- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusia WRZESIEŃ2010
Mamusia WRZESIEŃ2010
- Martuska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- raczek10
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Rodzinka w komplecie :P

Batmaniku dziękuje za życzenia

to teraz do rana się po męczę a potem śmigam do siory z małymi

Martuska czy ja dobrze zrozumiałam ,ze na taxi będziesz jeździć

czy jako dyspozytorka

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371

- Martuska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- raczek10
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

a ja znowu zła jak osa znowu mnie mo wkurzyl

czy te chłopy nie mogą być normalni

jakieś fatum nad nami krąży i cos się psuje a ten zamiast mnie wspierać i razem problemy rozwiązać to mi szopki odstawia jakby rozumu małpiego dostał . A dzisiaj mu powiedziałam ,żeby uwazał na to co mówi ,bo może do wody tej samej drugi raz nie wejść ,bo mi cierpliwośc się kończy i że fochać to mi się mogoą dzieci i to im mam uwage poświęcać a nie jemu . POZBIERAŁAM MU JESGO RACHUNKI I DZISIAJ MA POZAPŁACAĆ ALE TYLKO SWOJE

WIEC WOJNA W POWIETRZU JAK NIE WIEM CO BĘDZIE . DOBRZE ,ŻE MAM WAS

Batmanaiku a jak u ciebie ja mam nadzieje ,że te czarne chmury w końcu nas opuszcza i znowu zaświeci słońce

- Mika
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
coś nie mogę strony otworzyć przez ostatnich kilka dni, dlatego też cisza z mojej strony.
Mój M wraca dziś późno do domu więc nadrobię zaległości w czytaniu.
Mój dzień zaczął się dziś cudownie, wracając od mamy rano dostałam mandat za prędkość. Cudownie, dostałam 4 punkty i stówka w plecy.
Mój Bąbelek śpi coraz lepiej chociaż strasznie się wierci. Odkrywa się w nocy cały i śpi w poprzek łóżeczka. Nad ranem i tak biorę go do siebie.
Je już fajnie ale ja za to mam coraz mniej pokarmu więc pewnie już niedługo potrwa nasze karmienie. Z resztą ostatnio zamiast jeść to woli się cycusiem pobawić i trochę possać zamiast smoczka.
Martuska będziesz taksówkarką? fajnie, to musi być bardzo ciekawe ale też trochę ryzykowne zajęcie. A co z dziaŁalnością? bo o ile pamiętam mówiłaś coś o tym.
Raczku, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin !!!!!!!
Spóźnione troszkę życzenia.
Myślałam, że to ja jestem tutaj najstarsza, a jednak nie.
Ja bym bardzo nie chciała żeby mój M wyjeżdżał daleko. Teraz przez kurs wraca do domu bardzo późno i mi się strasznie nudzi i tęskni za nim. Mam nadzieję, że sytuacja nas nie zmusi do dłuższej rozłąki.
- Marysia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Scribo ergo sum ;) KAF'ka!!!

Mika, to faktycznie miłego dnia początek "owocna" współpraca z mundurowymi...a nie mogłaś negocjować mandatu

Bartuś dziś mi marudzi cały dzień, aż mam ochotę nie wiem sama co mu zrobić, bo ileż można słuchać jęczenia- w domu źle, na spacerze źle, tego nie tamtego jeszcze gorzej

- Martuska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- Batmanik
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
ja od 8 rano dopiero do domu wrocilam - bylam przy okazji z niunkiem na badaniach masakra 3 fiolki krwi pobrali a krew tryskala bo masakra nie pobierala tak jak doroslym tylko wbila igle i szukala zyly a jak zanlazla jak trysnelo krwia och nie chce juz o tym myslec:(
u mnie zaswici slonce jak moj zrozumie ze jego matke trzeba odseparowac. Ponadto ona widzi ze moze nas sklocic wiec tak robi- zastanawia mnie fakt czy on nie widzi ze sasiedzi nawet wiedza wszytsko o nas bo ta chodzi i rozpowiada babcia na pokaz

mam nadzieje Raczku ze nasze chlopy wkoncu pojda po rozum do glowy-oby szybko...
Martuska trzeba sie przyzwyczaic tak to w naszym kraju jest niestety:(
- raczek10
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

no przez te moje perypetie ze starym zapomniałam spytać co z IGORKIEM i o co chodzi z tym języczkiem a to maja mu coś robić BATMANIKU

Biedny maluszek z niego tyle się nacierpieć musiał

Martuska ciesz sie LASKA żeś mloda całe życie przed tobą za pare lat MIKI ci podrośnie to na pewno znajdziesz wymarzoną prace . BOŻE jak ja bym chciała mieć 20 lat to tyle spraw bym inaczej załatwiła

ale niema tego złego co by na dobre nie wyszło

batmanik z jednej strony się ciesz ,że ślubu nie masz bo dopiero byś miała problem z jego mamusią a tak to żadna twoja rodzina .

MIKA miałaś pecha

mnie przed świętami się zdarzyło prawie dostać po nosie od straży miejskiej za parkowanie pod zakazem

batmaniku ja też chce żeby im przeszło

no dobra co tam u was jeszcze ,bo ja was swoimi sprawami zanudzam tylko

- Martuska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Już się przyzwyczaiłam że wszystko nie wychodzi tak jakbyśmy chcieli tego;/ NIe wiem jak nasze życie teraz będzie wyglądało za 1100 zl:((( Aż się boję żyć ;/ Jeszcze z moim się non stop kłócę o obiady o wyjazdy do jego mamusi, że na jeden autobus się spóźniłam, na drugi i tak po kolei....;/ Teraz sobie sam pojechał do mamusi.. Coś mi się wydaje że my długo nie pobędziemy razem, wszyscy mi go zawsze odradzali że nic nie osiągnął w życiu że na nic go nie stać że nic nie umie załatwić. A ja głupia myślałam że samą miłością się żyje
- Marysia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Martuska, jak chcesz, to ja Ci opowiem jak wygląda życie na krawędzi za parę groszy po zrobieniu opłat i kredycie mieszkaniowym... Nie jest łatwo ale się da, głodu nie cierpimy, choć nie wpadamy do knajp jak dawniej. Mamy siebie i to jest najważniejsze, pod koniec miesiąca ostatnie dni na chlebie i pasztecie nie są takie straszne, my się z tego śmiejemy, bo dobrze wiemy że kiedyś będzie lepiej. A jak potrzeba to i lumpeks obskoczę, żeby się ubrać, Bartka też, bo jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma! Raczek ma racje, masz dopiero 20 lat i wiele możliwości przed Tobą, daj Ci Panie Boże, żeby było tylko lepiej. Jeśli dziś nie spyknie jedno, jutro pójdzie Ci co innego, i tak się będziesz kulać, raz lepiej raz gorzej, takie życie

Minusem jest mało konkretny charakter faceta, ale zawsze to Ty możesz - teraz to i musisz- pokręcić głową , żeby wszystko grało, dobrze że przynajmniej Ty sobie radzisz, najwyraźniej Twój potrzebuje delikatnego wsparcia zza pleców, żeby osiągnąć sukces. IMPASIBUL IS NATING

A co do mojego dziadka, wyobraźcie sobie, że dostał od lekarza skierowanie na biopsję prostaty( ma prawie 80 lat) i lekarz onkolog powiedział Mu badania nie zrobi, bo dziadek jest już za stary!!!! Rozumiecie to?
Batmanik

wybaczcie treść, ale krew mnie zalewa, jak czytam Batmaniku Twoją użerkę z tym mega problemowym stworem! kurna, może jej za to płacą?!
- Batmanik
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"

Ja jej juz mowilam co mysle na jej temat ale po ostatniej klotni na swieta uslyszlam od niej
- wiecie co oslabila mnie tym tekstem...ale ona jest babcia tylko na pokaz- do D...wypisuje ze dzicka nie widzi- czego do mnie nie napisze- zeby tylko D...pokazac ze niby teskni a ja beee jestem i nie przyjezdzam...to co ja mam zrobic zebym sie zmienila
Dodam wiecej- jak D...jest w Polsce ,,babcia " co mies przynosi 100zl a bylam wczoraj-a przedwczoraj byl dzien dziecka- i co dala truskawki z ogrodu i to musialam odkrajac bo nadgnite

a slow ktore na mnie nagadala nie zapomne-
ale moj jest najwidoczniej slepy i tego nie widzi bo twierdzi ze jest babka i sie cieszy- ale dziwic sie jak ona przy nim jest inna a jak go nie ma pokazuje swoje prawdziwe oblicze...co ona sobie mysli ze on cale zycie bedzie na to wszystko
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]zapierdal
musialam isc dzis z igorkiem na badania bo 9 czerwca idziemy do laryngologa i moze juz wtedy podetnie jezyczek bo ma wedzidelko przyrosniete:( i musial miec zrobione OB, krzepniecie krwi, czas krzepniecia i ciekniecia krwi i dlatego tyle az mu krwi pobrali:( biedactwo ale i tak dzielnie zniosl - chyba bardziej niz ja bo ja w windzie plakalam:(- a on juz sie cieszyl:) teraz sobie lulka
a co do lumpeksow to ja mam sporo rzeczy wlasnie z lumpeksu dla Igorka i wczoraj przyszla kolezanka i mowi jaki igor ma ladny sweterek a dalam za niego az 5 zl i jest jak nowka i z firmy H&M...tam mozna- jak sie trwfi oczywiscie na dobry lumpeks-ubrac super dziecko i siebie tez...
Marysia z jednej strony praca za granica jest oki ale tez ma swoje minusy jakim jest rozlaka a najgorzej jak jest juz dziecko...
mielgo wieczorku!!!
- Martuska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Dziś zrobiłam obiad to się kurna pogniewał że co mu z obiadu skoro u mamusi nie jest. To pojechał i tyle go widziałam;/
A teraz wróciłam z reala i tam na pasażu przy telefonach pracuje mój były i tak sobie myślę, fajny był, fajną ma pracę, postawny , ustawiony w miarę, zrezygnował z kumpli dla mnie, z imprez a ja go puściłam w trzy wiatry...
- Marysia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Martuska, nie ma co wracać do tego co minęło, bo tylko smutniej Ci będzie, co do finansów zarządzamy nimi razem, M. wylicza na wszystko pieniądze, a ja staram się wszystko ogarnąć, żeby nie zabrakło. I dajemy radę

Miłego wieczoru!!!!
- raczek10
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Martuska nie ty jedna myślałaś ,że się miłością żyje

więc wojna trwa

miłego wieczorku i nocki ide jeszcze polatać po forum