BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 3 miesiąc temu #957165 przez JoanaG
A jak zwie się Wasza ginka?

Aniołek 9tc 27.09.2013

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #957167 przez Anielka00
Nom chociaż kochana Ty to długo nie czekałas, ale to bardzo dobrze :) ja juz się nie mogę doczekać wizyty we wtorek aż mi da skierowanie na badania hormonów i pójdę wtedy z wynikami do niej i zobaczymy czy wszystko będzie w normie czy nad czymś będzie trzeba popracować lekami :) ale też tak mi źle wypadały dni po pregnylu.. zawsze wtedy gdy jestem piątek sobota niedziela w pracy po 12 godzin.. a to właśnie wtedy trzeba przytulać się :p jestem wtedy zmęczona i może to też ma wpływ ze się nie udaje...

10 lata 3 miesiąc temu #957168 przez kasia085
Karolinka, Nat B spokojnie. Troche stresuje sie ppwrotem ale bez przesady:-) piszac o stresie mialam na mysli operacje taty i tesciowej. Bo o maly wlos a juz mojegho tatusia by nie bylo. Praca to tylko praca, jakos sie to ogarnie. Bede tesknic za Jasiem, nie da sie ukryc bo jest najlepszym co mnie do tej pory spotkalo ale musimy zapewnic mu godny byt i chce zeby mu nic nie zabraklo i dlatego wracam do pracy. Codziennie o 15 bede juz z nim :-) soboty, niedziele wolne i to bedzie nasz czas:-)
Sophie Jas tez uwielbia smoka i pieluche do tego. Nosi te pieluchy i nauczyl sie ich juz szukac w koszu do prania. Wywala wszystko az znajdzie swoja luke:-)

10 lata 3 miesiąc temu #957171 przez Anielka00
Marzena Zabolicka-Kurowska ;)

10 lata 3 miesiąc temu #957173 przez JoanaG
AAA to i ja ją znam ;) byłam kiedyś u niej na Karowej w przychodni endo ;) faktycznie fajna z niej kobieta :)
A z ciekawości: ile bierze prywatnie za wizyty??

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 3 miesiąc temu #957178 przez emilia1410
I znowu nie nadążam czytać posty noo:)
Ja dziś poszłam na nowe solarium polecane przez moją teściowa i jestem pod wrazeniem, super,:)
Byłam w pepco i fajne obnizki sa troszke bielizny sobie kupiłam i kieliszki do szampana:)
To tyle u mnie:)

Ciekawe ktora pierwsza pochwali sie malinami:)
karolincia super niebawem slub pewnie nie mzoesz sie doczekac? Wszystko gotowe? a sukienke masz? jaki kolor wiazanki?
anielkato moze zmien, jak bedzie kiepski to bedziesz szukac innego.

10 lata 3 miesiąc temu #957181 przez Karolincia
Joanna - 150 zł za wizyte w cenie wizyty jest usg ;)

Kasia - Kurcze faktycznie przepraszam, wyleciały mi z głowy te dwie operacje Twoich najbliższych osób :( Najważniejsze, że są i wracają do zdrowia :) Ooo..to nie będzie tak źle całe popołudnie i wieczór macie dla siebie oraz weekendy :) :)
Hehehe....to zdolny Jaś jest :) A jakieś nowe słowa już mówi?? :) Jakie pieluchy mu kupujesz 3 czy 4 ?? :)

Anielka - Nie czekałam długo i mi tak głupio teraz i przykro, że Wy się tyle z tym męczycie a mi się udało w sumie w drugim cyklu z pregnylem :(

Emilia - Sukienka jest, buty zamówione i czekam aż przyjdą - szpilki pudrowy róż z lekkim czubkiem w szpic :) Wiązanka również będzie w kolorze jasno różowym z dodatkiem jakiś kwiatków białych i troche zielonego :) :)
Siostra mi zamówi przed samym ślubem - będzie moją swiadkową :)
Zastanawiam się nad biżuterią czy perełki czy może jakiś naszyjnik z różowymi ozdobnymi kamieniami ? :whistle: :whistle: :S

10 lata 3 miesiąc temu #957182 przez Anielka00
Zostane jednak u niej.. jest świetnym lekarzem, wielu osobom pomogła.. musze czekać po prostu na swoją kolej, mam nadzieje ze niedługo przyjdzie i moja kolej ;)
Joanna 150 zł bierze.. no ale wiesz jak to jest.. monitoringi co dwa, trzy dni wiec sporo to wychodzi :) w zeszłym miesiącu byłam 4 razy u niej :) bo zaczęła mnie sprawdzać od 12 dc żeby zobaczyć jak rośnie pecherzyk ;)

10 lata 3 miesiąc temu #957185 przez Anielka00
Karolina nie mów takich rzeczy... ja się bardzo cieszę że tak szybko Ci się udało i dajesz mi nadzieje ze jednak można.. trzeba się starać, chwile poczekać i się uda ;) jakby nikomu tu się nie udawało zajść w ciążę to bym zwątpila ;)

10 lata 3 miesiąc temu #957189 przez Karolincia
Anielka - A no w sumie racja :) :) Dobrze, nie będę tak mówić :* Właśnie przyjdzie czas i na Ciebie :) Zobaczysz :) Jak ja się dowiedziałam, że nie mam owulacji to stwierdziłam, że wolę się starać o dzidzie teraz, bo nie wiem jakby to sie skończyło gdybym odłozyła ta decyzję za rok lub dwa ....Może nie byłoby to takie proste?
Dlatego nie żałuję podjętej decyzji :) Mimo, że troche ze studiami mi koliduje, ale trudno widocznie tak miało być :) Wezmę dziekankę odchowam trochę Lili i za rok wrócę na semestr letni w pełni sił zwarta i gotowa do skończenia studiów :)

10 lata 3 miesiąc temu #957194 przez Anielka00
No pewnie :) studia nie są najważniejsze, tylko szczęście i rodzina.. przynajmniej ja tak myślę ;)
Myślę że po prostu bardziej się musze postarać bo tak jak mówię.. po pregnylu tak na prawdę dwa razy się przytulalismy no i w sumie to powinno wystarczyć.. ale może trzeba było jeszcze następnego dnia i jeszcze następnego :p

10 lata 3 miesiąc temu #957196 przez Karolincia
Anielka - Wow...ja z moim Męzulkiem Przyszłym szalałam 3 dni i to uwaga...!! 8 razy dziennie :D :D jechał do pracy to przed praca rano, wracał z pracy to od razu do wyrka skakaliśmy :D ehehe :P ;) :)

10 lata 3 miesiąc temu #957198 przez natB
bosh ile Wy produkujecie :D... lepiej sie rozmawia, jak widzimy swoje mordeczki na fb :P... ja w robocie musialabym siedziec caly czas na forum.. ja codziennie laduje tel haha :D...

Anielka kuuurka ile kasy... powiem Wam ze przesadzaja troche z tymi cenami... ja u mojej nigdy nie place wiecej niz 40 zl, no ale po znajomosci.. no a teraz po olewackim stosunku do mnie yhm :/ wole zaplacic wiecej a czuc, ze ktos mi pomaga...

Odchowasz Lili :D jak to fajnie brzmi :D.. mysle, ze kazda z nas czeka na Twoja core Karolcia :) bedzie naszym pierwszym forumowym bobasem :D... faajowooo..

A my po pracy jedziemy, w sumie ja jade z Wladem na kontrole do dermatologa, wiec pls 3mac kciuki :) zeby bylo ok i zebysmy mogli odstawic leki oby... bo mam wrazenie, ze go ciagle czyms faszeruje :/... w pracy dalej nuda :D umilacie mi czas :)

Karolina w ogole strasznie duzo sie dzieje u Ciebie... Twoje zycie baaardzo sie zmieni :) zobaczysz bedzie co raz lepiej :)) a latem pojedziecie sobie gdzies z rodzinka na wakacje ach :) pieknie wspominam pierwsze wakacje z Wladem :)))

10 lata 3 miesiąc temu #957201 przez Karolincia
NatB - Ojj tak duuużo sie dzieje, bardzo dużo - będe miała co Lilce opowiadac :) :) Ile Mamusia przeszła za nim sie pojawiła na świecie, jak Tatuś remontował domek aby zdązyć przed narodzinami :)
Aaa...własnie a pro po remontu !!! Właśnie jesteśmy w trakcie malowania ścian w pokoju Lilianny :) :) Kolory ścian miętowy i wrzosowy :) :) Wczoraj Mężul dzwonił i mówił , że piękny ten wrzosowy jest :) Na ścianie super wygląda :) :) ahhh...tak sie ciesze, że udało mi się wybrać idealne kolorki :) :)
Faktycznie nie wpadłabym na to !!! Lilianna będzie pierwszym bobaskiem forumowym !!! :D :D Hhaha ale super :) :)
Mam nadzieje, że czekacie ,b o jak nie to jej nie zobaczycie na forum :P Nie wstawie zdjęcia ooo.... :P

Hehehe oj tak lepiej się rozmawia widząc Nasze Słodkie Pysie :D :D Może stwórzmy konferencję na fb?? :P

No widzisz przynajmniej masz co robić w pracy :D Pisac z Nami na forum :D :D :)
:) :)

10 lata 3 miesiąc temu #957202 przez Anielka00
KarolciA no proszę jakie z Was gołąbeczki :p
Tez tak zrobię ale musze sobie jakoś zaplanować w te dni wolne w pracy ha ha :) no ale przede wszystkim czekam na okres bo bez niego nie rusze B)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka