- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Gochens

Milady to jak będziecie kiedyś w pobliżu nas to zapraszamy

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5

Dziubasek masz piekne ksiezniczki...mamy dzieciaki w podobnym wieku...Emi ciut mlodsza bo miala 21miesiecy jak Arczi sie urodzil.
Nie udzielalas sie przypadkiem na starsczkach?
Milady,ale masz talent,udaje Ci sie uwiecznic cudne chwile na kliszy.
A ja tam lubie seks..ostatnio jest lepszy niz przed Artkiem
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9

Fajnie mieć taką pamięć ja tam zapominam o wszystkim nie wiem co się dzieje z moim czerepem ale tak już mam

Agusia to fajnie naprawdę cieszy oko że Wam się fajnie układa no i sexiorex jest fajowy

Alan padł w końcu, wykąpany nakarmiony odleciał w sekunde... ciekawe kiedy wstanie, mógłby całą nockę przespać
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!

Srenka ale Pawelek przystojniak

Aleksia ale się usmialam hi hi mnie ta teza już od dawna w głowie

Malutka Wiki niezla akrobatka , moja to jedynie na boczek się obróci podczas snu

Haniu gratulacje dla Lenki za umiejętność "mówienia"

Dziubasek ale lachon z Ciebie a dziewczynki śliczne

Ikunia też paliłam mentolki , już półtora roku nie miałam w ustach i się cieszę że z tym skończyłam choć czasami mam chęć

Gochens mi się marzą Włochy , może się uda w tym roku albo w przyszłym

Milady ale Nastka ma śliczne zebulki

Mój zjadł pizzę i poszedł do pracy , robiłam z salami i zielonymi oliwkami i pycha uwielbiam

ale się nam tu teraz ruch zrobil , i dobrze pisać pisać bo lubię czytać tylko dziś ciut mniej czasu miałam

- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Milady
-
- Gość
-
Kurcze Nastka ma zebole a Iwo nie ....
Moja siostra rodzi zw miesiąc chcę doczekać tego i wtedy wyjechać będzie mieć córeczkę - Pole

To gochens mówisz piłka się sprawdza :-D to kupię ale chyba 2 :-D
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Milady no cos Ty ...Lena lubi dzieci i nie jest strachliwa:) W święta był u nas brat mojago A. z 2 dzieci (syn baaardzo ruchliwy) i daliśmy radę Mała od razu do ciotki na ręce ciągnęła i z małymi sie super bawiła

Zabraniam pisac o pizzy

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!

a co do @ to mnie też wkońcu nawiedziła
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Przypomniało mi sie jak zoska tak miała kurcze tez myslałam ze od zeba a tu prosze 3dniówka ...
widac nasze szkraby juz przechodza Zoska miała pozniej Albert,Bartuś chyba tez no nie?
KaROlka poczekaj do 38 tak jak Hania mowiła i daj mi doktorka kazała dawać czopki i LIPOMAL jest strasznie dobry do zbijania temperatury

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0

ja wieczor sama, bo moj poszedl na mecz do kolegi. jak mala zasnie to skocze do sklepu ( dzieki bogu ze na dole mamy) kupie sobie bro i chrupiaki i z nikim sie nie podziele

no wiec wypad do notariusza nie udany, bo pierwszy byl zamkniety, drugi zlikwidowany, trzeciego nie znalezlismy i zabraklo nam pomyslow gdzie jest jeszcze, wiec jutro powtorka ale juz wczesniej pojdziemy. elizka byla pierwszy raz w spacerowce na kapciu, dotarlismy do wulkanizacji a tam wtyczka do pompowania nie chciala wejsc, a tam wentylek jak do auta, ale malo miejsca zeby wsadzic pompke ( pewnie nie napisalam normalnie o co poszlo z tym kolem, ale inaczej nie umiem wytlumaczyc

dziubasek bardzo ladna kobietka z ciebie, a coreczki super

gochens ja dawalam malej sloiczek z lososiem

wiki spi niesamowicie, strasznie slodkie jak robaczki spia na brzusiu ;-*
ikunia jakbym ja chciala miec takie problemy z waga, a nie w druga strone

jedz kochana jedz, a fajkami sie nie przejmuj, ja pierwsze co jak wyszlam ze szpitala wiedzac, ze nie karmie cyckiem to zapalilam

szostczka dobrze, ze szymkowi nie jest nic grozniejszego i oby sie nic nie rozwinelo.
rysa ja tu czytam o jakichs zdjeciach fifiego, a przegapilam ( widocznie pozniej chwile dodalas i mi umknelo), a ja nie moge sie teraz napatrzec na twojego syna, jest zarabisty, kolejna moja milosc :-*
dziewczyno rob czesciej sobie posiedzenia z kawka, ja jak raz na dzien nie mam takiego siedzenia nic nie robienia to jestem nie do zycia

a u mnie elizka jeszcze ani razu nie powiedziala mamamamama czy cos w tym stulu, u niej to gie, agu, abzzzzzzzzzzz, dada itd....
mialam chwile zgrozy, strona mi sie jakos zmienila, a tu tyle pisalam, ale jak wrocilam i w szybkiej wiadomosci na szczescie sie zapisalo

nastka super usmiechnieta dziolcha, no i te zabki sa cudne

moja zeby pokazuje jak sie wkurwia, dlatego lubie ja nie raz wnerwic

aleksia ja z seksem mam taki problem ostatnio caly czas. ja poki wylacze mozg to moj juz jest po, po czym sie wkurwiam i nie mam ochoty juz w ogole. juz myslalam mu jakies tabletki kupic, bo wczesniej tak niebylo, a teraz 30 sekund i koniec. ja mowie, ze mi sie nie oplaca majtek sciagac.
milady my mamy hule kule, ale narazie to ona jest bardziej na kolanka do raczek, bo jak ucieka, to eliza sie denerwuje, bo nie potrafi jej dogonic

a tak w ogole o co chodzi chodzi z ta trzydniowka, od czego to jest? i czy wszystkie dzieci to maja? bo ja nie kumata?
mala spi, ja lece na dol

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

karolka mozesz na razie robic zimne oklady Gabi,a jak dobije do 38 to zrob tak jak radzi hania,biedna gabula,od zabkow pewnie.
dziubasek laseczka z ciebie jak sie patrzy,a cory masz cudowne

miledy nastka sliczna i jej zebole

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
no wlasnie karolka nie pisz nam tu o pizzy bo my kobiety odchudzajace,ale mi smaczka zrobilas

ja tez juz po cwiczeniach,dzis bylo turbo spalanie i choc ciezko to cudnie sie teraz czuje :lol
ja rybki od 6 mies juz podaje,zazwyczaj lososia z marchewka ryzem lub zielonymi warzywami(sklepowe)
co do włoszek to mi sie nie podobaja,w tamtym roku bylam we Włochach i szczerze nie widzialam w nich nic ladnego.
a ja dzis gloduje bo nie mial kto po chlep pojechac i kolacja byla skromna,a w brzuchu mi juz burczy

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Nie ma żadnego przeziębienia nic nie dolega a tu temp występuje. A potem wysypka
Ja na początku też myślałam, że od zęba ale mąż stwierdził, że jak 39 od zęba coś za dużo a ja go nie słuchałam i miał rację.
Odkąd wyszły mu dolne jedynki boję się wkładać mu palców do buzi bo jak dostanie palucha to zaciska i jak mnie wczoraj użarł aż kwiknęłam
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15
Nie piszcie tyle bo nie daje rady was nadrobić !!!

Wypad udany - były tez zakupy

A DZIECIACZKI NASZE PIĘKNE PRZECUDNE I WOGOLE NAJWSPANIALSZE

Karolka poczekaj może do 38 jak mówi Hania bo może to nic groźnego, chociaż z drugiej strony żeby spokojniej jej się spało to przed snem

Co do tej 3 dniówki to ja nie wiem czy Bartek to miał bo gorączka zaczęła się w niedziele i do tej pory wysypki nie ma żadnej

Idę się kapać potem oglądamy film z mężem a potem jesteśmy omówieni na seksik

A tu mój małż i ja

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Biedna Gabi oby się dziubek tak nie męczył!
Kakaszka to mnie rozbawiłaś

Violcia zrób omlet jak masz jajka z przyprawami
Jeśli o sex chodzi to ja chetnie ale nie chce mi się czasem działać w tym kierunku a jak Alan się budzi to i tak spokojnie kończymy

Marta to miłego seansu