BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 11 miesiąc temu #19561 przez Renia2108
No warzyłąm zawsze okolo 50 kg. Teraz jakies 53 warze, z tym że moja waga troche moze oszukiwać. Lekarz nic nie mowił ale przy nastepnej wizycie sie zapytam czy ok wszystko jest.
Wyniki badań w normie są , morfologia, mocz itd. No zobaczymy. Albo pogadam z polozną :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 11 miesiąc temu #19563 przez paulinkaaa2202
No rzeczywiście mało ważysz ale jak wyniki jest dobre i wszystko jest ok nie ma problemu do zmartwień. Ja już przytyłam 13kg mam nadzieję ze do 20kg nie dojdzie

14 lata 11 miesiąc temu #19565 przez Renia2108
Lekarz mowil że wszystko ok, ale i tak sie martwie :P Mam na 22 czerwca to zapytam co i jak ;]

14 lata 11 miesiąc temu #19568 przez paulinkaaa2202
Hehe Reniu tez mam wizytę 22 czerwca:) :D i jeszcze usg

14 lata 11 miesiąc temu #19569 przez Renia2108
Ja tez USG :D:D A na ktora masz ? :D Moze w tym samym czasie bedziemy dzidzie ogladac:d

14 lata 11 miesiąc temu #19570 przez MoNiaaa
kurde dziewuchy ale sie rozpisujecie nie nadążam za wami :silly: ja na brzuchu rozstepow tez nie mam ale na udach i piersiach zaczynaja wychodzic stosuje oliwke i juz wszystko mam przez nia wytluszczone :P a ja jutro ide do lekarza i usg :) mam nadzieje ze wszystko OK a co do wagi to tez juz przekroczylam 10 kg jutro dowiem sie o ile bo w domu waga sie popsula :silly:

http

]

14 lata 11 miesiąc temu #19571 przez paulinkaaa2202
Ja mam na 10 a ty:> ? :P

14 lata 11 miesiąc temu - 14 lata 11 miesiąc temu #19575 przez Gosia
Ja idę 14-go i też USG :) Kurcze ostatni raz miałam robione w 20 tygodniu i strasznie tęsknię już za tym widokiem. Gdyby nie te ruchy to nie byłoby tak fajnie, bo tak przynajmniej wiem że tam jest i żyje :laugh:

14 lata 11 miesiąc temu #19577 przez Renia2108
Ja mam na 15 :P To ty pierwsza bedziesz ogladac malenstwo :)

Ja kilka tyg temu bylam bo ciekawa bylam co bedzie i pojechalam prywatnie :) A tak to też kurcze robia te USG rzadko , a kazda z nas chyba chce widziec czesciej malenstwo a nie czekac miesiacami :(

14 lata 11 miesiąc temu #19578 przez nati92
:laugh: Ja mamna 16 Sierpnia :lol: Jej juz sie niemoge doczekac jak zobacze moje malenstwo :woohoo:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=6516
Załączniki:

14 lata 11 miesiąc temu #19581 przez Renia2108
Hej Nati :) Gratulacje :d A co bedziesz mieć ? Wiesz ? Czy wolisz nie wiedziec ;)

Dziewczyny a jak to jest teraz z tym becikowym ?
trzeba miec zaswiadczenie że bylo sie pod opieka lekarza przed 10tc czy nie ? Bo czytalam teraz wlasnie i pisze ze tak a slyszalam kiedys ze znieśli to juz ?

14 lata 11 miesiąc temu #19583 przez basik_twins
Monia leprze są bardzo tłuste balsamy niż oliwka bo oliwka się nie wchłania w skóre tylko pozostaje na zewnątrz. Przezuc sie szybko na jakiegos dove maja taki jeden mocno tlusty body lotion, chyba ze cos innego preferujesz i unikniesz koncowych pekniec.

Niec sie nie martw dzidzia Ci wszyyystko wynagrodzi :blink:

14 lata 11 miesiąc temu - 14 lata 11 miesiąc temu #19585 przez martela89
Renia trzeba mieć zaświadczenie do becikowego ,że od 10 tyg jest się pod opieką lekarza.
A co do USG to ja idę ok 28 czerwca bo mój mąż tak wraca z Hol. Ja chodzę prywatnie i USG mam robione co miesiąc i za każdym razem dostaje zdjęcie mam ich już chyba 6 :)
Rozstępy mam na piersiach ale to jeszcze z okresu dojrzewania,na brzuchy na razie nie mam :) a smaruje się takim na rozstępy i na to oliwka,łudzę się ,że to coś pomoze :lol:
Paulinka co do brzuszka to ja też mam nisko,wszystkie kobiety mają zaraz pod biustem brzuszek,a ja nie :)

14 lata 11 miesiąc temu #19597 przez Renia2108
Martela ja tez mam nisk brzuch, nie pod piersiami.

Hmm tylko że ja zmieniałam lekarza prowadzącego po 10 tc. Myślicie że tamten wczesniejszy nie bedzie miał problemów żeby mi wydać skoro do niego nie chodziłam pozniej ? Wkurzał mnie, wogole badan nie robil, caly czas "zachecał" zebym przyszla do niego prywatnie bo ma lepszy gabinet niż z NFZ i co każda wizyte mi proponował. Nie leczył mnie wogole, do teraz przez tego jełopa mam poważna infekcje na ktora nie pomagaja leki ktore daje mi moj lekarz a mocniejszych brać nie można w ciąży. Tamten "leczył" mnie jeszcze zanim byłam w ciąży. Wogole duzo by narzekać na niego. Kompletny idiota po prostu.

14 lata 11 miesiąc temu #19599 przez basik_twins
Reniu raczej nie może bo wszystko jest odnotowywane jak na NFZ raczej nie może czegoś takiego zrobić chyba że cwaniak ale to mu kontrone naślesz czy cos nie może Ci tak odwalic

A ja mam brzuch i pod cyckami i nisko :lol: zarazem

Czasami jak stoje to nie mam tak wypchanego pod piersiami
Ostatnio dziewucy przecież tyle tyją i w takim tempie a mi brzuch tak nie rośnie za to jak na niego patrze to tak jakby.... skóra robiła się cieniutka a pod nią głazy :) takie wrazenie śmieszne naprężałego prawie pękającego balonika powilutku się robi.

chyba porobie focie i wrzuce ale to juz jutro bo zaraz jedziem do sklepu i ikei :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka