BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 11 miesiąc temu #216483 przez Insomnia
Ilonko mam :lol: Kurzu na centymetr, w szafie galimatias po łazience huragan przeszedł a kuchnia to już inna bajka :lol: dostałaś mesydża?

Mesy rozkręcimy się :lol:

A widząc zdjęcia domu Lacry to spodziewam się że ogród będzie iście królewski. I też będą wycieczki organizować. @nulka swoich uczniów zabierze :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

Temat został zablokowany.
14 lata 11 miesiąc temu #216485 przez Lacrijka
Dziewczynki dostałam właśnie wyniki badan z piatku ....

STAŁ SIE CUD !!!!!!!!!!

POSIEWY UJEMNE !!!!!!!!!!!!!!
Noooooo, to teraz Lacra Wam pokaze jak sie dzidka płodzi hehehe.. Jeeeju, wspaniały poczatek dnia!!!!!!!

Ilonka - przed domem bedziemy brukowac, bo garaz mamy malusi a musimy pomiescic gdzies 2 autka i motocykle.. wiec przód mam z bani.. A z tyłu to jeszcze nie wiem, ale to dopiero na wiosne bedziemy robic bo narazie nawozimy ziemie ogrodowa bo tu same piaski i nic by nie urosło poza chwastem.. A dwa to kasa sie kończy wiec musimy odozyc troszke zeby to fajnie zrobic a nie na teraz byle jak..

Jezuuuuu, ide dzwonic do eMona... Juuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!
14 lata 11 miesiąc temu #216489 przez mesy
Lacrijka no to super :) :) :) :) :) :)

Insomnia hehe ja się chyba nie rozkręcę bo jak patrzę na te kurze hehe to aż mi się nie chce :silly: ale dobrze że w piątek sobie łazienkę posprzątałam bo dziś to bym już jej na pewno nie ruszyła :woohoo: :woohoo: :woohoo:
14 lata 11 miesiąc temu #216495 przez ilona
No to Wam teraz Lacra pokaże! :laugh:

Mnie właśnie zainspirowałaś ogrodem i szukam nowych roślinek :)
Znalazłam trawę np. niebieska i czarna :)
14 lata 11 miesiąc temu #216497 przez Insomnia
Lacrijka no to do roboty :lol: :lol: Gratuluję :lol: :lol:

MesyChłopek widzę że mamy dzień na porządki :lol: Tylko wieczorem to się dopiero okaże która podołała :lol:

14 lata 11 miesiąc temu #216499 przez chłopek
no ja juz zwątpiłam jade chyba do mamy:)
14 lata 11 miesiąc temu #216503 przez Insomnia
Chłopek :lol: :lol: ty nie możesz się przemęczać :lol:

14 lata 11 miesiąc temu #216505 przez Asik
Lacrijka :D :D :D :D no to do robotyyyyy :D :D hmmm może nowy wątek mamus sierpniowych założysz :D :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
14 lata 11 miesiąc temu #216510 przez Lacrijka
Od przyszłego cyklu zaczynam walke o dzidka...teraz juz mam końcówke cyklu to jeszcze mam luz.. Za 3 tyg bedzie pewnie ogień w szopie haha...

Dzwonie do eMka i mu mówie ze wyniki ujemne a ten do mnie - To po co ja kupiłem w sobote tyle gumek hahaha Czujecie goscia ???? hahaha Obiadu dzis nie ma za to hahaha
14 lata 11 miesiąc temu - 14 lata 11 miesiąc temu #216517 przez joweg
witam Panie w poniedzialek najgorszy dla mnie dzien tygodnia :)
siedze w szkole i nic mie sie nichce chce juz do domku ehehhe

lacrijka- jak ja, od nastepnego cyklu hehehe :) czeka teraz na okres :)
14 lata 11 miesiąc temu - 14 lata 11 miesiąc temu #216545 przez chłopek
ale się wkurzyłam po co my te składki płącimy jak na NFZ trzeba czekac miesiąc, wolny termin na grudzien kpina
14 lata 11 miesiąc temu #216552 przez mesy
chłopek no niestety tak to z NFZ jest ..;/ u mnie już na ten rok terminów nie ma :dry: :dry: :dry: :dry:
14 lata 11 miesiąc temu #216554 przez monika1984lodz
Lacra jak ja uwielbiam takich krejzoli jak Ty :) :P :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
14 lata 11 miesiąc temu #216570 przez chłopek
mesy to porażka a prywatnie nie pójde bo jak sobie pomyśle jaki to majatek to az mnie ciarki przchodza
14 lata 11 miesiąc temu - 14 lata 11 miesiąc temu #216578 przez gosiak
Lacra wiedziałam wiedziałam wiedziałam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
wiesz że jak do mnie napisałaś to od razu oczy jak piątaki? lepsza pobudka jak kawa, następna taką pobudkę poproszę za jakiś miesiąc z II kreskami :kiss: :kiss: :kiss: :lol: :lol: :lol: :lol:

a tekst męża heheheheh

ja dziewczyny do 3 nie mogłam zasnąć masakra jakaś, a wszystko przez to że wczoraj pospaliśmy do 11 a wieczoram o 20 kawkę se strzeliłam niby rozpuszczalna ale widac zadziałała, no i mam plana i zajęcie na najbliższe dni, mamy w domu drzewo genealogiczne z 4 lata temu wujek z ciotką robili i zamierzam je skończyć i dopracować, powkejać zdjęcia, przerobie je na stare zdjęcia, osób które znam oczywiście bo rodzina duża wujaszek to nawet potrudził się na Ukraine jechać żeby jakieś informacje o jakiś tam zmarłych już przodkach się podowiadywać, więc będę tworzyć :silly: a na koniec powiesze w przedpokoju w jakąs antyrame, nad tym jakieś oświetlenie się zrobi i będzie sobie wisiało, a drugi plan to wymyśliłam sobie ze jeszcze do świąt kuchnie pomaluję :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiora, ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży