BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 3 miesiąc temu #956964 przez emilia1410
Ale zescie sie rozpisaly kochane, jeden dzien mnie nie bylo a tu 51 azz postow..
Karolincia wez dziekane, odpoczniesz i dbaj o dziecko;) jak urodzisz wrocisz i skonczysz:)
Nat b trzymam kciuki;)
A ja dola mam cos dziec bo sie dowiedzialam ze kolezanka 2 miesiace po slubie tak od razu zaszla w ciaze.
Mama mi powtarza ze bedzie dziecko w odpowienim czasie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #956975 przez Karolincia
AnaSylv - Nie myśl tak....widocznie tak miało być....czasem tak jest, że los specjalnie kieruje Naszym życiem w taki a nie inny sposób, aby Na coś pokazac, żebyśmy na cos zwrócili uwagę.... :) Na pewno będzie jeszcze łaskawy wobec Ciebie, a ja widze światełko w tunelu, bo już wiemy na czym stoimy...czyli masz za wysoki poziom prolaktyny tylko teraz trzeba się dowiedziec czemu...i w jaki sposób go obniżyć, kontroloac czy ładnie spada i wtedy działać :):)

Emilia - Ojj tak produkcja masowa :D Oj...wiem, że to dołujące...ale zobaczysz przyjdzie czas na Ciebie i zajdziesz w ciąże :*

10 lata 3 miesiąc temu #957003 przez kasia085
Ach Wy laski moje szalone:-)
Karolinka nic dodac nic ujac. Dziewczyny napisaly wszystko o czym myslalam. Rob sobie przerwe a jak za rok rozleniwisz sie przy Lilce to my Cie tu przypilnujemy i zdopingujemy:-) spokojna glowa:-)
Ana Sylv, Anielka, Joana, Emi spokojnie, na Was tez przyjdzie czas. Jestem pewna ze niedlugo nastepna sie pochwali malinami :-)
A mi sie okres spoznia ale sie nie staramy i jak narazie zabezpieczamy wiec raczej nie mozliwe zeby cos sie klulo. Takze nawet z testami dam sobie spokoj. Mysle ze to przez stres bo ostatnio bylo go sporo.
Wysle swoje dane do fb

10 lata 3 miesiąc temu #957040 przez natB
Anasylv mnie ostatnio moja tez tak zlala, jakas diagnoza z dupy za przeproszeniem wyjeta...chociaz mam leki jakies, bo nawet nie wiem na co lykam te hormony w postaci estrofemu... no i dupka.. 2 cykle pelne mam przepekac i do niej pojde... mysle, ze mi pozniej zmonitoruje cykl i moze tez looknie czy z pecherzykiem ok, czy peka...chociaz to takie moje przypuszczenia.. zapisze do niej hmm na koniec lutego... w sumie moze w marcu... nie chce, zeby to sie tak dluzylo.. bezsensu to wszystko...

Kasia u mnie stres wywolal @ wczesniej o jakies hmm 3 dni hehe :P... wiec spokojnie.. za duzo myslisz o pracy i Jasiu... bedzie dobrze pamietaj... ja to bym mogla siedziec w domu :P i na prawde czekam na ta chwile, az zaciaze hehe :)

a ja dalej szukam wakacji.. kuurde chcemy namowic rodzinke na wyjazd, ale wiecie, jak to jest... wymagania zawsze maja z nikad doslownie, najlepiej za darmo i wszystko pod reka OMG :/

10 lata 3 miesiąc temu #957042 przez Karolincia
Dzień doberek :)

Kasia - Chyba tak zrobie, bo naprawdę nie wiem jak dam rade w drugim semestrze zjazdy ćwiczeniowe są niby co miesiąc, ale również włączają się piątki i weekendy a ja z noworodkiem nie wiem czy dam radę :(
Dobrze będę czekać na doping i mobilizacje :D :)
Za dużo myślisz o wszystkim związanym z rozpoczeciem pracy , stresujesz się tym a jeszcze dodatkowo, że zostawisz na parę godzin Jasia pod opieką Teściowej.
Zrelaksuj się, bo inaczej nic z tego dobrego nie będzie :(

NatB - A które rejony teraz bierzesz pod uwagę?? :) Hehehehe.....:D ja tez lubię siedzieć w domku :)

10 lata 3 miesiąc temu #957056 przez natB
Karolincia ze wzgledu na to, ze szwagoier mysli o wyjezdzie z nami, zmienilam all w sumie o 180 stopni :P... teraz Litopwski Mikulsza i Besenova na Slowacji, jakies apartamenty.. na 6 nocy.. koniec czerwca... ale jak pojedziemy sami to bierzemy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 3 miesiąc temu #957062 przez Karolincia
NatB - Fiu fiu termy, spa :D superowo !! :D To będziesz miała wakacje marzeń :D A to jeszcze nic pewnego, że szwagier będzie jechał z Wami?? :)
Mi się marzy za rok taki wyjazd z Lilka i Męzusiem :)
31 stycznia ślub bierzemy :D :woohoo: :woohoo: Nie mogę się doczekać :)

10 lata 3 miesiąc temu #957076 przez Sophie25
Hej kochane Moje Wy szalone kobitki!!! :D :*

NAtB u nas tak samo chcielismy jechac nad morze ze znajomymi ale oni bezdzietni moj by chciał z nimi bo to jego przyjaciel ale jak my mowimy ze My chcemy własnie udogodnienia co do dziecka znalezc i noclegi w takim miejscu by było nam wygodniej to oni ze blisko chca z widokami i tez albo jakies ale albo wymyslaja po taniości a my jak mamy odłozone to wole zaplacic wiecej a czuc sie bezpiecznie i zeby maluch miał wygodnie nie dogodzi normalnie juz wole zebysmy sami jechali :I

Karolincia fajny ten czas oczekiwania na ślub taka adrenalinka mały stresik pozniej poród najpiekniejsza chwila w zyciu achhh piekne miesiace przed Tobą i wspaniały czas :* :*

Ale mi bedzie ciezko moją od smoczka odzwyczaic tylko "dydu" woła i smoka cały czas :I

Własnie dziewczyny pora zeby w najblizszym czasie ktoras z nas pochwaliłą sie malinowymi krechami dzisiaj przeczytałam horoskop i pisze mi ze w najblizszych miesiacach czeka mnie niespodzianka :D

10 lata 3 miesiąc temu #957082 przez Karolincia
Sophie - Ty Nasza Szalona Kobitko Kochana !! :*

Ojj...to faktycznie macie twardy orzech do zgryzienia z tymi znajomymi :/ Wiadomo, że jak ma się dziecko to inaczej się wybiera hotele, patrzy się pod względem innych rzeczy :/ A oni po taniości chcą, bo nie rozumieją Was, gdyż dzieci nie mają :(
Zostają Wam dwa wyjścia albo sie dogadacie, albo pojedziecie sami :P
Ojj..dydu i dydu...to faktycznie ciezko będzie Zoche odzwyczaić od smoka :( A dajesz jej jak woła ??
Mmm..oj tak wspaniałe miesiące przede mną :D :D
Poród mnie przeraża..... :blink: :blink: :blink: Jakoś się go boję, ale perspektywwa rodzenia przy moim Mezu to jakos napwa mnie optymizmem i spokojem :)
A u mnie pieknie słoneczko świeci, ptaszki ćwierkają ...wiosna w środku zimy :blink: :blink: :woohoo: :woohoo:

10 lata 3 miesiąc temu #957089 przez JoanaG
Anielka a dlaczego ja nie mam Ciebie na fb?? :huh:
ja dziś mam zapierdziel w pracy, że oj, w domu tez rewolucja, przemeblowania ;) dziś nowe mebelki nam przywiozą wreszcie ;)
Tak mnie korci, żeby na wiosnę coś pozmieniać w mieszkaniu.....

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 3 miesiąc temu #957091 przez Karolincia
Joanna - To dobrze, że zapierdziel w pracy, szybciej czas minie :) A gdzie meble zmieniacie ??::)

10 lata 3 miesiąc temu #957096 przez Anielka00
Karolina ahh ślub piękna sprawa, zazdroszczę!! ♡♡
Joanna nie wiem czemu jeszcze mnie nie masz na fb, czekam na zaproszenie ;)
Ehh musze pisać z telefonu bo pracodawca nam założył program szpiegowski! Wczoraj się dowiedziałam dopiero.. i zła jestem bo logowalam się na pocztę i do banku.. i jak wrócę do domu to chyba hasła wszystkie będę musiała pozmieniać.. ehh zero zaufania do pracowników w dzisiejszych czasach :angry:

10 lata 3 miesiąc temu #957097 przez Karolincia
Anielka - Eh...:( No to pieknie...lepiej pozmieniaj hasła wszedzie, żeby później nie było niespodzianek :( Bidulko :*

10 lata 3 miesiąc temu #957098 przez Anielka00
NatB wejdź sobie na stronę godealla.pl i tam jest zakładka turystyka. Jest bardzo dużo świetnych ofert w bardzo dobrej cenie ;) ja często korzystam z tych różnych kuponów i na prawdę polecam :)

10 lata 3 miesiąc temu #957101 przez JoanaG
Jak wprowadziliśmy się to wstawiliśmy w salonie nasz stary narożnik, na którym spali zazwyczaj goście.
Ale nie pasował mi on do wizji salonu i tak kupno nowego zestawu wypoczynkowego odkładaliśmy i odkładaliśmy aż po świętach zamówiliśmy kanapę z funkcją spania i do tego reanimują mi dwa fotele po Babci, które mają świetny design ale zjechane są niemiłosiernie.
Więc teraz meble, a w lutym szafę zabudujemy i mam nadzieje, że w maju odmalujemy wszystko, bo po dwóch latach kolory znudziły mi się już :)
Jeszcze zastanawiam się co z meblami w kuchni zrobić bo tez chciałabym coś zmienić, z jasno tam mam.... mam biel i bieloną brzozę fronty.... myślę czy by tej brzozy nie zabejcować na jakiś kolor wpadający w palony orzech....
Ach pomysłów to ja mam całą masę tylko zapału mi czasami brakuje ;)

Aniołek 9tc 27.09.2013

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka