BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

11 lata 2 miesiąc temu #847614 przez Ania86
Kinga serdeczne gratulacje :) podwójna radość, wierzę Ci że jesteś w szoku ale wszystko będzie w porządku :) DZiś już piątek a ja w poniedziałek mam w końcu wizytę, miałam do tej pory tylko raz w 5 tyg i było widać tylko pęcherzyk dlatego trochę się stresuję :/

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #847623 przez Marza
Kinga wierzę, że jesteś w szoku. Pewnie każda by była, ale dzieciaczki na pewno będą Ci sprawiały wiele radości :) Rodzina na pewno Ci pomoże :blink: także zero smutków i zamartwiania się, a celebrowanie tego szczęścia !! :kiss: głowa do góry :kiss: :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #847659 przez malvi
Kinga podwójne gratulacje w takim razie! :laugh: dasz radę :kiss:

Ania ja mam to samo, a muszę czekać aż do 10go chyba, że uda się przyspieszyć USG :P

gwiazdka teraz to już chyba jest trochę większe niż rodzyn :laugh: :laugh: :laugh:

Ja dziś się koszmarnie czuję, cały czas chce mi się spać i wymiotować :(

11 lata 2 miesiąc temu #847666 przez srenka_918
Gratuluję bliźniąt ;) Wierzę że się obawiasz jak to ogarniesz, w końcu to troje małych dzieci w domu... Ale na pewno dasz radę, bo jak nie Ty to kto ;)

A cesarką się nie martw, tak szczerze to ja bym się ucieszyła jak by mi lekarz powiedział że będzie cesarka ;) Bliźniaki urodzić siłą natury to jest wyczyn graniczący z cudem... Więc się ciesz, że już CI mówi o cesarce, bo ostatnio głośno było o bliźniakach co nie przeżyły porodu, bo matka miała je siłami natury rodzić.......

Skąd Wy macie siłę okna myć??? Ja się pytam czemu ja jestem taka padnięta???

11 lata 2 miesiąc temu #847673 przez malvi
srenka no ja też się zastanawiam nad tymi ich siłami :P ja wczoraj odkurzyłam w salonie i później musiałam godzinkę posiedzieć taką miałam zadyszkę ;)

11 lata 2 miesiąc temu #847721 przez MlecznaMama
Cześć Kochane!

Ja dzisiaj właśnie mam niespożytą energię! sprzątam co popadnie :)

Wooow Kinga! Świetnie! Ależ to musi być szooooooooook!!!!!!! ja bym chyba padła z ważenia :):)
Miłej nocki dziewczęta!!!!!!

11 lata 2 miesiąc temu #847723 przez yoozia
wow, Kinga gratulacje!!! :D swietna wiadomosc :) tez bym co prawda byla w szoku, ale na pewno dasz sobie rade. nie Ty pierwsza i nie ostatnia :)

a ja dzis pojechalam do szpitala, bo niepokoilo mnie plamienie w poludnie i bol podbrzusza ostrzejszy niz zwykle. na szczescie wszystko jest ok, serduszko juz bije, dzis zaczelismy 7 tc. zdjecia niestety nie mam, bo z przejecia zapomnialam o nie poprosic :D ale to nic, 11.03 mam znow usg wiec wtedy juz wezme na pewno :)

11 lata 2 miesiąc temu #847731 przez MlecznaMama
Yoozia to całe szczęście że wszystko dobrze!!!!

Kinga??? a mam pytanko. Macie w rodzinie jakieś bliźniaki?:) podobno to zwiększa prawdopodobieństwo!

11 lata 2 miesiąc temu #847734 przez Caroina
Witajcie kochane :)

Kinga Podwójne gratulacje. Niesamowite wieści :)

Co do samopoczucia, brak sił to jedno ale mdłości są okropne. Z dnia na dzień nasila się to coraz bardziej. W domu mam tak ogromne zaległości. Poprostu do niczego się nie nadaje i nie jestem w stanie zrobić wszystkiego.

Zjadłam na kolacje kanapkę z twarożkiem, szczypiorkiem, zodkiewka i ogórkiem - dawno nic mi nie smakowało tak bardzo. Niebo w g...! :) potem poprawiłam pyszna kwaśną mandarynka. Tak więc nie wiem czy to juz zachcianki ale od tych 2 przekasek mnie dziś nie odrzuciło, a wrecz wyjątkowo mi smakowały :)

Miłej nocy :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #847744 przez marzenap
Kinga podwójne gratulacje :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Ja padnięta po pracy wpadłam tylko życzyć Wam dobrej nocki :laugh: :laugh: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #847761 przez Kinga2424
Cześć Dziewczyny i Fasolki

Dziękuję Wam wszystkim za gratulacje. Jakoś to będzie. Musi.

MlecznaMama Od mojego teścia mama jest z bliźniaków. Ale póki co jesteśmy pierwsi, którzy od tamtego czasu będą mieć bliźniaki. W pierwszej ciąży też już miałam, więc u nas było dość duże prawdopodobieństwo, lecz wtedy poroniłam. Potem urodziła się Paulinka. A teraz będziemy mieć dwójkę dzieci, ale nie będą takie same (co mnie bardzo cieszy).

11 lata 2 miesiąc temu #847802 przez MlecznaMama
Witajcie Kochane!!!!

Kinga to czy się będzie miało bliźniaki zależy od kobiety. Więc jesteś kochana pierwsza!!!

Nic się nie martw , czeka Cię bardzo wesoły czas. Dużo dzieci, to dużo radości!!!! Świetnie bo może będzie chłopiec i dziewczynka :)
U nas słoneczko. Synek śpiewał od 5 ano więc się nie wyspałam :P a jak u Was?

11 lata 2 miesiąc temu #847820 przez Ania86
Cześć :)
U nas z samego rana ślicznie słoneczko świeciło, zrobiłam pranie i oczywiście zaczyna się chmurzyć :dry: ale może rozejdzie się. Mój M dziś do 15 w pracy to później może pojedziemy na chwile na działkę jak będzie ładnie bo cały tydzień chodził na popołudnie:/
Dziś o dziwo się dobrze czuje a nie zaspana i nie zmulona jak to bywało przez ostatnie dni :) mogło by tak już zostać.
Miłego dnia kochane :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #847846 przez malvi
Hej :kiss: U nas brzydko i pochmurno od samego rana :( ale samopoczucie już też u mnie lepsze, fasolka tak bardzo nie męczy ;) właśnie zajadam kisiel malinowy :laugh:
buziaki :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #847858 przez motylek05
Witam i ja u nas też brzydka pogoda :angry: ja juz cały mieszkanko posprzątane ,mąż z córka pojechał na kulki (sale zabaw ) :laugh: a ja mam chwile dla siebie :laugh:

Mój Aniołek 11tydz [*]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka