BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #821811 przez Hania84
Dziubasek a dziękuję za fotki :lol: ale śliczności masz te córy...no ale co się dziwić jak mamusia też niczego sobie :blink: Majeczka ma długie włoski już :) a Julcia na 1 zdjęciu po prostu boska :) i jaka ma śliczną bluzeczke :)

Gochens :lol: oj dużo potrafię zapamiętać to fakt :) zżyłam sie z Wami i żyję też tym życiem więc czemu nie pamiętać :) a ten żel to jakis erotogenny jest czy jak? :P :lol: mój cały czas o jakimś gada ale chyba z durexa... :P

Milady to jak będziecie kiedyś w pobliżu nas to zapraszamy :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #821820 przez Agusia83
Gochans kochana,to ja Ci szczerze powiem,ze bylam w 4 miastach Wloskich i bylam zdziwiona skad oni biora takie ladnw babki do tv bo naprawde chodzily tam same pasztety :laugh:

Dziubasek masz piekne ksiezniczki...mamy dzieciaki w podobnym wieku...Emi ciut mlodsza bo miala 21miesiecy jak Arczi sie urodzil.
Nie udzielalas sie przypadkiem na starsczkach?

Milady,ale masz talent,udaje Ci sie uwiecznic cudne chwile na kliszy.

A ja tam lubie seks..ostatnio jest lepszy niz przed Artkiem

11 lata 3 miesiąc temu #821822 przez Gochens
Hania dobrze mówisz to ten żel www.rossnet.pl/Produkt/Durex-Lovers-Conn...e-120-ml,327523,4450 ponoć BOSKI nie wiem spróbuje ocenie to Wam powiem :)
Fajnie mieć taką pamięć ja tam zapominam o wszystkim nie wiem co się dzieje z moim czerepem ale tak już mam :huh:

Agusia to fajnie naprawdę cieszy oko że Wam się fajnie układa no i sexiorex jest fajowy :P A o Włoszki się nie martwię najwyżej ja sobie jakiegoś murzynka przygrucham :lol:

Alan padł w końcu, wykąpany nakarmiony odleciał w sekunde... ciekawe kiedy wstanie, mógłby całą nockę przespać

11 lata 3 miesiąc temu #821831 przez KaRoLkA
Ale się spisalyscie :D

Srenka ale Pawelek przystojniak :) i do Ciebie podobny a Ty piękna kobieta jesteś i 23 lata to malutko ją w tym roku ćwierć wieku :)

Aleksia ale się usmialam hi hi mnie ta teza już od dawna w głowie :p bo u Nas też czasami tak jest albo jak już się ciekawie robi to się mała budzi i doopa

Malutka Wiki niezla akrobatka , moja to jedynie na boczek się obróci podczas snu ;)

Haniu gratulacje dla Lenki za umiejętność "mówienia" ;)

Dziubasek ale lachon z Ciebie a dziewczynki śliczne :) i moja to cyganicha do każdego pójdzie choć ostatnio jej się to zmienia bo się wstydzić zaczyna :)

Ikunia też paliłam mentolki , już półtora roku nie miałam w ustach i się cieszę że z tym skończyłam choć czasami mam chęć :)

Gochens mi się marzą Włochy , może się uda w tym roku albo w przyszłym :) a jak gela wypróbujesz to daj znać czy się spisuje :p

Milady ale Nastka ma śliczne zebulki :) w ogóle cudna jest :)

Mój zjadł pizzę i poszedł do pracy , robiłam z salami i zielonymi oliwkami i pycha uwielbiam :) Gabi dziś marudzi jak nigdy , wydawało mi się że jest rozpalona ale jak zmiezylam temp to 36, 8 a ręką bym sobie dala uciac ze cieplejsza jest a do tego taki placzek że szok :/ pozałatwiałam co miałam na dziś a jutro idę do urzędu na 4 godz :/ od 8 do 12 ciekawe jak tatuś sie spisze :p idę kąpać mała i może usnie albo przynajmniej się uspokoi :)

ale się nam tu teraz ruch zrobil , i dobrze pisać pisać bo lubię czytać tylko dziś ciut mniej czasu miałam :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #821833 przez dziubasek
Lejdis ja was chyba pokocham, slodzicie ze aż milo się czyta ;) a ja wam powiem ze dosyć krytycznie podchodzę do swojego wyglądu po dwoch( a w sumie to 3 ciazach, poronilam w 13tc 5 tygodni później byłam juz w ciąży z Julca)ciazach.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #821836 przez Milady
Hehe Hania jeszcze miałabys nas dość bo 2 dzieciaków to nie jeden a Nastka lobuz straszny Lenke by przestraszypłaci na zła drogę sprowadziła haha żartuje ale lobuz jest :-D dziękuję za zaproszenie miło mi :-D
Kurcze Nastka ma zebole a Iwo nie ....

Moja siostra rodzi zw miesiąc chcę doczekać tego i wtedy wyjechać będzie mieć córeczkę - Pole ;-)

To gochens mówisz piłka się sprawdza :-D to kupię ale chyba 2 :-D

11 lata 3 miesiąc temu #821838 przez Hania84
U nas w temacie sexu na razie była cisza bo mnie @ nawiedziła :P ale juz mi się kończy więc jutro pewnie startujemy :lol:

Milady no cos Ty ...Lena lubi dzieci i nie jest strachliwa:) W święta był u nas brat mojago A. z 2 dzieci (syn baaardzo ruchliwy) i daliśmy radę Mała od razu do ciotki na ręce ciągnęła i z małymi sie super bawiła :blink: także zapraszam :)

Zabraniam pisac o pizzy :P heh cioteczka na diecie a tu takie smakowitości chodzą :P :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #821843 przez KaRoLkA
Mamy 37, 4 :( mogę jej podać nurofen ?? niewiem przez co to bo przeziebiona nie jest :/ płacze cały czas
a co do @ to mnie też wkońcu nawiedziła

11 lata 3 miesiąc temu #821852 przez Hania84
Karolka ja bym się jeszcze wstrzymała...poczekaj jeszcze i jak będzie dopiero 38 to podaj. Za wcześnie nie ma co zbijać też. Pewnie to od ząbków...albo co gorsza 3 dniówka :dry:

11 lata 3 miesiąc temu #821857 przez Sophie25
KAroLka mozliwe ze 3dniowke bedzie miała jak niema katarku ani kaszelku albo zabki ....

Przypomniało mi sie jak zoska tak miała kurcze tez myslałam ze od zeba a tu prosze 3dniówka ...

widac nasze szkraby juz przechodza Zoska miała pozniej Albert,Bartuś chyba tez no nie?

KaROlka poczekaj do 38 tak jak Hania mowiła i daj mi doktorka kazała dawać czopki i LIPOMAL jest strasznie dobry do zbijania temperatury :)

11 lata 3 miesiąc temu #821861 przez kakaszka
mala juz wykapana, bo juz marudzila do spania, wiec pewnie zaraz zasnie :)
ja wieczor sama, bo moj poszedl na mecz do kolegi. jak mala zasnie to skocze do sklepu ( dzieki bogu ze na dole mamy) kupie sobie bro i chrupiaki i z nikim sie nie podziele :P

no wiec wypad do notariusza nie udany, bo pierwszy byl zamkniety, drugi zlikwidowany, trzeciego nie znalezlismy i zabraklo nam pomyslow gdzie jest jeszcze, wiec jutro powtorka ale juz wczesniej pojdziemy. elizka byla pierwszy raz w spacerowce na kapciu, dotarlismy do wulkanizacji a tam wtyczka do pompowania nie chciala wejsc, a tam wentylek jak do auta, ale malo miejsca zeby wsadzic pompke ( pewnie nie napisalam normalnie o co poszlo z tym kolem, ale inaczej nie umiem wytlumaczyc :D )

dziubasek bardzo ladna kobietka z ciebie, a coreczki super :)

gochens ja dawalam malej sloiczek z lososiem :) ale to przed dieta :)

wiki spi niesamowicie, strasznie slodkie jak robaczki spia na brzusiu ;-*

ikunia jakbym ja chciala miec takie problemy z waga, a nie w druga strone :)
jedz kochana jedz, a fajkami sie nie przejmuj, ja pierwsze co jak wyszlam ze szpitala wiedzac, ze nie karmie cyckiem to zapalilam :)

szostczka dobrze, ze szymkowi nie jest nic grozniejszego i oby sie nic nie rozwinelo.

rysa ja tu czytam o jakichs zdjeciach fifiego, a przegapilam ( widocznie pozniej chwile dodalas i mi umknelo), a ja nie moge sie teraz napatrzec na twojego syna, jest zarabisty, kolejna moja milosc :-*
dziewczyno rob czesciej sobie posiedzenia z kawka, ja jak raz na dzien nie mam takiego siedzenia nic nie robienia to jestem nie do zycia :D

a u mnie elizka jeszcze ani razu nie powiedziala mamamamama czy cos w tym stulu, u niej to gie, agu, abzzzzzzzzzzz, dada itd....

mialam chwile zgrozy, strona mi sie jakos zmienila, a tu tyle pisalam, ale jak wrocilam i w szybkiej wiadomosci na szczescie sie zapisalo :)

nastka super usmiechnieta dziolcha, no i te zabki sa cudne :)
moja zeby pokazuje jak sie wkurwia, dlatego lubie ja nie raz wnerwic :P wredna matka :D

aleksia ja z seksem mam taki problem ostatnio caly czas. ja poki wylacze mozg to moj juz jest po, po czym sie wkurwiam i nie mam ochoty juz w ogole. juz myslalam mu jakies tabletki kupic, bo wczesniej tak niebylo, a teraz 30 sekund i koniec. ja mowie, ze mi sie nie oplaca majtek sciagac.

milady my mamy hule kule, ale narazie to ona jest bardziej na kolanka do raczek, bo jak ucieka, to eliza sie denerwuje, bo nie potrafi jej dogonic :)

a tak w ogole o co chodzi chodzi z ta trzydniowka, od czego to jest? i czy wszystkie dzieci to maja? bo ja nie kumata?

mala spi, ja lece na dol :D

11 lata 3 miesiąc temu #821862 przez violcia00
w koncu dorwalam komputera,moj poszedl na trening,ale ja go mam dosc :angry:

karolka mozesz na razie robic zimne oklady Gabi,a jak dobije do 38 to zrob tak jak radzi hania,biedna gabula,od zabkow pewnie.

dziubasek laseczka z ciebie jak sie patrzy,a cory masz cudowne :blink:

miledy nastka sliczna i jej zebole :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

no wlasnie karolka nie pisz nam tu o pizzy bo my kobiety odchudzajace,ale mi smaczka zrobilas :silly:

ja tez juz po cwiczeniach,dzis bylo turbo spalanie i choc ciezko to cudnie sie teraz czuje :lol

ja rybki od 6 mies juz podaje,zazwyczaj lososia z marchewka ryzem lub zielonymi warzywami(sklepowe)

co do włoszek to mi sie nie podobaja,w tamtym roku bylam we Włochach i szczerze nie widzialam w nich nic ladnego.

a ja dzis gloduje bo nie mial kto po chlep pojechac i kolacja byla skromna,a w brzuchu mi juz burczy :dry: :dry:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #821866 przez aleksiaa88
Kakaszka ta trzydniówka przechodzi dziecko między 6-24 miesiącem i jak przejdzie to się uodparnia i to jakiś wirus wywołuje.
Nie ma żadnego przeziębienia nic nie dolega a tu temp występuje. A potem wysypka
Ja na początku też myślałam, że od zęba ale mąż stwierdził, że jak 39 od zęba coś za dużo a ja go nie słuchałam i miał rację.

Odkąd wyszły mu dolne jedynki boję się wkładać mu palców do buzi bo jak dostanie palucha to zaciska i jak mnie wczoraj użarł aż kwiknęłam

11 lata 3 miesiąc temu #821868 przez Marta1985
Na początek będę krzyczeć !!!!!!!!!!!!!

Nie piszcie tyle bo nie daje rady was nadrobić !!! :P A jak wrócę do pracy to już w ogóle :P

Wypad udany - były tez zakupy :)

A DZIECIACZKI NASZE PIĘKNE PRZECUDNE I WOGOLE NAJWSPANIALSZE :) Pawełki cudne :) Srenka się przejmowałaś waga Pawełka a on jest przystojniak ze hoho :) No i dziewczyny od Dziubaska są piękne :) Fifi - mały łobuziak :) I nasze bliźnięta też cudne :) Alanek, Zosie, Gabrysia, Elizka, Oskarek, Lenka, Julka, Arturek z Emi, Albert, Wiki, Ernest, Bartuś, Tomuś i Kubuś do wycałowania :)

Karolka poczekaj może do 38 jak mówi Hania bo może to nic groźnego, chociaż z drugiej strony żeby spokojniej jej się spało to przed snem :(

Co do tej 3 dniówki to ja nie wiem czy Bartek to miał bo gorączka zaczęła się w niedziele i do tej pory wysypki nie ma żadnej :)

Idę się kapać potem oglądamy film z mężem a potem jesteśmy omówieni na seksik :) Gochens daj znać co do żelu :) my też jakiś z durexa mamy mango coś tam :)I tyle fajnie że super pachnie :)

A tu mój małż i ja :)

Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #821872 przez Gochens
Kurde ja to swojemu w ogóle temperatury nie mierze :dry: chyba zacznę cholera..

Biedna Gabi oby się dziubek tak nie męczył!
Kakaszka to mnie rozbawiłaś :) sekundowy facet he he jutro poszukaj tego notariusza ;)
Violcia zrób omlet jak masz jajka z przyprawami

Jeśli o sex chodzi to ja chetnie ale nie chce mi się czasem działać w tym kierunku a jak Alan się budzi to i tak spokojnie kończymy :lol:

Marta to miłego seansu :laugh: super wyszliscie! :silly:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka