BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 6 miesiąc temu #1008981 przez aggi
magmus aha. Ja nawet nie wiedziałam w sumie jak wygląda laparoskopia.

brown hmmm a ja nie wiem :p kurka :p ale nie spojrzalam jeszcze do zeszytu haha :-) a mnie jajnik nie boli więc noo.. nie wiem :p a ty się przytulaj! :p

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #1008986 przez miśka23
Ja zawsze myślałam że mam owu 14 dnia cyklu (przy cyklach 30 dniowych). Najczęściej sugerowałam się śluzem i bólem podbrzusza. A tu się okazało że mam tydzień później. I w tych dniach nie potrafiłam określić jaki mam rodzaj śluzu. Wcześniej kochaliśmy się najczęściej w dni kiedy wydawało mi się że to te dni. A w cyklu trafionym Kochaliśmy się kiedy mieliśmy ochotę i dzięki temu się udało

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #1008989 przez Pumcia
Aggi - Kochana baby to Ty masz w nosie :evil: :woohoo: ale rozśmieszyłaś mnie więc na chwilę się melduję i lecę dalej :)

Ziajek - dobrze, ze już z Tobą lepiej bo nie miałam kogo denerwować ostatnio :woohoo:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #1008991 przez brown24
Aggi przytulanki już były pare dni z rzędu, bo i ochota była :laugh: oczywiście nie wykluczam kolejnych :evil:
Miska jak cykle 30 dniowe to ovu ksiązkowo 16dc powinno być, u mnie dawniej cykl 32dniowy i ovu była 17-18dc potwierdzone testami , teraz mam 28dniowe i mysle ze 14-15dc występuję bo też śluz wtedy płodny i bóle, no ale jak to z tym jest to do końca chyba nikt nie wie.
Pumcia to Ty branża odzieżowa? ;>

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #1008995 przez magmus88
aggi - laparoskopia charakteryzuje się tym, że nie nacinają Ci całego brzucha, tylko robią całą operację "wewnątrz" takimi "patykami" :D hehe dzięi czemu na brzuchu masz tylko 3 lub cztery małe nacięcia zamiast jednego dużego. No i do tego jeszcze muszą Ci napompować brzuch :PP żeby wszystko wewnątrz było widać :)

To tak bardzo po krótce i bardzo po mojemu hehehe :)

Pumcia - mów od razu co to za marka :PP ??

dla ludzi o mocniejszych nerwach :P dałam naprawdę "ładny" obrazek :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #1008999 przez Cornick

10 lata 6 miesiąc temu #1009001 przez aggi
miśka to zaciskaj kciuki za nas, widzę że dość sporo odpuscilo testowanie :-) może to jakiś znak :-)

pumcia babówo jak dobrze że wpadlas na chwilę :-) masakra powtórzę że masz przerabane taka odpowiedzialnośc.. nie możesz na spokojnie cieszyć się ciążą..

brown wywolalas wilka z lasu! Jajnik mnie boli :p

A ja znów jestem taki przypadek że mam w 17dc owu to cykl 30dniowy, a jak w 19dc to cykl 32 dniowy :-)

magmus napompowac brzuch? Jak? :whistle: masakra brzmi okropnie :p obrazek choćby z odsysania tluszczu :D tak jakośmi ssię skojarzylo :p

cornick no ja właśnie mam cykl rozpisany ale ostatni raz popatrzyłam tam by zapisać kiedy @ była i ile dni :p więcej nie pamiętam, nie wie który mam dzień cyklu :D dawno tak nie miałam :p strasznie późno owulke miałas szok :-) ściskam kciuki !

10 lata 6 miesiąc temu #1009005 przez magmus88
Pompują Cie dwutlenkiem węgla, żeby skóra była oddzielona od narządów wewnętrzych... dzięki temu jest lepsza pole widzenia. Powiem Wam że czasami wolę sobie tego nie wyobrażać :D

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #1009006 przez weronia89
I co wy na to ??? :woohoo: :woohoo:
Załączniki:

10 lata 6 miesiąc temu #1009008 przez Cornick

10 lata 6 miesiąc temu #1009009 przez weronia89
Jestem w szoku, boli mnie strasznie z prawej strony, jutro w nocy jadę do Polski bo myślałam ze to torbiel a tu taka niespodzianka.

10 lata 6 miesiąc temu #1009010 przez miśka23
Weronia gratulacje :woohoo: :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 6 miesiąc temu #1009014 przez brown24
Weronia ja tak myslałam że coś się święci u Ciebie jak pytałam ile dni jestes po ovu :P miałam Ci mówić żebyś testa zrobiła :woohoo: Noi widzisz nie na darmo ktoś zioła zapieprzył hehe( a tak serio wysłalam piorytetem ale nie pleconym;/)
Nie pozostaje mi nic innego niż MOJE GRATULACJE ;) ;) :)

10 lata 6 miesiąc temu #1009015 przez magmus88
Czyżby kolejna od myślenia o ziółkach zafasolkowała?? haha Super!!!!!!!!!!!! Ja moje mam prawie pod ręką i póki co cisza ;)) hehe

Gratuluję!!!! I oczywiście pozytywnie zazdroszczę... :)

10 lata 6 miesiąc temu #1009016 przez Sandruska1995
Weronia Ło! Gratulację ! :woohoo: :kiss: czyżbyś to Ty dorobiła się Boćka? :side:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka