- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwcowe
Mamusie czerwcowe
- jakasse
-    
- Wylogowany
- gadatliwa
-    
u mnie też już coraz ciężej, a objawów - żadnych

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anoda89
-    
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
 Basia też jakoś tak będzie miała cc i dzisiaj kolejna czerwcówka tuli swoje maleństwo
 Basia też jakoś tak będzie miała cc i dzisiaj kolejna czerwcówka tuli swoje maleństwo  

Wiesz że mnie też dopadł ból spojenia ale tylko jak wstaje z pozycji siedzącej, zrobię parę kroków i przechodzi.
- babajaga0087
-    
- Wylogowany
- budujemy zdania
-    
 Może Monia? Ja się pocieszam tym, że wiele kobiet nie ma żadnych objawów, nagle w nocy wody odchodzą i jadą do szpitala. Przeczytaj sobie to --->  kobietawciazy.blox.pl/2007/06/wpis.html
 Może Monia? Ja się pocieszam tym, że wiele kobiet nie ma żadnych objawów, nagle w nocy wody odchodzą i jadą do szpitala. Przeczytaj sobie to --->  kobietawciazy.blox.pl/2007/06/wpis.html 
Anoda - współczuję tego bólu, bo ja się z nim męczę już jakoś od 2 miesięcy, teraz jest wyjątkowo uciążliwy.
- anoda89
-    
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    
 Monika już tuli maleństwo.
 Monika już tuli maleństwo.Jeszcze trochę i będziemy wszystkie miały maluszki przy sobie
- Lizzy
-    
- Wylogowany
- rozmowna
-    
- Otrzymane podziękowania: 3

Coś czuję, że będę tak robić już niedługo.. Zresztą już zaczynam

- anoda89
-    
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    
Babajaga jak tam u Ciebie nadal 2 w 1 czy już tulisz maluszka??

Jak znosisz upały??
 Jak znosisz upały?? Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- babajaga0087
-    
- Wylogowany
- budujemy zdania
-    
taaa niestety :/ Wczoraj poszłam na długi spacer a do tego wymyłam podłogi w całym domu, efekt był taki, że w nocy ledwo żyłam, a przewrócenie się z boku na bok graniczyło z cudem. Rano się podłamałam, że znowu nic, niby sobie tłumaczę, że do terminu jeszcze trochę dni, ale z drugiej strony chciałabym mieć już małą po tej stronie brzucha.
A jak tam młode mamusie - Monia i Katasza
 ?
? Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- babajaga0087
-    
- Wylogowany
- budujemy zdania
-    
A Ty jak się czujesz w taki skwar:)?
- anoda89
-    
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    

Ciężko już się z brzuszkiem chodzi ale dzieć uparciuch nie chcę wyjść. Ja w domu siedzę i się nie ruszam jak nie muszę, wiatraczek chodzi to nie jest jeszcze tak źle.
 Ciężko już się z brzuszkiem chodzi ale dzieć uparciuch nie chcę wyjść. Ja w domu siedzę i się nie ruszam jak nie muszę, wiatraczek chodzi to nie jest jeszcze tak źle.Katasza masakra się czuje, czeka do poniedziałku aż jej szwy pościągają żeby mogła odżyć a Monia nie piszę za bardzo, mała super ale też narzeka na ból. Obie dziewczyn po cc więc nie ma co się dziwić.
- jakasse
-    
- Wylogowany
- gadatliwa
-    
- babajaga0087
-    
- Wylogowany
- budujemy zdania
-    
 u mnie nadal
 u mnie nadalnic, zobacze co mi jutro lekarka powie na wizycie, bo niby tak pewny ten moj majowy porod byl a tu zaraz czerwiec. Moze na dzien mamy dostaniemy prezent?

- Agnilla
-    
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
 laski, Wy juz zaczelyscie sie rozpakowywac?
 laski, Wy juz zaczelyscie sie rozpakowywac?  mnie powoli tez zaczyna dopadac widmo porodu, prawdopodobnie cc. nie strasznie, bo tu juz wczoraj przeczytalam, jak Anoda napisala, ze boli
 mnie powoli tez zaczyna dopadac widmo porodu, prawdopodobnie cc. nie strasznie, bo tu juz wczoraj przeczytalam, jak Anoda napisala, ze boli 
trzymam kciuki i zycze powodzenia!

- anoda89
-    
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    
 Ja cc na jakieś 2 tyg i jeszcze jedna z dziewczyn. Boli boli ale zależy jaki kto ma próg ból, jak pierwsze cc przeszłam w miarę ok a ciekawe jak to będzie, mam nadzieje że nie gorzej bo szybko macica mi się obkurczyła i szybko stanęłam na nogi. Urodzić trzeba nie ma innego wyjścia a szkoda że nie może mąż za nas tego zrobić, my 9 miesięcy w ciąży a oni poród
  Ja cc na jakieś 2 tyg i jeszcze jedna z dziewczyn. Boli boli ale zależy jaki kto ma próg ból, jak pierwsze cc przeszłam w miarę ok a ciekawe jak to będzie, mam nadzieje że nie gorzej bo szybko macica mi się obkurczyła i szybko stanęłam na nogi. Urodzić trzeba nie ma innego wyjścia a szkoda że nie może mąż za nas tego zrobić, my 9 miesięcy w ciąży a oni poród  

Babajaga jak tam na u Ciebie?? Zaczyna się coś dziać czy cisza?
- Agnilla
-    
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
 wyliczyłam, ze będzie to 2 lipca
 wyliczyłam, ze będzie to 2 lipca  choć trochę późno, no ale dowiem się na wizycie bo mam w 36 tc co i jak
 choć trochę późno, no ale dowiem się na wizycie bo mam w 36 tc co i jakmąż mnie pocieszył, ze ja mam niski próg bólu
 niech sam rodzi
 niech sam rodzi  pocieszam się, że naturalny poród tez boli, więc w sumie jakbym nie rodziła będzie bolało
 pocieszam się, że naturalny poród tez boli, więc w sumie jakbym nie rodziła będzie bolało 
u nas w lipcówkach przeważają chłopcy, będzie w czym wybierać

jeszcze raz pwoodzonka!

- Lizzy
-    
- Wylogowany
- rozmowna
-    
- Otrzymane podziękowania: 3

Jakoś nie dociera do mnie, że my już zaczęłyśmy się rozpakowywać
 Z jednej strony mam wrażenie, że to tuż tuż, a z drugiej że w ciąży do końca życia będę chodziła
 Z jednej strony mam wrażenie, że to tuż tuż, a z drugiej że w ciąży do końca życia będę chodziła