- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5

Haniu spokojnie...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0

moj wrocil za szybko, nie zdarzylam od niego odpoczac.
agusia wlasnie ostatnio caly czas w domu siedzi, a ja bym chciala nie raz sama posiedziec. ja nie mam nic przeciwko bo wtedy odpoczywam od niego

mnie tez kreca tatuaze dlatego moj facet jest moim facetem. on wygladal na tak niegrzecznego, a ja wtedy mialam ciote a nie faceta choc i kasiastego, a ten byl 100% facet i jeszcze obdziargany, no i majtki mokre sie zrobily

agusia to nie jest wskaznik zlej matki !!!! ja wczoraj dalam elize na bujaka poszlam do kucni wracam a ta pindzia wykrecona na brzuch i na bujaku w pozycji litery Z i nawet nie pisnela, a ja sie prawie zesralam, ze sekunda i mogla wypasc.
a jak sie mala gdzies walnie, jeszcze jej sie w sumie nie zdarzylo super mocno sie walnac, to mowie jej, ze twarda babka jest i ze jeszcze bedzie musiala dzieci rodzic, wiec to jest pikus

haniu nie denerwuj sie tak, ja do takich rzeczy lajtowo podchodze, z czego wynika nie wytresowany facet

malutka to nie syp jej tyle

sophie zdeie mega, no i mezusz ciacho

ja lece sie polozyc, dobranoc laseczki
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
"a jak sie mala gdzies walnie, jeszcze jej sie w sumie nie zdarzylo super mocno sie walnac, to mowie jej, ze twarda babka jest i ze jeszcze bedzie musiala dzieci rodzic, wiec to jest pikus " ten tekst mnie rozwalił
Jak tak sobie teraz myślę to ja miałam poród lajtowy zero stresu bólu skurczy tylko było szarp i już był na wierzchu.
Lecę w kimono
- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Hania szkoda nerwow, mozg faceta naje..nego nie przyswaja zadnych informacji. Nie lej chlopa bo cie potem o znecanie poda

moja starsza corka to twarda dupa(po mamusi) kaskaderka

A tatuaze lubie i mam sama trzy
A i dla jasnosci ja taka chuda jestem bo mam szybka przemiane materi i do niedawna jeszcze cwiczylam z Mel B ale troszke za duzo mi sie schudlo i przystopowalam. Jak wy bedziecie mialy dwojke takich zywych dzieci jak ja to te bedziecie suchary(chociaz nie uwazam zebyscie byly za grube)
Dobra wskakuje do wanny.
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!

Ale sie usmialam z Was zboczuchy

Sophie dzięki za foto jest czaderskie a mezus ciacho

co do wypadków dzieci to też na spokojnie żeby beksą nie była ale tatuś leci do niej i ojeju nawet jak się o moja głowę uderzy jak na rękach ją trzymam to mnie opierdziela ,
Haniu kochana nie denerwują się

jak ją to mówię CIERP CIAŁO JAKZES CHCIAŁO
Dziękuję za rady jesteście niezastapione

Dałam małej ten nurofen bo płakała a po nim usnela na spokojnie i śpi , mam nadzieję że to nie trzydniowka choć dziaselka ma normalne więc niewiem, a ja wypilam lampke wina i szumi mi w głowie

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4

Wiktoria zasnęła o 22:20 po dwudziesto minutowym marudzeniu i kręceniu. Przed chwilą dałam jej jeszcze 90ml mleka bo predzej mamo zjadła a fikala 2,5 godziny. Zobaczymy o której pierwsza pobudka i jak wiele ich będzie.
Wydaje mi się że jej się zdawalo że spała i sie powinna wyspać to moze fikać ze trzy godz, a tak naprawdę to zasnęła w drodze powrotnej od moich rodziców co raptem trwalo 10 minut.
Tak tak Haniu lepiej na trzeźwo wygarnij chociaż dobrze że teraz też to zrobiłaś bo się częściowo odstresowałaś, a tak w ogóle to ja mam sposób na mojego jak jest nietomny, nic nie mówię, nie krzyczę a na drugi dzień udaje mega obrażoną i opowiadam mu wszystko wraz ze swoim komentarzem, potem on mówi że chyba ściemniam i dzień toczy się dalej a ja się nie odzywam w końcu przychodzi z kwiatami albo czymś słodkim i przeprasza.
ok uciekam spac. Codziennie obiecuje sobie że pójdę prędzej spać a wychodzi że coraz później chodzę.
dobranoc lasunie

- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Dziubasek hej, tylko nie szalej nam tu
Milady gratuluje dwojeczki !!!!!!!!!!! i też jestem za postwieniem Ci pomnika
Marta wiem o czym piszesz… już nieraz męzowi powiedziałam ze fajnie jakby mi tak czasem miłość okazał jak Tomkowi okazuje :/p
No i musze się pochwalić ze od dawien dawna dostałam z zaskoku kwiatki…
Elizka niezła na tych zdjęciach oj już niedługo będzie rządzić w domu!!!
Haniu jeśli mogę to tez bym bardzo chciała jakiś fajny obiadzik z twojej dietki. Tym wczoraj mnie żarzyłaś…. Ślinka mi pociekła jak przeczytałam o tym kurczaczku mało kiedy lubie takie dietowe mikstury a to było boskie
Agusia kalendarze super! A najbardziej super dzieciaczki! Tez bym się do nich ciągleprzytulała.
Gochens zdjęcia Alanka supernowe. Ma coś w twarzy podobnego do mojego… będziemy mieć rozrabiaków… A za ostatnie zdjęcie mój mąż by się z Tobą pokłócił
Ikunia szogun kochany. Mój tylko tak siedzi na kolanach a na pupie nie chce za nic. No i ciesze się z tych cudownych waszych nocnych rozmów…
Violcia mi w ciazy na niespanie tez magnez pomógł.
Rysa Filip boski, ale chyba bałabym mu się podskoczyc po pierwszym zdjęciu
Srenka rodzinka cud-miód!!!!!
Troche mnie nie było a wy tyle naskrobałyście… dotarłam do końca strony 465… a reszte jutro.
Teraz wysyłam Doroto zdjęcia – robie album dla dziadków. Ciekawe czy zdarzę prze 24

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

Eh ja nie wiem jak ja się wyszykuję do pracy :/ Dziś Bartus wstał o tej samej godzinie o ktorej mam budzik ... było mleko, kupa gigant i przytulanie ...

Plan na dziś jakieś zakupy i fryzjer, no i do rodziców idę przyszykować pokój Bartusiowi

Hania a ty się nie denerwuj, faceci tak mają, po pierwsze czasem potrzebują się nachlać a po drugie oni nie potrafią odmówić bo to taki ich honor - więc ładnie bez nerwów mu przetłumacz i nie denerwuj się

No i powiedziałam wczoraj mężowi że mam być na tym samym miejscu co Bartuś i też mi musi okazywać ślicznie uczucia

A z tym seksem to chyba biorytm jakis nie sprzyjajacy bo wczoraj tez cieżko zgrać się mieliśmy

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!

U Nas kilka pobudek z placzem ale po poglaskaniu zasypiala, temperatury nie miala juz takze zobaczymy jak to bedzie dzisiaj

Ja ide sie urzedowac takze milego dnia

Marta fajnie ze wieczor udany i ze powiedzialas o swoich oczekiwaniach bo faceci czasami tego nie widza ze My tez potrzebujemy czulosci i milosci

- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
tyleeee erotycznych smaczków z rana, ja się w tej kwestii nie wypowiadam bo chyba jestem znowu dziewica

Hania nie ma co się wkurzać na chłopa i wrzeszczeć jak on nabzdryngolony bo i tak pewnie nie będzie nic pamiętać, lepiej znęcanie zostaw na rano i wierć dziurę w brzuchu ile się da. Ja miałam tą samą metodę co Malutka zero komentarzy dopiero w następnym dniu a.... że dodałam coś od siebie ( bo wyobraźnię bujną mam) to się nasłuchał "co robił"
Sophie jakie foto

Ja do mojego też nie biegnę jak sobie coś robi z lamentami. A kilka razy już sobie grzechotkami zasadził mocno. Chociaż ostatnio aż zamarłam dostał niedawno garnuszek - klocuszek czy jakoś to się nazywa, dość to ciężkie jest

Co do rybek to ja daję na razie tylko słoiczkowe o i dziwo smakują Bartkowi, lekarka mówiła że powinien 2 razy w tygodniu jeść rybkę.
My noc do dupy spałam 2 godziny tylko, ja nie wiem chyba milion sto razy się obracał z boku na bok i kwękał.
Marta masz stresa przed pracą ?

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
u nas noc katastrofa...
co prawda jak zasnęła po 22 to pierwsza pobudka z placzem po 1 a kolejna po 3 tylko ta po 3 była kulminacją. Niby zasypiała ale zaraz z płaczem budziła więc wzięłam do siebie i było to samo tylko rzadziej i bez potrzeby wstawania z łóżka. Po 4 dałam jej mleko zasnęła odkładam do łóżeczka i po 5 minutach pobudka, znów do lozka i 5:10 ostatecznie odłożyłam ja do łóżeczka. Nastepna pobudka była dopiero teraz o 8:50. Ale i tak jestem nie wyspana.
stawiam na przeżycia ze szczepieniem i górnymi jedynkami. Od początku zaczynamy naukę spania, mam nadzieje że chociaż zasypiania nie zapomniała.
no to oficjalnie mogę się przywitać
DZIEŃ DOBRY MOJE PANIE

Cordis dobre to z wyobraźnią, trzeba będzie kiedyś wypróbować. Mój zawsze nie wierzył w to co mu opowiadałam i nastepnym razem zrobiłam zdjecia jak wyglądał. Nawet ich nie wykasował są do teraz

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

No malutka wlasnie nie ma meza bo on od 6 do 14 pracuje wiec o 5 wyjezdza. A nie chce tez rodzicow wykorzystywac, zeby za wczesnie nie musieli przychodzic.
A to z wyobrażnią dobre

- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Też z moim mężem uwielbiam to i tamto tyłek ma niesamowity czasem mam wrażenie ze ja bardziej napalona niż on jestem i zawsze jak mu proponuje wspólną kąpiel to on wie że sie cos kroi.

Tak jak i wy jak sie moje bąble uderzą to mowie ze nic sie nie stało i dopiero jak naprawdę zaczyna ryczeć to podchodzę żeby utulić, my juz z leżaczka żadko korzystamy ale jak juz to zawsze go przypinam choć głównie w nim drzemie ale zanim zaśnie to tak sie potrafi kretolic ze juz parę razy mi sie zsunął i wylazł.
Mój K powiedział zebym nie wstawiała zdjęć na fb wiec juz nie wiem jak będę wam pokazywac bąble musze jak najszybciej naprawić ten tablet tylko nie wiem jak z kasa będzie. Dobra zaraz musze jechac po moja mame żeby ja przywieźć na dzien babci moze jakoś wlize jutro na tablet K i te zdjecia jak je zrobie to wstawie.
Miłego dzionka.