BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #821268 przez Hania84
Milady super masz te dzieciaczki :) I od razu widac że Anastazja jest bardziej ruchliwa i psotna...ta jej słodka minka mówi wszystko ;)
Ja też obecnie przebywam w Niemczech :) a w jakich rejonach niemiec pomieszkujesz? bo ja na południu jestem Baden-Wurtemberg ;) i jak długo już w DE? i ogólnie szczuplutka jesteś :) i też podziwiam za ogarnięcie dwójki od razu :)

Elizka bombowa :kiss: fajnie ją widzieć po tak długiej przerwie :) i słodko wcina pieluszkę :)

Marta a to ci małż no...a pewnie ze zjedz ciasteczko...na zdrowie :)
Ja nie jestem zazdrosna o to że Lena jest jego oczkiem w głowie...nawet wolę jak więcej jej poświęca uwagi bo przynajmniej nie przychodzi po wiecie co :P (myślę że on nam po równo jej poświęca) chociaż ostatnio mi chyba libido poszło w górę :lol: zaczęłam mieć sny erotyczne :P i mam większa chcicę :P

Rysa ja też tak miałam własnie...że do 15-16 mogłam nic nie jeść a potem słodkie i 4 kromy chleba na noc :dry: ...chociaz czesto mnie też kusiło żeby rano zjeść chleb z dżemem i serem :P

Mój właśnie poszedł dać Lenie mleko...ale coś słysze że maluda za dużo gada...pewnie już wypiła i nie myśli jeszcze spać :P

miłego wieczoru

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #821271 przez Milady
Widać zadziore widać :-D ona się już buntuje jak mam Iwa na rękach :-D
Dziękuję za słowa uznania tym bardziej że wychowuje je jak narazie sama póki nie podejmę decyzji będzie tatą weekendowym naciska ale niemogę nu wybaczyć sorki już niebede was męczyć ta opowieścia
Opowiedzcie mi w skrócie. O was bo niecofne już do początku :-D

11 lata 3 miesiąc temu #821276 przez kakaszka
o milady od poczatku byloby ciezko, bo to juz nasz drugie forum, bo z pierwszego przenieslismy sie przez jakies awantury, ja sama za bardzo nie w temacie o co poszlo, bo wtedy w szpitalu bylam :)
i dawaj nam tu wszystko opowiadaj jak na spowiedzi, kazde opowiesci lubimy, a jak pocieszamy...najlepiej na swiecie :)
no i tym bardziej sama z dwojka!!!!!!!!!!!!!! dziewczyno trzeba ci pomnik stawiac :)

11 lata 3 miesiąc temu #821287 przez aleksiaa88
Malutkamilka pod jej suwaczkami macie zdjecia tam bedziecie miały tabelki z data i innymi danymi

11 lata 3 miesiąc temu #821289 przez malutkamilka
Haniu wzrost chcicy to zapewne efekt odstawienia tabsow :)

Kochana nie będziesz nas zanudzać, zebys wiedziala jak my potrafimy "zanudzać" :) po to tu jesteśmy.

11 lata 3 miesiąc temu #821291 przez KaRoLkA
Haniu właśnie o tym mówiłam hi hi mój to po to przychodzi a że ja wyrabana po całym dniu z diablica to ma fige a jeszcze od wczoraj jakieś plamienie i to wczoraj było dzisiaj niema niewiem co jest grane może @ się zbliża wielkimi krokami :)

Milady widać że Nastka lobuzica ma taka iskierke w spojrzeniu że coś by chciała zmalowac hi hi a Iwo spokojniutki :) i opowiadaj my tu pocieszamy się w każdej sytuacji a nie zawsze jest kolorowo :)

Diabelek śpi, i szczerze jestem w szoku oby nie zapeszyc bo zasnela sama bez płaczu , wcześniej dałam jej infacol i zrobiła taaakaa kupę że szok. więc może ją brzusio bolał tyle że się nie przeżyła :unsure:

a co z tymi zinnymi raczkami ? ma któreś dziecko tak ??

11 lata 3 miesiąc temu #821295 przez malutkamilka
Moja ma zimne dłonie jak bawi się na leżąco, gdy próbuje raczkować ale jak jest w krzeselku czy chodaku bądź skoczku to są ciepłe.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #821300 przez Hania84
Milady nie będziesz zanudzac ...opowiadaj...wyżal się jak chcesz...my tu od pocieszania też ;) No chyba ze nie chcesz to zrozumiemy :) A napiszesz w jakie rejony niemiec jeździsz? ;)
Właśnie Milady - Malutkamilka ma pod suwaczkami tabelkę naszych maluchów to z niej możesz się coś już dowiedzieć ;)
Ogólnie jesteśmy z różnych rejonów Polski...Ja jak nie w DE to Wielkopolska, są też dziewczyny z Łodzi, Gdańska, Krakowa..także cała Polska... ;) a poza granicami kraju jestem ja, Karolka (Szwajcaria) i Violcia (Francja)

Karolka moja też ma czasem zimne łapki...szczególnie jak sobie je oślini i się bawi :P ale i bez tego się zdarzają...najważniejsze by nasze dzieci miały ciepłą szyjkę to wtedy jest okej...no i ja twierdzę że też ciepłe nóżki ;)

Malutka masz rację - pewnie to od odstawienia piguł :lol: no i dobrze :)

11 lata 3 miesiąc temu #821307 przez Agusia83
no to jestem...ale od razu przepraszam, że nie nawiążę do wszystkich wypowiedzi, bo by mi wieczoru nie starczyło...

My mielismy iść dziś do lekarza, ale pani zadzwoniła z przychodni, że dr sie rozchorowała...miło mi się zrobiło, że do mnie zadzwoniła, bo nie musiałam dymać z Artkiem jeszcze w dodatku na deszcz...
Ale moim okiem mamy z nim już wszystko w porządku :laugh:
Nie chcę zapeszać ale od kilku dni Emi chodzi po domu bez pieluszki...co prawda franca mała nie chce wołać i narazie sama muszę jej mówić by usiadła, bo a nóż widelec będzie siku a co za tym idzie lizak lub ciasteczko :silly: ...jakoś muszę ją przekupywać...i tym o to sposobem dziś dopiero pod wieczór zrobiła siku w majtusie...ale co tam...jak cały dzień zeszła nam jedna pielucha, którą notabene założyłam tylko jak poszła spać.
A tak w ogóle to mam taki okres od jakiegoś czasu, że non stop się z dzieciakami przytulamy i okazujemy sobie miłość :laugh: a to takie cudne.
Z D. bardzo dobrze :laugh: więc też się cieszę.

Witam nowe forumowiczki :laugh: cieszę się,że do nas zajrzałyście..mam nadzieję, że już zostaniecie...wesoło tu u nas i rozmawiamy na wszystkie tematy...wiadomo, że dzieciaki przodem, ale i pikanteria górą :silly:

Haniu, tak widziałam dietkę, dziękuję bardzo...jeśli to nie problem dla Ciebie, mogłabyś mi przesłać coś więcej na priv, bądź pocztę? Nie chcę Cię w ten sposób wykorzystać, ale mogłabym się chociaż wzorcować...

dzieciaczki cudne :lol: Lenita, Gabrysia, Wikusia :lol: Elizka i nasze młode nabytki :lol:

Dziewczyny ja mam 30 lat....jeszcze :silly: w lipcu 31 stuknie :silly: ...od 3,5 roku jestem mężatką i mam dwójkę dzieci Emi 2lata i 4 miesiące i Artuś 7 miesięcy.

ja też bym nie chciała zobaczyć ani Was ani Waszych bliskich u mnie w pracy....

Ja juz tydzień po odstawieniu tabsów poczułam różnicę w tzw chcicach seksualnych :silly:

Ikunia, cieszę się, że już po pogrzebie...mam nadzieję, że atmosfera już się unormuje..i że B. troszkę więcej czasu będzie mógł z Wami spędzać.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #821308 przez Milady
Hania ja Schotten :)

Obejrzałam tabelkę,fajnaaa taka tabelka widac wszystkie dzieciaczki jakie duze i ile waza kiedy sie urodziły fajna sprawa :):D

Poprostu moj tzn ja wiem czy moj on odkupia teraz swoje winy ,zranił mnie i jak narazie niech sie postara jak chce byc z Nami .... Jak narazie to dalej mam w sobie złosc i bol takze to chwile potrwa,dla dobra dzieci chce zeby miały pelna rodzine i wiem ze teraz wszystko w jego rekach :) Dzieci sa najwazniejsze a on jak byłam w ciazy zrobił głupstwo i niewybaczyłam mu tego jeszcze :(

Eliza śliczna dziewczynka :)
Kiedys jak patrzyłam nie pamietam juz czyje to było dzieciątko ale było takie słodkieeeeeee :*
Miał takie reniferki na nozkach :D
I było dzieciatko na macie piekne! :D
Nadrobie powoli i wszystkie poogladam z chęcią :*

Dostałam zaproszenie od lipcowek nie wiem z jakiej paki ;/ Chca zebym tam przeszła.... dziwnee...

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #821312 przez Agusia83
Milady i bardzo dobrze...niech sie teraz postara i pokaże, że najbardziej na świecie zależy mu na Was...

a tu kochane moje wypociny przy kalendarzach...
1

2

3

4
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #821319 przez Hania84
Milady...smutno że tak wyszło między Wami...ale dobrze że się starasz dla dobra dzieci mu wybaczyć :) jesteśmy z Tobą :)

Ale gdzież tam do lipcówek jak Ty czerwcówka nasza jesteś :lol: :kiss:

a reniferki to chyba miał Albert o ile się nie mylę ;) a na macie to dużo dzieciaczków było hehe ;)

Milady nie wiem gdzie to Schotten...gdzies na północy???

Agusia no ja dopiero przy końcówce okresu czuje inność w tych sprawach :lol: znaczy na plus bo chcice :P widocznie potrzebowałam więcej czasu bo te tabsy mi tak zryły gospodarkę i musiałam poczekać aż to wszystko ze mnie wyjdzie :P
Postaram sie wysłać ci tę dietę ale na pewno nie dziś i nie wiem jak jutro. Po prostu jak znajde chwilę to na maila ci prześlę (maila Twojego mam) ;)
Fajnie że z D. wszystko okej i że dzieciaki takie przytulaski :) pokaż nam je tu :) i brawo dla Emisi :) aha i pokaż nam ten kolaż dla dziadków :)

Kurcze Agusia ale świetny kolaż :lol: no bombowe :) wielu zdjęć nie widzieliśmy więc teraz mamy okazję :) Emi taka śliczna jest i Arturek też :) w tych pampkach oboje sa rewela :lol: Fajne minki robi Emisia :) takie kochane rodzeństwo :)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #821324 przez Gochens
Witam z wieczora bo dopiero wstałam ;)

Mężu wykapal Alka, położył go a ja poszłam spać. myślałam że dobije do rana ze snem ale coś nie mogę.
Marta kopnij go w dupsko!!
Elizka śliczna a jak smaczy pieluche!
Karolka mój czasem też ma zimne łapki
Agusia super robota dzieciaki super się prezentują

Witaj Milady! fajnie że napisałaś udzielaj się jeśli tylko będziesz miała czas, dzieci masz super i idealna parka za jednym zamachem.ZZostań z nami tu jest fajnie :lol:

A zdjęcie zaraz wstawię ;)
walczę ze snem

mama plissss
hehe mama ze mnie babę robi!! :S
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #821326 przez malutkamilka
Milady masz rację nie zależnie jak bardzo zranił niech się stara odbudować to co x czasu razem budowaliście. Matka wie najlepiej co jest dobre dla jej dzieci ale ty tez nie możesz cierpieć. I kiedyś ktoś mądry powiedział że kobieta wszystko wybaczy mężczyźnie którego kocha ale nigdy nie zapomni. Także zawsze będziesz pamiętać tylko z czasem będzie mniej boleć tym bardziej jak będziesz wiedzieć jak się stara.

Faktycznie dziwne że chcą abyś tam poszła, idą na ilość czy co? W każdym bądź razie widziałam że wlaśnie na lipcówkach jest dużo dziewczyn z dziećmi w wieku naszych maluchów więc adekwatnie powinnyśmy zawołać je tu a tego nie zrobiłyśmy bo nikogo na siłę tu nie będziemy trzymac- każdy jest tu dobrowolnie

Jaki Alanek jest uroczy, a minka mówiąca mamo albo to na prawdę nie ja mnie powaliła

11 lata 3 miesiąc temu #821330 przez Agusia83
Alanek jestes cudny :laugh: I jak fajnie kukasz z łóżeczka :laugh:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka