- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2016
Listopadówki 2016
- Kinia7955
-    
- Wylogowany
- gaworzenie
-    
Szukałam czegoś blisko Trójmiasta, bo planuję przy okazji odwiedzić przyjaciółkę

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Pusia
-    
- Wylogowany
- gaworzenie
-    
- Otrzymane podziękowania: 0
wybaczcie ale bylam na tygodniowym wypoczynku u tesciowej troche i mojej mamy na wsi a tam zasieg internetu troche kaprysil.....wiec sorka ze nie odzywalam.... dzis wrocilam do cywilizacji.... ja odliczam dni bo moja polowka wraca w sobote.... a jesli chodzi o plec dziecka to ja jeszcze nie wiem,, mam wizyte 21 na ktora nie moge sie doczekac. jestem ciekawa i kolezanki mecza czy ciuszki odkladac a ja nie chce poki co zbierac bo nie wiem co mi tam pod serduszkiem jest:). ogolem czuje sie dobrze choc mam wrazenie ze jesem wielka. i dostaje zadyszki jakbym maraton jakis przebiegla:))))witam Nowe Mamusie:)) troszke do tylu jestem z biezacymi info:)))
o to moje drogie szalejecie.... ja chcialam troche poplewic po sprzatac choc obiad zrobic ale musialabym moja mame zamknac w piwnicy....zeby cokolwiek mogla zrobic...nic nie moglam dotykac tylko lezec i pachniec..... nuda ja nie z tych osob....
 )
) Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Basienkaaa
-    
- Wylogowany
- gaworzenie
-    
- cortezia
-    
- Wylogowany
- budujemy zdania
-    
- "Dziecko to uwidoczniona miłość. "
- Otrzymane podziękowania: 4
Pusia ciesz się, że mogłaś tak odpocząć
 Przynajmniej naładowałaś baterie:)
 Przynajmniej naładowałaś baterie:)Ja dziś mam trochę roboty w domu bo mamy na weekend gości, (mój ślubny miał czternastego czerwca urodziny) ale nie zamierzam się narobić:)grill i tylko jabłecznik zrobię i to wszystko.
- Basienkaaa
-    
- Wylogowany
- gaworzenie
-    
 ehhh
 ehhhCortezia to czekamy pierwsze na dobrą nowinę !!!!

- Pusia
-    
- Wylogowany
- gaworzenie
-    
 )
)powiem wam dziewczyny ze ja by ogldac brzdaca moge miec usg codziennie:)) u nas w szczecinie tez. pada.... a mnie pobolewa podbrzusze i chyba rozciagam sie jeszcze bardziej niz jestem....
 ) ale dla brzdaca wszystko:)) martwie sie troche o wage... uwazam ze nie jem duzo nie podjadam. a jak juz to wcianm owoca jakiegos... moj lekarz powiedzial ze jak dobije do 120 kg to maz mi nie pomoze:)
) ale dla brzdaca wszystko:)) martwie sie troche o wage... uwazam ze nie jem duzo nie podjadam. a jak juz to wcianm owoca jakiegos... moj lekarz powiedzial ze jak dobije do 120 kg to maz mi nie pomoze:)nie chce zalowac dziecku bo one wazne ale denerwuje sie ze bedzie mi ciezko zrzucic tym bardziej ze odziedziczylam geny i ciezko mi schudnac i byc super laska:((
- Pusia
-    
- Wylogowany
- gaworzenie
-    
ja dzis szalony dzien... maz wraca, rocznica slubu 5 a pochale sie:))) innego prezentu nie mozna sobie wymarzyc:)) trzeba sie brac za sprzatanie
 )) milego dnia:))
)) milego dnia:)) Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Basienkaaa
-    
- Wylogowany
- gaworzenie
-    
 A waga nie martw się za bardzo- przynajmiej jest wymówka że to ciążą
  A waga nie martw się za bardzo- przynajmiej jest wymówka że to ciążą   
  . Wiem że tak nie można..... no ale co zrobić
 . Wiem że tak nie można..... no ale co zrobić  Ja też bardzo jęczę.. bo tyję niemiłosiernie.... i gdyby tylko jeszcze brzuch to ok.....
 Ja też bardzo jęczę.. bo tyję niemiłosiernie.... i gdyby tylko jeszcze brzuch to ok.....Czasam widzę takie piękne ciążę- tylko brzuszek zaookrąglony , a reszta ciałka 1 klasa! Nistety nie jest mi to dane!!!
Po porodzie trzeba będzie przykręcić kurek

Miłego świętowania
 !! Ja te zabieram się za sprzątanie , boli mnie potwornie kręgosłup więc może jak się trochę poruszam.....
!! Ja te zabieram się za sprzątanie , boli mnie potwornie kręgosłup więc może jak się trochę poruszam..... Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Pusia
-    
- Wylogowany
- gaworzenie
-    
 ) a plecy rano bolaly ciezko z lozka bylo wstac...troche sie poruszlam wiec juz lepiej , mieszkanie ogarniete jeszcze obiad...milego:))
) a plecy rano bolaly ciezko z lozka bylo wstac...troche sie poruszlam wiec juz lepiej , mieszkanie ogarniete jeszcze obiad...milego:))		Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Wiki85
-    
- Wylogowany
- gaworzenie
-    
- Rodzina jest najważniejsza!
 Brzuszek rośnie maleńka daje znaki o swoim istnieniu. Po trzech ciążach muszę Wam powiedzieć, że temperament dziecka można poznać już w brzuszku. Im bardziej ruchliwe tym w życiu poza łonowym bardziej żywe. Tym razem jest spokojniejsza córeczka więc może da radę się wyspać
 Brzuszek rośnie maleńka daje znaki o swoim istnieniu. Po trzech ciążach muszę Wam powiedzieć, że temperament dziecka można poznać już w brzuszku. Im bardziej ruchliwe tym w życiu poza łonowym bardziej żywe. Tym razem jest spokojniejsza córeczka więc może da radę się wyspać  Zobaczymy czy tym razem się sprawdzi.
 Zobaczymy czy tym razem się sprawdzi. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Basienkaaa
-    
- Wylogowany
- gaworzenie
-    
- Pusia
-    
- Wylogowany
- gaworzenie
-    
 )
)		Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- cortezia
-    
- Wylogowany
- budujemy zdania
-    
- "Dziecko to uwidoczniona miłość. "
- Otrzymane podziękowania: 4
 Jest zdrowy i cudowny, waży 320gr mierzy 18 cm w końcówce 20 tygodnia:)
 Jest zdrowy i cudowny, waży 320gr mierzy 18 cm w końcówce 20 tygodnia:)Basienka wiesz co Bianka była bardzo ruchliwa i spać nie lubiła, wręcz sen to był jej wróg, a teraz jest bardzo grzeczna i poukładana dziewczynką. Za to ten w brzuszku jest silniejszy od Bianki bo jak mnie dziabnie w brzuch albo w pęcherz to czuć, że syn:) Także u Ciebie stawiam na syna skoro go aż ta czujesz:)
Pusia u Ciebie to może być dziewczynka:)
- Pusia
-    
- Wylogowany
- gaworzenie
-    
gratuluje:))) a czumu myslisz ze u mnie dziewczynka??
 ) powieam szczerze ze gdzies tam mam wrazenie ze chlopak ale jutro sie okaxe mam na 14,40 wiec dam znac:)) tylko czekolady sie na jesc musze bleee:)))
) powieam szczerze ze gdzies tam mam wrazenie ze chlopak ale jutro sie okaxe mam na 14,40 wiec dam znac:)) tylko czekolady sie na jesc musze bleee:))) Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Basienkaaa
-    
- Wylogowany
- gaworzenie
-    
 Długo trwały te badania? Masz jakieś piękne zdjęcia?
  Długo trwały te badania? Masz jakieś piękne zdjęcia?  gratuluje, cudownie wiedzieć kto się chowa pod serduszkiem
 gratuluje, cudownie wiedzieć kto się chowa pod serduszkiem  Ja cągle czuję że czai się tam córeczka, ale zobaczymy!!!! Kto ma być to będzie
 Ja cągle czuję że czai się tam córeczka, ale zobaczymy!!!! Kto ma być to będzieMy jutro mamy o 12;20 , dziś rozmawiałałam z dzidzia i ładnie ją prosiłam by pokazała wszystko co tam ma