- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Insomnia
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #216483 przez Insomnia
Ilonko mam
Kurzu na centymetr, w szafie galimatias po łazience huragan przeszedł a kuchnia to już inna bajka
dostałaś mesydża?
Mesy rozkręcimy się
A widząc zdjęcia domu Lacry to spodziewam się że ogród będzie iście królewski. I też będą wycieczki organizować. @nulka swoich uczniów zabierze

Mesy rozkręcimy się

A widząc zdjęcia domu Lacry to spodziewam się że ogród będzie iście królewski. I też będą wycieczki organizować. @nulka swoich uczniów zabierze

Temat został zablokowany.
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 6 miesiąc temu #216485 przez Lacrijka
Dziewczynki dostałam właśnie wyniki badan z piatku ....
STAŁ SIE CUD !!!!!!!!!!
POSIEWY UJEMNE !!!!!!!!!!!!!!
Noooooo, to teraz Lacra Wam pokaze jak sie dzidka płodzi hehehe.. Jeeeju, wspaniały poczatek dnia!!!!!!!
Ilonka - przed domem bedziemy brukowac, bo garaz mamy malusi a musimy pomiescic gdzies 2 autka i motocykle.. wiec przód mam z bani.. A z tyłu to jeszcze nie wiem, ale to dopiero na wiosne bedziemy robic bo narazie nawozimy ziemie ogrodowa bo tu same piaski i nic by nie urosło poza chwastem.. A dwa to kasa sie kończy wiec musimy odozyc troszke zeby to fajnie zrobic a nie na teraz byle jak..
Jezuuuuu, ide dzwonic do eMona... Juuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!
STAŁ SIE CUD !!!!!!!!!!
POSIEWY UJEMNE !!!!!!!!!!!!!!
Noooooo, to teraz Lacra Wam pokaze jak sie dzidka płodzi hehehe.. Jeeeju, wspaniały poczatek dnia!!!!!!!
Ilonka - przed domem bedziemy brukowac, bo garaz mamy malusi a musimy pomiescic gdzies 2 autka i motocykle.. wiec przód mam z bani.. A z tyłu to jeszcze nie wiem, ale to dopiero na wiosne bedziemy robic bo narazie nawozimy ziemie ogrodowa bo tu same piaski i nic by nie urosło poza chwastem.. A dwa to kasa sie kończy wiec musimy odozyc troszke zeby to fajnie zrobic a nie na teraz byle jak..
Jezuuuuu, ide dzwonic do eMona... Juuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- ilona
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- Insomnia
-
- Wylogowany
- Moderator
-
Mniej Więcej
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Insomnia
-
- Wylogowany
- Moderator
-
Mniej Więcej
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 6 miesiąc temu #216510 przez Lacrijka
Od przyszłego cyklu zaczynam walke o dzidka...teraz juz mam końcówke cyklu to jeszcze mam luz.. Za 3 tyg bedzie pewnie ogień w szopie haha...
Dzwonie do eMka i mu mówie ze wyniki ujemne a ten do mnie - To po co ja kupiłem w sobote tyle gumek hahaha Czujecie goscia ???? hahaha Obiadu dzis nie ma za to hahaha
Dzwonie do eMka i mu mówie ze wyniki ujemne a ten do mnie - To po co ja kupiłem w sobote tyle gumek hahaha Czujecie goscia ???? hahaha Obiadu dzis nie ma za to hahaha
- joweg
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Staramy sie :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #216517 przez joweg
witam Panie w poniedzialek najgorszy dla mnie dzien tygodnia 
siedze w szkole i nic mie sie nichce chce juz do domku ehehhe
lacrijka- jak ja, od nastepnego cyklu hehehe
czeka teraz na okres

siedze w szkole i nic mie sie nichce chce juz do domku ehehhe
lacrijka- jak ja, od nastepnego cyklu hehehe

Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez joweg.
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 6 miesiąc temu #216554 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Lacra jak ja uwielbiam takich krejzoli jak Ty

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #216578 przez gosiak
Lacra wiedziałam wiedziałam wiedziałam

wiesz że jak do mnie napisałaś to od razu oczy jak piątaki? lepsza pobudka jak kawa, następna taką pobudkę poproszę za jakiś miesiąc z II kreskami

a tekst męża heheheheh
ja dziewczyny do 3 nie mogłam zasnąć masakra jakaś, a wszystko przez to że wczoraj pospaliśmy do 11 a wieczoram o 20 kawkę se strzeliłam niby rozpuszczalna ale widac zadziałała, no i mam plana i zajęcie na najbliższe dni, mamy w domu drzewo genealogiczne z 4 lata temu wujek z ciotką robili i zamierzam je skończyć i dopracować, powkejać zdjęcia, przerobie je na stare zdjęcia, osób które znam oczywiście bo rodzina duża wujaszek to nawet potrudził się na Ukraine jechać żeby jakieś informacje o jakiś tam zmarłych już przodkach się podowiadywać, więc będę tworzyć
a na koniec powiesze w przedpokoju w jakąs antyrame, nad tym jakieś oświetlenie się zrobi i będzie sobie wisiało, a drugi plan to wymyśliłam sobie ze jeszcze do świąt kuchnie pomaluję

wiesz że jak do mnie napisałaś to od razu oczy jak piątaki? lepsza pobudka jak kawa, następna taką pobudkę poproszę za jakiś miesiąc z II kreskami

a tekst męża heheheheh
ja dziewczyny do 3 nie mogłam zasnąć masakra jakaś, a wszystko przez to że wczoraj pospaliśmy do 11 a wieczoram o 20 kawkę se strzeliłam niby rozpuszczalna ale widac zadziałała, no i mam plana i zajęcie na najbliższe dni, mamy w domu drzewo genealogiczne z 4 lata temu wujek z ciotką robili i zamierzam je skończyć i dopracować, powkejać zdjęcia, przerobie je na stare zdjęcia, osób które znam oczywiście bo rodzina duża wujaszek to nawet potrudził się na Ukraine jechać żeby jakieś informacje o jakiś tam zmarłych już przodkach się podowiadywać, więc będę tworzyć

Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez gosiak.