- Otrzymane podziękowania: 153
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)

betka czerwiec piękny miesiąc

A co pracy to właśnie to tak jest, że traci się ten kontakt z dzieckiem... Wiadomo Wład chodzi do niani,wiec po pracy mam mamę, ale gdyby była w zasięgu niania to by pewnie lgna do niani

martyna oj tak jest specyficzna ale to pewnie też się bierze stąd, że nie obrażając oczywiście nikogo, bo jestem tolerancyjna...ona
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ej mówiłam Wam juz kiedyś, że mnie się trzymają zwierzęta bezdomne... Juz 2 razy pomogłam takim zwierzakom znalazłam kotkę przy drodze i ja wzięłam, potem 3 szczeniaki kolo skrzynki pocztowej, a teraz w drodze do pracy znaleźliśmy psa bardzo zaniedbanego skoltunionego

nattka gratulacje

Fajnie, że Ciebie zaraził tym optymizmem, w sumie mnie też moja gin... Progesteronu masz dobry

Oby nam się udało tym razem

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
No więc kolejne cykle to już bankowo 2016 u nas

martyna no to zaciskam za Twoją owulkę

zancik u nas też tylko S zarabia.. powiem Ci że na dziecko idzie 3/4 kasy z wypłaty. I to takiej nie za wysokiej wypłaty. Ale da się przeżyć, czasem ciężko do pierwszego na coś sobie pozwolić tylko trzeba czekać i znów to samo najpierw zakupy dzieciowe: mleko, słoiki, kaszki, ewentualnie jakiś ciuch czy zabawka. A potem dopiero na samiutkim końcu nasze zachcianki
nat no to zaciskam kciuki za te pęcherzyki

betka a jednak ciąży nie ma

dobra Maks nie pozwala mi doczytać reszty
Miłego dnia!
- Sandruska1995
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77

Ja wiedziałam , ze finansowo sobie poradzimy chociaż mój M tylko pracował. Ale jak mały się urodził poszlismy mieszkać do mojego M domu rodzinnego Ktory stal pusty , po czasie poszlismy na swoje mieszkanie a potem wyjechalimy do Niemiec

- Chudzinka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 165
Ann, Meli, piękne macie pociechy :-*
Nattka, serdeczne gratulacje! To teraz odpoczywaj po egzaminie, maluszek niedługo się pojawi

Misia, ja się starałam od razu od ślubu, niedługo czwarta rocznica i pierwszy Maluch w brzuchu rośnie

Aggi, ta czekolada to chyba z okazji Nie-zajścia

Dziewczyny, jak myślicie o podjęciu pracy albo jej zmianie, to nie powstrzymujcie się od tego ze względu na plany macierzyńskie. Wiadomo, nie chodzi o rzucenie pracy jak nie ma nowej, ale nie powstrzymujcie się od szukania, a jak coś się znajdzie, to bierzcie. Zawsze w ciąży można pójść na zwolnienie, ale ile popracujecie to Wasze i wiele dobrego z tego może wyjść. A martwienie się I odkładanie na później powoduje, ze odkładacie po prostu życie na później, a tu trzeba żyć, jak gdyby nigdy nic, dziecko się pojawi niezależnie od tego, kiedy będzie chciało

Aklim, zazdroszczę tych ruchów dziecka, już to pisalam

A poza tym mam infekcje dróg oddechowych, kaszle, boli mnie głowa... Mam nadzieje, ze na dniach przejdzie.
NatB, ja miewalam zastrzyki z Pregnylu, one wywołują owulacje (pękanie pecherzykow) i łatwiej wycelowac, bo wiadomo, że pęcherzyk pęka w 24 h po zastrzyku, wiec po nim najlepiej współżyć. Trzymam kciuki!
Buziaki!
- zancik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114

Aggi ale punktualna no no

Aklim trzymam kciuki za rozmowę

Natkka Gratuluję zdania egzaminu

Betka juz bliżej niż dalej

Chudzinka niech infekcja już sobie idzie

- zancik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

Sandra widzisz jak sobie ją zdyscyplinowałam

zancik eee tam nie będziesz mieć pracy to nowe becikowe dostaniesz haha

Maks ma drzemkę, zje kaszkę, pobawimy się i może jakiś spacer bo piękna pogoda

- Asiaa
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 143

Pewnie nie wszystko pamiętam co chciałam napisać...
Zancik nie wiem jak ale jakoś umknął mi Twój brzuszek, na całe szczęście jeszcze załapałam się na foto

Ann superowe są Twoje księżniczki

Martyna nie chodziło mi o wymianę wszystkich znajomych, tylko może w Waszym otoczeniu jest jakaś para z którą póki co nie macie większego kontaktu, a oni też jeszcze nie mają dzieci i zawsze można bliżej się zakolegować

NatB po tych zastrzykach pęcherzyki pękają, ważne by testu ciążowego nie robić za wcześnie (dopiero ok 14 dni po podaniu), bo pregnyl może dać fałszywie pozytywny wynik
Aklim powodzenia na rozmowie

Betka bardzo ładna data porodu

Natkka fajnie, że zaraziła Cię optymizmem

Chudzinka zdrówka życzę
Aggi kawka wygląda smakowicie

- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153

asia dzięki za info:) zastrzyk mam w sobotę to będzie, a @ powinna się zjawić hm no właśnie nie wiem, bo ostatni cykl miałam 23 dniowy :/... Ale 8 jak nie będzie @ będę musiała.zatestowac, bo idę na wesele, a chciałam się pobawić i napić z rodzinka... A to będzie 13 dzień po pregnylu wiec chyba nie za wcześnie?czytałam, że z krwi mogłoby wyjść jakieś minimalne hcg, ale na testach ciążowych juz chyba wyjdzie negatyw jak się nie uda
zancik mi też było dziwnie w domu, ale kasę miałam na szczęście, tak mogę siedzieć w domu

Czas na kawę dziewczyny.

Byle do soboty

- aklim88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 60

Nat - ja jestem przyzwyczajona. W poprzedniej ciazy pracowałam na cały etat do 7 miesiąca i studiowałam zaocznie informatykę, jak Ala juz była, to tez jeszcze studiowałam, bo skończyłam dopiero w listopadzie i chodziłam do pracy na cały etat. Wiec nie powinno byc teraz tak zle tylko mogę stracić projekt od jednego klienta jak nie starczy mi czasu. No zobaczymy
Aggi - no to jak w zegarku
- Miluniaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 174

- aklim88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- aklim88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- meli1990
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
martyna_z od września pójdzie do przedszkola. nawet tam gdzie się dostał bardziej mi się podoba niż na początku chciałam. będę miała tylko trochę dalej
- zancik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Meli musi pomóc

Millunia poczekajmy do jutra tak jak Aklim napisała

Ja złapałam doła spłakałam się tylko ach całe życie człowiek ma pod górkę zawsze musi być coś nie tak czasem mam juz dość tego wszystkiego