- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusia WRZESIEŃ2010
Mamusia WRZESIEŃ2010
- raczek10
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Rodzinka w komplecie :P

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Martuska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- Mika
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
wreszcie mam trochę czasu żeby coś napisać.
Jest już winowajca naszego niejedzenia. Pojawił się kolejny ząbek i problemy z jedzeniem zniknęły kilka dni temu. Dzisiaj nawet jak szykowałam zupkę to Jasio aż ręce wyciągał. No i je ładnie, tylko niestety kosztem mojego mleka, którego pije coraz mniej. Z jednej strony dobrze ale z drugiej trochę mi żal.
Mój Jasio je duże kawałki, chlebek, chrupki, wafelki ryżowe a nawet ciasteczka z hippa. Gryzie ładnie i żuje później, ale też długo miał odruch wymiotny więc uczyłam go ruszać buzią i teraz miele jęzorkiem małym. Obiadki też już je te po 8 miesiącu, a jak ja mu gotuję to tylko widelcem rozdrabniam.
Mój Jasio ciągle jeszcze nie raczkuje, tylko do tyłu jak rak chodzi:)
W łóżeczku też wstaje i już chciałby chodzić ale pupka mu się kiwa na lewo i prawo:)
Raczek strasznie dużo za ten prąd dostałaś, my też tak płacimy po 180 zł co drugi miesiąc.
U nas też pogoda paskudna, dziś było jesiennie i lało cały dzień.
Muszę się pochwalić, że mój Jasio spał dziś w nocy ciągiem 5 godzin. To baaaardzo długo jak na niego. Może faktycznie to przez te zęby taki był ostatnio.
Mam nadzieję, że dziś też da mi pospać

Pozdrowienia i dobrej nocy

- Marysia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Scribo ergo sum ;) KAF'ka!!!

Batmaniku, masz rację u mnie licznik się kręci, ostatni tydzień pracowałam po 12 godz dziennie, ale coś za coś

- raczek10
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

a tak już bez moich problemów z prądem to u nas nocki ostatnie super ja całe dnie śmigam na dworze i mam już wszystko porobione na podwórku i jestem z siebie dumna . mam opielony ogródek i truskaweczki .

u nas ząbków jak na razie brak .
Martusia i na jaka działalność się zdecydowałaś ?
JA mam dzikie myśli odnośnie działalności ale wam nie zdradzę jeszcze bo muszę to przemyśleć no i kasa duża potrzebna bo z 15000 tys trzeba na początek a to muszę z mężem jeszcze pogadać ,bo to się tyczy też jego . a to interes na lewo i na poczatek to ze 3 ludzi by nam trzeba było i dużo-ooo odwag ii tylko mój EM. nie jest nastawiony do tego tak jak ja

co tam u was śpicie

- Marysia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Co do działalności ja swoje plany zawiesiłam, bo przy spisie nie mam głowy do tego a przede wszystkim czasu

A z innej beczki, to coś mi się chyba w głowie przestawia, bo coraz bardziej interesują mnie inni faceci, masakra zaczynam się oglądać za nimi na ulicy, a teraz piłuję teledysk gagi Judas, bo tam Judasza gra aktor którego lubię, i wygląda na złego... bardzo złego chłopca a takich lubię najbardziej

- raczek10
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

OJ Maryśka uważaj ty uważaj ,bo poniesie cie jeszcze jaki

oj cos cisza u nas tutaj

- Batmanik
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
moj smyk juz spi-i oby pospal...
ja dzis was podczytywalam ale nie odpisywalam bo siostra okupywala dzis laptopa..
co do ogrodka to ja kiedys kwiatki sadzilam teraz jakos nie mam kiedy a za warzywa sie nie biore bo jak z mama kiedys posialysmy to nic nie wyszlo

fajnie marysiu ze bedziesz do nas zagladac czesciej:)
a co do wlasnej dzialalnosci tez myslalam ale moj oczywiscie nie podchodzi do tego tak jak ja-ale to tylko facet to co moge wymagac

milego wieczorku!!!
- Martuska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Batmanik
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Martuska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Marysia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Martuska, rzeczywiście nie miło się nacięłaś na tych oszustów

Miłego wieczoru

- raczek10
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Marysiu misiu-lek super ja bym mu jeszcze na te czarne oczka coś naszyła ,żeby go ożywić ale ogółem suuuper

Martuska z ta stronka to same problemy i głosno bylo o tym 1 rok temu tam dzieci sie logowały z ciekawości ,żeby zobaczyć co tam jest a rodzicom po parę tysięcy do zapłaty poprzychodziło

Batmaniku to fajnego masz tatę jak w ogródku lubi grzebać

a i Marysiu ja sobie nie wyobrażam ciebie Z IMIENIEM ŻAKLINA DLA MNIE JESTEŚ Marysią

MIŁEGO DZIONKU

- Batmanik
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
co do imion ja mam kolezanke ktora nazywala sie tereska ma moze teraz z 24-25 lat ale odkad mozna zmieniac imiona to jak skonczyla 18 lat to zmienila na ola...
a babcia Twoja miala ładnie na imie Paulina- ja tez tak mam

a co ja mam powiedziec jak moj chce nazwac dziecko albo nadzieja albo brajan- porazka jakas brajan moze nie jest zle ale moja kuzynka ma brajana juz wolalabym oskar ale on nie bo jemu sie pododba i koniec

milego dnia!!
- Mika
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Marysia masz na imię Żaklina? Myślałam że Marysia:) Dla mnie też jesteś Marysią.
Raczku ja mam koleżankę, która nazwała swoje dzieciaczki Tereska i Józek. Faktycznie rzadko spotykane dzisiaj ale fajne imiona. Ja mam na imię Dominika. Miałam być Jagodą ale że urodziłam się w niedzielę mama postanowiła to uczcić

A ja się cieszę, że jestem Dominiką. Teraz jest dużo Dominik ale 30 lat temu nie znałam żadnej innej.
Misiu jest superowy, ja też chciałabym mieć cierpliwość żeby takie rzeczy robić.
Ja się cieszę, że ocaliłam mojego misia z dzieciństwa dla Jasia. Nie ma już buzi i oczków i lekko się pruje ale ja mam do niego sentyment.
Martuska ja dawałam Jasiowi najpierw chrupki kukurydziane ale te z hippa bo one się tak nie kleją i później wafelki ryżowe. Miał odruch wymiotny ale uczyłam go żuć pokazując mu z mlaskaniem i mocno "mieliłam" buzią. Śmiał się a później zaczął mnie naśladować. No i się nauczył. Chociaż trochę to trwało.