- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
Miłej jazdy:)
Gdzie jest Gochens ????
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
To może jak ją wyjmij z łóżka jak nie chce spać i na dywan niech się wymęczy porządnie siadnij z nią na dywanie i siedzę ja czasem tak robię jak nie mam siły nosić a się pcha to siedzę a ten po mnie skacze.
Nie wiem co moje dziecko sobie ubzdurało jak chodzę z nim na raczkach w zabawie to jak zajdzie mnie z tyłu to mnie chce po pietach gryść raz mu się udało jak nie widziałam co kombinuje.
Bobas czasem ma ochotę na wygłupy wtedy leży i czeka wtedy ja go łaskocze gryzę w bok po nogach a on kwiczy cieszy się jego ulubiona zabawa póki tego nie będzie to tak leży i czeka na wygłupy.
- rysa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Filip też nie zaśnie sam w łóżeczku. Nie muszę go bujać itd.ale podobnie jak u Cordis siedzi okrakiem u mnie na kolanach z głowąw cyckach

Do pracy idę dopiero w sierpniu bo mam tyle nie wykorzystanego urlopu

A napiszecie mi jak dodać awatara?
- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
wpadłam przeczytałam i idę spać za moment, dzisiaj pobudki co 30 min, młody padł obiad się kończy i lecę koło niego.
aleksia to ja poproszę trochę słońca u mnie zaś szaro i pada, całą noc padało :/.
ja miałam na razie aż jedną rocznicę i byli u nas moi rodzice, teściowie i moi dziadkowie

Jak moi rodzice mają rocznicę to też kilka osób wpada na kawę i cuś

Karolka widocznie Gabi lubi być przy Tobie cały czas. Koleżanki dziecko miesiąc starsze niż mój teraz miał roczek zasypia tylko na rękach i tylko ona go musi nosić jak siada od razu jest płacz- Antoś waży ok 12kg usypianie trwa nawet 30 min......łóżeczko go parzy.
Kasia trzymam kciuki żeby zaliczenia poszły sprawnie i szybciutko

- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
Ryska po tych nowych ustawieniach sama nie wiem jak to zrobic ale jakos aleksia w profil klikala czy cos i tam sa opcje u mnie na tel. To bidnie wyglada

- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
Tak samo innych rzeczy nie mogę odszukać :/
Gdzie buźki i inne rzeczy?
ps- Rysa ja na początku pracowałam w sklepie i sprzedawałam...modele samolotów

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

A swą karierę też zaczynałam od sklepu

To odezwę się wieczorem

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Szosteczka ale piekne zdj! Super rodzinnie

A ja mam dylemat bo moj ma kuzynkę ktorej nie trawie bo wtrynia sie zawsze i ma gadki takie ze masakra jaka ona to madra jaka cwana i ostatnio tesciowa u niej była i mowi o przyjeciu ze Chrzestna specjalnie przyjezdza bo sie szykuje przyjecie i o torcie a ta z tekstem " to co mnie nie zaproszą" tesciowa mowi ze niewie a ona "to ja i tak tam przyjade" pffff masakra niewiem juz co mam tez zołzie powiedziec tak mnie wpienia jej zachowanie ze masakra ostatnio sprzedawała w kiosku za mame i Monika sie jej pyta ( chrzestna Zosi" co zmieniłaś branżę bo ona uczy dzieci karate a ona "nie zniże sie jak mohja matka " :O zatkało ją i mowi mi ze tez jej niechce bo pzsuje atmosfere a jak ja jeszcze nie byłam w ciazy to przyjechała i mowi :kiedy sobie wkoncu dziecko zrobicie a nie psa"
no maskara a jak jej mama zaczyna coś mowic do nas to mowi "Ty sie bojami nie zajmuj pilnuj swojego podwórKA " I ZARAZ Z mordą do niej ona strasznie matke traktuje to jest baba co jest panna a ma juz 33 lata ;/ niedziw ze sama bo ma charakter straszny i kto by z nia wytrzymała i najsmieszniejsze jest to ze matka jej pierze,gotuje,prasuje a ta otwarcie mowi ze jest ateistką i matka ma nierobić swiat niewolno kupowac kwaitków,choinek nic ;/ Kiedyś na pogrzeb jak przyjechała do rodz=iny to stała cala msze z rekami zalozonymi mogla wogole nie przychodzic a nie ;/
ja jej niechce duzo zeby jeszcze opowiadac bo was zanudze ;/
A ja na poczatku pracowałam w hotelu i byłam od sprzatania pokoi,na zmywaku tez sie stało,cos tam w kuchni pomoglam ale musiałam szybko z tamtąd uciekac bo szefowa i pracownice były straszne wykorzystywały masakrtczne były brak szacunku ;/
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2

Pozwoliłam sobie zrobić na poczcie folder zdjecia i tam wszystkie zdjecia maluchów przerzuciłam, tak dla ułatwienia. Mam nadzieje ze nikomu nie będzie to przeszkadzać.

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
A KAsiunia nie ugotuje nie wypierze prasowania nie lubi, kwitkó nie moze być i twierdzi ze jej wolno bo na nią jest mieszkanie pfff maakra mnie strasznie wnerwia ze jest pyskata wyszczekana i tak do matki kazdy kto ja zna mowi ze z nia jest cos nie tak ;/
Nie pomoze bo ma treningi wspolczuje tym dzieciom bo ponic sie na nich drze okropnie ;/
A i oczywiscie spi do 12 panienka i wieczorem jezdzi do roboty
kiedys powiedziała ze nie bedzie sie dokladac bo musi auto kupic a ja stac bo smieje sie w twarz tym co robia 8 h ona robi 4 a ma wyplate jak nie jeden co 8 haruje masakra moj twierdzi ze ona kiedys byłą inna tylko jej odrąbało ! :O
JEzdi po rodzinie i powiedziała ze wszystrkim by dzieci wychowała i twardą reką 3małą :O
juz sie boje ze naprawde przyjedzie a jej mame bardzo lubie i mi jej szkoda zawsze ..
Do mojej tesciowej tez nieraz pyskuje ale jakby nie patrzec starasza osoba i troche szacunku minimun z jej strony sie nalezy!!!!
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-