- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwcowe
Mamusie czerwcowe
- [email protected]
-    
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    
 bardzo sie ciesze i gratuluje
 bardzo sie ciesze i gratuluje  Co do karmienia i zmęczenia to pociesze Cie
 Co do karmienia i zmęczenia to pociesze Cie  ze pierwsza calą noc przespałam po 14 m bo wtedy odstawiłam Gabrysia.Budź głodomorka przy piersi a w dzień prześpij się z małym.Gabryń to samo robił a najgorzej że nie chciał mm.Będzie dobrze tylko teraz gorąco to pewnie wisicyc
 ze pierwsza calą noc przespałam po 14 m bo wtedy odstawiłam Gabrysia.Budź głodomorka przy piersi a w dzień prześpij się z małym.Gabryń to samo robił a najgorzej że nie chciał mm.Będzie dobrze tylko teraz gorąco to pewnie wisicyc  pozdrawiam i dużo siły
 pozdrawiam i dużo siły  
 Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- babajaga0087
-    
- Wylogowany
- budujemy zdania
-    
Gdyby nie dreszcze w nocy i temperatura to pewnie nie pojechałabym do lekarza dzisiaj, nie chcę się nawet zastanawiać jakby się to dla mnie skończyło... na myśl o porannej wizycie jeszcze mnie trzepie z nerwów i obrzydzenia. Lekarka jak mnie badała to zrobiła wielkie oczy i mówi "rany! co pani ma w pochwie!!??" po czym "to" wyciągnęła i mi pokazała
 W piątek ma mi przepisać też jakieś leki przeciwgrzybiczne, póki co jestem na antybiotyku i łykam paracetamol na zbicie gorączki, bo prawie 39 znów mam i w taki upał pod kocem leżę, bo mnie trzepie z zimna :/ Dobrze, że córcia ładnie śpi, bo mogę odpocząć, aż mi jej szkoda budzić do kąpania a to już jej pora.
 W piątek ma mi przepisać też jakieś leki przeciwgrzybiczne, póki co jestem na antybiotyku i łykam paracetamol na zbicie gorączki, bo prawie 39 znów mam i w taki upał pod kocem leżę, bo mnie trzepie z zimna :/ Dobrze, że córcia ładnie śpi, bo mogę odpocząć, aż mi jej szkoda budzić do kąpania a to już jej pora. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jadziatopol
-    
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    
 wielki buziak dla mamy i dla maluszka!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rosnij zdrowo kochaniutki
 wielki buziak dla mamy i dla maluszka!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rosnij zdrowo kochaniutki  Anoda daj wiecej fotek Wojtusia na fb jak sie ogarniesz troszke
 Anoda daj wiecej fotek Wojtusia na fb jak sie ogarniesz troszke  
- Lizzy
-    
- Wylogowany
- rozmowna
-    
- Otrzymane podziękowania: 3
- babajaga0087
-    
- Wylogowany
- budujemy zdania
-    
 dzisiaj już zdecydowanie lepiej, gorączka zeszła i w ogóle czuję się zupełnie inaczej. Lekarka u której wczoraj byłam zdjęła mi też szwy, które się jeszcze nie rozpuściły i teraz mogę już siadać, biegać i skakać
 dzisiaj już zdecydowanie lepiej, gorączka zeszła i w ogóle czuję się zupełnie inaczej. Lekarka u której wczoraj byłam zdjęła mi też szwy, które się jeszcze nie rozpuściły i teraz mogę już siadać, biegać i skakać
A Ty jak się masz? Jak znosisz te upały? Mnie się marzy wyjazd nad morze, ale ode mnie to jakieś 8-10 godzin samochodem... mąż mi obiecał, że za rok pojedziemy.
- Lizzy
-    
- Wylogowany
- rozmowna
-    
 I dobrze, że już "na chodzie" jesteś.. Chciałam się właśnie zapytać, czy te masaże przed coś dały? Ja miałam robić, ale przypałętała się znów jakaś infekcja i wolę najpierw z tym zawalczyć..
 I dobrze, że już "na chodzie" jesteś.. Chciałam się właśnie zapytać, czy te masaże przed coś dały? Ja miałam robić, ale przypałętała się znów jakaś infekcja i wolę najpierw z tym zawalczyć..U mnie ok. Zimne prysznice i wiatrak dają radę
 Już odliczam.. ale to jest straszne bo sama się nakręcam "żeby to było już"
 Już odliczam.. ale to jest straszne bo sama się nakręcam "żeby to było już" 
W niedzielę robimy urodziny męża więc może się czymś zajmę

Nad morze mnie nie ciągnie.. za to pojechałabym w góry.. Łudzimy się, że w przyszłym roku uda się którymś dziadkom opchnąć wnuczkę i na kilka dni damy radę wyskoczyć.. Bo w góry to dla nas wycieczka jak dla Was nad morze

- jakasse
-    
- Wylogowany
- gadatliwa
-    
 Teraz to moge pomarzyc, z reszta nawet nie mam stroju w ktory bym sie zmiescila.
 Teraz to moge pomarzyc, z reszta nawet nie mam stroju w ktory bym sie zmiescila.Skwar jest straszny

Ja wciąż w 2 packu przeterminowana już 5 dzień. Za 2 dni idziemy do szpitala, mam nadzieje, ze szybko wywolają maluszka bo nie chce mi się tam zbyt długo przebywać w taki gorąc

Pokaz jakieś zdjęcia malutkiej

- niagara
-    
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
www.facebook.com/pages/Maminnie/626172084131670
- babajaga0087
-    
- Wylogowany
- budujemy zdania
-    
 Doskonale Cię rozumiem, że się nakręcasz, bo ja miałam to samo, każdej nocy jak się budziłam to czekałam aż mi wody odejdą albo skurcze się nasilą
 Doskonale Cię rozumiem, że się nakręcasz, bo ja miałam to samo, każdej nocy jak się budziłam to czekałam aż mi wody odejdą albo skurcze się nasilą Ja góry uwielbiam, im wyżej tym bardziej mi się podoba, ale niestety z nimi też muszę się pożegnać na jakiś rok...
 Ja góry uwielbiam, im wyżej tym bardziej mi się podoba, ale niestety z nimi też muszę się pożegnać na jakiś rok...Jakasse - jak rodziłam to też dość gorąco było, do tego przy maluszkach to wiadome okna pozamykane a po porodzie to w ogóle było mi tak duszno, dodatkowo strasznie się pociłam. Razem z dziewczyną która była ze mną na sali w ogóle nie spałyśmy, bo nie było czym oddychać.
W każdym razie masz pewne, że w tym tygodniu zobaczysz synka

- babajaga0087
-    
- Wylogowany
- budujemy zdania
-    
- Lizzy
-    
- Wylogowany
- rozmowna
-    
Dzięki za odp co do masaży - właśnie wiem że ma to zapobiegać nacinaniu a tu jak widać średnio to działa.. Zobaczę - może jak zdążę to coś podziałam

- jakasse
-    
- Wylogowany
- gadatliwa
-    
- Martyna82
-    
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-    
- anoda89
-    
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72

Lutówki wstawię zdjęcia tylko się ogarnę bo teraz jak mam chwilę to albo mamy gości albo ogarniam syf w domu

Babajaga śliczna panienka, aniołek smacznie sobie śpi

- Lizzy
-    
- Wylogowany
- rozmowna
-