BezpiecznaCiaza112023

Mamusie LUTY 2017

8 lata 7 miesiąc temu #1043821 przez Megi
Hej,
Zdjęcia maluszków cudne!

Honka wózek fajny,a czarny to praktyczny bo nie będzie się brudzil

Kejt liczymy na fotki po weselu ;)

A ja praca,przedszkole,dentysta z córką,zakupy,pranie,gotowanie rosolku,teraz tance!
Zapomnialam z tego wszystkiego wyłączyc zupe i lecialam z tańców,na szczęście mam 10min drogi i szybko mi poszło :blush: Córka dzielnie została...
A to moj brzuchol

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 7 miesiąc temu #1043822 przez Inezka
Kejt,Ty na najwyższych obrotach,ale dla takiego wydarzenia to warto :) wierzę, ze masz dosyc. Świetna sprawa to opalanie natryskowe. Osobiście nie mialam , ale koleżanka miała i bardzo ładnie wyglądała.
A ja piłam w ciąży melise i nic dziwnego nie zauważyłam.Czytałam tylko w necie czy można i wielu miejscach pisało,że tak..Bardziej na poczatku piłam jak lezalam plackiem, żeby nie denerwować się.Za rumiankiem nie przepadam.

Honka, wózek czarny też bym wybrała nawet dla dziewczynki i fajny jest,ale u nas jakoś nie obniżają cen z powodu koloru.

8 lata 7 miesiąc temu - 8 lata 7 miesiąc temu #1043823 przez honka_18
Inezka ja miałam dla Artka melise ta granulowana od 1 miesiąca życia i lekarz kazał małemu ja dawać bo podobno zatrzymuje wymioty jak po wypić kilku łuków mi dziecko zmuliło tak więcej nie testuje ziulek na dzieciach dodam że Artek miał wtedy pół roku i nie było w nim życia przez pół dnia tyło oczami przewracał

Megi ładny brzusio, a Ty jak zwykle załatana ;) rozważasz juz zwolnienie ?

8 lata 7 miesiąc temu - 8 lata 7 miesiąc temu #1043824 przez masuska
Jakoś mi dziś sprawnie poszło i zamówiliśmy meble, ale w sklepie meblowym, całe białe. Tak jak pisałyście żeby kierować się tym co mi się podoba, więc i wzięłam :) Nawet mężowi się spodobały:)

Też miałam dziś ganiania, dopiero usiadłam. A tak to po meblowych, później cała nasza trójka do dentysty, dalej do moich rodziców, później odwiedziłam moje dziewczyny w pracy jeszcze zakupy (kupiłam koszulę do szpitala) i godzina 18ta nagle:P

Megi brzuszek śliczny malutki.

Kejt do dziś pamiętam tą nerwówkę przed weselem :)

Honka wózek ekstra, lubię takie. A nasz wygląda tak
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

8 lata 7 miesiąc temu - 8 lata 7 miesiąc temu #1043825 przez honka_18
Masuska świetny ten wózek, gondola fajna duża na pewno Wam długo posłuży bo w PŁ zima długa, u nas niestety jej nie ma

Pochwal się meblami jak przyjdą

8 lata 7 miesiąc temu - 8 lata 7 miesiąc temu #1043827 przez Megi
Honka Kochana od 1listopada będę szkolić dziewczynę na moje stanowisko. Ogólnie chce pracować do końca roku...zobaczymy.Lekarz tez mi kazal przemyslec,bo pierwsza ciąża byla zagrożona,a teraz o dziwo jest na razie super :)

Masuska bardzo ładny wózek!

Buziaki

8 lata 7 miesiąc temu #1043829 przez honka_18
A chyba że tak ;)
U nas jest trochę inaczej bo ja mam ciążę zagrożona przez to wcześniejsze porody miałam przedwczesne

8 lata 7 miesiąc temu #1043831 przez olcia1989a
Megi brzuszek ladny taki malutki :)
Honka wozek fajny :)
Masuska wozek podobny do mojego :) podoba mi sie :) kupiliscie nowy czy uzywany bo wyglada jak nowy.
Moj synek juz spi,od 6 meczyl mnie zeby juz poszedl sie kapac :) ja juz tez bym sie chetnie polozyla,ale maz do pracy na noc idzie i poczekam do 21.30 ;)

8 lata 7 miesiąc temu #1043832 przez masuska
Olcia ja brałam używany, znajoma za grosze sprzedała i jeszcze był na gwarancji, żal było nie brać:) A szwagierka ma podobny tylko biały z elementami szarymi i ten był właśnie tańszy przez kolor. Ona ma termin na listopad i ma mieć córkę, a ja w lutym chłopaka, jej wózek biało-szary, mój czarno-grafitowy, fajne będą spacerki :)
Dziękuję Megi :)
Honka właśnie zależało mi na dużej gondoli, wewnątrz ma mieć 80 cm, może do zimy pociągnie, zależy jak mały będzie rósł.

8 lata 7 miesiąc temu #1043836 przez olcia1989a
Nasz wozek tez ma duza gondole i tez mam nadzieje do zimy w niej pojezdzic :)

8 lata 7 miesiąc temu #1043843 przez Mena
hello. :cheer:
Kejt mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i ominie Cię "przyjemność" leżenia w szpitalu . co do przedślubnej gonitwy to jak dziś ją pamiętam :) będziemy czekać na fotki z wesela :silly:
Mulin gratuluję córy :cheer:
Megi śliczny brzuszek :cheer:
masuska Twój wózek wygląda jakby dopiero ze sklepu wyjechał

masuska, olcia aaaa kurde do zimy w gondoli?? :woohoo: ja Marcela w lipcu chyba już przesadziłam do spacerówki :laugh:
Powiedzcie mi gdzie ta nasza złota polska jesień? :evil: . haha dzisiaj Marcel buzią pierdział mi w brzuch, dostał kopniaka od Małej, to mnie ugryzł za brzuch :woohoo: :whistle:

8 lata 7 miesiąc temu #1043844 przez Joanna90
Dziewczyny świetne wózki :) Masuska ja właśnie poluję na OLX na wózek w takim stylu jak Twój :)
Kejt udanego wesela życzę, wspomnienia będą na całe życie :)
Ja jakoś spać dziś nie mogę, a tu 6 dopiero, wczoraj wyspałam i wyleniuchowałam się za wszystkie czasy, bo miałam taki senny cały dzień to pewnie temu, dziś może będzie lepiej :)

8 lata 7 miesiąc temu #1043845 przez Kejt
Ja właśnie na badaniu tej krzywej cukrowej, wypiłam i czekam sobie na następne pobranie. Tak sie bałam bo wszyscy mówili że takie ochydne to a mi tam to nawet smakowało :laugh: od kilku dni chodziło za mną coś słodkiego a to takie było słodziutkie :laugh:

Miłego dnia :)

Wiktoria 25 tc [*]

8 lata 7 miesiąc temu - 8 lata 7 miesiąc temu #1043846 przez mavi31
Witam moje drogie w pochmurny i deszczowy dzien, u mnie sytuacja się normuje na szczęście
Teściowa już lepiej mój katar trochę lepiej ale nadal mnie meczy
Dzidzia szaleje mi w brzuchu czasem zastanawiam się jak to możliwe że czuję ja w tych dziwnych miejscach
Pannie młodej życzę szczęścia i miłości żeby została cała ta aura tego dnia na zawsze z wami zawsze bądźcie uśmiechnięci i szczęśliwi

8 lata 7 miesiąc temu #1043847 przez mavi31
Oczywiście zapomniałam śliczne wózki też chcę taki

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka