BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 miesiąc temu #821679 przez cordis
Agusia co to 31 ;-) jak moja prababcia szła do szpitala mając 94 to mówiła" człowiek taki młody a oni go kroić chcą jakby starszych nie było" .

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #821680 przez Hania84
Kurde tylko chwilę mnie nie ma a tu tyle postów :lol:

srenka - śliczny synio :) Na zdjęciu z babcią to taka mała kluseczka ale już jedno dalej to bym już tak nie powiedziała ;) kwiaty piękne...a Ty MŁODAAAA ! Jak Ty się urodziłaś to ja szłam już do 1 klasy :lol:

kakaszka - jestem tego samego zdania co rysa jeśli chodzi o Twego szwagra B) nie ma o niczym pojęcia a się sra :P

Sophie :kiss: ojej ale Ci się przytrafiło...oby już więcej takich przykrości nie było i byś szybko miała pod sercem dzidziusia :kiss: tego Wam życzę :)

Gochens, rysa - smutne że jak będziecie wracac to już waszych ulubionych koleżanek nie będzie. Wiem jak to jest kiedy wraca się po przerwie a tam nowe osoby...ale bystre jesteście to sie szybko wdrożycie w klimat :blink:

Rysa Fifi już ale dużyyyy chłopak :ohmy: a mina pierwsza powalająca :D taki samodzielny sie robi widzę :)

A my byłyśmy w Media Markt wywołać zdjęcia dla dziadków i dla siebie do albumu...oglądałam też maszynki do mielenia mięsa...ale albo drogie, albo wielkie...a mama mi mówiła ze w PL są takie co mielą i mieso i szatkują warzywa więc chyba poczekam do maja z tym zakupem :)

A Lenka zaczęła fajnie mi już gaworzyć :lol: bajaba, mubada, dzidaba, babada i takie tam :lol: ale fajnie się tego słucha :) i myślę że zaczyna kumac słowo MAMA :lol: bo woła mnie tak jak siedze obok i się na mnie patrzy...i jak zasypiamy to łapie mnie za buzię i mówi mama :) wczoraj też tak zrobiła tacie...chwyciła go za buzię i mówi do niego MAMA :D ale to dlatego bo nie umie tata :blink:

No i dziś sie chichrała jak jechałyśmy windą :) haha lubi to :D

A na dzien babci i dziadka miało nic nie być a wysyłamy jednak zdjęcia, kartkę z życzeniami i marcepanowe serca :blink:

Agusia świetna ta muzyka :) Lena az na chwile przestała się bawic i słuchała :lol: ona lubi muzykę :)

Cordis a babcia świetna :D

Rysa to Lena będzie popularna w klasie...ale mi to nie przeszkadza :) Filip na 3 miejscu ;) no i widzę że imię Hanna wraca do łask bo uplasowało się na 7 pozycji :)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #821692 przez malutkamilka
jeszcze Wam pokaze nocnego wygibuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Agusia na mnie by podzialala ta muzyka ale na Wiktorie to watpie.

Aleksia a czego seks "do dupy"?
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #821702 przez Ikunia1910
Duzo czytania dzis i duzo zdjec super dzieciaków czerwcowych:)

Aleksia masz przesyt? :silly:

Sophi duzo zdrowia ci życzę;) i Swmosia moja sama zasypia od zawsze więc nie pomoge

Srenka moj rocznik i mężul sie postarał ładne badylki.

Ja w piatek jade z mala na wizytację do poradni do środowiskowej i mam zamiar kupic farbki do twarzy ( chyba beda bezpieczniejsze) i mam zamiar umalowac zośce nogi i porobić laurki dla dziadków. Mialy byc zdjecia ale brak kaski na druk:(

Teraz mała spi i ja chyba do niej dołączę.

A i dzis z ciekawości wlazlam u teściów na wage i znow robi sie niebezpiecznie:( 45 kg i zaczelam popalac faje z czego dumna nie jestem ale ciagnie jak diabli do ukochanych mentoli.

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 3 miesiąc temu #821709 przez violcia00
Jak Wiki fajnie spislodka niunia..malutka oze faktycznie brak mi magnezu,dzieki z arade i poprosze o nazwe tych tabletek :blink:

Kakaszka co za szwagier,ja chyba bym mu wygarneła co mysle,tez mam nerwy na takich ludzi.

Jaki Filip juz duzy chłopak i zdolny :silly:

Pawełek tez coraz wiekszy,ładnie rosnie,a TY Srenka slicznie wygladasz,mezu tez niczego sobie i fakt młodziutka jestes.....chyba najmłodsze mamuski to Ty i Ikunia :blink:

No tak ja jestem druga w kolejce do powrotu do pracy,ale za bardzo sie nie ciesze,bewnie dlatego ze same zabule tam pracuja,a zawsze to razniej jak jakas polka by byla no ale pracowac trzeba.

a ze slodyczy ciezko mi jest zrezygnowac,dzis znow zjadlam ciacho z kremem czekoladowymj,ale jak chlopaki pojda na spacer to bede spalac :lol:

Sophie zdrowka zycze i wracaj juz do nas...moje dziecko teraz tylko na rekach zasypia,ewentualnie suszarka jeszcze dziala :silly:

Rysa zazdroszcze tej kawki i nic nie robienia :kiss:

ja zrobilam sobie przerew ale zaraz koncze spraztanie,a raczej zaczynam :woohoo:

Gochen to musisz wytrzyac do meza :P ...Włochy to piekny kraj :blink:

koncze ,ide malego przyszykowac na spacer i brac sie do roboty.

aha dziubasek ja gtezcie nie znalazlam na fb ;)

11 lata 3 miesiąc temu #821715 przez Ikunia1910
A wlasnie Gochens najwazniejsze ze włoszki są paskudne :p

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #821717 przez aleksiaa88
Ale pozycje do spania Wikusia przybiera :lol:
Pawełek podobny do srenka

Czy 5 razy w miesiacu to duzo?
Zaraz po slubie norma było 11 to prawie co drugi dzien takiego miałam smaka

11 lata 3 miesiąc temu #821718 przez szósteczka
Hej wróciłam od lekarza Szymek na szczęście nie ma nic w oskrzelach ani płucach gardło też czyste,odstał lek przeciw zapalny i mukosolwan wziewy ma brzydki kaszel ale mam nadzieje ze to co dostal pomoże i nic sie nie rozwinie.
teraz bierzemy sie za szykowanie strojów bo dziewczyny maja jutro w szkole dzien babci i bal przebierańców

11 lata 3 miesiąc temu #821720 przez aleksiaa88
Szósteczka wstaw jutro przebierańców

11 lata 3 miesiąc temu #821723 przez szósteczka
Jakoś spróbuje zachachmęcę tablet mojego K.

11 lata 3 miesiąc temu #821740 przez dziubasek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja to matka zajeta w domu trzyletnia kaskaderka i polroczne zaczynajace sie przemieszczac bobo :) oczy to powinnam miec w doopie ;) nawet. poza tym jak na stara dupe przystalo zachcialo mi sie w pelni wykorzystac moj urlop macierzynski i od wrzesnia ucze sie w szkole kosmetycznej(zawsze chcialam zrobic taka szkole tylko czasu brakowalo ;) ) przy nastepnym dziecku(bo byc moze za dwa lat uda mi sie chlopa namowic ;) )pojde na jakis kurs gotowania itp bo tez zawsze chcialam :) .

powiedzcie czy wasze dzieci tez tak swiruja w nocy, ja juz niewyrabiam jedna zaczyna spiewac o 4 nad ranem zasnie kolo7 i o 8 druga sie budzi.... My z szanownym moim wybrankiem zrobilismy dyzury nocne bo chodzilam jak zombiee....
odezwe sie potem bo starsza zolza moja kochana chce sie bawic.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #821749 przez Gochens
Ehh czy ten nicpoń usnie kiedyś bez marudzenia?!

Haniu to na pewno musi być boskie uczucie jak ja kiedyś usłyszałam mamama to tak bosko było..
Wikusia jak śmiesznie usypia, ślicznie wygląda!
Ika Ty weź zamów jakaś pizze!! świetny pomysł z tymi kartkami!
Dziubasek ale Ty ładna jesteś i córki tez masz piękne! mój też śpiewa nad ranem ale w końcu usypia może kołysanki nuci :lol:

Dziewczyny dajecie juz ryby?? jeśli tak to jakie? i z czym? :unsure:

11 lata 3 miesiąc temu #821752 przez Sophie25
Witam Ciebie dziubasek! :D:)
Noo Srenka młoda jestes i 100 lat spoznione! :)
Wszystkim solenizantom najlepszego bo przez to zamieszanie nie pamietam ktore dziecie miało :(
Aleksia ale sie usmiałam z tego seksuuu haha :D Moj narzeka ze za mało bo teraz przez to to juz długo nie było ;/

Wikunia jest słodziutka ale Ci postepy robi :) I w tych kolczykach cudeńkoooo :D

Cordis to niezła ta Twoja prababcia :D

szosteczka dobrze ze to nie oskrzela albo płuca :(

Moj brat urodził sie w 7 miesiacu i miał problemy z płucami,jak miał4 latka miał wode w płucach i powiem wam ze do tej pory jak bierze Go jakas choroba to odrazu na płuca i zapalenie :( A ciezko mu bo On w wojsku jest :(

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #821754 przez dziubasek
Gochens dziekuje, normalna kobita jestem- staram sie dla mojego mlodszego meza wygladac w miare dobrze ;)

Moja Pindzioszka tez za cholere spac nie chce, czy wasze bejbisy tez sa uzaleznione od Was bo moje non stop na mnie wisza(czasami juz mam dosyc :angry:, )

Czesc Sophie :)

11 lata 3 miesiąc temu #821757 przez Sophie25
Dziubasek nooo laska z Ciebie jest!!!!!!

Gochens ja dawałam rybkę wczoraj pierwszy raz łososia :)
Mowiła mi doktorka ze najlepiej podawac (dorsza, morszczuka, łososia norweskiego,pstraga. Ja gotowałam na parze,albo piekłam raz w folii i podałam Zosce z ryżem :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka