- Otrzymane podziękowania: 22
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !

No udały mi sie zakupy bucików dla Zosienki

Jedne sandałki i takie wysokie miała ale zeby lepiej stópke sztywniejsza miala kupiłam takie lepsze bo zdrowie nozki najwazniejsze

Ikunia w CCC faktycznie duzy wybór i ładniutkie

W BArtku kupiłam jej takie :

W mieszku było duzo fajnych ponoc hit sezonu to takie :

Zoska padła o 21 dopiero a tak wrzeszczała ze szok a ja dzis kiecke sobie kupiłam jak to maz stwierdził "oczo jebna jest " bo kolor jaskrawy

Dobra lece bo pada wiec nastepne zdj z urodzin to Oskarka i Lenki dobrze mysle ?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Ja obecnie czuje sie jak Serenka, cudem znajduje chwile na forum.
Kurcze ale Ali ma bryke!!!!!!wooooow
Ja dziś robiłam podejście do tortu.Na sam roczek bede miała tort bez dekoracji ale wcześniej tez bedziemy miec gosci wiec chciałam zrobic sama. Pierwszy raz dzis biszkopt robiłam.no iwyszło smacznie

juz nie mam siły pisać
reszta jutro bo oczy mi spadają
pa
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Bryka wymiata a Alan jak Jems Bond w niej

My tez dzis kupiliśmy prezent dla dzieciaków Basen ale taki ze sięga u dorosłego powyżej pasa. Wiec dzieciaki przeszczęśliwe teraz będą nas męczyć o rozstawienie. A dla taty mojego na 60 i przejscie na emeryture parasol ogrodowy na wysięgniku taki jak ostatnio w biedronce były. No i zakupki na urodzinki Pawelka zrobione jeszcze tylko tort ale to to w niedziele.
A butki przepiękne ja mam przechodzi w a raczej kupione dla naszego starszego ale za male wtedy i zostały w spadku.
Zosia Ikuni jak zawsze sliczna.
Odnośnie sklepu Bartej to wam powiem ze sie zraziłam bo kiedyś kupe forsy wydaliśmy u po 1 mies buty sie rozkleiły i kupujemy w Ccc lub Deichmannie i jesteśmy zawsze bardzo zadowoleni.
Dzis znów mam te moje bóle kolkowe powoli mi przechodza ale cale zakupy w pól przełaziłam ale trzeba bylo zrobić a i kolezanka kupiła mi spodnie bardzo fajne na szperku 3 pary za całe 3 zl za wszystkie wiec jestem heppi

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Dziecko me jak poszło spać o 22 tak 2 razy w nocy się przebudziło zajęczało zmieniło pozycję i w ogóle nie wstawałam do niego jeszcze śpi to nie znaczy , że nie wstawałam bo wstawałam do siebie po 1 zaczął mnie ząb napieprzać więc leżałam i czekałam może przejdzie ale ta gdzie po godz stwierdziłam, że nic z tego więc wzięłam ketanol 20 minut i spokój.
Mały spał w krótkich bodach spodnie i skarpetki i na wierzchu bez przykrycia w pokoju 24,3
Może się dziś uda pojechać po te buty jeszcze mężu z roboty nie wrócił.
Ja tak od tygodnia albo troszku więcej chodzę koło 14 na grządkę jak mały śpi nawet nie całą godz tam jestem a tak mam ładnie plecy opalone.
Jeszcze parę lat temu też tak robiłam codziennie po godz i jest lepszy efekt niż raz, a dobrze. Brązowiutka jestem

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4

Ja juz przy koncu clipu dla Wiki na rooczek i przy okazji tego znalazłam fajną pioseneczkę a Wiki w mig przy niej zasnela nawet jak grała glośno

A tak apropo znacie jakies fajne utwory co mozna dolaczyc do pliku, bo brakuje mi jakies dwie lub trzy?
Uciekam sie szykowac bo braki w lodowce a tu maz w sobote juz bedzie
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A w większym w galerii jest 10 sklepów dla dzieci więc szanse większe
Bobo obudził zdarł koce leży z otwartymi oczami bawi ręką merda pieluchę i wygląda jakby myślał

- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2

Ha powoli biore sie za robote ale jeszcze obolała jestem wiec powoli mi to idzie, narka.
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
Violcia dobrze ze u was ok podróż minęła i ze zadowoleni

Sophie a te drugie łapcie to nie za niskie? Nie bedzie się Zosi noga gibać ? ale ładne a ten hit sezonu tak szczerze mówiąc to wcale mi sie nie podoba:P i poka tą oczojebną kreacje:) najlepiej na sobie

Aleksia zazdroszczę grządkowej opalenizny. A Bobo mysli "wstać czy nie wstać? o to jest pytanie"
Szósteczka jak rozłożycie basen to dzieciaki zbierz w komplet i cykaj nam tu fotke:)
Kasiu ja robie podobnego torta tez z konfiturą i bitą śmietaną. Dla mnie na tort wydac 100 albo ponad to kupa kasy jest wiec wole zrobic sama za 30 zł a miec pewnosc ze wszyscy zjedzą

Malutka nie wiem czy ci sie podoba instrumentalna muzyka ( bez tekstu) ale mnie urzekła taka nuta i mi się marzy też do takiego filmiku na podkład
Co tam jeszcze? mam jeden wielki burdel w domciu bo mojkochany zgubił rano kluczyki od auta i wszystko dosłownie wszystko mi przewrócił do góry nogami:( na szczescie sie znalazły ale nie u nas w domu tylko u tesciów

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Bo ja tez robię torta z bitą śmietaną i malinami.
Truskawki mam od zasrania ale nieee mi się maliny ubzdurały
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Wiolcia dobrze ze spokojnie dotarliscie.
Aleksia ja pierwszy raz... takze nie wiem jak najlepiej. Ja zrobił am z fixem fo ubijania ale bylo cieplo i sie smietana pod koniec smarowania robila coraz bardziej miekkolejaca

no nie wiem.... ma smak smietany...
co do butkow to ja tez poluje na sandalki wysokie....
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja kupiłam jogurt grecki chyba jest dość gęstawy z tego co wyczaiłam talepiąc nim
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ikunia wlasnie bylu takie ladne ze niemoglam przejsc obojetnie mysle ze dobrze jej bd chodzic mam taja nadzieje bo podeszwa sztywna jest i jak jej orzymierzalam to byl jedyny but ktorego odrazu nie sciagnel wiec dobry znak

Szosreczka my tez myslimy nad basenem takim duzym zebysmh razem sie w nim pluskali