- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwcowe
Mamusie czerwcowe
- Kocica
-   Autor Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-    

Ja jak zwylke dzis na basen ale cos mi sie wydaje ze to juz jeden z ostatnich bo coz za 3 tyg termin wiec chyba trzeba zaczac torbe pakowac a nie po basenach i angielskich latac

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jakasse
-    
- Wylogowany
- gadatliwa
-    
U mnie nic nie wskazuje na poród - jeszcze tydzien temu :szyjka OK, mlody glowką w dol , nisko lekarz go wyczuł jak mi tam gmerał przynajmniej tak twierdził. Czop nie odchodzi, nie mam nawet skurczy przepowiadajacych ..... albo ich nie wyczuwam jesli są hehe
- babajaga0087
-    
- Wylogowany
- budujemy zdania
-    
Kocica - oj kto to wie kiedy mloda zdecyduje sie na spotkanie ze mna:) Jak do 2 czerwca nie urodze to ide do szpitala co by ja wygonili. Ty juz koncz z tym basenem, bo jeszcze tam urodzisz hehe a na angielski ja tez w tym tygodniu ide ostatni raz i tak nie umiem sie juz skupic na nauce.
Jakasse - ja niby jakies tam skurcze lekkie mam ale tak naprawde to o niczym nie swiadczy. A z czopem to sama nie wiem, bo cos tam mi lecialo ale kurna jak nigdy takiego czopa nie widzialam to skad mam wiedziec na 100 procent jak ma wygladac

Staram sie w miare mozliwosci co chwile cos robic zeby czas lecial, miedzy tym spijam napar z zielska i masuje krocze - bedzie dobrze

- jakasse
-    
- Wylogowany
- gadatliwa
-    
- jakasse
-    
- Wylogowany
- gadatliwa
-    
- babajaga0087
-    
- Wylogowany
- budujemy zdania
-    
 Też bym tak chciała...
 Też bym tak chciała...		Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jakasse
-    
- Wylogowany
- gadatliwa
-    
 Ja mialam urodizny wczoraj
 Ja mialam urodizny wczoraj  Modlilam sie by franek mi nie zrobil konkurencji urodzinowej hehehehe ale u mnie tez nic sie nie dzieje, czuje tylko ze zszedł nizej w kanał rodny, przed wczoraj mialam lekkie skurcze wieczorem ale teraz ani widu ani slychu - dzis mam wizyte zobaczymy co powie gin
 Modlilam sie by franek mi nie zrobil konkurencji urodzinowej hehehehe ale u mnie tez nic sie nie dzieje, czuje tylko ze zszedł nizej w kanał rodny, przed wczoraj mialam lekkie skurcze wieczorem ale teraz ani widu ani slychu - dzis mam wizyte zobaczymy co powie gin  
- babajaga0087
-    
- Wylogowany
- budujemy zdania
-    
 Trochę spóźnione ale WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO A PRZEDE WSZYSTKIM Z UWAGI NA OBECNY STAN SZYBKIEGO, SPRAWNEGO I MAŁO BOLESNEGO PORODU Ci życzę
 Trochę spóźnione ale WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO A PRZEDE WSZYSTKIM Z UWAGI NA OBECNY STAN SZYBKIEGO, SPRAWNEGO I MAŁO BOLESNEGO PORODU Ci życzę  Ja jak tylko urodzę dam znać a i mam nadzieję Wy również
 Ja jak tylko urodzę dam znać a i mam nadzieję Wy również 
- jakasse
-    
- Wylogowany
- gadatliwa
-    
- Martyna82
-    
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-    
- jakasse
-    
- Wylogowany
- gadatliwa
-    
- babajaga0087
-    
- Wylogowany
- budujemy zdania
-    

W końcu (chyba) naprawili forum.
Martyna - wydaje mi się, że 2500 jak na Twój tydzień ciązy to jak najbardziej odpowiednia waga. Mniejsze dziecko to dla nas może ciut lżejszy poród, więc cieszmy się, że waga naszych dzieci nie jest oszacowana na jakieś 4kg z hakiem
 Jeśli Katasza ma już dzidzię przy sobie to proszę Cię pogratuluj jej ode mnie.
 Jeśli Katasza ma już dzidzię przy sobie to proszę Cię pogratuluj jej ode mnie.Jakasse - taaa, mam wrażenie, że już zawsze w ciąży będę chodzić
 Do terminu 11 dni a wczoraj na KTG cisza... za kilka dni zacznę chyba stosować jakieś domowe metody wywoływania porodu, bo nie chcę mieć wywoływanego porodu, jakoś się boję, słyszałam, że skurcze są wtedy dużo boleśniejsze a i jest ryzyko zakończenia porodu cc. A lekarka 2 czerwca jeśli nie urodzę to chce mnie wysłać do szpitala
 Do terminu 11 dni a wczoraj na KTG cisza... za kilka dni zacznę chyba stosować jakieś domowe metody wywoływania porodu, bo nie chcę mieć wywoływanego porodu, jakoś się boję, słyszałam, że skurcze są wtedy dużo boleśniejsze a i jest ryzyko zakończenia porodu cc. A lekarka 2 czerwca jeśli nie urodzę to chce mnie wysłać do szpitala  A jak tam u Ciebie się sprawy mają?
 A jak tam u Ciebie się sprawy mają? Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anoda89
-    
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
 Męża trochę wykorzystaj w domu na kolanach podłogę myj
 Męża trochę wykorzystaj w domu na kolanach podłogę myj  
- Lizzy
-    
- Wylogowany
- rozmowna
-    
- Otrzymane podziękowania: 3
- babajaga0087
-    
- Wylogowany
- budujemy zdania
-    

Ja czuję się dokładnie tak jak Ty - ciężko, szczególnie właśnie ze względu na te upały. Dodatkowo wypatruję u siebie objawów porodu i niestety nie umiem być cierpliwa;)
Anoda - oj przytulanki z mężem odpadają, bo ja przez te bóle spojenia łonowego czuję się jak paralityk, no chyba, że on by działał a ja leżała jak kłoda hahaha ale obawiam się, że wtedy po prostu obśmiałabym się z tej całej sytuacji i tyle
 A co tam dobrego u Ciebie? Kiedy będziesz mieć cc? Masz już ustalony termin:)?
 A co tam dobrego u Ciebie? Kiedy będziesz mieć cc? Masz już ustalony termin:)? Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.