BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

10 lata 11 miesiąc temu #887262 przez Marta1985
Szósteczka - tak z ciekawisci powiedz która to ta twoja szwagierka co to rocznicę ślubu miala a o niej zapomnieliscie? ;-) tak żebyśmy jej obraz miały ;-)

Wogóle to ja was podziwiam ze macie szósteczke dzieci i jestescie tacy zorganizowani i wogole miłościa od was bije na kilometr :-) no i ze masz dla nas czas jeszxze :-)
Podziękowania: szósteczka

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #887274 przez Sophie25
Dzieki dziewczyny ! Troche juz sie uspokoiłam bo mała ładnie spi i chyba w porzadku wszystko :)

Gochenss naprawde nie slyszałam o tym zwyczaju musze Go ZROBIĆ! :d :d KONIECZNIE ;D

a nie pamietam kto nastepny bd swietował chyba Albert no nie ? :)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #887279 przez KaRoLkA
Jestem i ja wieczornie ale padam na twarz bo kupilismy szafe do pokoju Gabi i wyprasowalam jej wszystkie ciuszki teraz sa ladniutko i rowniutko poukladane a sukieneczki wisza na wieszaczkach :D
Gabi usnela po 19 bez zadnych ceregieli wiec super tylko byly ryki z jedzeniem bo chcialam dac jej grysiku ale gdzie jak tylko poczuła tak ryki ze nie gedzie tego jadla i musialam leciec zrobic normalne mleko ale tak sie zbuntowala i obraziła że nawet buli do buzi nie chciala wxiac złośnica mała , po 15 minutach wypila 210 ml :)

Sophie nie martw sie napewno nie zjadla i wszystko bedzie dobrze :) ja tez musze zamykac lazienke bo tak jak u Gochens szczotka od wc idzie nabpierwszy strzal pozniej szafki czysci a wczoraj piczka nauczyla sie otwierac pralke i pokretlami sie bawi :/ a tej kuzynki nie skomentuje bo słów brak normalnie :/

Szosteczka sliczne zdjecia :)

ciezaroweczki pokazywać brzuszki :)

Pawelek juz by chipsy chciał jeść :)

Nastepny w kolejce jest Oskarek , idziemy na imprezke w niedziele :D
pozniej Albercik i Alanek :D

Dziewczyny potrzebuje motywacji i bata zeby zaczac cwiczyc bo brzuch mi sie zrobil :/ avto wszystko meza wina bo wieczorami siedze sama i jem , efekty widoczne golym okiem buuuuu a po calym dniu latania za Gabi nie mam sily ani ochoty zeby dupsko ruszyc :/

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #887290 przez szósteczka
Karolka z motywacja do ćwiczeń nie pomoge bo sama jej nie mam :-)

A ta zołza to jest na zdjęciach na poczcie, trzyma Pawełka na jednym, szczerze to wygląda na sympatyczną ale charakter ma wredny :-)

A basen kupiliśmy w leroy merlin, sam basen z pompą kosztował 399 zl ale do niego jeszcze : drabinka, przykrycie trzeba brać dużo większe bo my mamy 360 i wzięliśmy na 380 i jest za male, zestaw do czyszczenia i jeden preparat na glony ro w sumie daliśmy okolo 800 zl. Preparatów jest ze 3 rodzaje na różne syfy wodne okolo 20 zl kazdy ale chyba na taka wielkość jak patrzyliśmy to na pól sezonu moze wiecej nam wystarczy jedna buteleczka. No a wielkość to wlasnie 360 cm średnicy.

Dobrej nocy.

10 lata 11 miesiąc temu #887292 przez Kasiasia
A ja pierwsza mówię Wam dzien dobry :)

od 22 minut jest już środa

jeszcze mam siłe pisać ale ide spac bo jutro bedzie ciezko....

obiecałam sobie ze jak tylko skoncze pisać ta prace to sobie FB stworze ;-)

miłego dniaaa

10 lata 11 miesiąc temu #887319 przez Marta1985
Dzień dobry :)

Szósteczka tak myślalam ze to ona ... :) ona taka niepozorna ale widać ten błysk złośliwości w oku :P

Karolka witaj w klubie ... też mi brzuchol urósł :( a nie mam weny zeby to Zmienic :(

Kasia .... Pisz prace pisz :) by cię przywitamy na Fb chucznie :) i dawaj zdjecia Tomka ::)
Podziękowania: KaRoLkA, szósteczka

10 lata 11 miesiąc temu #887330 przez szósteczka
:-) Dzien dobry.
Chyba wysle dzieciaki do szkoły i jak Pawel pójdzie spac włączę Szymkowi bajki i sie walne na sofie zdrzemnąć bo cos źle spałam. Tak mi tęskno za moim chłopem ze nie wiem, a on mi ci dzien przysyła zdjecia widoków znad morza świntuch jeden, wieczorami spaceruje sobie wzdłuż plaży a ja muszę w domu przesiadywać. Dobra wiem ze od rana do popołudnia tyra na tych szkoleniach p-poż i tez tęskni ale mógłby ten czas szybciej lecieć. Nie wiem malutka jak ty tyle czasu wytrzymujesz. Ja jeszcze dwa trzy dni to daje rade ale wiecej to juz mi smutno jak chc na chwile go nie zobacze. :-(
Ale na smęciłam, sory
Milego dnia.

10 lata 11 miesiąc temu #887332 przez Marta1985
SZósteczka nie ma co przepraszać za smęty ,,,, my od tego jesteśmy ... mój małz jedzie jutro na koncert Linkin Park do Wrocławia ale tylko jedną noc go nie będzie :) A ja zostanę u rodziców.

10 lata 11 miesiąc temu #887334 przez Sophie25
Hej mamusie!

Dorotka dzis w pracy mnie wpienia wrrr kolezanka opowiada o wyjezdie z mezem a ta z tekstem do nas z malym dzieckiem bedizecie sie wloczyc jak sie ma dziecko to sie w domu siedzi trzeba bylo sie nie rozmnazac ...
Hahaha ona jak palnie to niewiadomo czy ja palnac czy sie smiac :p

Szosteczka nie przepraszaj jak sie na cos czeka to czas dluzej schodzi ja czekam na urlop i wyjazd zebysmy odpoczeli i spedzili we 3 czas :-)
Juz niedlugo ale czeka sie i wydaje sie ze wolnooo i wolnoooo
Widac kochana ze sie mocno kochaciw to piekne :-)

Zosi naszczescie nic nie bylo rano jak wstalam to jeszcze zdazyla palca w szyfladzie przyciac strasznie ruchliwa jest :p

Karolka racja Oskarek teraz bd obchodzil :D

Marta sliczne zdj patrzylam super pieknie wyszlo i dobrze ze pogoda dopisala i w tym garniaku super Bartulo wygladal :-D
Eowniez kciuki zaciskam za owocne poszerzanie rodzinki :-)
Ja muaze dac na watrzymaniw mize samo sie trafi jak przyjdzie wlasciwy moment a nie bede sie zabezpieczac :-)
Podziękowania: Agusia83, Marta1985, szósteczka

10 lata 11 miesiąc temu #887335 przez Marta1985
Sophie CHYBA KAŻDA W PRACY MA SWOJĄ DOROTKĘ :P

10 lata 11 miesiąc temu #887340 przez KaRoLkA
Dzien dobry ,
nocka z rykami i nie mam pojecia z jakiego powodu :/ ale jak usnela przed 5 to do 8.30 spala a raczej juz sie bawila po 8 bo jak wstalam to zabawa w najlepsze :)

Szosteczka jeszcze troszke i mezu bedzie w domu :) ja teraz tez bym nie umiala tak sie rozstawac na dłużej bo od 3 lat razem krok w krok tylko przez tydzien sie nie widzielismy wiec niewiem jakby to bylo , ale z drugiej strony ponoc tesknota tez jest dobra dla zwiazku bo jak caly czas sie jest ze soba na okraglo to pojawia sie monotonia i przyzwyczajenie :/

Sophie dobrze ze z Zosia wszystko ok :) a tą dorotke to olejcie albo riposta cieta i juz glupio sie nie odezwie :)

Marta gdzie sa te Twoje zdjecia ???

brak pomyslu na obiad

10 lata 11 miesiąc temu #887343 przez Marta1985
Na pocztę przesłałam wszystkie z roczku :P

Na obiad łazanki za mną chodzą :P

10 lata 11 miesiąc temu #887368 przez Gochens
Witam z rana :)

Ja już w pracy, kawka wypita więc zaglądam do Was na spokojnie :)

Marta to Bartolini taki kozak że za dwie się zlapał rzeczy :silly: Zdjęcia super :)
Szósteczka spoko my tu jesteśmy masz kochane dzieciaki więc czas szybko zleci a mężu pewnie przywiezie troche piachu w kieszeniach :)
Karolka zrób pomodorową ja miałam wczoraj :)
Sophie ach to Dorotka nie wiadomo czytakiej odpowiedzieć po zlości i też coś dowalić czy przemilczeć temat, no coż niektórzy mają dziwną manie mówienia rzeczy beznadziejnych :dry:
Kasia zapraszamy na fejsa :)

10 lata 11 miesiąc temu #887371 przez Ikunia1910
dzien doberek

Eh ciotki jak wam sie tsbeleczke zabierze sprzed oczu to pamiec sie prosi o pastyleczke wspomagajaca :) haha przed niedzielnym Oskarkiem jeszcze moja starsza dziewczynka świętuje:p

Wiecie co my jeszcze spimy jeszcze bez sniadania...;)

wczoraj mnie nie bylo bo juz zaczynam zakupy na sobote. Pogoda ma byc wiec jestem w niebo wzieta bo grill wypali;)

U nas tez tradycja z wyborami przedmiotow na roczek.

Sophie nie mam bladego pojecia jak dac na imie. Narazie jest Ryszarda :p liczylam na chlopca, wiec teraz musi mi sie cos spodobac ale mam kilka typow : Gabrysia, Wiktoria i Lidka. Zobaczymy narazie nie mam glowy do tego.

buziaki w pysiaki :*

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #887377 przez Marta1985
Ja Pamiętam o Zosi :)

Ika to moze MARTUSIA :P albo Marysia - takie podobne do Zosi :)

Ja własnie zna kilka Marysi i super dziewczynki :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka