BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

10 lata 11 miesiąc temu #886859 przez KaRoLkA
Aleksia tyle ze Gabi mi juzboczy trze podczas kosmetyki po kapieli , butle pije na pół spiaco a jak ja odkladam do lozeczka to boskie siły w nią występują :/ na rekach to w 5 minut zasypia a chce ja nauczyc ze lozeczko jest od spania i zeby sama zasypiala :/ jedynie jak uda sie ze sama zasnie to w przeciagu godziny jest juz pobudka z płaczem i niewiem czy jej brak bliskosci czy co :/
Miłej jazdy:)

Gdzie jest Gochens ????

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #886862 przez aleksiaa88
Szósteczka a to dobre my rocznice ślubu tez obchodzimy tylko sami dla siebie i nikt o niej pamiętać nie musi bo i po co to jest nasza rocznica i wiadomo jak się ją obchodzi łóżkowo i to nasz dzień romantyczny

To może jak ją wyjmij z łóżka jak nie chce spać i na dywan niech się wymęczy porządnie siadnij z nią na dywanie i siedzę ja czasem tak robię jak nie mam siły nosić a się pcha to siedzę a ten po mnie skacze.

Nie wiem co moje dziecko sobie ubzdurało jak chodzę z nim na raczkach w zabawie to jak zajdzie mnie z tyłu to mnie chce po pietach gryść raz mu się udało jak nie widziałam co kombinuje.
Bobas czasem ma ochotę na wygłupy wtedy leży i czeka wtedy ja go łaskocze gryzę w bok po nogach a on kwiczy cieszy się jego ulubiona zabawa póki tego nie będzie to tak leży i czeka na wygłupy.
Podziękowania: szósteczka

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #886886 przez rysa
Cordis wiem o co Ci chodziło z tym "biedna pani" :) Kiedyś zaczęłam pracować w sklepie bo nic innego nie mogłam znaleźć i tak już zostałam w" tym zawodzie".Choć nie mowie bo jak byłam kierownikiem to zarabiałam niezła kasę :)

Filip też nie zaśnie sam w łóżeczku. Nie muszę go bujać itd.ale podobnie jak u Cordis siedzi okrakiem u mnie na kolanach z głowąw cyckach :)

Do pracy idę dopiero w sierpniu bo mam tyle nie wykorzystanego urlopu :) Praktycznie dwa miesiące się uzbieralo :)

A napiszecie mi jak dodać awatara?

10 lata 11 miesiąc temu #886890 przez cordis
cześć

wpadłam przeczytałam i idę spać za moment, dzisiaj pobudki co 30 min, młody padł obiad się kończy i lecę koło niego.

aleksia to ja poproszę trochę słońca u mnie zaś szaro i pada, całą noc padało :/.
ja miałam na razie aż jedną rocznicę i byli u nas moi rodzice, teściowie i moi dziadkowie :) więc co kraj to obyczaj :)
Jak moi rodzice mają rocznicę to też kilka osób wpada na kawę i cuś :)

Karolka widocznie Gabi lubi być przy Tobie cały czas. Koleżanki dziecko miesiąc starsze niż mój teraz miał roczek zasypia tylko na rękach i tylko ona go musi nosić jak siada od razu jest płacz- Antoś waży ok 12kg usypianie trwa nawet 30 min......łóżeczko go parzy.

Kasia trzymam kciuki żeby zaliczenia poszły sprawnie i szybciutko :)

10 lata 11 miesiąc temu #886892 przez Ikunia1910
Dzien dobry. My dopiero obudzone;) idziemy na sniadanko.

Ryska po tych nowych ustawieniach sama nie wiem jak to zrobic ale jakos aleksia w profil klikala czy cos i tam sa opcje u mnie na tel. To bidnie wyglada :p

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

10 lata 11 miesiąc temu #886898 przez cordis
U mnie nawet jak klikam w profil i edytuj to nic nie wychodzi...
Tak samo innych rzeczy nie mogę odszukać :/

Gdzie buźki i inne rzeczy?

ps- Rysa ja na początku pracowałam w sklepie i sprzedawałam...modele samolotów :P:P :)))

10 lata 11 miesiąc temu #886901 przez Marta1985
Ja dziś zmotywowana premią pracuję intensywnie :)

A swą karierę też zaczynałam od sklepu :) i zarabiałam tyle co teraz a dodatkowo premie były często :*

To odezwę się wieczorem :)

10 lata 11 miesiąc temu #886908 przez aleksiaa88
Moje dziecko to głowę ma na ramieniu nie w cyckach my inni chyba ;-)

10 lata 11 miesiąc temu #886927 przez szósteczka
Cordis ja nie mowie żeby sobie gosci nie zapraszać i nie świętować rocznicy u nas okrągłe tez sie urządza ale nie wymagam od innych aby o wszystkich moich rocznicach pamiętali i koniecznie mi składali zyczenia jak to zrobiła właśnie bratowa mojego K. A jak chce żeby ktoś mi złożył życzenia to albo zapraszam na kawe i ciacho albo żartobliwe sie chwale ze mam okrągłą rocznicę bo inni tego w kalendarzu nie mają i mogą nie pamiętać lub nawet nie wiedzieć. :-)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #886932 przez Sophie25
Witajcie kochane!

Szosteczka ale piekne zdj! Super rodzinnie :)

A ja mam dylemat bo moj ma kuzynkę ktorej nie trawie bo wtrynia sie zawsze i ma gadki takie ze masakra jaka ona to madra jaka cwana i ostatnio tesciowa u niej była i mowi o przyjeciu ze Chrzestna specjalnie przyjezdza bo sie szykuje przyjecie i o torcie a ta z tekstem " to co mnie nie zaproszą" tesciowa mowi ze niewie a ona "to ja i tak tam przyjade" pffff masakra niewiem juz co mam tez zołzie powiedziec tak mnie wpienia jej zachowanie ze masakra ostatnio sprzedawała w kiosku za mame i Monika sie jej pyta ( chrzestna Zosi" co zmieniłaś branżę bo ona uczy dzieci karate a ona "nie zniże sie jak mohja matka " :O zatkało ją i mowi mi ze tez jej niechce bo pzsuje atmosfere a jak ja jeszcze nie byłam w ciazy to przyjechała i mowi :kiedy sobie wkoncu dziecko zrobicie a nie psa"
no maskara a jak jej mama zaczyna coś mowic do nas to mowi "Ty sie bojami nie zajmuj pilnuj swojego podwórKA " I ZARAZ Z mordą do niej ona strasznie matke traktuje to jest baba co jest panna a ma juz 33 lata ;/ niedziw ze sama bo ma charakter straszny i kto by z nia wytrzymała i najsmieszniejsze jest to ze matka jej pierze,gotuje,prasuje a ta otwarcie mowi ze jest ateistką i matka ma nierobić swiat niewolno kupowac kwaitków,choinek nic ;/ Kiedyś na pogrzeb jak przyjechała do rodz=iny to stała cala msze z rekami zalozonymi mogla wogole nie przychodzic a nie ;/
ja jej niechce duzo zeby jeszcze opowiadac bo was zanudze ;/

A ja na poczatku pracowałam w hotelu i byłam od sprzatania pokoi,na zmywaku tez sie stało,cos tam w kuchni pomoglam ale musiałam szybko z tamtąd uciekac bo szefowa i pracownice były straszne wykorzystywały masakrtczne były brak szacunku ;/

10 lata 11 miesiąc temu #886938 przez aleksiaa88
Ja pier.... 33 lata a taki nie rób a mamusia majtki tez jej pierze wstyd

10 lata 11 miesiąc temu #886951 przez szósteczka
Sophie masakra widać w każdej rodzinie jakieś kwiatki sie trafiają. Zamknijcie przed nią drzwi i udawajcie ze nikogo nie ma :-)

Pozwoliłam sobie zrobić na poczcie folder zdjecia i tam wszystkie zdjecia maluchów przerzuciłam, tak dla ułatwienia. Mam nadzieje ze nikomu nie będzie to przeszkadzać. :-)
Podziękowania: Ikunia1910

10 lata 11 miesiąc temu #886961 przez Marta1985
Halo a gdzie Hania i Gochens?

10 lata 11 miesiąc temu #886963 przez Sophie25
aleksia no mnie to juz smieszyc zaczyna zeby 33 dziewczyna tak traktowała matkę bo niedość ze ma meza chorego to jeszcze zajmuje sie tesciem ktory ma 90 lat ...
A KAsiunia nie ugotuje nie wypierze prasowania nie lubi, kwitkó nie moze być i twierdzi ze jej wolno bo na nią jest mieszkanie pfff maakra mnie strasznie wnerwia ze jest pyskata wyszczekana i tak do matki kazdy kto ja zna mowi ze z nia jest cos nie tak ;/
Nie pomoze bo ma treningi wspolczuje tym dzieciom bo ponic sie na nich drze okropnie ;/

A i oczywiscie spi do 12 panienka i wieczorem jezdzi do roboty
kiedys powiedziała ze nie bedzie sie dokladac bo musi auto kupic a ja stac bo smieje sie w twarz tym co robia 8 h ona robi 4 a ma wyplate jak nie jeden co 8 haruje masakra moj twierdzi ze ona kiedys byłą inna tylko jej odrąbało ! :O

JEzdi po rodzinie i powiedziała ze wszystrkim by dzieci wychowała i twardą reką 3małą :O

juz sie boje ze naprawde przyjedzie a jej mame bardzo lubie i mi jej szkoda zawsze ..
Do mojej tesciowej tez nieraz pyskuje ale jakby nie patrzec starasza osoba i troche szacunku minimun z jej strony sie nalezy!!!!

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #886997 przez Marta1985
sZÓSTECZKA :) sUPER FOTO :)

Wózeczek przyszedł :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka