- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
Zdjecinwszystkie sliczne a ten brzuchol ogromny niesamowity.
U nas nq cize to moj sie najbardziej cieszyl a ja przez pierwsze miesiace nie moglam sie przyzwyczaic i wciaz ryczalam szczerze myslalam o dziecku ale he tak szybko po szymku chcialam jewzcze z rok poczkac aby juzbszymek dobrze chodzil do przedszkola i ten okres chorobowy minol ale teraz bardzo ciesze sie z mojego najmlodszego babl i zrszta wszystkich babli moich sa kochane.
Wiecie calybczas mysle o prezencie na 40 mojego i chcialabym wykupic dla nas we dwoje weekend ze spa i musze jakos forse uzbierac zeby nie zauwazyl bo mamy wspolne konto i pomyslalam ze sprzedam na tablicy ciuszki jakies ladn ktore mi zostaly po dzieciakach musze wejsc na strych isie za to wziasc zeby zdazyc do kwietnia.
Sory za takie glupie pisanie ale na tym tqblecie mojego pisze sie beznadziejnie.
Fajnie ze maci mamusiendo spacerkow ja to nie mam zabarrzo czasu na spacerki i na ogol to lodujemy na podwurzu i albo dziewczyny z nim siedza i gadaja do niego albo ja cos w ogrodzie przy nim robie lub spi mi w wozku na ganku'.
Narazie.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- Milady
-
- Gość
-
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
jestem teraz dopiero bo z Leną byłyśmy na spacerze bo ładna pogoda. Byłam przejśc się działkami i ludzie maja już niektóre działki pokopane pod uprawę...od dziś moi rodzice też beda się za to brac w PL i białkowac drzewa bedą (zapaleni działkowicze) . Byłam też z Leną w DM drogierii i kupiłam jej 2 kaszki (jedną jabłkowo gruszkową i drugą czekoladową) nie ma tu za bardzo wyboru...była tez malinowo-truskawkowa ale sie nie odważyłam by nie dostała uczulenia. Kupiłam jej też 2 opak. wafli ryżowych (jedne jabłkowo-jagodowe a drugie marchwiowo-dyniowe z hippa)
Ogólnie humor mam do bani...z moim jest katastrofa ... dziś przegiął na maksa i nie wiem jak to dalej będzie...wykrzyczałam mu że rzygam nim i nie mam ochoty z nim już być.
Lena też mnie wkurza...dziś jak na złość non stop ma chimery i ryczy i marudzi. Nie mam sił i cierpliwości dziś na nią.'
Okresu nadal nie mam. nie wiem o co kaman.
Milady dziś towarzystwa nie rozruszam...i nie wiem kiedy to nastąpi bo na prawdę nie mam ochoty do życia...za dużo tego wszystkiego ostatnio się nazbierało i wysiadam powoli.
karolka fajnie że zumba udana
Ikunia dobrze że humor lepszy i że B> wrócił wcześniej
Kakaszka powodzenia na nauce jazdy i oby Twój dotrzymał słowa z tym autem. A on prawko ma?
szósteczka dobrze że dzieci były u lekarza i maja leki..oby teraz z górki
..i to chyba na tyle...
miłego dnia...chociaz dla Was
aha i Lena teraz jest na etapie ciągłego powtarzania NIE, NIE, NIE ... bardzo czysto i ładnie jej to wychodzi.
- Milady
-
- Gość
-

Co ten Twoj nabroił!?

JAk tam wpadne tooo .... niech sie strzeże bo na karate chodziłam!!!
Hania moze jakieś zaburzenia hormonalne sa ze brak miesiaczki ...
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Milady przydałby mu się wpiernicz na prawdę. Ech...

Lena jak na razie siedzi i się bawi...zobaczę jak długo...zresztą za 40min. i tak idziemy spać.
Dziś ładnie wypiła mi do teraz 200ml herbatki.
normalnie jestem wypluta...sorki dziewczyny...ale nie chce mi się nawet pisać

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9

Jestem dopiero bo od rana mega sprzątanie domu a później mega długi spacer bo pogoda jest po prostu wiosenna! teraz młody po obiedzie bawi się łyżką do butów a ja odpoczynek zaliczam

Noc ok w sumie to Obudził się koło 1;30 na smoczka później kolo 6 a p 7 dostał mleko no i wciąż Krzyczał DADA DADA DADA
Ikunia Zonia piękna balerinka a jak pięknie stoi!! wooow. Fajnie ze B wcześniej wraca a na te obiady chyba będę do ciebie wpadać! w przyszłym tygodniu może byście wpadły jak będzie taka ładna pogoda a jeśli nie to ja mogę wpaść na jakiś spacer byśmy poszły.. uprzedzam że jestem na diecie wiec ciastem ani innymi rzeczami się nie przejmuj hihi
Karolka zazdroszczę tej zumby ja nawet nie wiem jak to się tańczy ale podobno jest super.. No i trzymam kciuki za raczkowanie!
Kakaszka fajowo że idziesz na prawko! kiedy Twój wyjeżdża??
Milady fajny ten pchacz ale on chyba tylko dla stojących nie??
Haniu w końcu wzięłam i zamrozilam mu jedzonko mam fajne kubeczki aventu i ugotowalam na kilka dni i do zamrażarki. co tam się stało? nie martw się czasem są takie dni.. Głowa do góry Będzie dobrzr
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Wrócilismy ze spaceru dzis były nas 3 przez chwile i co kawałek spotykalismy mamuski z dzieciaczkami z tego samego roku i co chwila przystanek był
zjedlismy i jeszcze pójdziemy na chwile ale teraz to juz na rece go wezme i pójde na ogród
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Aleksia to extra se az tak duzo Was jest

Gochens ta pogoda wiosenna tak Cie na sprzatanie nakrecila ??? Ja musze okna pomyc bo juz takie sa okropne po zimie ze niedlugo nic nie bedzie widac

i ten obiados mega pycha wyszedl , polecam naprawde

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
gpchens jedzie napewno nie pozniej konca lutego, bo mu sie wiza bialoruska skonczy, ale mozliwe, ze wczesniej. juz jego kumpel pojechal tam rozeznac sie i chyba dzis kupi karte do netu to sie odezwie i przynajmniej cos sie dowiemy.
ja dzis wyslalam babcie z eliza na spacer, to z moim mielismy szybka akcje

mala dzis marudna, bo zamiast wczoraj odpoczywac to chasala jak wariatka, to sa dzis efekty.
milady sa takie dziewczyny co bardzo zadko sie odzywaja, albo juz w ogole, ale kiedys braly udzial w naszym forum.
karate, ohoho, to do ciebie nie podskakuje

szosteczka zdrowka dla babli.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Było tak że pierwszy okres dostałam w lipcu...potem zaczęłam brać pigułki i brałam je do 6 grudnia...następnie je odstawiłam i @ przyszła 10 stycznia (czyli ogólnie to mój pierwszy, no 2 okres od porodu dopiero)
Czytałam i Agusia też mówiła że po porodzie okresy są nieregularne i czasem może się zdarzyć że nawet co 2 miesiące może być...ale ogólnie i tak mnie to denerwuje bo przez to też m.in. jestem bardziej nabuzowana

W ciąży na pewno nie jestem...więc nie wiem. Ogólnie na mnie zawsze działał taki myk że jak miałam mieć okres a np. spóźnił się dzień czy dwa to wtedy mój wkraczał do akcji i mnie "przebijał" i na drugi dzien okres był...w tym przypadku może też by to pomogło ale teraz po dzisiejszym ranku nie dam się mu dotknąć

Poczekam do końca lutego i jak się nie pojawi to wtedy się do ginekologa zapisze.
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Zośka Ikuni tak pewnie stoi
Po południu mały stał w łóżeczku rozkraczony jak żaba trzymał się jedną ręką chyba myślał, że ustoi i co chwila bach
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

Ja jestem i proszę mnie tu nie straszyć żadnym karate

Hania będzie lepiej

Bartusiowi chyba kolejne ząbki idą

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-