BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 3 miesiąc temu #955859 przez Karolincia
Nat B -Mam podobnie zawsze mi się jakieś bzdurne koszmary śnią :( Nie mam dziś humoru, wracać muszę do rodziców domu, bo jutro rano o 9:30 wizyta , a w weekend mam zjazd w szkole, więc nawet nie opłaca mi się wracać do domku i Przyszlego Męża :(
Jeszcze sesja niedlugo,praca mgr do napisania czeka (tzn. mam ankietę, badania w połowie przeprowadzone i pierwszy rozdział napisany, ale muszę się z Promotorem umówić, aby mi to wszystko sprawdził, gdyż ankiety nie jestem pewna, że dobrze zrobiłam i resztę aby przejrzał)...jakos mnie to wszystko przytłaczać zaczyna, że jestem beznadziejna, z niczym sobie nie poradzę :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #955874 przez emilia1410
karolincia duzo ci jeszcze zajec w szkole zostało? u nas strasznie wieje
natb tak probowałam z testami , mąz mi zamawiał, robiłam ale przez cały czas dni płodnych wychodziła 2 kreska blada, a pozniej juz tylko 1. i kolezanka co szla mowiłam zebym odpuscila testy, bo ona odpuscila i ciaza jest.
Baby blues ogladalam 2 razy, taki sobie film w sumie:)
No mam taka nadzieje ze aura ciazowa przejdzie, wszyscy mowia ze teraz duzo osob zachodzi w ciaze.
Chociąz w drugiej strony, w przyszłym roku mam chęc na dominikane na wakacje. Chyba ze w tym roku w te wakacje, ale juz grecje zarezerowałam, a dominikana drogawa to moze na przyszły rok sobie nazbieramy, maz moj juz sie zgodził na to:):)

10 lata 3 miesiąc temu #955891 przez Karolincia
Emilia - ostatnich kilka miesięcy mi zostało zajęć w szkole . Najwyzej sie obronie za rok ;)

10 lata 3 miesiąc temu #955906 przez emilia1410
A ja wlasnie sie obcirlam tak ze u gory wycieniowane a na dole tak do konca glowy i oczywiscie mezowi sie nie podoba, musialam sciac zniszczone koncowki

10 lata 3 miesiąc temu #955916 przez Karolincia
Emilia - Bardzo fajnie musisz wygladac :) A jak sie czujesz w nowej fryzurze? :) Pokaz !!zrob zdjecie :) AAKolor zmienialas ? :)

10 lata 3 miesiąc temu #955970 przez emilia1410
No dobrze troszke za krotko ale musialam sciac sniszczone, takie krotkie mam jak ty. A klpolor nie zmianialam bo caly czas tem sam mam, najwyzej poprawie na czarny przed 18 co ide w kwietniu.

10 lata 3 miesiąc temu #955975 przez Karolincia
Emilia Bardzo Ci do twarzy w takiej stylizacji :) :) A pewnie , że się wzmocnia i zregenerują ;) Włosy nie zęby odrosną :D

10 lata 3 miesiąc temu #955986 przez Karolincia
Jutro wizyta i wynik krzywej cukrowej !!! Ciekawe jaki wynik, oby był dobry... :blink: :blink: :whistle: :whistle:

10 lata 3 miesiąc temu #956011 przez Karolincia
Dzień dobry Kochane Kobietki !! :)

Jadę na wizytę do ginekolog na 9,30 i wcześniej mam spotkanie z położną !! Trzymajcie kciuki !!!! :*

10 lata 3 miesiąc temu #956014 przez natB
Karolncia 3mamy kciuki :) bedzie dobrze... plllsss nie zapomnij dopytac o mnie, jesli to nie problem :)... czekamy na jakies foto..

Emilia a Ty gdzies wstawilas foto fryzurki? bo ja nie widze :dry:

A my wczoraj u znajomych bylismy, kumpela w ciazy, ale gadka sie nie kleila :/ yhmmm.. to jest nasz kumpel ze studiow, mielismy paczke, ktora sie trzymalismyh, ale jakos hmmm wczoraj bylo dziwnie eh :( jego zona to nie wiem hmm kontaktu nikt z nia nie potrafi zlapac... w sumie ten kumpel byl kilkaaa dlugich lat z nasza kolezanka, mieli wziac slub, potem zerwali i tak od tamtego momentu wszystko sie rozpadlo :(.. Wlade byl kochany, mamy przylepa sie zrobil i nie wiem, jak jutro da rade u niani... ja dzisiaj w pracy, a maz z malym do chirurga jechal na kontrole zbadac wade, ktora u malego wykryli.. mam nadzieje, ze jednak nic sie nie potwierdzi...
nooo ja walcze dzis...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 3 miesiąc temu #956029 przez JoanaG
NatB
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 3 miesiąc temu #956032 przez natB
Joanna niestety to @ :( eh... no nic...
A jak u Was starania? widzisz zapomnialam o Tobie, jak pisalam o ciazowej aurze heh :)

10 lata 3 miesiąc temu #956079 przez JoanaG
NatB nie ma się co poddawać i załamywać, będzie dobrze, głowa do góry :)

U nas bez zmian, poprzedni cykl odpuściliśmy zupełnie, teraz w obecnym znów przyjmuje Clostylbegyt i dziś jadę zobaczyć czy jest teraz pora na pregnyl... sam pregnyl czeka sobie spokojnie na swoją kolej w lodówce :) ja już coraz bardziej podchodzę na zasadzie "niech się dzieje wola nieba..."

Moja koleżanka po 4 latach starań i kiepskich (nawet bardzo) prognoz jesienią ubiegłego roku zaszła :) więc tu nie ma się co łamać tylko mieć ciągle wiarę i nadzieje, że w końcu się uda ;) Ona akurat jest bardzo mocno wierząca, praktykująca i ogólnie mocno konserwatywna więc in vitro w ogóle nie wchodziło w grę ze względów etycznych, ale napisała mi, że jej bardzo pomogły techniki naprotechnologiczne..... chociaż ja jakoś średnio w to wierzę....

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 3 miesiąc temu #956082 przez emilia1410
Karolinvia to trzymam kciuki za cb.
Natb jeszcze nie wstawialam zdjec, wstawie wieczorkiem bo na telefonie cos nie moge wlasnie.
Dobrze ze po 4 latach im sie udalo, ja chyba nie chcialabym tak dlugo czekac.

10 lata 3 miesiąc temu #956093 przez natB
Joanna bardzo mi przykro z powodu smierci dziecka Twojej siostry :(... niewyobraza sobie bolu, jaki teraz czuje... mam nadzieje, ze dostala wsparcie ze strony meza i Waszej rodziny... eh :(...
Synus czy coreczka?...
Nie da sie nie myslec w takich sytuacjach, gdzie to tyczy sie Twojej siostry... a juz wiadomo, co bylo przyczyna?

Dokladnie nie mozna sie zalamywac... ja powiem Tobie, ze tez mam konserwatywne podejscie, jestem praktykujaca katoliczka, ale jak dowiedzialam sie, ze moze mi juz nie byc dane miec malucha powiedzialam sobie, ze zrobie wszystko, zebym mogla sie cieszyc stanem blogoslawionym.. juz nawet dopuscilam do glowy in vitro.. chociaz oczywiscie to bedzie ostateczna ostatecznosc...

Joanna 3mamy dalej kciuki :) uszaki do gory... ja caly czas mysle, czy zrobic sobie badania LH i FSH w 3-5 dc... czy sobie tez odpuscic... bedzie, co ma byc... na razie zobacze, co wykaza testy owu, bo tez uslyszalam, ze moge nie miec w ogole owu... w co nie wierze, bo wydaje mi sie, ze teraz mialam, ale i tak sie nie udalo...
Mam cudownego synka i ciesze sie, ze dane mi bylo go urodzic i go teraz miec i kochac... z calego serducha Wam zycze, zebyscie mialy tez taka mozliwosc :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka