BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipiec 2016

10 lata 1 miesiąc temu #1031460 przez magmus88
Hej hej :)

Dzięki Madzia, ze o mnie pamiętasz heheh. Ja miałam dziś wolne, ale byłam na pobieraniu krwi rano... musiałam jechać do Katowic a tam rano takie korki!!! Że aż głowa boli... Póżniej byłam u rodziców na kawce, później zakupy, obiadek.... jak mąż wrócił z pracy to jechaliśmy do sklepu rozejrzeć się za materiałami potrzebnymi do szafy. W jednym sklepie pocałowaliśmy klamkę.... i trafiliśmy w końcu do castoramy... czyli dupka ehhehe

Gratuluję udanych wizyt. Bardzo się cieszę, że maluchy zdrowo rosną :) No i Madzia ciesze sie że wyniki jednak w normie!!! Pięknie :)

Ładne imiona wybieracie dziewczyny :) U mnie, póki co roboczo jest Bartosz :D ale to może się jeszcze zmienić ehhehe. Chociaż podoba mi się Bartuś ;) Chodzi mi po głowie jeszcze Michaś :)

Ja jutro idę ostatni dzień do pracy.... nie umiem się doczekać :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #1031463 przez madzialenka
Magmus to impreze urzadzasz z tej okazji?;))

10 lata 1 miesiąc temu #1031465 przez Justyna89
Magmus idziesz dokładnie tym tokiem myślenia co ja ponad 6 lat temu :laugh: U mnie miał być Bartuś, Michał albo Kubuś i jak tylko zobaczyłam synka gdy przyszedł na świat to wiedziałam,że będzie Kubuś :) Żadne imię mi tak do Niego nie pasowało jak właśnie Jakub :) I tak zostało :laugh:

10 lata 1 miesiąc temu #1031466 przez magmus88
Justi - Kuba też mi się bardzo podoba :) ale wśród znajomych, sąsiadów... pełno jest Kubusiów - właśnie już takich kilkuletnich :) więc wybrałam coś mniej popularnego hehehe. Chociaż jeszcze Marcin mi się podoba, Mateusz, Patryk - jest tego trochę :D

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #1031468 przez Cornick

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 1 miesiąc temu #1031478 przez Justyna89
Bruno... kiedyś w latach szkolnych moja miłość :-) także imię wspominam miło :-)

10 lata 1 miesiąc temu #1031487 przez kameame
właśnie zobaczyłam, że dodała mi sie tylko część wiadomości o żurawicie :P a resztę wcięło :)

i co ja pisałam.. ;)
gratuluje udanych wizyt :)

Magmus to udanego ostatniego dnia! :)

10 lata 1 miesiąc temu #1031492 przez Sevilla
A ja z nudów dziś pomyłam parapety, ramy okien i kaloryfery (i tak mnie jakoś naszło, by je pomalować - oczywiście kaloryfery. Ogólnie muszę iść do sklepu, a tak mi się nie chce. No, ale słońce wyszło i dobrze by było wziąć mojego chorowitka na pół godziny by mózg mu przewietrzyć.

10 lata 1 miesiąc temu #1031529 przez Lustigpaula
Oho gratuluje chlopaka! ;) wizyte usg mam 24 marca, więc może tym razem uda nam się poznać płeć, jeżeli szkrab dalej będzie się ukrywał to już nie będziemy chcieli znać,zrobimy sobie niespodzianke :) .bobo ostatnio mało aktywne,ale mam nadzieje,że to nic złego. W poniedziałek czeka mnie glukoza...;(

10 lata 1 miesiąc temu #1031534 przez magmus88
Kurcze powiem Wam.... że ja kilka dni temu zaczełam czuć ruchy (przynajmniej tak mi się wydawało)... a teraz cisza....

Ale we wtorek byłam na prenatalnych wiec wiem, ze było wszystko ok.

Dziewczyny! Ostatni dzięń pracy za mną :) macie racje... świętuje z mężem hehehe. Kupiłam kawałek ciasta i świętujemy ehhehe. Może uda mi się go namówić na jakiś film wieczorem... Z tym, że jutro idzie jeszcze na rano :( A wieczorkiem idziemy na imprezkę - znajomy robi urodzinki.

Do usłyszenia!

Ach jeszcze jedno pytanko mam :) co już macie pokupowane dla maluchów?

10 lata 1 miesiąc temu #1031549 przez Sevilla
Ja się nie wypowiadam, bo ja oprócz ubranek, mam wszystko. No może muszę kupić smoczek i kosmetyki do pielęgnacji.

10 lata 1 miesiąc temu #1031554 przez madzialenka
ja mam kilka ciuszkow jedynie;/

10 lata 1 miesiąc temu #1031573 przez magmus88
Tzn mamy, które mają drugie lub kolejne maleństwa wiadomo, ze mają jakieś wyposażenie hehe fajnei :)

Bo ja się zastanawiam kiedy mam zacząć kupować wszystko :) bo wiadomo, że jest tego sporo :)

10 lata 1 miesiąc temu #1031585 przez kameame
Hej :))

ja mam ubranek dość sporo kupionych i trochę od rodzinki po siostry bąblach:)
Babcia kupiła mi rożek, ręczniczek kąpielowy z kapturkiem, pieluchy, kocyk. Od kuzynki jeszcze mam dostać laktator, bujaczek, matę i kombinezonki.
A od przyszłego tygodnia planuje się zabrać za szycie zasłonek, ochraniaczy i pościeli, bo materiały mają przyjść :)

jeszcze tyle do kupienia, ale na nową wypłatę mam już kilka rzeczy zaplanowanych :P

powoli do celu :)

10 lata 1 miesiąc temu #1031588 przez magmus88
Kurcze kame :D to Ty już ładnie wyposażona :D heheh

Ja mam już upatrzoną pościel... muszę porozglądać się właśnie za kocykiem i poduszeczką, grubym kocykiem na zime, pieluszkami (tetrowymi) chcę kupić kilka sztuk, i chyba kupię już :) od czegoś trzeba zacząć ehhe. Tam gdzie pościel chce kupować są też rożki do zestawu więc kupie to razem chyba. Z ubranek to mam kilka bodziaków - kupowałam z 2 tyg temu z mamą...

Wózek, matę i karuzelę prawdopodobnie odstanę od siostry - muszę z nią jeszcze pogadać co tam dokładnie dl amnie ma hehehe

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka