BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #996287 przez martyna_z
Aggi dobrze że nikomu nic się nie stało. Moim sąsiadom piorun uderzył w antenę wystającą ze ściany i pół ściany stracili, to było kilka lat temu. Burzy nie było tylko jedno uderzenie. Po tej akcji sporo ludzi na osiedlu montowało piorunochrony na domach.

nat a jak tam oczka Władka? wszystko z nimi już ok? Chciałam Wam wstawić kilka zdjęć, ale mam teraz chwilowe zamieszanie z Internetem i działa baardzo powoli, może mi się uda później

Miluniaa najważniejsze że lekarz mówi że wszystko ok, tez sprawdzam wszystkie wyniki w internecie, ale to tylko można się nabawić jakiejś choroby od tego...

nattka super że wszystko jest ok, teraz już tak do szczęśliwego rozwiązania :)

Aklim zdrówka dla całej rodzinki!

Zancik się nie odzywa to pewno Tosia już jej cały czas zabiera :)

A Chudzinki faktycznie długo coś nie bylo

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #996365 przez aggi
Dzień dobry witam po weekendzie :-)

milunia nie czytaj na necie bo zwariujesz . Jak lekarz mówi że jest ok to tak jest :-)

martyna pół ściany? Masakra.. widać że natura żyje własnym życiem

Co u zancik ?? Ciekawe czy Tosia się?zdecydowała :-)

10 lata 8 miesiąc temu #996445 przez brown24
Heja :P
Żancik juz pewnie na porodówce albo juz tuli Tosie w ramionach :)
Ja juz po @ :) ale czuje sie jak przed..właśnie zjadłam pól brytwany ciasta :woohoo:

10 lata 8 miesiąc temu #996507 przez martyna_z
Aggi tak pół ściany. Natura ostatnio mocno zaskakuje.

Dziś podpisałam umowę na sierpień. Mam nadzieję. Tylko zlecenie. Ale następna ma być juz normalna :-)

10 lata 8 miesiąc temu #996574 przez natB

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 8 miesiąc temu #996575 przez natB
A jutro napiszę bardziej konkretną i treścią wiadomość eh... idę spać :huh:

10 lata 8 miesiąc temu #996606 przez aurelia
Witam, w sr mialam pozytywny test owulacyjny wspolzylam sr i czw. A w sob i w ndz bolaly mnie sutki, a teraz juz przeszlo co to moze byc?

10 lata 8 miesiąc temu #996637 przez brown24
NatB i jak robiłaś test? który to dzień @ u Ciebie?
Aurelia wg mnie to poprostu wachania hormonów, wiele objawów można sobie wmówić , na objawy ciążowe za wcześnie. najlepiej czekaj do terminu okresu.

10 lata 8 miesiąc temu #996650 przez aggi
aurelia również uważam że to hormony i mózg który oszukuje. Czekaj cierpliwie do terminu @

nat weź do świętego spokoju zrób testa.. oby to nic poważnego takie skrzepy itd

A u mnie już po @. Czuje się jakoś fatalnie dziś .. noc nieprzespana.. chyba małemu za ciepło było no płakał co chwilę chyba z 3h tam u niego siedzialam... makabra chce ochłodzenia :pinch: w sobotę ma być najgorecej a my robimy roczek. Rozplyniemy się :blink:

Udanego dnia!

10 lata 8 miesiąc temu #996676 przez aurelia
dzieki wielki bede czekac:)

10 lata 8 miesiąc temu #996699 przez natB

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

aggi to już roczek.. Super imprezka się szykuje :D pamiętaj, że nieważne czy Będzie ciepło czy zimno to będzie dzień Maksia czyli NAJWAZNIEJSZY :) I nic go nie zepsuje :).. Mi za 3 miechy ma 2 latka :D aaaaaaaa

zancik czekamy na foty Tosi :)))

Aurelia wydaje mi się, że podświadomie szukujesz się na ciążę, ale lepiej się nie nastawiać.. Spokojnie czekać spokojnie czekaj do @ 3 mam kciuki..

martyna gratuluję pracy :) oby teraz w Twoim życiu nastąpiły kolejne pozytywne zmiany ;).. Z Włada oczkiem lepiej, w sumie są lepsze i gorsze dni,ale teraz wiem, że to zapalenie było nasilone przez alergie tak mi się wydaje :)

10 lata 8 miesiąc temu #996798 przez joanna1991
NAT ale masz fajną rodzinkę :) zdjęcia super :)

ALKIM jak tam po wakacjach?

MAGMUS to świetnie że wyniczki twoje dobrze wyszły :)

NATTKA oby mdłości szybko przeszły i żebyś mogłą spokojnie cieszyć się ciążą :) no i super że po wizycie byliście zadowoleni :)

MAJKA ale masz świetne dziewczynki! a jakie już duże :)

MILLUNIA przybywam :) ale masz uparciuszka w brzuszku :)

MISIA ale piękne maliny miałaś :)

MARTYNA super że wypoczęłaś sobie na urlopie :) teraz dużo energi pewnie w tobie :D

AGGI nie ciekawie mieliście z tym piorunem... Szczęście w nieszczęściu, że nic groźnego nikomu się nie stało :*

ZANCIK ale trzymasz nas w niepewności :D Pisz co tam u ciebie i Tosi :D

Przepraszam, że tak długo się nie odzywałam ale byłam tak pochłonięta pracą, że chwila relaksu to była moim marzeniem. W sobotę byliśmy na weselu ojjj się ubawiliśmy :D było super! :)

Byłam ostatnio na wizycie u ginki bo podczas brania luteiny zaczęłam krwawić. Luteinę miałam brać 2 tyg. a po tygodniu okres był ale taki bez "skrzepów" i strasznie lewy jajnik mnie bolał i jak się okazało to właśnie wtedy miałam owulację- co bardzo mnie zszokowało bo testy może nie jednoznacznie pokazały że niby była ona wcześniej... Powiem wam że ostatnio się zresetowałam i nie myślę już tak bardzo o zajściu w ciążę bo moja psychika siadała..może los mi niespodziankę przyniesie i tak jest najlepiej, nie spinam się tak bardzo i mąż zadowolony odrazu :D Jeszcze 19 dni i wybieramy się na wyczekiwany urlop :D ale się cieszę :) Obiecuję że już na tak długo was nie opuszczę :)

Pozdrawiam :*

10 lata 8 miesiąc temu #996832 przez aggi
dzień dobry :)

nat koniecznie rób testa i śmigaj do lekarza, nie ma sensu czekać i się męczyć czy to była @ czy nie.. lepiej szybciej zadziałać :* nooo ma być 39st no suuuuper przecież się rozpłyniemy :ohmy: :ohmy: :ohmy: 2 latka :D szok, czas ucieka zbyt szybko :D

joanna
fajnie że wesele udane :) no to super że już tak się nie spinasz, a jak pojedziecie na urlop to dopiero psychicznie ochłoniesz :)

10 lata 8 miesiąc temu #996837 przez natB
Haha aggi nie słyszałam nigdy takiego stwierdzen:

joanna skrzep i Owu? Hm ciekawe kurde ale to wszystko jest dziwne heh.. Dobrze, że zaraz się urlopujecie :) a gdzie jeśli można spytać?

A to dzisiejsza twórczość Włada

MAMA :)

Załączniki:

10 lata 8 miesiąc temu #996846 przez aggi
nat haha w sensie ze nie pamiętam kiedy coś było :p mamusia cudna Władek ma talent :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka