- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
Marta to nie dobrze, wietrz pupę dużo i smaruj też

Kakaszka szybkie numerki są fajne

Karolka no chyba ta pogoda tak na mnie zadziałała ale okna tez powinnam pomyc! a ja póki co na diecie to nie spróbuję ale muszę powiedzieć że o dziwo jest naprawdę ok. Mam powera jakiegoś a myślałam że nie wytrzymam dnia!
Hania pisz tu szybko co ten twój zrobił!
Mój okres się spóźnia u mam nadzieje że to przez ten Londyn powinnam dostać wczoraj a raczej mam regularne okresy...

Alan w kąpieli mocno śpiący mam Nadzieję że szybko usnie. była dziś prababcia żeby pogadać o opiece nad młodym jak pójdę do pracy mam nadzieję że kobieta sobie poradzi

Sophie, Kasia?????
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Lenę kąpie dziś dopiero o 20.30 i o 21 ją położę spać bo dziś spała mi 3h od 15.30 do 18.30 i to jeszcze musiałam ją budzić bo spała by pewnie do 19.30 taka wymęczona płaczem i chimerami dziś. Jak weszłam do pokoju i powiedziałam Lena...to i tak dalej spała więc położyłam się koło niej i delikatnie po główce ją głaskałam...sen miała mega twardy.
Gochens to nawet nie nadaje się na forum

miłego wieczoru
Marta...Lena też teraz po trochu się wypróżnia... kilka razy na dzień ale ma bardziej zbite kupki i też jej krostki na pupuni wychodza po czym za jakiś czas znikają i miała też przez 2 tyg. odparzoną...ale teraz już dobrze. Pewnie to wszystko na zęby.
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
stawiam sie na rozkaz Karolki i Milady

Czytam was prawie na biezaco, bo dostalam tablet na walentynki od mezusia ( marzylam o nim jest taki bialutki

Niestety z pisaniem mam klopoty.... i denerwuje mnie ze tak pomalu mi tu idzie...
Zdjecia dzieciaczkow super lukanie z lozeczka zabojcze, zosia stoi jak modeleczka... a Milady zdjeciami od poczatku mnie powala...
Violcia mnie zasmucila bardzo. Co za facet ktory takich rzeczy oczekuje od zony. Mam nadzieje, ze mu sie odmieni albo Viola sie postawi. Violu tak mi Cie tu bedzie brakowac!!!!!!!!!!!
Haniu przykro mi bardzo. Zwlaszcza tego ze tak kijowo sie czujesz.... wiesz mysle ze to jakis skutek tego mieszania twojego bylej.
A u nas...
Jestesmy znow u tesciow. Babka z praktyk zachorowala wiec przyjechalismy szybciej niz to bylo w planie. Nie wiem ile tu bedziemy bo mnie moj maz juz wpienil tak ze najchetniej bym dodomu pojechala. Ale od pocczatku.... juz od kilku dni Tomek zle sypial a w dzien cos pokaslywal. Ostatnia noc wdomu wymiotowal. Jak juz jechalismy to zaczal sie katar i kaszel. Wczoraj za namowa tesciowej w4ieczorem pojechaliśmy do szpitala. Trochę mi bylo wstyd ze z kratarem alekoniec koncow okazalo sie ze pediatra to kolega meza wiec byl mily i zalecil to i tamto. Ale noce mimo to nieprzespane bo przy kichaniu i kaszlu sie budzi i placze w nieboglosy... takze znow wczoraj spalam 2 godz... Sama jak zeykle tez sie rozchorowalam i meczy mnie katarokropnie... a moj maz 10 000 robot tu sobie znajduje i ma mnie gdzies ze kakpie mi z nosa.... np na dziecko jak go do lozeczka wkładam.
Dzis czuje ze bledzie w nocy powtórka z rozrwki.... a chcialam tu ruszyc z pisanie pracy dyplomowej.
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Marta oby dupka szybko doszla do ladu

Gochens to fajnie ze dajesz rade na dietce

No i trzymam kciuki zeby @ przyszla

szosteczka dobrze ze macie juz leki to powinno wkoncu sie wyleczyc do konca

No Kasia grzeczna mamuska

Malutka spi od 19.30 , a ja juz po kolacyjce, cwiczeniach i kapieli

Dziewczyny odzywac sie bo Nam forum upadnie :/
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Ja też często z tableta pisze ale strasznie nie lubie..wole już z telefonu

Hania twarda babka jesteś i na pewno szybko mu wygarniesz i sprowadzisz do pionu

Karolka a podoba Ci się skalpel? Mnie jakoś tak nudzi kurde.. chyba wolę coś szybszego... ja ostatnio zaczęłam ćwiczyć z tą laską ma 30 dni wyzwania pauladajnowicz.pl fanie laska daje motywacje na fb też ją mam. Po dwóch ciążach dzieciak jej w naszych wieku najmłodszy a ona już wróciła do swojej formy...
Karolka nie upadnie nie upadnie zaraz Hani przejdzie nerw i wszystko ruszy.. a gdzie reszta milczków he??
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0

u nas masakra z zasypianiem. specjalnie dlugo ja trzymalam, a juz ziewala o 18, ale mysle nie przynajmniej do 20 bede trzymac, zjadla mleko i zasnela na nim i co???? pospala pol godzinki i zabawa, pozniej marudzenie i marudzenie. biedulka nie moze zasnac bez kapieli, ale nie moge ja kapac codziennie, a ona przyzwyczajona bidula.
dopiero teraz ja uspalam na drugiej porcji mleka.
zrobila sie mega zarloczna ta moja corka, caly czas by jadla i jadla, ilez mozna.
dzis mama mnie juz podkurwila, ale probowalam trzymac sie w garsci, az pewnie tato mamie cos powiedzial, bo przed snem mnie przepraszala. wiem, ze to bedzie coraz gorzej, ale musze to jakos wytrzymac, bo jednak nas utrzymuja, a po drugie juz moja mama taka jest. ona mysli, ze prawie 25 letnia kobiete wychowa tak jak ona chce. boze daj mi cierpliwosci.
- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.

u mnie w domu szpital, chłop zasmarkaniec kicha całą japą po domu przeniosłam się do innego pokoju z Bartkiem już nie wyrobiłam jak o 2 w nocy obudził mnie, że chce eutanazji bo katar morderca go męczy

Młodego zęby męczą płakał wczoraj przed 22 (chyba z 20 minut )tak, że sąsiad cały czas walił w ścianę kilka razy mu odpukałam i dzisiaj już 'dzień dobry nie było"
Kasia ja już Ci mówiłam, że podziwiam że dajesz radę z tymi studiami. Zdrówka dla Tomcia
Wy tu takie gimnastyczki jesteście a ja leń jak mam chwilę wolnego to kładę się jak Bartek śpi i chociaż oczy zamykam na chwilę.
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Haniu,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wiecie, ja też od kilku dni zaczęłam sadzać Artka na nocnik i mamy efekty

Milady, widzę, że chrzciny były udane a Ty zroBiłaś cudne zdjęcia,

jeśli chodzi o @, to naprawdę może być jeszcze nieregularna...nie ma się co spinać...pomalutku...a wiadomo, że nerwy też go opóźniają.
Aleksia, z Ciebie to istna kocica

Kakaszka, wierzę, że mama może wkurzać...ona na pewno nie chce źle....po prostu jej się zdaje, że nadal jesteś jej najmłodszym dzieckiem, któremu czasem trzeba mówić, co ma robić...ona musi się przyzwyczaić, że też już jesteś mamą i wiesz, co dobre dla Elizki.
My chcemy chrzcić 2.03...ale nadal nie mamy chrzestnych...nosz cholera...
Gochens, spokojnie, jeden dzień, to jeszcze nie opóźnienie

Szósteczka, jesteś wspaniała..życzę by wszystkie pociechy wyzdrowiały i oby z pracą męża było wszystko w porządku.
Witaj Kasiu, Ty to masz z tym katarem...a mąż powinien dostać po łapach...oni to z innej planety są...na niej chyba kompletnie się nie myśli...
Cordis...Tobie również współczuję choróbska Bartusia
ostatnio dzieciaki non stop łapia jakieś wirusy, bakterie.
Marta, pupe wietrzcie, smarujcie sudokremem badź jakimś kremem z cynkiem.
- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.

a Artuś w ogóle wygląda na starszego, która to mówiła że ładne dzieci robicie?

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Sophie tak pisała

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Także Kakaszka duży oddech i na spokojnie tłumacz no chyba że nie wyczymiesz

Cordis to nie dobrze że u Was też katarex... i szczerze mówiąc też bym chciała drzemać jak Alan śpi ale po 1 mi się nie opłaca 30 minut a po drugie nie lubie siedzieć na dupie
Agusia oj to nie wiedziałam że aż tak było źle między Wami, oj kurcze a tak dobrze przecież juz zaczelo sie ukladac i co? Ehh Piekne zdjęcia dzieciaczki jak maliny i Ty też cudnie.. kurde ja mam tak mało zdjęć z Alanem

Mój gra ja siedze na necie, obejrzałam mecz ale zaraz chyba uciekam spać
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Agusia widzę, że chyba ciut lepiej z D. prawda?
Kasiu podziwiam Cię na prawdę, studia, dom, dziecko, praktyki...i .... katar

Mój wrócił z pracy i miły jak nie wiem...a ja mu za każdym razem wygadywałam ranek co się odezwał...potem poszedł ćwiczyć na ławeczce do piwnicy, wrócił to się wykąpał...zajął małą...a potem do teraz na necie...ale gadał do mnie jakby nigdy nic...mam go w D...e
Agusia normalnie Artek bombowy

Karolka zazdroszczę tego że jak zmęczona jesteś to zadowolona...bo u mnie jest na odwrót...jak jestem zmęczona to z kijem nie podchodź wrrrr

I dlatego pewnie nie lubię ćwiczyć
Gochens zaraz zobacze co ta paula wyprawia i może się skuszę...albo i nie

Zaraz wkleję Lenkę z dziś wieczór ...
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
Agusia dzieciaki superasne , i obydwoje do Mamy podobni

To widze ze u Ciebie tez mezu daje po garach :/ oby sie wszystko ulozylo

Cordis z facetami tak juz jest ze maly katar a laboza jakby conajmniej zapalenie pluc mieli i oczywiscie wtedy obloznie chorzy i z lozka nie wstaja , ale chca chyba tez na Siebie zwrocic nasza uwage poniekad , zebysmy tez sie zajmowaly jak dziecmi

Gochens ja dopiero zaczynam skalpela ale jak mi sie znudzi to odmalpuje od Ciebie

Kakaszka mamuski potrafia byc upierdliwe , moja zawsze wciskala minna sile cos czego nie bylo np. Ja jej mowie ze wszystko jest wpozadkuba ona mi ze napewno nie tylko niechce jej powiedziec :/ wiec trzeba sciemniac zeby wyszlo na ich i jest cacy wtedy nie marudza , no chyba ze sie wtraca z łapami bo to zle tamto źle to wtedy co innego

Haniu to zalezy jaki rodzaj zmeczenia bo jak po cwiczeniach co odreagowuje np wkurzenie to jest cacy a jak z niewyspaniz totez sie wsciekam i krzycze przewaznie i mojemu sie obrywa

Dobrej nocki

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

haha

Lena własnie sobie taką słit fotke strzeliła w piżamce