BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

11 lata 2 miesiąc temu #843771 przez marta0488
śliczne brzuszki:)
jak czytam co która kupiła to zaczynam panikować, że ja jeszcze nic nie mam. No poza górą różowych ciuszków, które dostałam, ale wątpliwe czy na pewno bedą potrzebne bo jeszcze ciagle nie znamy płci:)
Dzisiaj miałam spotkanie z położną. Fajnie, ciesze się, że mogłam z nia pogadać. Do porodu bedziemy się spotykać raz w miesiącu. Jeszcze muszę zadzwonić do szkoły rodzenia bo na razie się jeszcze nie zapisałam...
Martwię się trochę bo chociaż wiem, że u każdego jest inaczej to jeszcze nie czuje ruchów a tak bardzo bym chciała :(
Wizyta 27...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #843773 przez elmirka_20
Zobaczcie Drogie Mamy co znalazłam:
allegro.pl/sterylizator-podgrzewacz-do-b...dom-i3993840921.html
Ma któraś z Was zdanie na temat czy takie 2w1 to nie przegięcie? Bo cena jest niższa niż niejeden sam sterylizator czy sam podgrzewacz do butelek :/ mam pewne obawy, ale sam pomysł i cena bardzo mi się spodobały... :)

Ali, wspaniale że odczyn masz dobry! :) Oby tak dalej :) A o morfologie się nie martw - też na pewno będzie wszystko dobrze :) Kobiety w ciąży mogą mieć nieco inne wyniki niż przewidują normy, także mocno trzymam kciuki, żeby i z tym było wszystko w najlepszym porządku :)

Marzena25 gratuluję ! :) To musiał być wspaniały widok i jakże dobre wieści! ;)

A tuż przed 19 moje dziecko wystawiło mi .... pupę! :) Poważnie !!;) Jedną połowę brzucha stanowił dośc duży pagórek, który mieścił mi się w dłoni jak jabłuszko a dzidzia kopała w głębi stąd jestem niemal pewna, że wybrzuszenie to była jego pupka! :) Szkoda że tak krótko to trwało bo mąż nie zdążył przyjść z drugiego pokoju, maluch się obrócił i już kopnął normalnie w brzuch a wybrzuszenie zniknęło ... Ale wiercioch ;) W przyszły piątek go podejrzę na USG :)

11 lata 2 miesiąc temu #843776 przez wiolcia1004
Mi tez zaczyna od dołu rosnac. Masz racje najwazniejsze ze czuc malenstwo a rozmiar brzucha niewazny kazda ma inna budowe ciała. Ja tez bym juz chciala miec malenstwo przy sobie juz sobie wyobrazam nawet jak moze wygladac itd. Marzena koniecznie wstaw fotki malenstwa ciekawa jestem jaki efekt jest.

11 lata 2 miesiąc temu #843778 przez wiolcia1004
Ciekawe jak tam Agnilla nic nie pisze!

11 lata 2 miesiąc temu #843791 przez Agnieszka_H
wiolcia1004 cos Ty nie doluj sie:)mi teraz tak zaczal rosnac a Ty widze ze jestes w 19 tc a wiec spokojnie.Mnie bardziej od brzucha to cieszy jak czuje malenstwo jak wiem ze wlasnie sie obudzilo albo ze spi to jest fantastyczne;)

ktoras pisala ze chcialaby miec malenstwo na rekach to tak jak ja:))

Mama Aniołka~Józio 5.04.13
Mama Aniołka~12.08.13

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #843803 przez marzena25
Wstawiam fotki tak jak pisałam nie chciała się odwrócić jak zwykle rano to ona spi a wieczorem się uaktywnia ale i tak widać fajnie buźkę

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu #843856 przez carmen12345
Marzena25 cudowne zdjęcie! Jak ja bym chciała takie mieć.. ale muszę poczekać do 14 Marca:((
co do brzuszka to u mnie odwrotnie, mam go bardzo wysoko. Pewnie gdyby był niżej to już wogóle nie miałabym co na siebie założyć a teraz jeszcze niektóre biodrówki pasują.

niepokoją mnie troszkę te "kapryśne" ruchy małej. Poczułam łaskotanie kilka dni temu, później dwa dni przerwy, znów coś poczułam i teraz nadal cisza. Czasem sie zastanawiam czy nie zdaje mi sie, że ją czuję.. w sumie to nadal dosyć wcześnie na pierwszą ciąże.

Ali co do morfologii to wiele pozycji wyszło mi lekko poza normą, poszłam do pani ginekolog a on powiedziała, że jestem panikarą i żebym sie uspokoiła, bo będą dwie panikary ;D (babka ogólnie fantastyczna z poczuciem humoru) :laugh: także głowa do góry :))

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #843913 przez Agnilla
dziewczynki, przepraszam dopiero wrocilam do domu, przedstawiam Wam moją córcię :) zasłaniała się rękoma i nogami jak tylko umiała i nie mogliśmy jej porządnej fotki strzelić ;)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 2 miesiąc temu #843950 przez magduska
agni gratulacjie kochana :laugh: spelnilo sie twoje marzenie,teraz mozesz szalec i robic malej fikusne rzeczy :lol:

marzenka dla ciebie tez kochana gratulacjie :lol:

11 lata 2 miesiąc temu #843955 przez agnieszka89
Agnilla gratuluje corki ;)

Mam nadzieje ze 4 na wizycie dostane zdjecianusg ktore mialam robione w szpitalu i tez bede mogla pokazac swiatu twarzyczke mojego synka :)

Dzisiaj sproboje wstawic zdjecie brzuchola
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu #843975 przez Agnilla
noo w koncu dziewuchy musialy sie wziac w garsc i dogonic chlopcow :) teraz kwestia ugadania meza, co do imienia ;)
jak tylko wylecze zab wpadam w szal robienia pokoiku ;) narazie leze i umieram z bolu, leki dzialaja baaaaardzo wolno :(
Aga, swietny brzuszek :) Gabi, wczoraj widzialam Twoj, maly masz :)

11 lata 2 miesiąc temu #843993 przez Agnieszka_H
agnieszka89 duzy masz brzuszek:)sliczny:)

Mama Aniołka~Józio 5.04.13
Mama Aniołka~12.08.13

11 lata 2 miesiąc temu #843996 przez agnieszka89
No wczoraj wieczorem wyjatkowo duzy byl ale rano mam wrazenie jkby bul o polowe mniejszy :P

11 lata 2 miesiąc temu #843999 przez ggabii
Agnieszka też bym taki chciała mieć brzuszek jak Ty, ale pomiędzy nami jest 2 tyg różnicy więc cierpliwie czekam. Teraz to idę łeb w łeb z Gabi :) ta sama wielkość - ten sam tydzień :):):) pomijając takie samo imię ;)

11 lata 2 miesiąc temu #844005 przez wiolcia1004
Agnilla gratulacje!!!!teraz kombinujcie imie:) Marzena słodkie zdjątko tak samo Agnilla tez takie chce:)Agnieszka fajny brzuszek :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka