BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

10 lata 11 miesiąc temu #884858 przez Sophie25
Violcia witaj :) JAk tylko bd mogla wpadaj! :)

No udały mi sie zakupy bucików dla Zosienki :)
Jedne sandałki i takie wysokie miała ale zeby lepiej stópke sztywniejsza miala kupiłam takie lepsze bo zdrowie nozki najwazniejsze :)
Ikunia w CCC faktycznie duzy wybór i ładniutkie :)
W BArtku kupiłam jej takie :

W mieszku było duzo fajnych ponoc hit sezonu to takie :

Zoska padła o 21 dopiero a tak wrzeszczała ze szok a ja dzis kiecke sobie kupiłam jak to maz stwierdził "oczo jebna jest " bo kolor jaskrawy :D ale super bo fajnie przylega taka zwykła wygodna moze na wypadzik na Krakow bedzie jak pogoda dopisze :)

Dobra lece bo pada wiec nastepne zdj z urodzin to Oskarka i Lenki dobrze mysle ? :D :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #884859 przez Sophie25
Fajna śmieszka na dole ? :D hah :D

Dla Was na dobranoc :* Pa :*

10 lata 11 miesiąc temu #884862 przez Kasiasia
Ale dziś czytania....
Ja obecnie czuje sie jak Serenka, cudem znajduje chwile na forum.

Kurcze ale Ali ma bryke!!!!!!wooooow

Ja dziś robiłam podejście do tortu.Na sam roczek bede miała tort bez dekoracji ale wcześniej tez bedziemy miec gosci wiec chciałam zrobic sama. Pierwszy raz dzis biszkopt robiłam.no iwyszło smacznie :) na dole konfirura z wiśni z całymi owocami a potem bita smietana.

juz nie mam siły pisać
reszta jutro bo oczy mi spadają

pa

10 lata 11 miesiąc temu #884865 przez szósteczka
Hej ja tak mocno wieczornie.
Bryka wymiata a Alan jak Jems Bond w niej :-).
My tez dzis kupiliśmy prezent dla dzieciaków Basen ale taki ze sięga u dorosłego powyżej pasa. Wiec dzieciaki przeszczęśliwe teraz będą nas męczyć o rozstawienie. A dla taty mojego na 60 i przejscie na emeryture parasol ogrodowy na wysięgniku taki jak ostatnio w biedronce były. No i zakupki na urodzinki Pawelka zrobione jeszcze tylko tort ale to to w niedziele.
A butki przepiękne ja mam przechodzi w a raczej kupione dla naszego starszego ale za male wtedy i zostały w spadku.
Zosia Ikuni jak zawsze sliczna.
Odnośnie sklepu Bartej to wam powiem ze sie zraziłam bo kiedyś kupe forsy wydaliśmy u po 1 mies buty sie rozkleiły i kupujemy w Ccc lub Deichmannie i jesteśmy zawsze bardzo zadowoleni.
Dzis znów mam te moje bóle kolkowe powoli mi przechodza ale cale zakupy w pól przełaziłam ale trzeba bylo zrobić a i kolezanka kupiła mi spodnie bardzo fajne na szperku 3 pary za całe 3 zl za wszystkie wiec jestem heppi :-) Dobra lece spać puki mnie nie boli. Słodkich snów

10 lata 11 miesiąc temu #884884 przez aleksiaa88
9:30 a ty nikogo nie ma :woohoo: :dry:

Dziecko me jak poszło spać o 22 tak 2 razy w nocy się przebudziło zajęczało zmieniło pozycję i w ogóle nie wstawałam do niego jeszcze śpi to nie znaczy , że nie wstawałam bo wstawałam do siebie po 1 zaczął mnie ząb napieprzać więc leżałam i czekałam może przejdzie ale ta gdzie po godz stwierdziłam, że nic z tego więc wzięłam ketanol 20 minut i spokój.
Mały spał w krótkich bodach spodnie i skarpetki i na wierzchu bez przykrycia w pokoju 24,3

Może się dziś uda pojechać po te buty jeszcze mężu z roboty nie wrócił.
Ja tak od tygodnia albo troszku więcej chodzę koło 14 na grządkę jak mały śpi nawet nie całą godz tam jestem a tak mam ładnie plecy opalone.
Jeszcze parę lat temu też tak robiłam codziennie po godz i jest lepszy efekt niż raz, a dobrze. Brązowiutka jestem :P

10 lata 11 miesiąc temu #884898 przez malutkamilka
Gdzie wy kupujecie te butki? ja złaziłam pół miasta i nie spotkałam butków takich na Wikę co jest mega wnerwiające :sick:

Ja juz przy koncu clipu dla Wiki na rooczek i przy okazji tego znalazłam fajną pioseneczkę a Wiki w mig przy niej zasnela nawet jak grała glośno ;) moze znacie moze nie ale macie zobaczcie

A tak apropo znacie jakies fajne utwory co mozna dolaczyc do pliku, bo brakuje mi jakies dwie lub trzy?

Uciekam sie szykowac bo braki w lodowce a tu maz w sobote juz bedzie

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #884902 przez aleksiaa88
My się po buty wybieramy do większego miasta bo w mniejszym jest kilka sklepów i każdy gdzie indziej i trzeba jeździć i tak najmniejszy rozmiar 20

A w większym w galerii jest 10 sklepów dla dzieci więc szanse większe

Bobo obudził zdarł koce leży z otwartymi oczami bawi ręką merda pieluchę i wygląda jakby myślał :ohmy:

10 lata 11 miesiąc temu #884916 przez szósteczka
Malutka piekny ten klip a ty robisz swój to mam nadzieje ze nam pokarzesz niesamowity pomysł w życiu bym czegoś takiego nie wymyśliła exatra ja tez taki chce :-( . Koniecznie musisz nam tu swój pokazać.
Ha powoli biore sie za robote ale jeszcze obolała jestem wiec powoli mi to idzie, narka.

10 lata 11 miesiąc temu #884920 przez Ikunia1910
Melduje sie, dzień dobry.

Violcia dobrze ze u was ok podróż minęła i ze zadowoleni :)

Sophie a te drugie łapcie to nie za niskie? Nie bedzie się Zosi noga gibać ? ale ładne a ten hit sezonu tak szczerze mówiąc to wcale mi sie nie podoba:P i poka tą oczojebną kreacje:) najlepiej na sobie :P

Aleksia zazdroszczę grządkowej opalenizny. A Bobo mysli "wstać czy nie wstać? o to jest pytanie"

Szósteczka jak rozłożycie basen to dzieciaki zbierz w komplet i cykaj nam tu fotke:)

Kasiu ja robie podobnego torta tez z konfiturą i bitą śmietaną. Dla mnie na tort wydac 100 albo ponad to kupa kasy jest wiec wole zrobic sama za 30 zł a miec pewnosc ze wszyscy zjedzą:)

Malutka nie wiem czy ci sie podoba instrumentalna muzyka ( bez tekstu) ale mnie urzekła taka nuta i mi się marzy też do takiego filmiku na podkład

Co tam jeszcze? mam jeden wielki burdel w domciu bo mojkochany zgubił rano kluczyki od auta i wszystko dosłownie wszystko mi przewrócił do góry nogami:( na szczescie sie znalazły ale nie u nas w domu tylko u tesciów :P

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #884926 przez aleksiaa88
Kasia a tą bite śmietanę to jaką dałaś, jakiej firmy? I co niej dałaś tak samą i się trzyma czy jakaś żelatyna czy coś innego?
Bo ja tez robię torta z bitą śmietaną i malinami.
Truskawki mam od zasrania ale nieee mi się maliny ubzdurały

10 lata 11 miesiąc temu #884929 przez Kasiasia
Hej kobitki
Wiolcia dobrze ze spokojnie dotarliscie.
Aleksia ja pierwszy raz... takze nie wiem jak najlepiej. Ja zrobił am z fixem fo ubijania ale bylo cieplo i sie smietana pod koniec smarowania robila coraz bardziej miekkolejaca :P ale troche w lodówce i super. Jednak trzrba eksperymentowac dalej bo na stole tort musi postac a nie bede co chwile do lodowy z nim latac.... moze sprobuje z tym mascarpone... ktos tu juz z nim robil? Robił ktos bo pamietam. Moj maz wszechwiedzacy ekspert w kazdej dziedzinie stwierdzil ze ta smietane musze dopracowac w smaku.
no nie wiem.... ma smak smietany...

co do butkow to ja tez poluje na sandalki wysokie....

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #884930 przez aleksiaa88
Poleżał i stwierdził, że jeszcze sobie podrzemie
:lol:

Ja kupiłam jogurt grecki chyba jest dość gęstawy z tego co wyczaiłam talepiąc nim

10 lata 11 miesiąc temu #884933 przez Kasiasia
A smietana zott 30 tylko taka byla w naszym osiedlowym sklepie. Ja madra wczesniej kupilam ale 18 i dobrze ze doczytalam ze takiej nie mozna. Tylko co ja Teraz zrobia z kubelkiem tej 18? :blink:

10 lata 11 miesiąc temu #884946 przez Marta1985
Do ubijania śmietana 36 z Łowicza jest super :)

10 lata 11 miesiąc temu #884948 przez Sophie25
Hej :-)

Ikunia wlasnie bylu takie ladne ze niemoglam przejsc obojetnie mysle ze dobrze jej bd chodzic mam taja nadzieje bo podeszwa sztywna jest i jak jej orzymierzalam to byl jedyny but ktorego odrazu nie sciagnel wiec dobry znak :-)

Szosreczka my tez myslimy nad basenem takim duzym zebysmh razem sie w nim pluskali :-)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka