BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 3 miesiąc temu #956915 przez Karolincia
To napisz mi w priv wiaodmości swoje dane to Cie spróbuje znaleźc :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #956916 przez Anielka00
Karolinka Kochana ja sie bardzo ciesze, ze Ci się udało tak szybko! :) Przynajmniej nie przeżywasz co miesiąc rozczarowań... które potrafią być na prawde bolesne... ale pocieszam się tym, ze jeszcze młoda jestem i mam nadzieje, że w ciągu dwóch lat uda mi się :D

10 lata 3 miesiąc temu #956917 przez Anielka00
Karolinka ja Cię zaproszę, bo kiedyś już widziałam Twój profil, bo pisałaś ale głupio mi było Cię zaprosić bo jeszcze wtedy jakoś się nie udzielałam haha :D

10 lata 3 miesiąc temu #956919 przez Karolincia
Krejzolka jestes i tyle Ci powiem ::P Wstydzioszku :) :) Zapraszaj smiało !! :) Bez marudzenia :) :)

10 lata 3 miesiąc temu #956923 przez Anielka00
Już już :D Nom niestety ja bardzo wstydliwa jestem :woohoo:

10 lata 3 miesiąc temu #956924 przez Karolincia
:) :) Zaraz wejde na fb i zaakceptuje zaproszonko :)

10 lata 3 miesiąc temu #956927 przez natB
Karolincia wiem, że toczysz "walkę" z myślami, pewnie co by było gdyby... ale spoko to chwilowe... powiem Ci tak, byłam w podobnej sytuacji... cieszę się, że jakoś może pomogłam :) głowa do góry, no stres i do przodu :D:)... no mamy cycki mamy moc pamiętaj! :):D
Ja mieszkam na wsi, w domu, ale niedaleko mamy las, który został posadzony przez dziadków mojego S. i tam w przyszłości chcemy wybudować sobie swój dom, taki wiecie parterowy, sypialnia, salon z kominkiem, kuchnia i duuuża łazienka :)... tak myślę, że po 40-stce zaczniemy realizować swoje marzenia :D:)

Sophie mój mąż już 2 lata temu też obczaił teren i mamy WŁada :D więc liczę na niego :D

Anielka ja też nie wierzę w tą diagnozę!! nie ma opcji, żebym miała PCOS...przykro mi, że się nie udało... kurczę coś te miesiące są jakoś pechowe... była Karolinka z 2 kreskami i długo długo nic... trzeba zacząć nową erę i mówię Wam pójdziemy falowo... a co! trzymamy się tego... zrób sobie badania i wyjdzie w końcy szydło z worka, a wtedy go zwalczysz i będzie dobrze :) aa to zaproszenie "Ania G"? to Ty :D... bo nie rozszyfrowałam :P:P

Sophieeee dzięki dzięki :) wakacje super, zależy które, ale Teneryfa to była nasza podróż raj na ziemi tam wracamy na 10-tą rocznicę ślubu hihih :D :D
Co do wakacji my też chcieliśmy mazury, potem wyszły góry, a teraz też góry, ale po stronie Słowackiej :D miotamy się, jak miotły :D haha :P:P

Co do wyglądu faktycznie jestem podobna do Włada :D i co raz bardziej to widzę... w sumie on do mnie haha :D
Karolincia Ty też wyglądasz bardzo młodo... ja już się czuję, jak stara pusia hehe :P:P

Anielka czekam na zaproszenie :P bo w sumie Ania G to chyba Anasylv :D:P:P

10 lata 3 miesiąc temu #956928 przez natB
Karolincia aaaa Ty biegałaś :D? szacun :D :D

10 lata 3 miesiąc temu #956929 przez Anielka00
Nienie, Ania G to nie ja :D ja niestety mam brzydkie imię :woohoo: Tatuś był tak uradowany, że ma córeczkę, że aż zwariował i tak mnie pięknie ochrzcił hahaha :D

10 lata 3 miesiąc temu - 8 lata 5 miesiąc temu #956930 przez AnaSylv
:)

10 lata 3 miesiąc temu - 8 lata 5 miesiąc temu #956935 przez AnaSylv
:)

10 lata 3 miesiąc temu #956937 przez Karolincia
NatB Tak biegałam !!!!1 :) :) I wracam do biegania po połogu :) Daje mi to wielkiego powera, siłę, moc, wiarę w siebie :) :)
Właśnie ja zaszłam w ciąże i długo długo nic...Dziewczyny do roboty !!! :P :P :) :)

10 lata 3 miesiąc temu #956938 przez Anielka00
AnaSylv tak to ja :D

10 lata 3 miesiąc temu #956944 przez Karolincia
:) :) :) ;) uwielbiam Was :)

10 lata 3 miesiąc temu #956949 przez AnaSylv
:laugh: Karolincia mnie się już robić nie chce :laugh: :laugh: :laugh:
ale mam nadzieję, że te moje wyniki badań konkretnie zdiagnozują, co tam jest nie tak i rzeczywiście będzie już bliżej niż dalej.
Moja siostra też miała bardzo wysoką prolaktynę, to chyba rodzinne w takim razie :P dostała leki i brała do samego zajścia w ciążę. Tylko ona poszła wcześniej bo nie miała ogólnie @, jeszcze zanim się starali o bobo. Zobaczymy co lekarz mi powie. Z tego co czytałam, to niestety z takim poziomem prolaktyny to ciężko zajść w ciążę, ciekawa jestem co lekarka na to powie.
Wiecie co mnie wkurza, że odkąd się staramy o dziecko to byłam u lekarza gin. już trzy razy... i żaden mi nie przepisał dokładnych badań tylko mnie tak każdy zbywał. Niby ta co ostatnio byłam, powiedziała, żebym przyszła za 3 miesiące (to będzie w lutym) to wtedy zaczniemy się porządniej badać... Do niej się teraz też zapisałam ale będę o miesiąc szybciej... i jakbym sama sobie nie zrobiła badań to bym bimbała kolejny miesiąc albo dwa :angry: A taka sprawdzona gin. kiedyś o niej pisałam)okazuje się, ze robi specjalizację i przyjmuje dopiero od marca jak na złość, grrrr :angry: A jakby mi już wtedy w listopadzie zleciła badania to mogłabym już jakieś leki brać jeżeli byłaby taka potrzeba i może było by coś na rzeczy :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka