na poczatku nie jest zadna rewelacja a raczej u mnie nie byl...
wogole to bola mnie cyce:(bardziej sutki:(
ach wlasnie mnie sie przypomnialo rano zlapal mnie skurcz i w udzie i w lydce i jak wyprostowalam noge to tak mnie cos zabolalo a raczej bardzo mocno pociaglo w podbrzuszu

jak tylko Igor wstanie sprobuje ogladnac filmik Tyszani....
do pozniej!!!
- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #196089 przez Batmanik
Anakol ja mam z takich przewijakow
allegro.pl/przewijak-firmy-klups-safari-...ena-i1806520675.html
co prawda inny wzor ale przy okazji cos dla Vestusi;)
co prawda inny wzor ale przy okazji cos dla Vestusi;)
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #196103 przez Aleksandra
Ja chyba też kupię mleko. Może tak byc, że nie będę np karmic albo mała nie będzie sie najadać moim mlekiem. Niech stoi w domu i czeka. Najwyżej sama je wypiję

Moderatorzy: ilona