BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

10 lata 11 miesiąc temu #887114 przez srenka_918
Hejka dziewczyny ;)
Pawełek w nocy spał ładnie mimo że sam zasnął, ale o 6.20 wstał... Właśnie wróciłam z zakupów w biedronce ;) Pawełek robi się nieznośny i nie mogę z nim wjeżdżać do alejki ze słodyczami bo tak się wychyla i sięga wszystko że by wypadł z wózka i dodatkowo przewrócił półki... Ledwo go złapałam za kurtkę, ale by w cipsach miał miekkie lądowanie ;) Gorzej jakby chcieli zapłatę za szkody ;)
Dobrze że wszystko dobrze się skończyło ;)

Mężul pojechał do pracy, ja czekam na chwilę jak mały zrobi sobie drzemkę (spał od 10 do 11 więc powinno go zmóc na chwilę) to też się zdrzemnę bo siły na nic nie mam... A na 18 jadę na mszę za ciocie...

Ja mam brzuch wielki jakbym dynię doczepiła do siebie... Ale z zapisków ciąży Pawełka to na 22 tc miałam większy bebechol niż teraz ;) Czuję się świetnie o ile mały pośpi do 8 a nie 6 ;) A jak się nie dośpię to jestem niekontaktowa... Przygłucha... Dociera do mnie tylko słowo "masz" ;) To wyciągam rękę ;) potrafię po drodze z łóżka do szafki zapomnieć po co szłam ;) Póki jest tak chłodno to nic mi nie puchnie, jak były upały to miałam ogóry zamiast palców... Aha i ciągle pić mi się chce, a po 2 łykach wody mam dość... hm... A po za tym czuję się świetnie ;)

Szósteczka sorka że nie widziałam zdjęć, ale nie chce mi się wchodzić dziś na pocztę, innym razem ;)

Agusia Artek jest zajebiaszczy ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #887123 przez Agusia83
Srenka,jak ja Cię dobrze rozumiem:) W końcu zaszłam w ciążę jak Emi miała roczek...
Pawełek bojowy:)

Dziewczyny jakie jest hasło na naszą pocztę?
Możecie mi wyslać na maila?
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #887134 przez aleksiaa88
Marta fryza zmieniłaś lub skróciłaś?

Zdjęcie 35 jest super jak Bartuś zrobił minę i palcem pozuje dajcie mi misia

Jeszcze rozbawiło mnie foto ubrań heh

I już truskawki wciąga ja jeszcze nie dałam

Szósteczka basen wypasiony
i fajny namiot tylko szkoda ze tortu brak
Podziękowania: szósteczka

10 lata 11 miesiąc temu #887148 przez Agusia83
kurcze, a czemu ja nie widzę na poczcie zdjęć Szósteczki?

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #887151 przez szósteczka
Dziekuje bardzo jeszcze takie z ogrodu u moich rodzicow z urodzin taty i jego tort ktory sam sobie robił , w koncu chcialyscie tort to prosze
Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu #887153 przez szósteczka
Agusia wejdz pod folder zdjęcia i tam sa

10 lata 11 miesiąc temu #887209 przez szósteczka
Marta zdjecia Bartusia przepiękne

10 lata 11 miesiąc temu #887228 przez Gochens
jestem z wieczora

Szósteczka fajny ten torcik a Pawełek jaki już dorosły chłopak a jak ładnie stoi :) Super

Hania pisała że Lenka na roczek wybrała kasę więc pewnie będzie bizneswoman :lol: składa również życzonka urodzinowe dla naszych roczniaków :)

a właśnie a u Was też było wybieranie przedmiotów na roczku?? chwalić się proszę co chłopaki wybrali bo chyba nie doczytałam albo nie widziałam

10 lata 11 miesiąc temu #887234 przez aleksiaa88
Jakie wybieranie przedmiotów nic nie wiem

10 lata 11 miesiąc temu #887237 przez Sophie25
Gochens a o co chodzi ?

Matkooo serce mi kolacze tak ze masakra poszlam robic mleko Zosi a taotworzyla dzwi od wc kur...musialam nie zamknac mam zal o to do siebie :\ szybko ide patrze a onaa kostke pd kibla w rwce wacham wacham a kplo buzi smierdzi tym :o oplulalam jej buzie kurde zeby jej noc nie bylo bo normalnie sie zalamie moja winaaa mam nadzieje ze nie saczyla tego :(

Kurw..... ale ja glupia ze te drzwi otware :\

10 lata 11 miesiąc temu #887238 przez szósteczka
U nas nie było. Nie wierzę w takie bujdy wiec ich nie stosuje. Miłego wieczorka

10 lata 11 miesiąc temu #887241 przez szósteczka
Sophie spokojnie raczej nic jej nie będzie trzeba było jej moze mleka dać bo kiedyś mówiono ze neutralizuje chemiczne związki. Myślę ze tylko przy buzi potarła bo w końcu to nie dobre i r raczej dzieci wypluwają takie rzeczy jak spróbują to tak jak z mydłem tez po chwili wypluwają. Spokojnie obserwuj ja i sie nie denerwuj kazdemu mogli sie zdążyć poza tym sama tez mogła sobie te drzwi otworzyć. Będzie dobrze.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #887250 przez Sophie25
Dzieki szosteczka kochana jestes :*

Ale strach ogromny narazie nic sie nie dzieje spi ładnie,mam nadzieje ze było tak jak mowisz ze wypluła ... bo przeciez ohyda ;/

szosteczka ten basen świetny macie dzieciaki radoche maja sama bym do takiego weszła musze popatrzec ile kosztuja i miejsce na takie znalezc na podwórku czy by sie zmiescił :)

10 lata 11 miesiąc temu #887252 przez Gochens
Chodzi o to ze dziecku na roczek się kładzie różne przedmioty np różaniec, kieliszek aparat pieniądze i co sięgnie pierwsze to oznacza kim będzie w przyszłości. Ja też nie wierzę chociaż zabawne to bo różne przedmioty można kłaść wiec liczy się zabawa ;)

Sophie nie martw się nic jej nie będzie mój kiedyś dopadł szczotkę od kibla :dry: nie wiem czy zdążył ja włożyć do ust.. niestety nie zawsze da się przewidzieć pomysłowość dzieci, terazbbędziesz ostrozniejsza :)

10 lata 11 miesiąc temu #887259 przez Marta1985
Sophie ńie martw się to są urwisy małe ale sprytne :-)

Ja w ten zwyczaj też ńie wierzę ale smieszne to jest :-) u nas był i cóż... Bartek jak się dotrwał do tych rzeczy to złapał do jednej ręki pieniądze a do drugiej kieliszek i uciekal żeby mu ńie zabrać ;-)

Mykam spac :-*

Aha wózek ladnie šIe prezentuje :-) foto strzele jutro :-)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka