BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 6 miesiąc temu #1011901 przez magmus88
Miluniaa dobrze mówi, polać jej! :evil:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #1011904 przez Izabela
Dziewczyny mam pytanie, dziś 11dc i zauważyłam śluz, który jest lekko podbarwiony na brązowo. Jest przy tym bardzo przejrzysty, galaretkowaty. Nie ma zapachu. Miewacie tak?

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #1011911 przez Miluniaa
Izabela ja nigdy tak nie miałam wiec nie pomoge ...
magmus czyli dostaje kolejke gratis ;) ale polejcie za 3 miesiace teraz to chyba zywca zdroj :evil:

10 lata 6 miesiąc temu #1011915 przez magmus88
Milunia, moze być i żywiec ... tylko taką wodę piję :PP

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #1011916 przez Sandruska1995
koteczka Róbcie to kiedy maci na to ochotę a nie według kalendarza i dni płodnych. Też ta robiłam i uwierz zaczęłam się codziennie kłócić z moim M. Bo nasze życie łóżkowe ograniczało się do " owulacji " . Luzuj. Dziewczyny mi tu też radziły i pomogło. ! :S

10 lata 6 miesiąc temu #1011917 przez Izabela
Eh koteczka koteczka, jeśli macie ochotę to czemu nie. Miałaś wyluzować a znowu liczysz i rozkminiasz. A co ci szkodzi poprzytulać sie i dziś i za 4 dni.?

10 lata 6 miesiąc temu #1011922 przez martyna_z
Racja. Zadzwonię tam w poniedziałek i zapytam jak wyglądają terminy i zapisze się. Jak dojdę do wniosku że nie dam rady to pójdę prywatnie ;-)

Ej serio widzicie różnice w wodzie jaka pijecie? Moja mama pije tylko Żywca i twierdzi że inna jej nie smakuje a ja filtruje i pije kranówę i nie czuje różnicy.

10 lata 6 miesiąc temu #1011936 przez joanna1991
Witajcie kobietki! :* godz. 6:42 a ja mam już pranie zrobione, mieszkanie wysprzątane...uhh :) spać nie mogę ostatnio zmęczona byłam zawsze rano a dziś mam oczy jak pięciozłotówki :D

Co do tego szczękościsku to byłam u tego lekarza ale jej nie było, zaczęłam sobie powoli sama ćwiczyć moją szczękę i powiem wam że jest poprawa, nawet ucho już mnie nie boli.

PUMCIA jestem, jestem! :)

AGGI fajne wdzianka :D co do twojej @ to faktycznie punktualna, ehhh a myślałam że będzie bobo u ciebie :*

BROWN no no cóż za nogi :D

Co do kurtek zimowych to ja jeszcze mam choć nie ukrywam że przydałaby mi się nowa :D W sumie ta co mam nie jest zła ale zgubiłam gdzieś kaptur i tak jakoś mi dziwnie bo w razie wiatru nie mam co zarzucić na głowę..

MAGMUS noo widzę że gorące dni u ciebie :D

NEFRI fajniutki brzuszek! :)

MILUNIA twoja mała rośnie w szybkim tępie! Brzuchol wspaniały, zazdraszczam- oczywiście pozytywnie :*

PUMCIA MILUNIA IZA jesteście niesamowite! potraficie poprawić humor waszymi postami :D
Podziękowania: Miluniaa

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #1011940 przez niagara
Dzień dobry :)
Nasze dziecko oddelegowane do teściowej, wczoraj koniecznie chciała zostać na noc, a my się wylegujemy ;) Miłej niedzieli!

10 lata 6 miesiąc temu #1011942 przez Sandruska1995
Hejka! Zegarki przestawione? :cheer:
Ja byłam zła jak cholera. Moje dziecko wstalo o 7:30 a praktycznie dla niego była 8:30 :laugh:

U nas dziś deszcz , zimno i z spaceru nici. Musimy w domu zabawy wymyślić :side: może znacie jakieś fajne dla dzieci? :)

Dziewczyny , muszę Wam powiedziec że biorę 2 cykl wiosiolek i widzę poprawę. Dziś owulacją i śluzu bardzo dużo. Działa :cheer:

10 lata 6 miesiąc temu #1011943 przez magmus88
Martynka - jeżeli chodzi o wodę to oczywiście, że czuć różnicę.... :) żywiec najlepszy! hehee

Joanna - do gorących dni jeszcze chwila.... jeszcze @ jest na wykończeniu hehehe. Póki co clo musi samo zdziałać cuda hehehe

Sandruska, ja też biorę teraz Wiesioła heheh, mam nadzieje, że też zobaczę poprawę.... byleby nie pogorszenie - bo tak podobno clo działa. No nic, pożyjemy - zobaczymy.

Powiem Wam... że chyba zaczynam być lekomanką..... Tyle ile ja tabsów biorę dziennie, to strach się bać!!!
6 x wiesiołek
1 x clo
1 x eutyrox
1 x kwas foliowy
1 x magnez
1 x tabletka na włosy :D

Mam nadzieje, ze o niczym nie zpomniałam..... Jak to wygląda u Was?? Chyba pora z czegoś zrezygnować.... tylko oprocz tabletki na wlosy chyba nie mam z czego ;//

10 lata 6 miesiąc temu #1011946 przez majka1987gnoWlkp
Odnośnie odgłosów zza ściany... Na starym mieszkaniu miałam za ścianą panienke co klientów przyjmowała.. To była masakra.. Raz nawet było słychać jak wpierdal dostała... Dobrze że już tam nie mieszkam...

Tak w ogóle to bry..
Jestem chora...
Nic mi się nie chce...

3 majcie się ciepło :-)

[/url [/url]

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #1011947 przez magmus88
Majka.... czegoś mi tu brakuje.... Gdzie Twój NOWY suwaczek?? :)
Poza tym zdrówka życzę :)

NatB - odezwij się, prosimy.... Daj znać, ze wszystko jest w porządeczku.

10 lata 6 miesiąc temu #1011953 przez Miluniaa
magmus a czemu tego wiesiolka 6 tabletek ? tak lekarz kazal ? Ja patrzylam u siebie i ja bralam 2x dziennie . Sprawdz kochana zeby nie przedobrzyc ;)

10 lata 6 miesiąc temu #1011957 przez aggi
Dzień dobry wpadam się zameldować bo leniuchujemy a Maks śpi ;)

sandra Maks wstał o 9 czyli o 8 nowego czasu :-)

magmus czemu 6x wiesiolek??? Ja bralam 2x dziennie po dwie kapsułki. Uważaj żeby nie przedobrzyc. Dawka na poprawę sluzu to 1500 do 3000mg :-)

majka zdrowiej :*

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka