BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

10 lata 11 miesiąc temu #886606 przez KaRoLkA
Cordis ma babka dzwonic jak bedzie cos wiedziala :)
Moja wlasnie dopadla smoczek i pieluszke i leży na dywanie na misiu:)

Aleksia Synus extra jak juz chodzi super :) gabi sie boi puscic jeszcze wiec kolo scian śmiga :) Alberto testuje wytrzymałość :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #886613 przez cordis
Mój codziennie usypia między zabawkami :)

Ja właśnie szukam łóżka koniecznie z wygodnym materacem, marzę o tym żeby wywalić z balkonu to co mamy obecnie.

w takiej pozycji ostatnio śpi moje dziecię.
Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu #886631 przez Marta1985
Ale Bartus cudny :)

Cofam slowa odnosnie kasiorki w pracy :) Prezydent w swej laskowosci \nagrode przell na konto :P

10 lata 11 miesiąc temu #886649 przez Sophie25
hej

Marta pamietam o Was nie omijam tam pisałam bo mam znajomą z oklicy i chciałam tort pokazać a wiec pokazuje i WAM :*
myslałam zrobic taki bo Zosia uwielbia biszkopty wiec by sobie odrywała hah :D
albo :

albo takim :

pisałyscie o masie i tez własnie mnie to ciekawi w smaku i wygladu rzecz jasna :)
A niepisałam wczoraj bo maz mnie strasznie wkurw... wiec dostał kare pojechałam na dzien dziecka z Zosi do gemini parku bo była impreza dla dzieci i pozniej zakupy razem w ALMIE a panicz przyjechał z oburzeniem ale juz wyjasnione tyle ze coraz bardziej mnie on irytuje i z tym jego pilnowaniem i krakaniem ze moze sie coś stac ;/

Zosia nabiła sobie poteznego guza okropnego na poł policzka strasznie to wygladało chciała przez prog na taraz przejsc i buch ;/
A dzisiaj udezryła sie głową w moja wargę i boli mnie do teraz :P

Dzis deszczowo ale ZOsi uszyła ciotka płaszczyk bo kiedyś mi sie strasznie spodobał jak widziałam na jednej stronce i mnie urzekł :)

Pawełek super jak zajadał,Bartuś tez uroczo!!! :*

Musze lecieć bo przyniosłam prace do domu :(

10 lata 11 miesiąc temu #886669 przez aleksiaa88
Co znaczy ta wiadomość ?

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #886670 przez aleksiaa88
za wiadomość dziękuje szósteczka?
przy niektórych postach to jest skąd to?

A ja nadal nie wiem jaki zrobię tort. Nie mam pomysłu i tak szczerze to mi się nawet nie chce robić już

Moje ostatnie wypociny

10 lata 11 miesiąc temu #886686 przez rysa
Heheheh Marta, Cordis to ja jestem ta "biedna pani ze sklepu" :D i zarabiam na waciki ;) ale nie pracuje na cały etat.

Do pracy wracam 5 sierpnia :/

10 lata 11 miesiąc temu #886690 przez szósteczka
Aleksia jak pod dana wiadomością wciśniesz rączkę z kciukiem do góry to znaczy ze dziękujesz - lubisz ta wiadomość na fb to jest ze lubisz.
Tort przepiękny zrobiłaś i taki smakowity zjadłabym tych truskawek z galaretką. Mmm pycha.

Sophie ten z biszkoptami ekstra pomysł.

Byłam w szperku i kupilam Szymkowi fajne dżinsy takie za kolana z samolotami na jednej nogawce u di tego dobrałam koszule z kr rękawem w samoloty i jestem mega zadowolona będzie mieć na parapetowe na sobotę i jeszcze parę innych fajnych ciuszków kupilam ale z tego jestem mega zadowolona.
Pawelek zaczyna chodzic za jedna rączkę a w zasadzie to on chodzi z jezdzikiem i wygląda to tak ze on idzie i ciągnie za sobą ktorys z jezdzikow. Wygląda to przesmiesznie . Straszny skok rozwojowy zrobił w ciągu paru dni jeszcze sam bie chodzi niby ale myślę ze nastapi to w niedługim czasie a i przerżnął mu sie prawie trzeci zab górna lewa jedynka. Wiec jestem z niego dumna i strasznie sie z tego cieszę.

10 lata 11 miesiąc temu #886728 przez Ikunia1910
Karolka ja robilam podobnie boki wlasnie z bitej smietany 36% + mascarpone. Jak dobrze ubite to nie ma prawa splynac. Bo kremy maslane mnie nie kreca tluste i mdle, ble :p

Moja lala od wczoraj lazi juz sama sama juz nie od mebla do mebla tylko dlugie dystanse. Szkoda tylko ze nie patrzy pod nogi i drepta po zabawkach i jest pac na tylek ale tez juz umie te przysiady co Albertunio i tez wstaje tylko za pomoca podlogi wiec gicior ;)

Dziewcxyny takie skromne te torty a taaaakie plany mialyscie sophie karolka mialy byc biedronki, pszczolki i co? Skonczy sie na prostocie haha :p

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

10 lata 11 miesiąc temu #886736 przez srenka_918
Witam Was.
Nie bardzo jestem w temacie ale widziałam groszkę Ikuni ;)

Aleksia ma rację, nie ja miałam urodziny a małż-27
Byliśmy na prymicji nawet fajnie było, obtańczyłam chyba z 20księży ;) miałam wzięcie a mężul się tylko śmiał, że nie ma o co być zazdrosny ;) On nie lubi tańczyć a ja uwielbiam ;) Mała obkopała mój pęcherz, z nadmiaru słodkości i oczywiście pojawiło się wielkie zatwardzenie, wypiłam całą maślankę, mam nadzieję że niedługo mnie weźmie ;)
Jedną z nowych kiecek miałam wczoraj, jak dorwę się do tela męża bo mi zrobił w niej zdj to wstawię ;) Na zdj w "księdzem młodym" musicie poczekać, bo miał fotografkę i pewnie miesiąc zdj będzie przekazywać, chciałam koniecznie z nim zdj bo niedługo biskupem będzie ;) Ha ha ha ;)
Sorka że tylko o sobie, ale czasu mam mało a chcę Wam opisać co i jak u mnie... Pawełek strasznie za mną wczoraj tęsknił i rano wpatrywał się we mnie w łóżku od 7 do 9 a ja mogłam spać a on leżał przy mnie i mnie przytulał ;) A mama mówiła że po godz jak mnie nie było ciągle chciał iść do nas i wolał "mamama" ;) Mam nadzieję że wieczorkiem jeszcze wpadnę, mężul ma nocki bo po powrocie z prymicji (trzeźwej impry) musiał nałoić się z moim tatą że obaj byli chorzy a że nie może sobie pozwolić na wolne (będzie potrzebne jak znów będzie kasa na wykańczanie) przeniósł się na nockę... A jak jestem wieczorem sama to się bardziej potrafię zorganizować i znaleźć czas na pisanie ;)
To do 22 ;)

10 lata 11 miesiąc temu #886740 przez aleksiaa88
Szukam tort i szukam i szukam no i szukam

10 lata 11 miesiąc temu #886741 przez KaRoLkA
Ikunia u mnie w planach dalej pszczolka tyle ze nie figurka a rysowana na torcie bo taka zjedza :) tylko nie chce masy cukrowej bo za slodka tylko lukier na wierzch i boki jakies fajne do tego :)

Sophie fajny ten tort z biszkoptami :)

Srenka fajnie ze sie wybawilas :)

My sie meczymy z zasypianiem bo chce zeby sama usnela ale poki co sie buntuje juz pol gidziny :/ która jeszcze lula zeby uspac ???

10 lata 11 miesiąc temu #886762 przez Sophie25
Ikunia ja zrezygnowalam bo jadlam u chrEaniaka boba budowniczego i byl.potwornie slodki i nie smakowal mi wogole wiec wole tak jak Karolka sama cos napisac wymodelowac mam w planach motyla :p

Milady do mnie pisala az w szoku bylam ze sie odezwala :O

Zoska juz spi ale xiezko bylo mamy 5 zeba :D

10 lata 11 miesiąc temu #886769 przez aleksiaa88
Powiem że dla dziewczynek macie łatwej kwiatek, motylek , serduszka, postacie a chłopcu nie zrobię kwiatka serduszka tylko musi być typowo chłopięca postać. A tak to bym strzeliła kwiatki i git wystrój

10 lata 11 miesiąc temu #886775 przez szósteczka
A co tam u milady?

Moje dzieci juz tez wygnałam na gore musze odsapnąć bo bez mojego K zwariuje czasem z nimi wiec musze je szybciej wyganiać na gore i sie relaksować.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka