- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!

Slyszalam ze Zumba daje popalic ale jak sie na wladnej skorze nie przekonambto nie uwierze

i masz racje kazdy ma swoje zdanie i sam wychowuje dziecko tak jak uwaza

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
co do nocnikowania ja jestem zdania jak hania, jakbym nie sprobowala dac elize na nocnik to bym sie nie dowiedziala, ze tak jej sie spodoba. pierwszy raz byl placz, bo sie wsytraszyla. teraz ja siada na nocnik zawsze walnie kupe, bo jej jest wygodnie, wezcie sprobujcie na siedzaco walnac kupala

miladu troche praktyki i bedziesz pichcic, ja tez sie troche uczylam, ale teraz musze miec wene, bo ogolnie nie lubie tego zajecia.
eliza szaleje z tata w najlepsze, wiec nie wiem kiedy pojdzie spac, choc juz w pizamie i po mleczku.
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja potancowalam infaktycznie hardcor ale podoba mnie sie

Kakaszka fajnie ze u Was wszystko ok

Milej nocy

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja potancowalam infaktycznie hardcor ale podoba mnie sie

Kakaszka fajnie ze u Was wszystko ok

Milej nocy

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Zoomba jest fajowa ja mam na kinekcie

A bio-oil uzywał kiedys mój Wiktor na blizny i ladnie mu sie goiła bo miał na twarzy, tylko trzeba systematycznie smarować. Napewno nie znikną po tym rozstępy bo to przeciez rozciągnięta tkanka skórna ale może troche je zatuszuje...
Milady gratki za spagetti:) szkol sie bo za 4 miechy bedziesz dwa torty piekła

B. wrócił dziś wcześniej z pracki

Dobrej nocki kochane :*
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
eliza wczoraj sie bawila do 24,30 wedlug bialoruskiego, a do22,30 wedlug polskiego. masakra, jakiegosc adhd zalapala i takie dzwieki z siebie wydawala, ze sikalismy z moim po rajtach. ale jak w koncu zasnela po mleku oczywiscie, bo inaczej nawet nie myslala o spaniu, to juz do rana, mleka nawet nie pilysmy do 8 wedlug polskiego

teraz juz zaczyna marudzic, bo nie wyspana, trudno bedziemy w dzien odsypiac.
podejrzewam skok jakis, chociaz kto wie

ikunia fajne, ze masz usmiech od ucha do ucha, tak powinno byc codziennie, ale niestety nie zawsze to wychodzi.
ja na dniach zapisuje sie do szkoly jazdy

cos nie moge sie obudzic dzis, mama nadzieje, ze eliza niedlugo padnie, to sobie na spokojnie posiedze sie ponudze.
milego dnia
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Już to kiedyś pisałam wiec możecie to opuścić

A wiec
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Aleksia ale musialas miec mine jak przyszedl z kwasem foliowym hihi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
i jie mial wyjscia hihi a po porodzie powiedzial " dobrze ze mnie teraz przycisnelas

Ikunia fajnie ze usmiech wkoncu na buzi sie pojawil

Kakaszka to fajnie ze taka duza zdawalnosc jest u Was , ja zdalam za 2 bo z nerwow zawalilam łuk za pierwszym razem

i super ze sie dogadujecie jako tako , kiedy Twoj jedzie do tych niemiec ??? Jak tam mama ?? Nie zabiera Ci Twoich obowiazkow ???
u nas noc w miare ok choc gorsza niz wczoraj , do 2 spala rewelacyjnie bez pobudek a pozniej to godzine pospala i do 6 wojowala , mielismy ubaw z moim bo kukala podgladaczka do Nas i na caly glos "baaaa baaaa " hihi
teraz kawka i zabieram sie za gotowanie , jakas zupke jarzynowa dla Gabi i pizze dla Nas choc chodza za mna kluseczki

milego dnia

- Milady
-
- Gość
-

Noc u Mnie w miare bo Nastka sie budziła a za chwile za Nią Iwo,ale za to pospalismy we 4 do 9!

Iwo juz dostał cyca Nastka sie bawi ładnie ciekawe ile jeszcze bede karmić Iwa jak narazie On chce cyca a ja sie przyzwycziłam i bardzo to lubię moj synek sie wtula w matkę

ALeksia dzieki ze dla Mnie opisałaś ale fajnie ze udało WAm sie tak za pierwszym razem, To Wy PŁODNI JAK CZA!

U nas to była Mega wpadka żadne z NAs nie planowało dzieci ale nie powiem ze nie odczuwałam potrzeby miec dziecka wkońcu nie jestem taka młodziutka i niedługo stuknie 30 wiec chciałam miec dzieci ale zawsze marzyłam ze bede je miec po ślubie ale zdarzyło sie i jestem z Tego szczesliwa! kOCHAM NAD ZYCIE MOJE 2 SERDUCHA no chyba 3!

Czasem sobie myslę ze to zcaliło nasz zwiazek bo czy bylibysmy razem jeszcze po tych wydarzeniach co były jak by nie było dzieci .... hmmm ....
Dziekuje kobitki za wsparcie odnosnie mojego pichcenia! Aż do teraz jestem dumna ze mi spaghetti wyszło!

Ikunia racja patrzac na ilość mojego rodzenstwa i gosci na urodzinach moich pociech to faktycznie musiałabym upiec 2 torty!

Zamowiłam dzieciakom takie cos ciekawe ktoremu podpasuje

Całość wykonana z drewna lakierowanego,wiecie ze ponoc dzieci wola bawic sie zabawkami z drewna i jak maja do wyboru np klocki drewniane a plastikowe to wezma drewniane moi uwielbiaja drewniane klocki

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Karolka heh jak przeczytałam z tym zgwałceniem to mi się zaśmiało i pomyślałam
Okres mam i dziwne myśl mi po głowie chodzą. A mąż wczoraj latał mi w gaciach po domu wczoraj i robił smak eh jeszcze 3 dni i go dorwę.
Wczoraj dorwałam mamuśkę z jej mała ma 4 miesiące dopiero więc ona leżała, a kawaler siedział przez 2 godziny chodziłyśmy i kłapały jadaczkami. Numerami się wymieniliśmy.
Dziś znów idę bo słońce takie wielkie i ani jednej chmurki. Napiszę do niej może się skusi jak się samemu chodzi to smutno dziecko śpi i się idzie takim niemrawym przed siebie a tak to wesoło jest. Ona karmi jeszcze piersią więc będę się stosować pod nią kiedy mała będzie gotowa bo my to butla 10 minut i już idziemy. Dziewczyna ma takie poglądy na życie jak ja więc rozmowa się klei i to bardzo.
- Milady
-
- Gość
-

Aleksia ale sie usmiałam z Twojego posta na temat gwałtu

KaROlka to Mąz niech sie cieszy bo nie musiał prosić o sex

- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)

Dentysta stwierdził, że jak ząb będzie mnie bolał to mi go zatruje żeby nie bolał, ostatnio sprowadził sobie "truciznę dla ciężarnych" W ogóle taki bekowy że szok

A z drugiej strony jestem zła, bo byłam w mieście i chciałam się do gina zapisać a te gdzie wiem gdzie są były jeszcze zamknięte bo od 12 otwierają... Pospisywałam numery i będę dzwonić...
Wczoraj miałam zdołowany dzień... Ciągle chciało mi się spać... Nie nadążałam ze sprzątaniem za małym... Czytałam Was, ale jak przez sen...
Teraz się zastanawiam czy najpierw zrobić sobie i synusiowi obiad czy najpierw spać

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

srenka wspolczuje tych dolegliwosci , dobrze ze dentysta tak fajnie podchodzi do tego no i powodzenia z ginem

Milady ten ochacz super

My juz po spacerku obiados niunia zjadla teraz sie meczy zeby usnac, ja farsz zrobilam teraz ciasto rosnie

Dziewuchy gdzie Wy ??
Hania??? Rysa ??? Gochens???sophie ??? Ikunia???Agusia??? Cordis??? Kasia ???