BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu #1011402 przez ziaa
Pumcia już mi nic nie pomoże, jestem chlorem na alkohol. Zawsze ja go pokonuje a nie on mnie ;) B)

Miluniaa a dlaczego u Ciebie cykl miał byc stracony? To ja poprosze taki stracony jak Twój :p

Wiecie co mi oczywiście przeszkadza najbardziej? Stres czy okres znów nie zabłądzi ze złych powodów. :( Jak juz ma byc kolejny cykl to niech będzie, ale nie za dwa miesiące :(

Ja tatuązu nie mam, ale i tak bym nie zrobiła :D Chyba, że ładną podwiązkę na udzie :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #1011403 przez ziaa
brown tłum żąda testu, testu, testu, testu - słyszysz jak skandujemy?? :D :evil: :evil: :evil: :evil: :whistle:

10 lata 10 miesiąc temu #1011404 przez niagara
Aggi właśnie boję się konsekwencji tej decyzji, już raz tak miałam. W grudniu stwierdziliśmy, że mamy dość starań i odpuszczamy a w styczniu zorientowałam się, że jednak się udało ;)

chudzinka to trzymam kciuki żeby Was jutro już wypuścili. Jak ja byłam z Julką to w dniu wyjścia oojawiła się żółtaczka, mała na wadze traciła więc też miałam obawy czy wyjdziemy, ale w końcu się udało ;)

A tatuażu z imieniem też bym nie zrobiła ;)

NatB co tam u Was? Zamilkłaś coś. Spotkanie aktualne? :)

10 lata 10 miesiąc temu #1011406 przez niagara
BROWN rób teściora! :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #1011409 przez aggi
ziaa Maks zobaczył twój avatar i zaczął piszczeć :D w ten sam sposób jak widzi misia, kotka lub pieska :D hahah

niagara ja to samo ! w październiku/listopadzie miałam @ i powiedziałam że po kolejnej idę do gina się przebadać.. i cooo i 3.12 teścior pozytyw :silly:

brown przykro mi większość jest przeciw tobie :D dawaj TESTA :D

10 lata 10 miesiąc temu #1011411 przez ziaa
Aggi bo ze mnie taka słodka przytulanka ;p :D :silly: Tylko bezzębna :D :evil: Uściskaj Maksia od Cioci, wie Chłopak co dobre :D

10 lata 10 miesiąc temu #1011412 przez brown24
Dziewczynki, gdzie ten tłum bo nie widze?? :laugh: za to patrzcie jakie mam "kopyta" :laugh: :laugh: więc lepiej nie zadzierajcie ze mna :laugh: :evil:
Ide gotować ruskie ze słoninką :whistle:
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #1011416 przez Miluniaa
Odmowili jej tego w kregoslup bo miala na biodrach duzy tatuaz i powiedzieli, ze przez to sie nikt nie podejmie wklucia ...
Zia juz dokladnie nie pamietam ale cos pokazywal mi na usg, ze powinno tu byc cale biale po zaplodnieniu, a nie bylo chyba cos szyjka ale na 100% nie powiem, bo probowalam pozniej na necie szukac o co chodzilo i nie znalazlam :whistle: Ale dodal tez, ze czasami rozne cuda sie zdarzaja zeby sie nie zrazac, bo juz duzo widzial przypadkow co nie powinno byc ciazy, a byla :D:D
Tak czy owak dla mnie moze byc cud ważne, że jest :D:D:D
brown pomijajac kopyta ale ktos Ci cos pod sukienke wklada :evil: :evil: :evil:
Podziękowania: ziaa

10 lata 10 miesiąc temu #1011417 przez aggi
brown uważaj ! ktoś siłą bierze z ciebie wymaz hcg :ohmy: także tego.. zaraz pewnie będziemy znały wynik :whistle: :whistle:

milunia pierwszy raz słyszę o takiej sytuacji ;) koleżanki normalnie znieczulenia miały w kręgosłup :) jedna nawet całe plecy ma 'umalowane' i nic :)
Podziękowania: ziaa

10 lata 10 miesiąc temu #1011418 przez ziaa
Brown Miluniaa ma rację! To z pewnością tescior!!! :D :D :evil: :whistle:
Podziękowania: aggi

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #1011420 przez Miluniaa
aggi moze co lekarz to opinia i tu nie chcieli ryzykowac ? Nie wiem nie znam sie :silly:
Zia poszukalam w necie i pamietam obrazek to cos chodzilo o macice :whistle:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #1011422 przez Pumcia
Milunia - ja jestem tego samego zdania co Aggi, bo mam kumpele co wygląda jak Scofield z Prison Break, urodziła już 2 dzieci i znieczulenie miała.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Brow - mam koszulkę z Twoją facjatą :woohoo: tłum się domaga testu - w KUPIE SIŁA więc nie skacz ! :P

Ziaja to dobry z Ciebie zawodnik :evil:

10 lata 10 miesiąc temu #1011430 przez brown24
No dooobra już dooobra, zejdzcie ze mnie i z mojej spódnicy :laugh: :huh: zrobie..... jutro rano :laugh: o ile małpiszon się nie pojawi, ale coś czuje że podstępem sie skrada :side:
A mi się marzy tatuaż, ale taki mały, ptaki na dłoni :P Pumcia pokaż swój :silly:
Nat co u Ciebie? melduj się nam tu! ;)

10 lata 10 miesiąc temu #1011431 przez Pumcia
Brown - never ! ja nie pokazuję :whistle: zapomnij . . . :silly:

10 lata 10 miesiąc temu #1011440 przez Izabela
To widzę że sporo tu wielbicielek tatuaży :) też macie takie zdanie ze na jednym rzadko kiedy się kończy? :silly:
A ja po wizycie u gina. Wszystko ok. Powiedział, ze jeszcze może trochę potrwać zanim wszystko sie unormuje. I mówił żeby zluzować, bo bez luza to nawet pół dziecka nie zrobimy :P
U mnie 8dc.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka